Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αν και απέχω πολύ καιρό από το άθλημα πάνω από χρόνο
χθες Κ σήμερα πηγα μια γύρα σε μερικά στουντιο Κ μασάζ μήπως βρω κάτι καλό.. δυστυχώς αν Κ είδα πάνω από 10 κοπέλες το επίπεδο πολύ χαμηλό ,η μόνη που άξιζε κατ εμε αλλά εφυγα τρέχοντας λόγω συμπεριφοράς η Μαλβίνα από κασσανδρας η οποία ακουγότανε από μέσα ότι μανούριαζε με συναγωνιστή Κ συνέχισε Κ έξω με άλλον
Μια Ιζαμπέλα από de paris καμμία σχέση με τις φωτό Κ γενικά μεγάλο θέμα με τις φωτο δεν ανταποκρίνονται
Επίσης αυτόν τον Τσάτσο τον αντι πρέπει να τον φερμαρουμε κάπου Κ να τον σαπακιασουμε , δλδ μωρή πουσταρα έχουμε συμβόλαιο Κ πρέπει να γαμαμε πάντα όταν μπαίνουμε στο βρωμομπουρδελο σου
Φυσικά του την είπα
Καλλιρόης 38 που γαμηθηκα να βρω Πάρκιν γιατί πηγα πρωί κάτι σάπιες βγήκανε … δεν ξέρω.. αν έχετε να προτείνεται καμμία να βλέπεται ρε παιδί μου πείτε τπτ γιατί θα κάνω κανα τρίχρονο πάλι να ασχοληθώ μου φαίνεται..
Οι ποιο πολλοι εδω μεσα εχουμε γαμησει σχεδον ολες τις αξιολογες πουτανες οποτε οπως καταλαβαινεις εχουμε βαρεθει. Αν δεν εισαι σε αυτη την κατηγορια τοτε μπορουμε να σου πουμε καποιες κορασιδες που θα περασεις καλα και θα ειναι και κουκλακια. Αρκει να ξερουμε τα γουστα σου οποτε στειλε καμια φωτο να καταλαβουμε και επειτα σου συστηνουμε

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
μπα... η Βερόνικα με τα γυαλάκια λες? με τα πολλά ταττού? όχι με τίποτα...
παραθέτω φωτό της πιπίνας...

tumblr_pau1xzO4Lw1rx2swxo1_1280.jpg

tumblr_pau1xzO4Lw1rx2swxo2_1280.jpg

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Και αυτή βερονικα λεγόταν. Τσέκαρε κριτικές
φωκαιας 25α Δεκεμβριος του 2018! ευχαριστώ φίλε μου...
τι πορνοκαρίερα αλήθεια... Βικτώρια στο Κ132 στο 50ρικο, Βερόνικα στο Φ25α στο 20ρικο, Άννα Μαρία από Μάτζικ στα 150, Άννα Μαρία ανεξάρτητη στα 200 και πλέον hostess σε κλάμπ στο κέντρο όπου σε πιάσει...
αχ τι κορίτσια είναι αυτα!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
άλλη μια απορία που έχω...
η Κριστίνα από Κασσ. 8... ενώ είναι υπερμούναρος δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό στα προγράμματά της, ούτε καν το μισάωρο των 100... Πως στον μπούτσο με αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες έχει κάνει τόσα σίτυ τουρς στο παρελθόν σε Ιταλίες Τουρκίες κλπ... με λαστιχωμένες πίπες? μου το εξηγείτε σας παρακαλώ αυτό?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.470
Πόντοι
3.246
άλλη μια απορία που έχω...
η Κριστίνα από Κασσ. 8... ενώ είναι υπερμούναρος δεν προσφέρει ελεύθερο στοματικό στα προγράμματά της, ούτε καν το μισάωρο των 100... Πως στον μπούτσο με αυτές τις πενιχρές υπηρεσίες έχει κάνει τόσα σίτυ τουρς στο παρελθόν σε Ιταλίες Τουρκίες κλπ... με λαστιχωμένες πίπες? μου το εξηγείτε σας παρακαλώ αυτό?
Μπορει στο στουντιο να μη γουσταρει να γλειφει ακα ψωλες, θα μου πεις και τι διαφορα εχει? αλλα αντε βρες ακρη μ αυτες:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Οι ποιο πολλοι εδω μεσα εχουμε γαμησει σχεδον ολες τις αξιολογες πουτανες οποτε οπως καταλαβαινεις εχουμε βαρεθει. Αν δεν εισαι σε αυτη την κατηγορια τοτε μπορουμε να σου πουμε καποιες κορασιδες που θα περασεις καλα και θα ειναι και κουκλακια. Αρκει να ξερουμε τα γουστα σου οποτε στειλε καμια φωτο να καταλαβουμε και επειτα σου συστηνουμε
ε τι να πω? τα γουστα του καθενος διαφερουν.. καλη κοπελα να ειναι κ να ξερει να μαγειρευει... χαχαχ
να μην ειναι καμμια ξερακιανη αλλα το βασικοτερο ειναι να μην ζαλιζει αρχιδια να καθεται να τον τρωει ρε παιδι μου χαχαχα
τελευταια ειχα παει με τη κασσανδρα οταν ειχε πρωτο βγει στο κουρμπετι.. καλο νιμου δεν λεω...
μαλλον για κει ξανα ειμαι η το πολυ πολυ θα παω μαλβινα ουτως η αλλως με βλεπω να τελειωνω στο λεπτο οποτε ενταξει ειμαστε θα μου φυγει κ το αχτι
βασικα εχω σταμπαρει απο φωτο παντα σανελ κ τζενη απο αθηνων 318
κιαρα απο κιφισου
αμαντα απο γερμανους με τη κωλαρα
χριστινα απο κασσανδρας
κιμ απο αγιων παντων
κ απο queen girls εχει αρκετες αν εχετε καμμια αποψη δεκτη

Τελευταία τροποποίηση:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.470
Πόντοι
3.246
ε τι να πω? τα γουστα του καθενος διαφερουν.. καλη κοπελα να ειναι κ να ξερει να μαγειρευει... χαχαχ
να μην ειναι καμμια ξερακιανη αλλα το βασικοτερο ειναι να μην ζαλιζει αρχιδια να καθεται να τον τρωει ρε παιδι μου χαχαχα
τελευταια ειχα παει με τη κασσανδρα οταν ειχε πρωτο βγει στο κουρμπετι.. καλο νιμου δεν λεω...
μαλλον για κει ξανα ειμαι η το πολυ πολυ θα παω μαλβινα ουτως η αλλως με βλεπω να τελειωνω στο λεπτο οποτε ενταξει ειμαστε θα μου φυγει κ το αχτι
Ναι πηγαινε με το μαλβινακι θα περασεις καλα:2funny: :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
@Helluvatime

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Έχουμε καμία εμπειρία από την κυρία στο Κροκεών?
https://*****/en/StudioWorker/9222-Katia

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
Αν και απέχω πολύ καιρό από το άθλημα πάνω από χρόνο
χθες Κ σήμερα πηγα μια γύρα σε μερικά στουντιο Κ μασάζ μήπως βρω κάτι καλό.. δυστυχώς αν Κ είδα πάνω από 10 κοπέλες το επίπεδο πολύ χαμηλό ,η μόνη που άξιζε κατ εμε αλλά εφυγα τρέχοντας λόγω συμπεριφοράς η Μαλβίνα από κασσανδρας η οποία ακουγότανε από μέσα ότι μανούριαζε με συναγωνιστή Κ συνέχισε Κ έξω με άλλον
Μια Ιζαμπέλα από de paris καμμία σχέση με τις φωτό Κ γενικά μεγάλο θέμα με τις φωτο δεν ανταποκρίνονται
Επίσης αυτόν τον Τσάτσο τον αντι πρέπει να τον φερμαρουμε κάπου Κ να τον σαπακιασουμε , δλδ μωρή πουσταρα έχουμε συμβόλαιο Κ πρέπει να γαμαμε πάντα όταν μπαίνουμε στο βρωμομπουρδελο σου
Φυσικά του την είπα
Καλλιρόης 38 που γαμηθηκα να βρω Πάρκιν γιατί πηγα πρωί κάτι σάπιες βγήκανε … δεν ξέρω.. αν έχετε να προτείνεται καμμία να βλέπεται ρε παιδί μου πείτε τπτ γιατί θα κάνω κανα τρίχρονο πάλι να ασχοληθώ μου φαίνεται..
Αυτό με το Κ κεφαλαίο μη το κάνεις γιατί ο κουλουράκιας προσπαθεί να κάνει αποτοξίνωση και είναι σα να του φέρνεις τη πρέζα στη μούρη..

