Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

NeronZero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
13
Like
316
Πόντοι
290
Η Μάτα η ναζιάρα με τα σγουρά μαλλιά
Στα Studio γυρίζει και ψάχνει για δουλειά
Φωτογραφίεσ δείχνει σαν σταρ του σινεμά
Να παίζει γενοβέφα ντυμένη στα λευκά
Στα Studio γυρίζει και ψάχνει για δουλειά
Μα στην κακούργα αθήνα δε βρίσκει πουθενά

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
Φίλε πάντα υπάρχουν άνθρωποι που είτε δε μπαίνουν εδώ είτε δε διαβάζουν, για να ξέρουν περί τίνος πρόκειται...
υπάρχει κι η κατηγορία ¨2η ευκαιρία στην κοπέλα¨ ή αλλιώς ¨εθισμένοι στη φόλα¨ . Οι ανημέρωτοι πληρώνουν παράβολο 50 ευρώ για εντατικά, γρήγορα σεμινάρια με θέμα ¨πως να ξενερώσετε έναν καυλωμένο γάτο¨ δια ζώσης σε ιδιαίτερο 1:1 μαζί της.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
γεια σου ρε Μαλβινάρα...τους κορόϊδεψες όλους,
μεταγραφή Σ232 ως Άρτεμις.
Και φώτοζ από το άλμπουμ του Μάγου.
Εντάξει. Τερματίσαμε, κάναμε reset τώρα.
ειπα και εγω...σταματησε το αθλημα...μπραβο Α-Ω!

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Πωρε τεράστιο κομοδίνο η μαλβινα, απορώ πως διαθέτουν 50ρικα κάποιοι, φαντάζομαι με το μουνι γενικά δε θα τα πηγαίνουν καθόλου καλά Εκεί που πηγε έχουν μαζευτεί όλα τα κομοδίνα από ότι είδα καθώς ήμουν εκτός Ελλάδας τόσους μήνες..

Που είναι ο φίλος μου ο @ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑΣ ? Ακόμα ερωτευμένος?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.614
Πόντοι
3.246
Πωρε τεράστιο κομοδίνο η μαλβινα, απορώ πως διαθέτουν 50ρικα κάποιοι, φαντάζομαι με το μουνι γενικά δε θα τα πηγαίνουν καθόλου καλά Εκεί που πηγε έχουν μαζευτεί όλα τα κομοδίνα από ότι είδα καθώς ήμουν εκτός Ελλάδας τόσους μήνες..

ξεχνα τον κουλουρακια :priest::priest::priest:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715

6φανίσθειν...

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Κοίταζα και γω φωτογραφίες της Αρτεμης και λέω ρε πούστη μου ίδια κορμοστασιά με τη Μαλβίνα...λες...Πέρασα να δω τι παίζει από Μελαντίας, μου λέει η υπρεσία πέρνα σε καμιά ώρα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
Κοίταζα και γω φωτογραφίες της Αρτεμης και λέω ρε πούστη μου ίδια κορμοστασιά με τη Μαλβίνα...λες...Πέρασα να δω τι παίζει από Μελαντίας, μου λέει η υπρεσία πέρνα σε καμιά ώρα.
πολύωρο ραντεβού με μαζοχιστή χιμπατζή;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Chosen

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γιουβαρλακι κανονικο μεχρι 2 μηνες πισω

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
γιουβαρλάκι με λόρδωση, υπό άλλες συνθήκες στην κατσαρόλα θα έβγαζε ζουμερή καύλα, αλλά έτσι όπως ζει, συμπεριφέρεται, με τον αλλοπρόσαλλο ψυχισμό που έχει, είναι και θα παραμείνει το γιουβαρλάκι στη γωνιά του πιάτου. Από προσωπικές εμπειρίες με τέτοιο σωματότυπο, εντός κι εκτός πεδιάδος αγοραίου έρωτος, έχω να δηλώσω ότι τα γιουβαρλάκια ιδιαίτερα αυτά που έχουν κι ένα βυζί (η συγκεκριμένη είναι περίπου εικόνισμα) μου έχουν δώσει ιδιαίτερες στιγμές, αντέχουν το πελέκισμα και γουστάρουν. Δεν είναι η κατηγορία μου, αλλά το χειμώνα που έχει κρύο είναι μια κάποια επιλογή σε δύσκολες θερμοκρασίες.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Έχει πάρει κανείς Crystal από lamour βουλιαγμένης; Δυνατό φαίνεται.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
η γερμανική αλυσίδα πάντως έφερε όλη την κατσαρόλα με την προσθήκη πολωνέζικης συνταγής Αμάντα. Βαρέων βαρών, κρέας και καρτόφελν. Για ξεχωριστά γούστα, χειμωνιάτικα.

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
η γερμανική αλυσίδα πάντως έφερε όλη την κατσαρόλα με την προσθήκη πολωνέζικης συνταγής Αμάντα. Βαρέων βαρών, κρέας και καρτόφελν. Για ξεχωριστά γούστα, χειμωνιάτικα.

ναι αλλά έχει και την Σια που παίζει και σαν εσκορτού κατά διαστήματα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9968-Xenia
Χθεσινη τσαρκα πετυχημενη στο στουντιο Μελαντιας Νεος Κοσμος γωνία με βουλιαγμενης.
Δυο κοριτσια ειχε οπου τις τιμησε και τις δυο εναλαξ.
Και οι δυο μοντελακια, η μια δε με καλσον διχτυωτο οπου την πηρα πρωτη. Δε θυμαμαι ονομα αλλα θα τη βρω
Η δευτερη ειναι Ξενια δε ξερω τι κανει με γυμναστηρια η αλλες τετοιες δουλειες αλλα κορμαρα.
Πρωτη φορα δυο στις δυο κορασιδες σε ιδιο μαγαζι και να ειναι τουμπανα. Μοντελες παιδια.
Κριτικη βαριεμαι , καποια στιγμη θα γραψω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
Χθεσινη τσαρκα πετυχημενη στο στουντιο Μελαντιας Νεος Κοσμος γωνία με βουλιαγμενης.
Δυο κοριτσια ειχε οπου τις τιμησε και τις δυο εναλαξ.
Και οι δυο μοντελακια, η μια δε με καλσον διχτυωτο οπου την πηρα πρωτη. Δε θυμαμαι ονομα αλλα θα τη βρω
Η δευτερη ειναι Ξενια δε ξερω τι κανει με γυμναστηρια η αλλες τετοιες δουλειες αλλα κορμαρα.
Πρωτη φορα δυο στις δυο κορασιδες σε ιδιο μαγαζι και να ειναι τουμπανα. Μοντελες παιδια.
Κριτικη βαριεμαι , καποια στιγμη θα γραψω.
επαναληπτική καραμπίνα;
ωραίος ο παίκτης,
θυμίσου όνομα, Ελληνίς; γιά...αλλοδαπή;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
επαναληπτική καραμπίνα;
ωραίος ο παίκτης,
θυμίσου όνομα, Ελληνίς; γιά...αλλοδαπή;
Και οι δυο Ελληνιδες.
Η πρωτη που πηρα ηταν καινουργια κοπελα δε τη βλεπω ρε γαμωτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom