Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Που είναι ο Σίας; Ήρθε ρώτησε,πήρε τις πληροφορίες του και εξαφανιζόλ. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ας ξανάρθει νέο μέλος να 'ρωτήσει' και θα πάρει τα @@ μου.
Την επόμενη φορά να πούμε ψέμματα να τους φολιάσουμεΠου είναι ο Σίας; Ήρθε ρώτησε,πήρε τις πληροφορίες του και εξαφανιζόλ. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ας ξανάρθει νέο μέλος να 'ρωτήσει' και θα πάρει τα @@ μου.
Θα σας αποκαλύψω τώρα το κρυφό μου στανταράκι, Μαλβίνα λέγεται, ευχαριστήστε με μετά.Την επόμενη φορά να πούμε ψέμματα να τους φολιάσουμε
Παιδια μαλβινακι δαγκωτο, οποιος γουσταρει θα περασει τελειαΘα σας αποκαλύψω τώρα το κρυφό μου στανταράκι, Μαλβίνα λέγεται, ευχαριστήστε με μετά.
Αρκεί να μην έχει τα ρούχα της και σου ανακοινώσει "έχω πρόγραμμα μιας ώρας" για να κάνεις μεταβολή...Πωλινακι ειναι δυναμη εχει δοκιμαστει αρκετες φορες
Άμα είναι να μοιράζουμε πουρμπουάρ δεξιά -αριστερα για να μη μας ξηγηθουν σκάρτα, τον ήπιαμε. Το σπορ είναι ήδη ακριβό.Δώσε ένα ταλιράκι στη τσατσά και θα δεις ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσει.
Μια απ' τα ίδια. Τη βλέπω σαλόνι στο Τριγγέτα 3 και, με το που κάνω να περάσω δωμάτιο, θυμήθηκε ότι "έχει πρόγραμμα μιας ώρας".Φίλε μου δεν αντιλέγω. Απλώς με μένα και επειδή είχα πάει άλλη μια φορά στο βουνό για να τη δω και μόλις βγήκε στο σαλόνι, ξαφνικά αισθάνθηκε "αδιαθεσία" στην αρχή της βάρδιας της, δε πρόκειται να το κουράσω και να αφήσω να τριτώσει το κακό. Ίσως να μη ταιριάζουν τα χνώτα μας. Απλώς τη θεωρώ εμφανισιακά μια μέτρια κοπέλα, γιαυτό και έφυγα. Τη προσωπική μου εμπειρία γράφω.
Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Μεγάλη ζήτηση,μικρή προσφορά πλέον και άμεσο επακόλουθο ειναι η Πωλινα να την έχει δει υπερμούναρος με σούπερ υπηρεσίες και διαλέγει.Τι λέτε ρε παιδιά;;; Τρώμε πόρτα από το κάθε τσουλάκι χωρίς συγκεκριμένο λόγο; Θα την αρραβωνιαστούμε κιόλας ή ψάχνει για αγαπητικό και διαλέγει;;;;; (συγνώμη κιόλας, δεν μου αρέσει να κακολογώ τα κορίτσια του χώρου καθόλου) .
Μια φορά μου έτυχε πριν δύο χρόνια με κάποια, και χαλάστηκα, παρόλο που δεν το έδειξα τότε, σε μασάζ. Για την ιστορία, η συγκεκριμένη εξαφανίστηκε από το μαγαζί εκείνο, δεν την ξαναείδα.
Μαλβινάρα, ...για τον ερωτόκριτο που ψάχνει αυτό το αμόλυντο κάτι παραπάνω...Παιδια μαλβινακι δαγκωτο, οποιος γουσταρει θα περασει τελεια
Μαλβιναρα αν ψαχνετε στιγμες απολαυσης και ερωτισμουΜαλβινάρα, ...για τον ερωτόκριτο που ψάχνει αυτό το αμόλυντο κάτι παραπάνω...
Σωστός! Ρε πάτε καλά? Αυτά κάνετε και τις κακομαθαίνετε τις σάπιες. Βρε ουστ!Άμα είναι να μοιράζουμε πουρμπουάρ δεξιά -αριστερα για να μη μας ξηγηθουν σκάρτα, τον ήπιαμε. Το σπορ είναι ήδη ακριβό.
Εγώ να σου πω τι νομίζω? Επειδή είμαι ψηλός και αρκετά γυμνασμένος ή με περάσανε για τσομπα ή κατάλαβε ότι το 50αρικο έπρεπε να το δουλέψει μαζί μου. Κοινώς ότι θα τη ξεμούνιαζα.Μια απ' τα ίδια. Τη βλέπω σαλόνι στο Τριγγέτα 3 και, με το που κάνω να περάσω δωμάτιο, θυμήθηκε ότι "έχει πρόγραμμα μιας ώρας".
Και δεν νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερα αποκρουστικος.
'νταξει, ωραίο μωρό αλλά δεν θα την παρακαλέσουμε και γονατιστοί.
Δείτε εδώ τι γλυκό που είναι;
λοιπόν, τελευταία έχω αραιώσει αρκετά από τα στούντιο και κάνω αναγνωριστικές επισκέψεις σε οίκους του εικοσάρικου. Κι εκεί πέφτει φόλιασμα βέβαια αλλά υπάρχουν κι αρκετές τίμιες περιπτώσεις.Θα μας πει κανείς πλην του Σία αν γαμησε και ποια;
κάποιος άλλος συνάδελφος - δεν θυμάμαι ποιος - μου είχε πει ότι είναι με τα φεγγάρια της. Ή αλλιώς αλλοπρόσαλλη.Εγώ να σου πω τι νομίζω? Επειδή είμαι ψηλός και αρκετά γυμνασμένος ή με περάσανε για τσομπα ή κατάλαβε ότι το 50αρικο έπρεπε να το δουλέψει μαζί μου. Κοινώς ότι θα τη ξεμούνιαζα.
κοίτα, κι εγώ πάντα είμαι καλοπροαίρετος με τα κορίτσια, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά που κάνουν αλλά η αδικαιολόγητη πόρτα είναι όντως εξοργιστική.Τρώμε πόρτα από το κάθε τσουλάκι χωρίς συγκεκριμένο λόγο; Θα την αρραβωνιαστούμε κιόλας ή ψάχνει για αγαπητικό και διαλέγει;;;;; (συγνώμη κιόλας, δεν μου αρέσει να κακολογώ τα κορίτσια του χώρου καθόλου) .