Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.009
Πόντοι
2.846
Αναλογα τι εννοεις φούλ.
Στην κασετα της τσατσας ελεγε για 50-60-100 μισαωρο μασαζ δεν ακουσα δεν ειπε κατι για ξεσκουφωτες πιπες κτ η χυσιματα σε βυζια.
Στην αλυσίδα προς Καρεα και στο άλλο αδερφάκι του στούντιο έχουν σκάσει 2-3 μωράκια πολύ καυλερα και τούμπανα , κριβε λόγια ρε εσύ Clain διότι μας διαβάζουν και Μαλακές επισκέπτες , δεν χρειάζεται να τα γράφουμε όλα ρε , υπάρχουν και τα πμ , πάντως είσαι σκαούτερ σε πολλά τερέν ρε μύστη , δώσε πόνο clain !!!

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
Στην αλυσίδα προς Καρεα και στο άλλο αδερφάκι του στούντιο έχουν σκάσει 2-3 μωράκια πολύ καυλερα και τούμπανα , κριβε λόγια ρε εσύ Clain διότι μας διαβάζουν και Μαλακές επισκέπτες , δεν χρειάζεται να τα γράφουμε όλα ρε , υπάρχουν και τα πμ , πάντως είσαι σκούτερ σε πολλά τερέν ρε μύστη , δώσε πόνο clain !!!
Σκουτερ? Ποσα κυβικα μωρη? Ακομα περιμενουμε κριτικη για τη λατινα στο μασαζ ρε παπαροβιτς :coffee:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Στην αλυσίδα προς Καρεα και στο άλλο αδερφάκι του στούντιο έχουν σκάσει 2-3 μωράκια πολύ καυλερα και τούμπανα , κριβε λόγια ρε εσύ Clain διότι μας διαβάζουν και Μαλακές επισκέπτες , δεν χρειάζεται να τα γράφουμε όλα ρε , υπάρχουν και τα πμ , πάντως είσαι σκαούτερ σε πολλά τερέν ρε μύστη , δώσε πόνο clain !!!
Τι κρύβε λόγια ρε παπαρα; Ποιο είναι το νόημα του νήματος τοτε; Να ναι ο καθένας μοναχοφάης;

I m back

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να κάνω και μια ενημέρωση μετά την επανάκαμψη,βρήκα ένα καινούργιο φοβερό μουνι που κάνει παπάδες αλλά θα πω ποια και που είναι αφού το γαμησω τρεις χιλιάδες φορές.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να κάνω και μια ενημέρωση Κ ,για να μην ξεχνιόμαστε,για τους νέοπες να ακούν και να μαθαίνουν,τώρα που αποσύρθηκα από την ενεργώ δράση Κ για να ξέρουν τί τους περιμένει.

Η εν λόγω δεσποινίδα Καταλέγια (κωδικός Κ) έχει το εξής σύστημα. Σε καινούριους πελάτες που θέλει να τους κρατήσει, κάνει κανα δύο τσαλίμια παραπάνω στην αρχή μέχρι να τσιμπήσουν.

Αν δει ότι αρχιζουν να πηγαίνουν συνέχεια τους γράφει στο αιδοίο της ,ενώ αυτοί έχουν ήδη κολλήσει και συνεχίζουν να τα ακουμπάνε και γίνονται σταθεροί.

Στους σταθερούς αντί να δίνει παραπάνω επειδή τα ακουμπάνε συνέχεια ,αυτή κάνει το αντίθετο,δίνει λιγότερα και τους βγάζει την Παναγία.Αλλά άμα κολλήσεις αντε ξεκόλλα.Ακούμπα τα.

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Να κάνω και μια ενημέρωση μετά την επανάκαμψη,βρήκα ένα καινούργιο φοβερό μουνι που κάνει παπάδες αλλά θα πω ποια και που είναι αφού το γαμησω τρεις χιλιάδες φορές.
Ποια βρήκες ρε; Την Kataleya1; :2funny::2funny::2funny:

@Revlimit :wanker::wanker::wanker::wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.976
Πόντοι
3.715
σταματείστε το bullying στον koulourakia1
αμέσως ρε σεις σεντόνια και κουβέρτες...μα καλά καλά δεν μπήκαμε στο δωμάτιο.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Να κάνω και μια ενημέρωση Κ ,για να μην ξεχνιόμαστε,για τους νέοπες να ακούν και να μαθαίνουν,τώρα που αποσύρθηκα από την ενεργώ δράση Κ για να ξέρουν τί τους περιμένει.

Η εν λόγω δεσποινίδα Καταλέγια (κωδικός Κ) έχει το εξής σύστημα. Σε καινούριους πελάτες που θέλει να τους κρατήσει, κάνει κανα δύο τσαλίμια παραπάνω στην αρχή μέχρι να τσιμπήσουν.

Αν δει ότι αρχιζουν να πηγαίνουν συνέχεια τους γράφει στο αιδοίο της ,ενώ αυτοί έχουν ήδη κολλήσει και συνεχίζουν να τα ακουμπάνε και γίνονται σταθεροί.

Στους σταθερούς αντί να δίνει παραπάνω επειδή τα ακουμπάνε συνέχεια ,αυτή κάνει το αντίθετο,δίνει λιγότερα και τους βγάζει την Παναγία.Αλλά άμα κολλήσεις αντε ξεκόλλα.Ακούμπα τα.

Τα ίδια έκανε και μένα στην αρχή αλλά και με πολλούς αλλους.

Περιμενουμε τα σεντονια για τη καινουργια σου αγαπη @koulourakias1:2funny:

Καλά λέει ο Α-Ω .Ακόμα δεν μπήκαμε στο δωμάτιο, μπουγάδα θα βγάλω κιολας;

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Παιδες μια Μελισα απο την αλυσιδα πειραιως 193 κτλ που δουλευει αυτες τις μερες βραδια τι λεει? Την εχει δει κανεις απο κοντα εστω? Οι φωτο ειναι αληθινες η μουφα?

Ευχαριστω.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.487
Πόντοι
4.546

Τι εστί τσαλίμια φίλτατε?

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που γράφεις. Έχει συμβει αυτό και σε μένα, που δυστηχώς ναι, τσίμπησα, αλλά μπορώ να πω ότι μάλλον πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με το σχετικά μικρό ποσό που μου τσίμπησε. Γιαυτό και ήταν η τελευταία φορά που πήγα μαζί της το προηγούμενο Σάββατο. Μάλιστα μου είπε ότι ήσουν στο δωμάτιο πριν από μένα και αν ήθελα να σε γνωρίσω.

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που γράφεις. Έχει συμβει αυτό και σε μένα, που δυστηχώς ναι, τσίμπησα, αλλά μπορώ να πω ότι μάλλον πρέπει να είμαι ευχαριστημένος με το σχετικά μικρό ποσό που μου τσίμπησε. Γιαυτό και ήταν η τελευταία φορά που πήγα μαζί της το προηγούμενο Σάββατο. Μάλιστα μου είπε ότι ήσουν στο δωμάτιο πριν από μένα και αν ήθελα να σε γνωρίσω.
Αυτό το Σάββατο λες ,πριν τρεις μερες; Αν ναι,δεν πήγα το Σάββατο.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.097
Πόντοι
3.246
Και τι σου ειπε δηλαδη ελα να γνωρισεις τον κουλουρακια απο το bourdela? :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Και τι σου ειπε δηλαδη ελα να γνωρισεις τον κουλουρακια απο το bourdela? :2funny:
Την ίδια απορία έχω :2funny: Απορώ βέβαια πως δεν ενέδωσε κιόλας στον πειρασμό να γνωρίσει αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα. :P

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.976
Πόντοι
3.715
με τι σκοπό να σας γνωρίσει;
μπας κι ήθελε να σας αρμέξει σε διπλό φιλικό;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom