Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.741
Πόντοι
3.246

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Να ξέρεις ότι όταν τα πενηντάρικα πέφτουν σωρηδόν το ένα μετά το άλλο και από σένα και από άλλους τότε το πενηντάρικο χάνει την αξία του και η κάθε Κ... δεν εκτιμάει τίποτα παραπάνω από το πόσα περισσότερα πενηντάρικα μαζέψει μέσα στην ημέρα.

Σκοπός της είναι να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αρπάξει το επόμενο πενηντάρικο ... και ούτω καθεξής ...
Μιλάς σοφά γέροντα..:woldman:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η Ταλια λίγο πιο βαρύ σκαρί απ ότι στις φωτογραφίες
Αντε βρε μακάκα τραωα να γαμησεις, η Ταλία Θαλεια τουμπανακι ειναι ολα τα λεφτα σε εμφανιση. Πηγαινε απλα οτι επιπλεον ζητησεις θα πρεπει να δωσεις μποναμά. Τετοιο μουνι και ο αλλος ακομα το σκεφτεται

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αντε βρε μακάκα τραωα να γαμησεις, η Ταλία Θαλεια τουμπανακι ειναι ολα τα λεφτα σε εμφανιση. Πηγαινε απλα οτι επιπλεον ζητησεις θα πρεπει να δωσεις μποναμά. Τετοιο μουνι και ο αλλος ακομα το σκεφτεται
Πάρτον από το χεράκι τον κουλουράκια και οδηγησέ τον επιτέλους σε ένα διαφορετικό μουνί.
Δείξτου τον δρόμο ,
200.gif
:2funny::2funny::wanker::wanker::wanker:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πάρτον από το χεράκι τον κουλουράκια και οδηγησέ τον επιτέλους σε ένα διαφορετικό μουνί.
Δείξτου τον δρόμο ,
200.gif
:2funny::2funny::wanker::wanker::wanker:
Ρι αλλο να πω ρε φιλος, ο ανθρωπος παει σε κορασιδες και ακομα σκεφτεται καταλεες.
Οσο αφορα την Ταλία ειναι καλυτερη απο κοντα απο οτι σε φωτο. Πολυ γλυκια κοπελα και πιπινα 20χρονη τι αλλο θες.Ουτε πριξαρχιδ και ολα καλα, τουλαχιστον 3 φορες εχω παει και παντα φευγω αυχαριστημενος. Βεβαια εγω θελω σχετικα νορμαλ sex, αν ο αλλος θελει να παιζει ξυλο με τον κωλο της ποτανας εκει δεν ξερω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ο Κουλουράκιας έχω μάθει είναι απαιτητικός απάνω στο γαμήσι. :2funny::2funny::2funny::wanker::wanker::wanker:

@Revlimit :wanker::wanker::wanker:
νορμαλ θελει κιαυτος απλα θελει να ειναι το κορμι καταλεας λογου κώλου που ειναι πολυ πεταχτος και προσωπικα αυτο με ξενερωνει διοτι ανομιογενες με το υπολοιπο κορμι που ειναι πολυ καλο.
Και η Ταλία εχει πεταχτο αλλα οριακα για εμενα.

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Αυτή δεν ήταν εσκορτ παλαιότερα?
Κάτι μ θύμιζει..

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ρίσκαρα κ πήρα Kristina στο Κασσάνδρας8Γ3 μισάωρο δλδ ινκολλ ουσιαστικά. Υπερτιμημένη. Βάζει κόφτη. Εγώ έχασα μια επίσκεψη. Αυτοί χάσανε πολλές! Το μαγαζί μέτριο.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Α βρε μαλ........ δεν διαβαζετε που δεν διαβαζετε μετα παραπονιεστε
Μα δεν μετάνιωσα. Γούσταρα να τη χυσω. Απλώς ενημέρωσα το κοινό.
Ήξερα τί θα παίξει. Συμβαίνει συνήθως με τις όμορφες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
μαρεσει που καθομαι κανω χλμ να δω να γνωρισω η και να απολαυσω τις νεες κορασιδες και μετα ερχομαι εδω και σας τα λεω. Για την κριστινα τα ειχα πει αλλα αγρον αγερευε τελικα.
Περαν 2-3 ατομων που διαβαζουν, οι υπολοιποι...............

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αμα η Κριστινα ηταν εσκορτ τοτε καλα καθομαι με τα στουντιο.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
μαρεσει που καθομαι κανω χλμ να δω να γνωρισω η και να απολαυσω τις νεες κορασιδες και μετα ερχομαι εδω και σας τα λεω. Για την κριστινα τα ειχα πει αλλα αγρον αγερευε τελικα.
Περαν 2-3 ατομων που διαβαζουν, οι υπολοιποι...............
Κριτική δεν έχεις βάλει Κλαιν. Είχες περάσει ή μιλάς εμφανισιακά?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
τι επιπλέον εννοεις;
Τι να εννοω ρε κουλουρ?
Αν θελεις κατι να της δωσεις να το φορεσει για εσενα επειδη σου αρεσει σε καυλωνει κτλ σου ζηταω ευρο
Αν θες να τη χυσεις στα βυζια επισης ζηταει ευρο
Αν θες να της το γλυψεις = ευρο.
Ολα μεσα στο δωματιο συννενοηση μαζι της ποιο οικονομικα απο οτι με τσατσα

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Ξέρεις ΤΙ θα βρεις. Εάν γουστάρεις/σε παίρνει προχωράς.
Περίμενε να σου πω τι έχω καταλάβει μέχρι τώρα. Ωραίο πρόσωπο (το δυνατό της σημείο), αδύνατη, με όχι τονισμένους γλουτούς. Βυζάκια σιλικόνη φτιαγμένα. Μέσα ούτε φιλιά, ούτε πολλά-πολλά. Άντε να χαιδέψεις λίγο κλειτορίδα και μια ψευτοισπανική. Τσιμπούκι μέτριο. Αν όλα αυτα πάιξανε και με σένα στο ενισχυμένο πρόγραμμα, εγώ στο απλό να τα θεωρήσω δεδομένα. Όσο ομορφόπαιδο και αν είμαι.. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom