Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Τέσπα. Πάω για πουτανάπαυση περισυλλογή και μοναχισμό . Για κάνα δύο μέρες . Μετά βλέπω.
Τελευταία τροποποίηση:
το ψάρεμα το έχεις σκεφτεί?Τέσπα. Πάω για πουτανάπαυση περισυλλογή και μοναχισμό . Για κάνα δύο μέρες . Μετά βλέπω.
Όχι,αλλά σκέφτομαι να ασχοληθώ με τις πουτανες.το ψάρεμα το έχεις σκεφτεί?
έλα μωρέ μην αυταπατάσαι...Όχι,αλλά σκέφτομαι να ασχοληθώ με τις πουτανες.
Αυταπάτη και απάτη είναι όλα.έλα μωρέ μην αυταπατάσαι...
Στο σοβιετικό σάιτ εννοείς; Με το τεμπλειτ απ' το παραπέτασμα; τι ενημέρωση γίνεται εκεί ; Φωτογραφίες βάζουν κάνα δυο τρία στούντιο απ' τις ίδιες και τις ίδιες και κανένα ποστ το χρόνο. Απόψεις τις κόβουν.Παρακαλώ το νήμα να μετονομαστεί σε "Σκέψεις και απόψεις του Koulourakias1". Ημερήσια ενημέρωση πλέον γίνεται μόνο στους δίπλα.
Καλώς ή κακώς όμως γίνεται ενημέρωση με τις βάρδιες, αν φυσικά ισχύουν δηλαδή.Στο σοβιετικό σάιτ εννοείς; Με το τεμπλειτ απ' το παραπέτασμα; τι ενημέρωση γίνεται εκεί ; Φωτογραφίες βάζουν απ' τις ίδιες και τις ίδιες και κανένα ποστ το χρόνο. Απόψεις τις κόβουν.
Ενημέρωση είναι αυτό; Βάζουν κάνα δυο στούντιο β διαλογής, φωτογραφίες ημιμουφες απ' τις πουτανες τους.Οι γνώμες των πελατών που είναι; Τις κόβει η σοβιετική λογοκρισία.Καλώς ή κακώς όμως γίνεται ενημέρωση με τις βάρδιες, αν φυσικά ισχύουν δηλαδή.
Ουσιαστικά δηλαδή βάζουν διαφημίσεις κάποιων παραπεταμένων στούντιο χωρίς απόψεις πελατών.Καλώς ή κακώς όμως γίνεται ενημέρωση με τις βάρδιες, αν φυσικά ισχύουν δηλαδή.
Ναι, γιατί νήμα ενημέρωσης είναι. Ξεχωριστά υπάρχει νήμα σχολιασμού ενημερώσεων ακριβώς γι' αυτό το σκοπό.Ουσιαστικά δηλαδή βάζουν διαφημίσεις κάποιων παραπεταμένων στούντιο χωρίς απόψεις πελατών.
Εκεί πέφτουν και γαμω τους σχολιασμούς. Αν αμφισβητήσεις κανέναν ειδήμονα και του πεις τι σαβουρες είναι αυτές που γαμας σε μπλοκαρουν αμέσως τα σοβιέτ.Ναι, γιατί νήμα ενημέρωσης είναι. Ξεχωριστά υπάρχει νήμα σχολιασμού ενημερώσεων ακριβώς γι' αυτό το σκοπό.
Καλή αρχή, λοιπόν.Τέτοιες ενημερώσεις ξέρω να κάνω κι εγώ. Και καλύτερες.
Σία
Σήμερα Αριστοτέλους 6 μέχρι τις 20.00
Αύριο Λ.Αθηνων 104 στο De Paris 10.00-20.00
Ναι, τώρα. Άλλη δουλειά δεν είχα.Καλή αρχή, λοιπόν.
Προτιμοτερο απο μοιρολοι σουΤέτοιες ενημερώσεις ξέρω να κάνω κι εγώ. Και καλύτερες.
Σία
Σήμερα Αριστοτέλους 6 μέχρι τις 20.00
Αύριο Λ.Αθηνων 104 στο De Paris 10.00-20.00
Δεν είναι μοιρολόι, ειναι απόρροια κνησμού στα παπαρια λόγω πλήξης.Προτιμοτερο απο μοιρολοι σου