Αυτό λέω.Αυτη που ο ένας τη βλέπει μουνάρα,ο αλλος τη βλέπει παλαιστή.
Όπως και η Κριστινα . Που την είδαν ως το ωραιότερο στουντιοκόριτσο ,εμένα μου είναι άξιον απορίας.
Τεσπα γούστα είναι αυτά.
Παμε ξανα.
Ταλια ειναι ωραιο μουνι, ομορφο προσωπο, ομορφο κορμι-κορμαρα και ολα αντικειμενικα ετσι οπως ειναι.Δεν μπορει καποιος να πει κατι διαφορετικα αν θελει να λεει την αληθεια. Το προσωπο μπορει να ειναι υποκειμενικο ενταξει συμφωνω αλλα το κορμι δηλαδη τι? δεν μπορει καποιος να δει τι ειναι? Ουτε πατσες, ουτε κατι να κρεμάει, λειο ομορφο βελουδο δερματακι, ουτε δυσαναλογο σωματοτυπο και ολα πανω της ταιριαζουν αρμονικα ακομα και το βυζι που λες ειναι μικρο και ειναι μικρο ναι αλλα ολα ταιριαζουν ομως και ειναι καλλιγραμμη. Καποιος ομως μπορει να θελει αλλο σωματοτυπο ειτε χοντρες, ειτε με πολυ μεγαλο βυζι να πινει γαλα, ειτε διαστημικο κολο για να παιζει ξυλο ειτε ειτε αλλα αυτο σημαινει αλλος σωματοτυπος.
Απο την αλλη η Κριστινα ειναι μια απλη κοπελιτσα και οχι κατι ιδιαιτερο. Δερματακι απλο οχι να γυαλιζει η λειο σε οψη.
Προσωπο εμενα μου αρεσει, ειναι ομορφη κοπελα αλλα υποκειμενικο. Ποδια πολυ απλο νορμαλ και κολος κατω του μετριου οπως και βυζι οχι στητο σε σχημα δακρυ που ειναι το απολυτο σε εμφανιση απλα ειναι ενα μετριο κοριτσι δηλαδη υπαρχουν χιλιες καλυτερες να πας.
Αν ομως μιλησω καθαρα αντικειμενικα θα πω μια μετρια κορασιδα σε εμφανιση εννοω.