Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Περίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι.. :hi:
Κάτι τετοιο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κριτική δεν έχεις βάλει Κλαιν. Είχες περάσει ή μιλάς εμφανισιακά?
δεν εχει κριτικη γιατι δεν περασα μαζι της.
Ειχα παει στις γιορτες που περασανε την ειχα δει μαζι με μαραντονα, δε θυμαμαι αν αυτος την προλαβε.
Οταν ειχα φτασει η κοπελα σταματησε να δουλευει και θα επανερχοτανε μετα απο 2 βδομαδες περιπου.
Οποτε ειπα στην τσατσα ευγενικα και ψιλοπαρακαλοντας να μας την δειξει τουλαχιστον και ετσι και εγινε.
Μια απλη κοπελα ειναι δεν θα δεις κατι ιδιαιτερο. Θυμαμαι οστοσο το κορμι της εδειχνε σχετικα κοντα στο στητο σχετικα ομως, και κωλος οχι μοντελε οχι κατιας οχι Ταλίας οχι ευας οχι τετοιου τυπου αλλα καπως που δε μαρεσε οπως και το βυζι το ιδιο. Δες μια απλη κοπελα τιποτα αλλο. εσκορτ? για εμενα ουτε για στουντιο

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Τι να εννοω ρε κουλουρ?
Αν θελεις κατι να της δωσεις να το φορεσει για εσενα επειδη σου αρεσει σε καυλωνει κτλ σου ζηταω ευρο
Αν θες να τη χυσεις στα βυζια επισης ζηταει ευρο
Αν θες να της το γλυψεις = ευρο.
Ολα μεσα στο δωματιο συννενοηση μαζι της ποιο οικονομικα απο οτι με τσατσα
Κλασσική ρωσίδα δλδ. Σοβαρά πάντως, φίλε Κλάιν λίγες κοπέλες θα σου κάνουν αυτά τα χατήρια τσάμπα.. Εκτός αν η κοπέλα είναι στανταράκι σου, έχει βγάλει χρήμα από εσένα και σε ψιλογουστάρει..

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Περίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι.. :hi:
Πηγαινε Ιουλία Μάρνης 28 μασαζ. Αφού είσαι ωραίος, και εάν είσαι και καθαρός θα περάσεις πολύ καλά

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
δεν εχει κριτικη γιατι δεν περασα μαζι της.
Ειχα παει στις γιορτες που περασανε την ειχα δει μαζι με μαραντονα, δε θυμαμαι αν αυτος την προλαβε.
Οταν ειχα φτασει η κοπελα σταματησε να δουλευει και θα επανερχοτανε μετα απο 2 βδομαδες περιπου.
Οποτε ειπα στην τσατσα ευγενικα και ψιλοπαρακαλοντας να μας την δειξει τουλαχιστον και ετσι και εγινε.
Μια απλη κοπελα ειναι δεν θα δεις κατι ιδιαιτερο. Θυμαμαι οστοσο το κορμι της εδειχνε σχετικα κοντα στο στητο σχετικα ομως, και κωλος οχι μοντελε οχι κατιας οχι Ταλίας οχι ευας οχι τετοιου τυπου αλλα καπως που δε μαρεσε οπως και το βυζι το ιδιο. Δες μια απλη κοπελα τιποτα αλλο. εσκορτ? για εμενα ουτε για στουντιο
Α ναι τώρα θυμήθηκα. Ο Μαραντόνα δεν έχασε πάντως, με το που γύρισε την επισκέφτηκε..

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κλασσική ρωσίδα δλδ. Σοβαρά πάντως, φίλε Κλάιν λίγες κοπέλες θα σου κάνουν αυτά τα χατήρια τσάμπα.. Εκτός αν η κοπέλα είναι στανταράκι σου, έχει βγάλει χρήμα από εσένα και σε ψιλογουστάρει..
Κανεις λαθος. Και βεβαια υπαρχουν κοπελες που θα στα κανουν αν οχι την πρωτη φορα τη δευτερη στα σιγουρα.
Προσωπικα οπως ξερουν και πολλα παιδια εδω μου αρεσουν τα καλσον κτλ οποτε ειναι πολλες οι φορες που κοριτσια μου κανουν τη χαρη και τα φορανε χωρις χρηματα. Για τα υπολοιπα ναι ζητανε.
Μαρσελα απο Μαραθωνος μου κανει οτι χατηρι γουσταρω οποτε το γουσταρω οπως το γουσταρω και χωρις ευρο παραπανω. Νταξ εκει με ξερει

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10081-Alisa

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
άλλη μια απορία που έχω...
η Κριστίνα από Κασσ. 8... ενώ είναι υπερμούναρος δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό στα προγράμματά της, ούτε καν το μισάωρο των 100... Πως στον μπούτσο με αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες έχει κάνει τόσα σίτυ τουρς στο παρελθόν σε Ιταλίες Τουρκίες κλπ... με λαστιχωμένες πίπες? μου το εξηγείτε σας παρακαλώ αυτό?
Ποια ειναι υπερμουναρος?! Η ξανθια? Καποιο λαθος κανεις.Το εχω γραψει και πιο πισω.με το που την ειδα βαρδια,πηγα ολος χαρα,ειδα κι εφυγα απραγος.Αλλα γουστα ειναι αυτα...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/10081-Alisa
Πηγα την ειδα.
Υποκειμενικο αλλα εμενα μου αρεσε το προσωπο, οχι καμια καλλονη αλλα ωραια κοπελιτσα.
Πανω κατω οπως οι φωτο ετσι ειναι αλλα χωρις τις καλτσες δυστηχως.
Μικρο βυζακι πολυ μικρο αλλα οχι νερουλο κτλ, μικρο και γεματο στητο και φυσικο σχημα.
Κωλαρακι οπως το λεω κωλαρακι διοτι ειναι τυπος μινιόν.
Πολυ λεπτη ρε παιδια αυτο με ψιλοχαλασε.Σαν τη γκομενιτσα που ηθελες να γαμησεις και τωρα σου εκατσε.
Θα την δοκιμασω στις επομενες μερες την αλλη εβδομαδα, τωρα θελω κατι ποιο προς Ταλία προς Σαμπρινα πραγμα που δεν υπαρχει ακομα. Οποτε συμβιβαζομαι με πουτανο γκομενακι απο καποιο μαγαζι και ξεδινω.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
Εντάξει κατάλαβα θες να με γλιτώσεις εσυ
δεν τα καις καλύτερα τα χαρτονομίσματά σου...;
τι να πας να κάνεις με το πόμολο;
Θα σου ζαλίσει τα αρχίδια, μια ξενέρα με πόδια είναι, κι αφού σου πει τι και πως πίνει και πως παρτουζώνεται, καπάκι θα φας έναν ευνουχισμό να τον θυμάσαι.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.743
Πόντοι
3.246
Μπα ,που ησουνα κρυμμένος εσύ πουλί μου; Είχες πάει στην Ταλια και μας το κρατούσες κρυφό για έκπληξη kinder;
Πηγαινουμε αλλα ειτε λεμε ειτε δε λεμε το ιδιο ειναι για καποιους , εχουν μπει 2 κριτικες ηδη για αυτην απο γνωστους χυστες του μπου :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
εσυ καθε μερα εδω εισαι αλλα εχεις το μυαλο σου αλλου δε σου φταει κανενας
@Helluvatime

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.739
Πόντοι
5.946
Ποια ειναι υπερμουναρος?! Η ξανθια? Καποιο λαθος κανεις.Το εχω γραψει και πιο πισω.με το που την ειδα βαρδια,πηγα ολος χαρα,ειδα κι εφυγα απραγος.Αλλα γουστα ειναι αυτα...
´Οχι ρε συ, χαλαρά σίτυ τουράκι, γυμνασμένη κορμάρα, φατσάρα! Απλά δείχνει σαν ψάρι έξω από το νερό, και χωρίς ελεύθερο δεν μπαίνω…

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom