Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.864
Πόντοι
3.246

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να την η Κριστίνα που έλεγα. Έβαλε και δύο φωτογραφίες πραγματικές. Μούφα οι άλλες. Σιγά μην πάω. Αριστοτέλους 5 σήμερις.
large-485e173549f375f3fd84512de03321ad-transformed.png

large-c93ff7d60eb27379bc27a4a1608b44b9-transformed.png

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.879
Πόντοι
3.715
Τύποι παρατηρήσατε πως από τότε που ξεκίνησε εδώ η εκστρατεία προώθησης της μικρής Θεάς του Έρωτα Μαλβίνας/Αρτέμιδος:smiling-face-with-heart-eyes: εξαφανίστηκαν ποστ τύπου "Ξέρετε τίποτα για την τάδε'', ''Θα κατέβω δυό μέρες Αθήνα, σε ποια να πάω;'' κτλ από ξεκάρφωτους λογαριασμούς που μόνο ζητάνε και τίποτα δεν δίνουν;:buck2:
οι επισκέπτες όμως σταθεροί, τι σκατά κάνουν...;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423
Την Isabell απο την Βενεζουέλα στο Αριστοτέλους 6 την έχει πηδήξει κάποιο από τα μέλη του νήματος ?

Οι φωτογραφίες που έχουν στο site είναι τραγικές.

Στη πραγματικότητα όμως είναι πολύ ανώτερη με πολύ ωραίο σωματάκι και καλό προσωπάκι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.879
Πόντοι
3.715
Την Isabell απο την Βενεζουέλα στο Αριστοτέλους 6 την έχει πηδήξει κάποιο από τα μέλη του νήματος ?

Οι φωτογραφίες που έχουν στο site είναι τραγικές.

Στη πραγματικότητα όμως είναι πολύ ανώτερη με πολύ ωραίο σωματάκι και καλό προσωπάκι.
προσωπικά όχι, δεν την έχω δει, δεν έχω περάσει στα ενδότερα για δοκιμή.
εσύ που την είδες πραγματικά ένιωσες ανάγκη να επενδύσεις;
γενικώς δε με φτιάχνουν οι τρέχουσες λατινογενείς υπηρέτριες του σεξ κι από όσο ενημερώνομαι από συναδέλφους που κάνουν δοκιμές...είναι πεταμένα λεφτά. Η τελευταία μου δοκιμή ήταν προ καιρού σε αλυσίδα που έφαγα περιποιημένη φόλα βενεζουελοκολομβιοβραζιλιανοισπανίδας κάτι τεσπάντων απροσδιόριστο. Όμορφα, ξεόμορφα κορίτσια, τα 50άρικα δεν είναι χαρτοπόλεμος.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
γενικώς δε με φτιάχνουν οι τρέχουσες λατινογενείς υπηρέτριες του σεξ κι από όσο ενημερώνομαι από συναδέλφους που κάνουν δοκιμές...είναι πεταμένα λεφτά. Η τελευταία μου δοκιμή ήταν προ καιρού σε αλυσίδα που έφαγα περιποιημένη φόλα βενεζουελοκολομβιοβραζιλιανοισπανίδας κάτι τεσπάντων απροσδιόριστο. Όμορφα, ξεόμορφα κορίτσια, τα 50άρικα δεν είναι χαρτοπόλεμος.
Έχω περάσειαπό καλά έως πολύ καλά με τις Λατίνες Σεσίλια, Κρύσταλ, Αλεχάνδρα, Ρούμπυ, Μπιονσέ, Σάρλοτ από παπατζήδες, με Κάτυ από πειραιώς 193 και Κοράλ πέρυσι από Τρ3. Με την Τάλια πέρασα κάλα τις δύο πρώτες φορές αλλά μου τα χάλασε την τρίτη. Δεν πέρασα καλά με Αναίς και Λέττυ μια μαύρη πέρυσι.
Επίσης έκλαψα τα 100 που έδωσα στην χιλιοτραγουδισμένη Βραζιλιάνα μοντέλα Αλίσια του GDE, πολύ τυπική στις υπηρεσίες της, ούτε φιλιά ούτε τίποτα, καμία σχέση με αυτά διάβασα στις κριτικές. Και δεν είναι και τόσο πια υψηλού επιπέδου σε εμφάνιση, υπάρχουν κορίτσια στα στούντιο που είναι πάνω κάτω στα ίδιο επίπεδο.

Τελευταία τροποποίηση:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.864
Πόντοι
3.246
Έχω από καλά έως πολύ καλά με τις Λατίνες Σεσίλια, Κρύσταλ, Αλεχάνδρα, Ρούμπυ, Μπιονσέ, Σάρλοτ από παπατζήδες, με Κάτυ από πειραιώς 193 και Κοράλ πέρυσι από Τρ3. Με την Τάλια πέρασα κάλα τις δύο πρώτες φορές αλλά μου τα χάλασε την τρίτη. Δεν πέρασα καλά με Αναίς και Λέττυ μια μαύρη πέρυσι.
Επίσης έκλαψα τα 100 που έδωσα στην χιλιοτραγουδισμένη Βραζιλιάνα μοντέλα Αλίσια του GDE, πολύ τυπική στις υπηρεσίες της, ούτε φιλιά ούτε τίποτα, καμία σχέση με αυτά διάβασα στις κριτικές. Και δεν είναι και τόσο πια υψηλού επιπέδου σε εμφάνιση, υπάρχουν κορίτσια στα στούντιο που είναι πάνω κάτω στα ίδιο επίπεδο.
Απ τις λατινες μονο ταλια μ αρεσε οι αλλες ουτε καν ,τωρα απο εσκορτακια μη πεφτεις στη παγιδα των κριτικων, να κοιτας ποιος την εχει γραψει και τι εχει γραψει κ αν ταιριαζουν τα γουστα σου με αυτον που την εγραψε ,
την εχω πατησει και γω απο κριτικη και πλεον βασιζομαι στα προσωπικα μου γουστα, και αν εγραψε καποιος που εμπιστευομαι .

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Απ τις λατινες μονο ταλια μ αρεσε οι αλλες ουτε καν ,τωρα απο εσκορτακια μη πεφτεις στη παγιδα των κριτικων, να κοιτας ποιος την εχει γραψει και τι εχει γραψει κ αν ταιριαζουν τα γουστα σου με αυτον που την εγραψε ,
την εχω πατησει και γω απο κριτικη και πλεον βασιζομαι στα προσωπικα μου γουστα, και αν εγραψε καποιος που εμπιστευομαι .
Όλοι σχεδόν καλά λόγια γράψανε για τη συγκεκριμένη, όταν πήγα να τη φιλήσω μου είπε πως δεν το έχει στις υπηρεσίες της, που όντως έτσι είναι όπως είδα μετά. Παρόλα αυτά σχεδόν όλοι λένε για βαθιά φίλια με γλώσσα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.879
Πόντοι
3.715
Όλοι σχεδόν καλά λόγια γράψανε για τη συγκεκριμένη, όταν πήγα να τη φιλήσω μου είπε πως δεν το έχει στις υπηρεσίες της, που όντως έτσι είναι όπως είδα μετά. Παρόλα αυτά σχεδόν όλοι λένε για βαθιά φίλια με γλώσσα.
ο καθένας γράφει ότι του κατέβει, άλλος γιατί το έζησε στο όνειρό του, άλλος γιατί το υποσχέθηκε και νομίζει ότι θα τον παντρευτεί, άλλος γιατί έχει συμφέρον να προμοτάρει. Δεν εμπιστεύομαι παρά ελάχιστους ελαχίστων ανθρώπων που γράφουν από καρδιάς με μεγάλο ποσοστό συμμόρφωσης με την πραγματικότητα. Τους υπόλοιπους τους διαβάζω σαν Άρλεκιν.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423

Ήμουν στο Κίνκυ και λέω από μέσα μου δεν περνάω και μια βόλτα από Αριστοτέλους 6 να θυμηθώ τα παλιά με την γλυκιά μουνάρα Katy.

Ήταν η Μαράϊα με την Isabell.

Δύο τύποι προτίμησαν και οι δύο την Isabell.

Η Μαράϊα τίποτα.

Κάτι λέει αυτό.

Είναι μικροκαμωμένη αλλά με πολύ ωραίο σωματάκι και καλό προσωπάκι.

Στις φωτογραφίες την δείχνουν να έχει κωλάρα ενώ έχει μικρό κσι στεγνό γυμνασμένο κωλαράκι.

Εγώ ναι θα τη πήδαγα άνετα.

Τώρα μέσα δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται.

:dunno:

Πάντως μια κριτική που έχει είναι "σκατά" αλλά και οι κριτικές είναι καμιά φορά παραπλανητικές ...

:think:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πέρασμα απ' το Κρίσταλ Πάλας. Μύγα βαράγανε ,τρεις καραμέτριες Λάτιν ,κοντές,λεπτές ,κανονικές, η μία προς λατινοκωλο. Ούτε με σφαίρες 50αρι δεν δίνω για τέτοιες.

Η τσα2 άκρως επιθετική ,μόνο για μάτι ήρθες λέει; Λέω δεν μου κάνουν κλικ. Δεν σου ξανανοιγω λέει . Έγινε λέω.

Θα βάλω τα σκυλιά να σκουζουν αν δεν μου ανοίξει.

Ανοίξαμε λέει η διαφήμιση του Κρίσταλ Πάλας.

Κλείστε το το μπουρδέλο σας με τα μπάζα που μας φλομωσατε λέω εγώ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423
Πέρασμα απ' το Κρίσταλ Πάλας. Μύγα βαράγανε ,τρεις καραμέτριες Λάτιν ,κοντές,λεπτές ,κανονικές, η μία προς λατινοκωλο. Ούτε με σφαίρες 50αρι δεν δίνω για τέτοιες.

Η τσα2 άκρως επιθετική ,μόνο για μάτι ήρθες λέει; Λέω δεν μου κάνουν κλικ. Δεν σου ξανανοιγω λέει . Έγινε λέω.

Θα βάλω τα σκυλιά να σκουζουν αν δεν μου ανοίξει.

Ανοίξαμε λέει η διαφήμιση του Κρίσταλ Πάλας.

Κλείστε το το μπουρδέλο σας με τα μπάζα που μας φλομωσατε λέω εγώ

Κουλούρ για τράβα στην Isabell και ενημέρωσε.

Θα σου αρέσει.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423
Έχω περάσειαπό καλά έως πολύ καλά με τις Λατίνες Σεσίλια, Κρύσταλ, Αλεχάνδρα, Ρούμπυ, Μπιονσέ, Σάρλοτ από παπατζήδες, με Κάτυ από πειραιώς 193 και Κοράλ πέρυσι από Τρ3. Με την Τάλια πέρασα κάλα τις δύο πρώτες φορές αλλά μου τα χάλασε την τρίτη. Δεν πέρασα καλά με Αναίς και Λέττυ μια μαύρη πέρυσι.

Την Alicia την παίρνουν βόλτα με σκάφος 12 ώρες.

Τι περιμένεις με €100 να κάνει ???

Όσο για την εμφάνιση δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου.

Δεν μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να την λένε όμορφη και εσύ να την βγάζεις σκάρτη και άσχημη.

Φιλικά τα γράφω.

Είναι όμως αλήθεια ότι όταν έχει φάει δέκα πούτσους την ημέρα να έχει κόψει και σε εμφάνιση λίγο.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.564
Πόντοι
27.636
Καλησπέρα φίλτατοι.

Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε η Alicia GDE και ότι κάποιος έκλαψε τα λεφτά του και αφήνει υπόνοια ότι οι κριτικές είναι ψεύτικες, εγώ θέλω μόνο να αναφέρω το εξής.

Η συγκεκριμένη όταν ήρθε, ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή και έδινε φουλ γλωσσόφιλα.

Τώρα αν έγινε πιο ψυχρή και σταμάτησε να φιλάει, δε το γνωρίζω.

Αυτό δε σημαίνει πώς εμείς είμαστε ψεύτες ή θέλουμε να το παίξουμε κάποιοι.

Επιπλέον γνωρίζω κοπέλες που κάποιον θέλουν να τον φιλήσουν, άλλον όχι, υπάρχει η πιθανότητα ο άλλος να μην είχε την κατάλληλη υγιεινή. Θα μου πείτε δεν πάει έτσι, δουλεία τους είναι, αλλά δεν γίνεται να έχουμε απαίτηση από τα κορίτσια να είναι καθαρές κι εμείς να μην είμαστε αντίστοιχα καθαροί.

Η Alicia GDE ήταν εξαιρετική και θα τη θυμόμαστε έτσι.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423
Καλησπέρα φίλτατοι.

Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε η Alicia GDE και ότι κάποιος έκλαψε τα λεφτά του και αφήνει υπόνοια ότι οι κριτικές είναι ψεύτικες, εγώ θέλω μόνο να αναφέρω το εξής.

Η συγκεκριμένη όταν ήρθε, ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή και έδινε φουλ γλωσσόφιλα.

Τώρα αν έγινε πιο ψυχρή και σταμάτησε να φιλάει, δε το γνωρίζω.

Αυτό δε σημαίνει πώς εμείς είμαστε ψεύτες ή θέλουμε να το παίξουμε κάποιοι.

Επιπλέον γνωρίζω κοπέλες που κάποιον θέλουν να τον φιλήσουν, άλλον όχι, υπάρχει η πιθανότητα ο άλλος να μην είχε την κατάλληλη υγιεινή. Θα μου πείτε δεν πάει έτσι, δουλεία τους είναι, αλλά δεν γίνεται να έχουμε απαίτηση από τα κορίτσια να είναι καθαρές κι εμείς να μην είμαστε αντίστοιχα καθαροί.

Η Alicia GDE ήταν εξαιρετική και θα τη θυμόμαστε έτσι.

"Η Alicia GDE ήταν εξαιρετική και θα τη θυμόμαστε έτσι."

Φίλτατε έτσι σκριβώς όπως τα λες είναι.

:thumbsup:

Ένα εξαιρετικό κορίτσι έφερε το GDE και πάμε να το βγάλουμε σκάρτο και αυτό ...

:think:

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Την Alicia την παίρνουν βόλτα με σκάφος 12 ώρες.

Τι περιμένεις με €100 να κάνει ???

Όσο για την εμφάνιση δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου.

Δεν μπορεί όλοι οι υπόλοιποι να την λένε όμορφη και εσύ να την βγάζεις σκάρτη και άσχημη.

Φιλικά τα γράφω.

Είναι όμως αλήθεια ότι όταν έχει φάει δέκα πούτσους την ημέρα να έχει κόψει και σε εμφάνιση λίγο.
Χάρη της έκανα που τη πλήρωσα να τη πλήρωσα να τη πηδήξω, ας το εκτιμούσε. Τύπους που τη παίρνουν 12 ώρες βόλτα με σκάφος τους θεωρώ γελοίους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom