Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.614
- Πόντοι
- 3.246
Αστα φιλε δε ξερω τι της πιανει και γινονται ολες πλαστικιεςΗ κατρακύλα σε όλο της το μεγαλείο! Πως ήταν,πως έγινε
Αστα φιλε δε ξερω τι της πιανει και γινονται ολες πλαστικιεςΗ κατρακύλα σε όλο της το μεγαλείο! Πως ήταν,πως έγινε
Οι χειρούργοι που τις κάνουν έτσι είτε είναι τραβελολάγνοι είτε μισούν τις γυναίκες, δεν εξηγείτε αλλιώς.Αστα φιλε δε ξερω τι της πιανει και γινονται ολες πλαστικιες
Ώπα! Κατερίνα η μιλφαρα που την έχουν στα 250 σε γραφείο;Πέρασμα σήμερα από sia στο στούντιο deluxe!παιδιά δεν υπάρχει αυτό το σώμα !! απίστευτο!!! στο πρόσωπο μοιάζει πολύ με Κατερίνα από Sirina.τιμαει και το παραμικρό ευρώ!!!πέρασα σούπερ!θα ακολουθήσει κριτική
Ναι!έπαθα σοκ!είναι λες και είναι η κόρη της!!!Ώπα! Κατερίνα η μιλφαρα που την έχουν στα 250 σε γραφείο;
Έφυγα!Ναι!έπαθα σοκ!είναι λες και είναι η κόρη της!!!
Στο καλό!!!Έφυγα!
Σβήσε τη φωτό! Θα τη γαμαω μόνο εγω!καλησπερα..παρε και μια φωτο για να ξερεις τι θα δεις..περιπου!!
οκ..Σβήσε τη φωτό! Θα τη γαμαω μόνο εγω!
αξιος διαδοχος του κουλουρακιαΜη βιάζεσαι αδερφέ. Θα πάω και θα της κάνω πρόταση που δε θα μπορεί να αρνηθεί…
αν μιλάς για την Κριστίνα του Κασσάνδρας 8 να προτεί
Απο τις καλυτερες κριτικες εχω γραψει γιαυτη που λες και λεγοταν Χριστινα, ηταν αρκετα ποιο παλια κοπελα που δουλευε στο 3 οροφο πλεον την ονομασανε Κριστινα.αν μιλάς για την Κριστίνα του Κασσάνδρας 8 να προτείνω οφθαλμίατρο?
Ααα μάλιστα…Απο τις καλυτερες κριτικες εχω γραψει γιαυτη που λες και λεγοταν Χριστινα, ηταν αρκετα ποιο παλια κοπελα που δουλευε στο 3 οροφο πλεον την ονομασανε Κριστινα.
Η Κριστινα ποιο καινουργια κοπελα ηρθε τις γιορτες για λιγο μετα εφυγε και ξαναηρθε, γιαυτη μιλαω, αν σε καποιους αρεσει το ολο συνολο μαγκια τους εμενα στην μπουτσα μου. Η αληθεια ομως αυτη ειναι που αναφερω.
Που την βρίσκουμε αυτή την μουναρα ;Επειδη ειδα καποιες ανασκαφες απο το παρελθον παρτε και κατι απο εμενα, η φωτο αυτη ειναι οταν ειχε πρωτοερθει, γιατι μετα πλακωσε τις πλαστικες καποιοι μπορει να θυμουνται
@Helluvatime
ε τοτε ρε φιλος να τη χαιρεσαι τη μουναρα σου που ειναι και top five.Ααα μάλιστα…
γιατί εγώ θα επιμείνω πως είναι στο τοπ 5 των στουντιο-τάνων στην Αθήνα, δε μιλώ για σέρβις βέβαια… αλλά για εμφάνιση!
και ότι η μόνη αλήθεια… είναι… ταρατατζούμ!!! ταμπούρλο…
πως χρειάζεσαι επειγόντως οφθαλμίατρο…
Δεν ειναι στην ελλαδα αυτην τη στιγμη αλλα και να ρθει δεν θα σ αρεσει αυτο που θα αντικρισεις με τοσες πλαστικες που χει κανει,Που την βρίσκουμε αυτή την μουναρα ;
την είχα τεστάΗ κατρακύλα σε όλο της το μεγαλείο! Πως ήταν,πως έγινε
μουνάρα ίσως ήταν για κάποιους, νταρντανοειδής σωματότυπος βέβαια, φρεγατοφτιαγμένος αλλά άβυζος τότε, μετά άρχισε ο δρ. Φρανκενστάϊν να προσθαφαιρεί κρέας, να αντικαθιστά με σιλικόνη, οξέα, βάσεις, άλατα...Που την βρίσκουμε αυτή την μουναρα ;
εγώ ρε φίλε δεν την γαμάω αυτήν γιατί δεν κάνει ελεύθερο...ε τοτε ρε φιλος να τη χαιρεσαι τη μουναρα σου που ειναι και top five.