Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Παίδες λέω για πρώτη φορά να πάω να δοκιμάσω τη Σία και έχω μερικές ερωτήσεις.. Αρχικά είναι ωραία στο πρόσωπο..και το δεύτερο, είδα ότι κάποιος ανέφερε πλαστικό στήθος που κάτι τέτοιο δε φαίνεται στις φωτογραφίες.. ισχύει όντως;; Από τιμές επίσης τι παίζει;; Αν θέλω δηλαδή να πάρω πρόγραμμα μιας ώρας πόσο πάει περίπου;;
Δεν την έχω δει ,ακόμα, τη Σία ,αλλά αν είσαι καινούργιος στο άθλημα των στούντιο,καλό θα ήταν θα ταν να μην πιαστείς αμέσως με μεγάλα προγράμματα γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα απογοητευτείς.

Πήγαινε δοκίμασε μερικά 50αρια πρώτα και βλέπεις.

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Δεν την έχω δει ,ακόμα, τη Σία ,αλλά αν είσαι καινούργιος στο άθλημα των στούντιο,καλό θα ήταν θα ταν να μην πιαστείς αμέσως με μεγάλα προγράμματα γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα απογοητευτείς.

Πήγαινε δοκίμασε μερικά 50αρια πρώτα και βλέπεις.
Οκ Κουλουράκια ευχαριστώ.. Βασικά ο λόγος που σκέφτομαι για μεγάλο πρόγραμμα είναι γιατί τις περισσότερες φορές αργώ να τελειώσω και δε θέλω πάνω στο σεξ πχ να χτυπήσει καμία πόρτα η τσατσά ή να μου πει η κοπέλα ότι τελείωσε ο χρόνος.. είναι το χειρότερο μου και θα ξενερώσω απίστευτα

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Επειδή
Οκ Κουλουράκια ευχαριστώ.. Βασικά ο λόγος που σκέφτομαι για μεγάλο πρόγραμμα είναι γιατί τις περισσότερες φορές αργώ να τελειώσω και δε θέλω πάνω στο σεξ πχ να χτυπήσει καμία πόρτα η τσατσά ή να μου πει η κοπέλα ότι τελείωσε ο χρόνος.. είναι το χειρότερο μου και θα ξενερώσω απίστευτα
Επειδή παρατηρώ μια τάση βιζιτακηδες να το γυρίζουν στα στούντιο λόγω ακριβοπληρωμενης σαβουρας που επικρατεί στη βίζιτα ,μάλλον θα απογοητευτείς και θα φολιαστεις.

Τα στούντιο είναι σαν γαμησι μπουρδέλου με ωραίες γκόμενες,όχι και τόσες πλέον, με αυξημένη τιμή σε ωραίο περιβάλλον.

Η ώρα δεν είναι ώρα αλλά 40-45 λεπτά ανάλογα και την περίπτωση βέβαια.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Αν ψάχνεις κιόλας υπηρεσίες βιζιτας με γλωσσοφιλα και τα σχετικα ξεχνα τα.

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Αν ψάχνεις κιόλας υπηρεσίες βιζιτας με γλωσσοφιλα και τα σχετικα ξεχνα τα.
Δεν είναι θέμα χρημάτων.. Απλά έχω δει εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη..Και επειδή σε σώμα ειδικά είναι ο τύπος μου έλεγα να δοκιμάσω.. Βέβαια με αυτά που μου λες έχω αποθαρρυνθεί λίγο.. Αλλά θα δούμε

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Δεν είναι θέμα χρημάτων.. Απλά έχω δει εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη..Και επειδή σε σώμα ειδικά είναι ο τύπος μου έλεγα να δοκιμάσω.. Βέβαια με αυτά που μου λες έχω αποθαρρυνθεί λίγο.. Αλλά θα δούμε
Πήγαινε δοκίμασε αλλά σου λέω τα στούντιο γενικά δεν ενδείκνυνται για μεγάλα προγράμματα.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να στο κάνω και πιο λιανά ,για τη Σία ειδικά που λες που πλέον γίνεται κοσμοσυρροή απ' ότι ακούω,πιθανώς θα δεις βιασύνη και φολιασμα.

Αλλά εδώ είμαστε δες και πες.

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Να στο κάνω και πιο λιανά ,για τη Σία ειδικά που λες που πλέον γίνεται κοσμοσυρροή απ' ότι ακούω,πιθανώς θα δεις βιασύνη και φολιασμα.

Αλλά εδώ είμαστε δες και πες.
Εννοείται.. Μάλλον θα πάω σήμερα..Θα γράψω σίγουρα να ενημερώσω

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Ειδικά για αυτές που μαζεύουν πολύ κόσμο,ο καλύτερος πελάτης είναι ο πιτσιρικάς,που χύνει στο λεπτό και φεύγουν τα 50αρια γρηγορα για να πάνε στον επόμενο.
Εννοείται.. Μάλλον θα πάω σήμερα..Θα γράψω σίγουρα να ενημερώσω

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Ειδικά για αυτές που μαζεύουν πολύ κόσμο,ο καλύτερος πελάτης είναι ο πιτσιρικάς,που χύνει στο λεπτό και φεύγουν τα 50αρια γρηγορα για να πάνε στον επόμενο.
Πιτσιρικάς είμαι και εγώ.. Αλλά ποτέ δε μπορούσα αυτό το "μια και έξω" που γίνεται στα μπουρδέλα

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Πιτσιρικάς είμαι και εγώ.. Αλλά ποτέ δε μπορούσα αυτό το "μια και έξω" που γίνεται στα μπουρδέλα
Άμα είσαι πιτσιρικάς σε τρώει ο κωλος . Βαριέμαι να εξηγώ τώρα τι κόλπα μεταχειρίζονται

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Χαχαχα ξεπετα λες εε;
Όχι απόλυτα. Αλλά βαριέμαι να εξηγώ πως δουλεύει το όλο σύστημα. Μπορεί μια δυο φορές να ναι καλά μέχρι να τσιμπήσεις και μετά αρχίζει το άρμεγμα με συνοπτικές διαδικασίες

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Όχι απόλυτα. Αλλά βαριέμαι να εξηγώ πως δουλεύει το όλο σύστημα. Μπορεί μια δυο φορές να ναι καλά μέχρι να τσιμπήσεις και μετά αρχίζει το άρμεγμα με συνοπτικές διαδικασίες
Οκ..Αν έχεις πάντως κάνα καλό τιπ να μου πεις έστω και περιληπτικά θα με έσωζες

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Χαχαχα ξεπετα λες εε;
Αν είσαι πολύ λαρτζ και ακουμπάς 100αρες αρκετές φορές τη βδομάδα εκεί δεν ξέρω τι παίζει.
Οκ..Αν έχεις πάντως κάνα καλό τιπ να μου πεις έστω και περιληπτικά θα με έσωζες
Μ αυτή τη λογική να εξασφαλιστείς από γραφόμενα σε σάιτ θα φολιαστεις σχεδόν σιγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η φόλα είναι μέσα στο πρόγραμμα

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

lovelife

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Αν είσαι πολύ λαρτζ και ακουμπάς 100αρες αρκετές φορές τη βδομάδα εκεί δεν ξέρω τι παίζει.

Μ αυτή τη λογική να εξασφαλιστείς από γραφόμενα σε σάιτ θα φολιαστεις σχεδόν σιγουρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η φόλα είναι μέσα στο πρόγραμμα
Κοίτα δεν είμαι από αυτούς που πηγαίνουν συχνά σε μπουρδέλα και στούντιο.. Δηλαδή μπορεί να πάω σήμερα και μετά τον άλλο μήνα πάλι αν μείνω ευχαριστημένος.. Απλά κάτι ραντεβού τώρα τελευταία δε βγήκαν και είπα να δοκιμάσω Σία.. Τώρα όπως είπες όντως και φόλα μέσα στο πρόγραμμα είναι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom