Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
´Οχι ρε συ, χαλαρά σίτυ τουράκι, γυμνασμένη κορμάρα, φατσάρα! Απλά δείχνει σαν ψάρι έξω από το νερό, και χωρίς ελεύθερο δεν μπαίνω…
Βρε αγορι μου την ιδια λεμε?εχει μπασα κλασσικη νταρντανας φωνη?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Ποια θα είναι απόψε η τυχερή?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.614
Πόντοι
3.246
Και ούτε θα τη λύσει κατά φαινόμενα. Πρέπει πάλι να πάρω τον κατήφορο μόνος μου.

ΥΓ αυτή η Μαλβίνα μήπως είναι λίγο παρεξηγημένη; Μήπως να δοκιμάσω για ένα πέουλο;
Ναι και εγω αυτο σκεφτομαι για πηγαινε στο μαλβινακι να δουμε :wanker::wanker:
@Helluvatime

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.616
Πόντοι
17.436
Αυτο το φαινομενο με τις ψευτικες φωτογραφειες ειναι εδω και πολυ καιρο στα site των στουντιο.
Μαλιστα τις ποιο πολλες φορες ειναι και διαφορετικη η κοπελια.Τοσα χλμ εχω κανει αδικα για να δω τα κοριτσια και οταν φτανω με πιανει απογοητευση. Μια απο τις πολλες φορες που ρωταγα τις τσατσαδες γιατι συμβαινει αυτο μου ειχανε απαντησει οτι το μαγαζι δεν ευθυνεται διοτι το ακατανομαστο site αν δεν εχει φωτο απο την κοπελα τοτε ανεβαζει οτι φωτο βρει οπως και για τα ωραρια επειδη δεν εχουν ενημερωση. Τι να λεμε τωρα, μπουρδελο η φαση απλα κανεις βολτες και αμα δεις κανα καλο τοτε μπαινεις διαφορετικα συχτιριζεις.
Ότι να ναι
Άκου δεν έχει φωτό και ανεβάζει ότι βρει...:confused::confused:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Τι θα γίνει; Θα την πάρουμε τη σελεμπριτι να το βάλουμε στο βιογραφικό;

Τώρα δεν ξέρω αλλά στα 20 της ήταν ΤΟ θεόμουνο.
Ψήνεσαι να σκάσεις 600άρι κουλουράκια; :wanker::wanker:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τελικά δεν θα μας λύσει κάνεις την απορία το ποσό μούναρος είναι η Κριστίνα. Αν δεν απατώμαι την είχα δει φευγαλέα πριν αρκετό καιρό και το μόνο που μου μείνε είναι ότι έχει ένα στόμα σαν ψάρι παστό.
Μα καλα βρε μαλακα με κανεις και μιλαω ετσι, αφου σου εγραψα για κτιστινα, τι απορια εχεις παλι και ρωτας για υπερμουναρους? Ρε συ παλι πινεις εκει περα?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σιγά μην ψάχνω τι παπαριες γράφει ο καθενας 40 σελίδες πίσω. Άλλη δουλειά δεν είχα.

τόσες φορές που έγραψες μαλακα θα το χες γράψει πάλι δέκα φορές πως είναι.

Καλα. Θα πάω να πηδηξω την Ταλια που χει ώμους σαν του Σουγκλάκου και βυζί σαν σφηνάκι εσπρέσο.

θα πάρω και τον χελ μαζί μήπως πληρώσει μια φορά στη ζωή του στούντιο.
2-3 σελιδες πισω ειναι οχι 40. Ειχες ξανακανει το ιδιο ερωτημα και σου απαντησα. Τεσπα η Ταλια μια χαρα ειναι και πολυ καλη θα ελεγα αλλα κοιτα μην πας πιωμενος θα σε κραξει και μετα θα μας λες η κοπελα ηταν μουφα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και σκνίπα να πάω την Ταλια μούναρο δεν θα τη δω.Μαλλον παλαιστή. Δώστε μου κανένα απ τα ληγμένα που παίρνετε μήπως γίνει δουλειά.
Ρε φιλε δεν εχεις δικιο για την κοπελα, ενταξει μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Τουμπανακι μοντελακι ειναι και εχει και λιγο πεταχτο κολί. Ειμαστε αντικειμενικη, ετσι θα επρεπε. Αν σε εσενα δεν αρεσει διοτι δεν ταιριαζει στα γουστα σου επειδη εσυ θες κατι αλλο αυτο δεν δικαιολογη αυτες τις φρασεις.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αυτό λέω.Αυτη που ο ένας τη βλέπει μουνάρα,ο αλλος τη βλέπει παλαιστή.

Όπως και η Κριστινα . Που την είδαν ως το ωραιότερο στουντιοκόριτσο ,εμένα μου είναι άξιον απορίας.

Τεσπα γούστα είναι αυτά.
Παμε ξανα.
Ταλια ειναι ωραιο μουνι, ομορφο προσωπο, ομορφο κορμι-κορμαρα και ολα αντικειμενικα ετσι οπως ειναι.Δεν μπορει καποιος να πει κατι διαφορετικα αν θελει να λεει την αληθεια. Το προσωπο μπορει να ειναι υποκειμενικο ενταξει συμφωνω αλλα το κορμι δηλαδη τι? δεν μπορει καποιος να δει τι ειναι? Ουτε πατσες, ουτε κατι να κρεμάει, λειο ομορφο βελουδο δερματακι, ουτε δυσαναλογο σωματοτυπο και ολα πανω της ταιριαζουν αρμονικα ακομα και το βυζι που λες ειναι μικρο και ειναι μικρο ναι αλλα ολα ταιριαζουν ομως και ειναι καλλιγραμμη. Καποιος ομως μπορει να θελει αλλο σωματοτυπο ειτε χοντρες, ειτε με πολυ μεγαλο βυζι να πινει γαλα, ειτε διαστημικο κολο για να παιζει ξυλο ειτε ειτε αλλα αυτο σημαινει αλλος σωματοτυπος.

Απο την αλλη η Κριστινα ειναι μια απλη κοπελιτσα και οχι κατι ιδιαιτερο. Δερματακι απλο οχι να γυαλιζει η λειο σε οψη.
Προσωπο εμενα μου αρεσει, ειναι ομορφη κοπελα αλλα υποκειμενικο. Ποδια πολυ απλο νορμαλ και κολος κατω του μετριου οπως και βυζι οχι στητο σε σχημα δακρυ που ειναι το απολυτο σε εμφανιση απλα ειναι ενα μετριο κοριτσι δηλαδη υπαρχουν χιλιες καλυτερες να πας.
Αν ομως μιλησω καθαρα αντικειμενικα θα πω μια μετρια κορασιδα σε εμφανιση εννοω.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πάμε στον επόμενο κατηγορούμενο. @Helluvatime μολόγα. Έχεις περάσει ποτέ δωμάτιο σε στούντιο;
Έχω και κριτικες από στούντιο ψάξε στις σελίδες πίσω να τις βρεις .:boff::boff:
Εσύ εδώ πες σε όλους πως άλλαξες λογαριασμό για να διαγράψεις το παρελθόν που τσαρκαρες Μεταξουργείο και φυλής και γαμουσες μια που της επεφταν τα μαλλιά όταν την μπισταγες από το κεφάλι :wanker::wanker:

@Revlimit

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κουλουράκια τράβα μία Κυριακάτικη να χαλαρώσεις, δεν θα πας που δεν θα πας πουθενά, μην πάει στράφι η μέρα :2funny::2funny::2funny:
Σε περιμένουμε για καφέ, να δεις και τα δήθεν πρόσωπά μας και να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς, μην τυχόν και δεν έρθεις :knuppel:
@Revlimit

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.614
Πόντοι
3.246
Σημείωσε κι αυτό ,βεβαίως και τσάρκαρα όταν εμεινα μπατίρης σαν και σένα επι κορώνα γαμουσα μια b class πουτανα λόγω ελλείψεως. , αλλά και παλιότερα πιο νέος ένα διάστημα, ων παντρεμένος. Γαμούσα ένα φοβερό μουνι,την Εστελ.Τι μου θύμησες τώρα κακομοιράκο.
@koulourakias εγω θυμαμαι ειχες παρει και προαγωγη παλαιοτερα ειχες γινει στρατηγος ειχες και παρασημα απο τα βορδελα :2funny::2funny::2funny:
@Helluvatime
Και οπως ελεγες και συ ασε τις ιστοριες απο παλια τωρα τι κανουμε , ρωτα το φιλαρακι σου τον @Αρίστιππος θα θυμαται :2funny:
Mου φαινεται σου πεσε βαρια η αποριψη της Κ και σου φταινε ολοι , πηγε ριξε εναν μπας και ηρεμησεις :wanker::wanker::wanker:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.278
Πόντοι
4.546
Αν λες αυτή μάλιστα. Δείχνει να χει θυληκο σώμα.

Αριστοτελους 6 σημερα. Στο De Paris αύριο.

large-d42b65526ccfb12f85ef83455dcff741-transformed.png
large-c7788da2a5d30f80d6ebab9f91faf7bd-transformed.png
large-ca15b131a62c6c5f8dc712ac2b1d1888-transformed.png
large-c009971652aabd10a921d6a6e18bf4c9-transformed.png
Προσωπικά μένω ικανοποιημένος για τις χαμηλές απαιτήσεις που έχω.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom