Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά μετά την καινούργια φωτογραφία και το βίντεο ή Αναίδα μου ξαναγυάλισε.
Έκλεισε! Αύριο πάω.
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά μετά την καινούργια φωτογραφία και το βίντεο ή Αναίδα μου ξαναγυάλισε.
ΒουρΔεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά μετά την καινούργια φωτογραφία και το βίντεο ή Αναίδα μου ξαναγυάλισε.
Την πηρες?Μα πως ομόρφυνε έτσι η Αναΐς;
Σήμερα μετά τις 17:00 στο Βριλησσου 60 πάνω ειναι. Θα το τσικνήσω απόψε.Την πηρες?
Το χα γράψει πριν καιρό, την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει μια φορά,τότε που ήταν αβγαλτη, όταν το κουτούπωσα και άλλη μια μετά από καιρό.Την πηρες?
καλό βόλιΤο χα γράψει πριν καιρό, την είχα πάρει όταν είχε πρωτοέρθει μια φορά,τότε που ήταν αβγαλτη, όταν το κουτούπωσα και άλλη μια μετά από καιρό.
Μετά τις καινούργιες φωτογραφίες,οι οποίες φαίνονται αρκετά φυσικές, δείχνει να χει αποκτήσει εμπειρία. Έχω υποψία ότι έτσι είναι. Θα δούμεν απόψε.
Εγώ και τότε που ήταν άβγαλτη μια χαρά είχα περάσει άσχετα με το τι γράφανε διάφοροι.καλό βόλι
ίσως καίει καλύτερα στα προγράμματα μακράς πορείας...
Να μας γράψεις για την εμπειρία σου φίλε κουλουράκια.. Φαίνεται καλή περίπτωση!!Τις προάλλες που το κοψα ντουγρού για Αναΐδα στο Θησέως 35 ,δεν σήκωναν το τηλέφωνο και χάλασε και το τρένο στη διαδρομή . Δεν έφτασα ποτέ.
δικά σου είναι, ότι θες τα κάνεις, τα κάνεις παϊδάκια, τα κάνεις πυγολαμπίδες...!Ώρες, ώρες αυτά δείχνουν θεϊκά σημάδια να πάω να ακουμπήσω 50αρια πάλι στο γνωστό μέρος. Να μην κοπει η ροή.
Μα το παίρνω απόφαση να πάω αλλού και γίνονται μαλακίες που με εμποδίζουν λες και γίνονται επίτηδες.δικά σου είναι, ότι θες τα κάνεις, τα κάνεις παϊδάκια, τα κάνεις πυγολαμπίδες...!
Ξενια πανω κατω στα ιδια λημερια. Αν αυτο δεν ειναι τουμπανο τοτε τι ειναι.Για μένα τώρα στούντιο μόνο Καταλια και Σια. Ίσως να υπάρχουν και άλλες αξιόλογες αλλα ταξίδι για να γαμησω δε κάνω! Μόνο με Μαντόνα έκανα που η γυναίκα περπάταγε και έτρεμαν τα πατώματα
Να μας γράψεις για την εμπειρία σου φίλε κουλουράκια.. Φαίνεται καλή περίπτωση!!
Το ξανά γράφω ως απάντηση γιατί οι mod δε το περνάνε για κάποιο λόγο αλλιώςΉ μπορεί να πάω στην πρωην γυναίκα μου. Μου έστειλε ευχετήριο μήνυμα προχτες ,τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου μετά από 2 χρονια. Να το βγάλω στη φόρα κι αυτό.
Θα γυρίσω τη μπίλια και όπου κάτσει.