Αφού υπάρχουν φωτο.αυτά τα χουμε ξανακούσει. Δώσε περιγραφη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι να σου κάνει η περιγραφή;
1 φωτο = 1000 λέξεις
Αφού υπάρχουν φωτο.αυτά τα χουμε ξανακούσει. Δώσε περιγραφη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι τετοιοΠερίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι..
δεν εχει κριτικη γιατι δεν περασα μαζι της.Κριτική δεν έχεις βάλει Κλαιν. Είχες περάσει ή μιλάς εμφανισιακά?
Κλασσική ρωσίδα δλδ. Σοβαρά πάντως, φίλε Κλάιν λίγες κοπέλες θα σου κάνουν αυτά τα χατήρια τσάμπα.. Εκτός αν η κοπέλα είναι στανταράκι σου, έχει βγάλει χρήμα από εσένα και σε ψιλογουστάρει..Τι να εννοω ρε κουλουρ?
Αν θελεις κατι να της δωσεις να το φορεσει για εσενα επειδη σου αρεσει σε καυλωνει κτλ σου ζηταω ευρο
Αν θες να τη χυσεις στα βυζια επισης ζηταει ευρο
Αν θες να της το γλυψεις = ευρο.
Ολα μεσα στο δωματιο συννενοηση μαζι της ποιο οικονομικα απο οτι με τσατσα
Πηγαινε Ιουλία Μάρνης 28 μασαζ. Αφού είσαι ωραίος, και εάν είσαι και καθαρός θα περάσεις πολύ καλάΠερίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι..
Α ναι τώρα θυμήθηκα. Ο Μαραντόνα δεν έχασε πάντως, με το που γύρισε την επισκέφτηκε..δεν εχει κριτικη γιατι δεν περασα μαζι της.
Ειχα παει στις γιορτες που περασανε την ειχα δει μαζι με μαραντονα, δε θυμαμαι αν αυτος την προλαβε.
Οταν ειχα φτασει η κοπελα σταματησε να δουλευει και θα επανερχοτανε μετα απο 2 βδομαδες περιπου.
Οποτε ειπα στην τσατσα ευγενικα και ψιλοπαρακαλοντας να μας την δειξει τουλαχιστον και ετσι και εγινε.
Μια απλη κοπελα ειναι δεν θα δεις κατι ιδιαιτερο. Θυμαμαι οστοσο το κορμι της εδειχνε σχετικα κοντα στο στητο σχετικα ομως, και κωλος οχι μοντελε οχι κατιας οχι Ταλίας οχι ευας οχι τετοιου τυπου αλλα καπως που δε μαρεσε οπως και το βυζι το ιδιο. Δες μια απλη κοπελα τιποτα αλλο. εσκορτ? για εμενα ουτε για στουντιο
Της έγλειψε και την μουνάρα ο θρύλος Ντόνα..Α ναι τώρα θυμήθηκα. Ο Μαραντόνα δεν έχασε πάντως, με το που γύρισε την επισκέφτηκε..
Κανεις λαθος. Και βεβαια υπαρχουν κοπελες που θα στα κανουν αν οχι την πρωτη φορα τη δευτερη στα σιγουρα.Κλασσική ρωσίδα δλδ. Σοβαρά πάντως, φίλε Κλάιν λίγες κοπέλες θα σου κάνουν αυτά τα χατήρια τσάμπα.. Εκτός αν η κοπέλα είναι στανταράκι σου, έχει βγάλει χρήμα από εσένα και σε ψιλογουστάρει..
Ετσι. Όνειρα γλυκάΑφού υπάρχουν φώτο πάω για ύπνο ήσυχος τώρα.
την εχει δει καποιος η να ξεκινησω?
Μια χαρά είσαι πήγαινε μίλα τηςτην εχει δει καποιος η να ξεκινησω?
Ποια ειναι υπερμουναρος?! Η ξανθια? Καποιο λαθος κανεις.Το εχω γραψει και πιο πισω.με το που την ειδα βαρδια,πηγα ολος χαρα,ειδα κι εφυγα απραγος.Αλλα γουστα ειναι αυτα...άλλη μια απορία που έχω...
η Κριστίνα από Κασσ. 8... ενώ είναι υπερμούναρος δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό στα προγράμματά της, ούτε καν το μισάωρο των 100... Πως στον μπούτσο με αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες έχει κάνει τόσα σίτυ τουρς στο παρελθόν σε Ιταλίες Τουρκίες κλπ... με λαστιχωμένες πίπες? μου το εξηγείτε σας παρακαλώ αυτό?
δεν τα καις καλύτερα τα χαρτονομίσματά σου...;Εντάξει κατάλαβα θες να με γλιτώσεις εσυ
Το μυαλο σου και μια λιρα, πιπιναρος ειναιΗ Ταλια λίγο πιο βαρύ σκαρί απ ότι στις φωτογραφίες
Ο @maradona7 οτι κινειται το χει εκτελεσειΤης έγλειψε και την μουνάρα ο θρύλος Ντόνα..
Πηγαινουμε αλλα ειτε λεμε ειτε δε λεμε το ιδιο ειναι για καποιους , εχουν μπει 2 κριτικες ηδη για αυτην απο γνωστους χυστες του μπουΜπα ,που ησουνα κρυμμένος εσύ πουλί μου; Είχες πάει στην Ταλια και μας το κρατούσες κρυφό για έκπληξη kinder;
´Οχι ρε συ, χαλαρά σίτυ τουράκι, γυμνασμένη κορμάρα, φατσάρα! Απλά δείχνει σαν ψάρι έξω από το νερό, και χωρίς ελεύθερο δεν μπαίνω…Ποια ειναι υπερμουναρος?! Η ξανθια? Καποιο λαθος κανεις.Το εχω γραψει και πιο πισω.με το που την ειδα βαρδια,πηγα ολος χαρα,ειδα κι εφυγα απραγος.Αλλα γουστα ειναι αυτα...