Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Έχει άλλα να πας να δεις μόνος σου και να ρθεις να γράψεις.
Πάρε μαζί και τον Σία.
Τελευταία τροποποίηση:
Έχει άλλα να πας να δεις μόνος σου και να ρθεις να γράψεις.
Ναι και οι φωτογραφίες φαίνονται χωρίς επεξεργασίαΚαλό κομμάτι δείχνει η Κάρεν παρεμπιπτόντως.
Φιλε την καλυτερη δουλεια εκανες..λοιπόν, τελευταία έχω αραιώσει αρκετά από τα στούντιο και κάνω αναγνωριστικές επισκέψεις σε οίκους του εικοσάρικου. Κι εκεί πέφτει φόλιασμα βέβαια αλλά υπάρχουν κι αρκετές τίμιες περιπτώσεις.
Υπόψιν όμως, συνήθως οι τίμιες περιπτώσεις δεν είναι οι πιο πιτσιρίκες ή οι πιο κορμάρες
αλήθεια τώρα...?? γαμάς στο 50ρικο στα στούντιο κατα συρροή και κατ' εξακολούθηση και δεν σε καύλωσε η Νάταλι...?Αλλά δεν είχε αυτό το κάτι για μένα να μου βγάλει κάβλα.
Και που είναι τώρα;Αυτή εδώ είναι η Ναταλί . Οι φωτογραφίες επεξεργασμένες μεν αλλά πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Και λίγο πιο παλιές θα έλεγα από τότε που την πήρα.
Μα το μουνί της τάδε.αλήθεια τώρα...?? γαμάς στο 50ρικο στα στούντιο κατα συρροή και κατ' εξακολούθηση και δεν σε καύλωσε η Νάταλι...?
αμαρτία...
το κωλί της... μόνο κώλο την έπαιρνα την ΝάταλιΜα το μουνί της τάδε.
Και καλά έκοψε τον Δεκέμβριο. Πιθανώς είναι στα λιβάτζ της Μολδαβίας. Αποφάσισε να παντρευτεί έναν φτωχό πλην τίμιο νεαρό βοσκό και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους ευτυχισμένοι αρμέγοντας γίδια.Και που είναι τώρα;
Καλά μην είσαι τόσο σίγουροςΚαι καλά έκοψε τον Δεκέμβριο. Πιθανώς είναι στα λιβάτζ της Μολδαβίας. Αποφάσισε να παντρευτεί έναν φτωχό πλην τίμιο νεαρό βοσκό και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους ευτυχισμένοι αρμέγοντας γίδια.
Αυτό λέω.Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος
Παίζει να την δούμε ξανά στα μέρη μας
Αυτό, είχε αρχίσει να πλαδαρευει, αλλά όχι και ότι δεν είχε καμία σχεση. Εκεί στις φώτο είναι νεότερηκ εγώ όταν την είχα πάρει πριν τον Κοβιντ δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα, καλές υπηρεσίες καλο κορίτσι αλλά στο σώμα έχανε, ήθελε γυμναστική άμεσα. Το βυζί καμία σχέση με τις φωτογραφίες, last year.