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.608
Πόντοι
10.751
φωκαιας 25α Δεκεμβριος του 2018! ευχαριστώ φίλε μου...
τι πορνοκαρίερα αλήθεια... Βικτώρια στο Κ132 στο 50ρικο, Βερόνικα στο Φ25α στο 20ρικο, Άννα Μαρία από Μάτζικ στα 150, Άννα Μαρία ανεξάρτητη στα 200 και πλέον hostess σε κλάμπ στο κέντρο όπου σε πιάσει...
αχ τι κορίτσια είναι αυτα!
Σαν Βικτωρια στο 132 την ειχα παρει κι εγω και θυμαμαι οτι επαιζε μπαλα σε ολα τα προγραμματα, στο αυταρχικο εγλυφε κωλο διχως αυριο η μουναροπιπινα... την πηγαινε ο τοτε αγαπητικος απο το προαστιο που μενανε καθε μερα Γκαζι. Καποιες αλλες κοπελες λεγανε διαφορες ιστοριες για αυτην μετα και ειχε εξαφανιστει μεχρι που ξαναβγηκε ανεξαρτητη μετα το Ματζικ κι ενα περασμα απο Ντριμ. Τα τωρινα της τα βλεπεις...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Σαν Βικτωρια στο 132 την ειχα παρει κι εγω και θυμαμαι οτι επαιζε μπαλα σε ολα τα προγραμματα, στο αυταρχικο εγλυφε κωλο διχως αυριο η μουναροπιπινα... την πηγαινε ο τοτε αγαπητικος απο το προαστιο που μενανε καθε μερα Γκαζι. Καποιες αλλες κοπελες λεγανε διαφορες ιστοριες για αυτην μετα και ειχε εξαφανιστει μεχρι που ξαναβγηκε ανεξαρτητη μετα το Ματζικ κι ενα περασμα απο Ντριμ. Τα τωρινα της τα βλεπεις...
ακριβώς... αν έδινε και κώλο... αααχ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Έχουμε καμία εμπειρία από την κυρία στο Κροκεών?
Πρωτον και κυριοτερο να διαβαζεις κριτικες και για τη συγκεκριμενη θα δεις ποιο πολλα απο μια απλη κριτικη.
Δευτερον επειδη οπως καταλαβα βαριεσαι να διαβαζεις, πηγαινε αβλεπή καλα θα περασεις.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
βασικα εχω σταμπαρει απο φωτο παντα σανελ κ τζενη απο αθηνων 318
κιαρα απο κιφισου
αμαντα απο γερμανους με τη κωλαρα
χριστινα απο κασσανδρας
κιμ απο αγιων παντων
κ απο queen girls εχει αρκετες αν εχετε καμμια αποψη δεκτη
Και εσυ να μαθεις να διαβαζεις κριτικες εκει τα λεει ολα για τις ας πουμε κορασιδες που αναφερεις.
Ολες οι κορασιδες ειναι εντελως διαφορετικες σε σωματοτυπο, δηλαδη ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει?
Τζενη δεν πιστευω οτι θα περασεις καλα αν ειναι αυτη που τη βαπτιζουν συνεχως και τελευταιο ονομα Τζουλια.
Ομως πολυ καλο σωμα κτλ μοντελακι.
Αμαντα διαστημικη κωλαρα δεν ταιριαζει με το υπολοιπο του σωματος αλλα αφου ο μυλος αλεθει πηγαινεις κανονικα.
Χριστινα στητο κορμι πολυ καλο και επισης μοντελακι και ολα φυσικά πανω της θα περασεις καλα αλλα αλλη κατηγορια απο Αμαντα.
Κιμ τι να πω? Πηγαινε και δες.
Κιαρα ο ιδιος ο κλοουν. Οι επεμβασεις που εχει κανει χειρουργικα ειναι ακομα και στα νυχια,Εμφανεστατες ολες, πλαστικουρα οσο τοσο, γουστα οκ απλα ολες τους διαφορετικες σε τυπο γυναικας εννοω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423
Καλά όλα τ άλλα, αλλά πλέον μετά βίας φτάνει το 10λεπτο. Και αυτό μετά από πακτωλό 50αριων. Τα 50αρια για ψεκάστε, σκουπίστε,τελειώσατε είναι πολύ ακριβά στις μέρες μας.Ποσο μάλλον όταν της έχω ακουμπήσει ένα τσουβάλι λεφτά.

Να ξέρεις ότι όταν τα πενηντάρικα πέφτουν σωρηδόν το ένα μετά το άλλο και από σένα και από άλλους τότε το πενηντάρικο χάνει την αξία του και η κάθε Κ... δεν εκτιμάει τίποτα παραπάνω από το πόσα περισσότερα πενηντάρικα μαζέψει μέσα στην ημέρα.

Σκοπός της είναι να φύγεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να αρπάξει το επόμενο πενηντάρικο ... και ούτω καθεξής ...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.396
Πόντοι
46.423

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Τσέκαρα την Ταλια. Οι φωτογραφίες πολύ κοντά. Βυζάκι,λεπτή, αρκετά καλό το πίσω σύστημα. Φάτσα δεν είδα καν, έκανε ένα γρήγορο στριφογυριστο και μεταβολή.

Μαζί της η Ναόμι ψηλή με μοντελε σώμα και μούτρα μέχρι το πάτωμα. Πώς περιμένουν να περάσει ο πελάτης με συριφογυριστα των δύο δευτερολέπτων; μου φαίνεται πάω για πουτανάπαυση.
studio?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom