You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
Μιλάς σοφά γέροντα..Να ξέρεις ότι όταν τα πενηντάρικα πέφτουν σωρηδόν το ένα μετά το άλλο και από σένα και από άλλους τότε το πενηντάρικο χάνει την αξία του και η κάθε Κ... δεν εκτιμάει τίποτα παραπάνω από το πόσα περισσότερα πενηντάρικα μαζέψει μέσα στην ημέρα.
Σκοπός της είναι να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αρπάξει το επόμενο πενηντάρικο ... και ούτω καθεξής ...
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Αντε βρε μακάκα τραωα να γαμησεις, η Ταλία Θαλεια τουμπανακι ειναι ολα τα λεφτα σε εμφανιση. Πηγαινε απλα οτι επιπλεον ζητησεις θα πρεπει να δωσεις μποναμά. Τετοιο μουνι και ο αλλος ακομα το σκεφτεταιΗ Ταλια λίγο πιο βαρύ σκαρί απ ότι στις φωτογραφίες
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πάρτον από το χεράκι τον κουλουράκια και οδηγησέ τον επιτέλους σε ένα διαφορετικό μουνί.Αντε βρε μακάκα τραωα να γαμησεις, η Ταλία Θαλεια τουμπανακι ειναι ολα τα λεφτα σε εμφανιση. Πηγαινε απλα οτι επιπλεον ζητησεις θα πρεπει να δωσεις μποναμά. Τετοιο μουνι και ο αλλος ακομα το σκεφτεται
Δείξτου τον δρόμο ,
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Ρι αλλο να πω ρε φιλος, ο ανθρωπος παει σε κορασιδες και ακομα σκεφτεται καταλεες.Πάρτον από το χεράκι τον κουλουράκια και οδηγησέ τον επιτέλους σε ένα διαφορετικό μουνί.
Δείξτου τον δρόμο ,
Οσο αφορα την Ταλία ειναι καλυτερη απο κοντα απο οτι σε φωτο. Πολυ γλυκια κοπελα και πιπινα 20χρονη τι αλλο θες.Ουτε πριξαρχιδ και ολα καλα, τουλαχιστον 3 φορες εχω παει και παντα φευγω αυχαριστημενος. Βεβαια εγω θελω σχετικα νορμαλ sex, αν ο αλλος θελει να παιζει ξυλο με τον κωλο της ποτανας εκει δεν ξερω
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο Κουλουράκιας έχω μάθει είναι απαιτητικός απάνω στο γαμήσι.Βεβαια εγω θελω σχετικα νορμαλ sex, αν ο αλλος θελει να παιζει ξυλο με τον κωλο της ποτανας εκει δεν ξερω
@Revlimit
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
νορμαλ θελει κιαυτος απλα θελει να ειναι το κορμι καταλεας λογου κώλου που ειναι πολυ πεταχτος και προσωπικα αυτο με ξενερωνει διοτι ανομιογενες με το υπολοιπο κορμι που ειναι πολυ καλο.
Και η Ταλία εχει πεταχτο αλλα οριακα για εμενα.
Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Η ομορφότερη στουντιο-τάνα της ΑθήναςΕμφανισιακά πως ειναι; Λένε δήθεν ότι είναι πολύ ωραίο μουνι. πρώην εσκορτ
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Α βρε μαλ........ δεν διαβαζετε που δεν διαβαζετε μετα παραπονιεστεΕμφανισιακά πως ειναι; Λένε δήθεν ότι είναι πολύ ωραίο μουνι. πρώην εσκορτ
Μα δεν μετάνιωσα. Γούσταρα να τη χυσω. Απλώς ενημέρωσα το κοινό.Α βρε μαλ........ δεν διαβαζετε που δεν διαβαζετε μετα παραπονιεστε
Ήξερα τί θα παίξει. Συμβαίνει συνήθως με τις όμορφες.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
@Revlimit Αδιάβαστος πάλι ο Κουλουράκιας και ο κλαιν από κάτω του τα χώνει !Εμφανισιακά πως ειναι; Λένε δήθεν ότι είναι πολύ ωραίο μουνι. πρώην εσκορτ
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
μαρεσει που καθομαι κανω χλμ να δω να γνωρισω η και να απολαυσω τις νεες κορασιδες και μετα ερχομαι εδω και σας τα λεω. Για την κριστινα τα ειχα πει αλλα αγρον αγερευε τελικα.
Περαν 2-3 ατομων που διαβαζουν, οι υπολοιποι...............
Πω στη πόρτα με πρόλαβες..Ρίσκαρα κ πήρα Kristina στο Κασσάνδρας8Γ3
Ξέρεις ΤΙ θα βρεις. Εάν γουστάρεις/σε παίρνει προχωράς.Πω στη πόρτα με πρόλαβες..
Κριτική δεν έχεις βάλει Κλαιν. Είχες περάσει ή μιλάς εμφανισιακά?μαρεσει που καθομαι κανω χλμ να δω να γνωρισω η και να απολαυσω τις νεες κορασιδες και μετα ερχομαι εδω και σας τα λεω. Για την κριστινα τα ειχα πει αλλα αγρον αγερευε τελικα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Τι να εννοω ρε κουλουρ?τι επιπλέον εννοεις;
Αν θελεις κατι να της δωσεις να το φορεσει για εσενα επειδη σου αρεσει σε καυλωνει κτλ σου ζηταω ευρο
Αν θες να τη χυσεις στα βυζια επισης ζηταει ευρο
Αν θες να της το γλυψεις = ευρο.
Ολα μεσα στο δωματιο συννενοηση μαζι της ποιο οικονομικα απο οτι με τσατσα
Περίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι..Ξέρεις ΤΙ θα βρεις. Εάν γουστάρεις/σε παίρνει προχωράς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K