ε τι να πω? τα γουστα του καθενος διαφερουν.. καλη κοπελα να ειναι κ να ξερει να μαγειρευει... χαχαχ
να μην ειναι καμμια ξερακιανη αλλα το βασικοτερο ειναι να μην ζαλιζει αρχιδια να καθεται να τον τρωει ρε παιδι μου χαχαχα
τελευταια ειχα παει με τη κασσανδρα οταν ειχε πρωτο βγει στο κουρμπετι.. καλο νιμου δεν λεω...
μαλλον για κει ξανα ειμαι η το πολυ πολυ θα παω μαλβινα ουτως η αλλως με βλεπω να τελειωνω στο λεπτο οποτε ενταξει ειμαστε θα μου φυγει κ το αχτι
βασικα εχω σταμπαρει απο φωτο παντα σανελ κ τζενη απο αθηνων 318
κιαρα απο κιφισου
αμαντα απο γερμανους με τη κωλαρα
χριστινα απο κασσανδρας
κιμ απο αγιων παντων
κ απο queen girls εχει αρκετες αν εχετε καμμια αποψη δεκτη
Και εσυ να μαθεις να διαβαζεις κριτικες εκει τα λεει ολα για τις ας πουμε κορασιδες που αναφερεις.
Ολες οι κορασιδες ειναι εντελως διαφορετικες σε σωματοτυπο, δηλαδη ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει?
Τζενη δεν πιστευω οτι θα περασεις καλα αν ειναι αυτη που τη βαπτιζουν συνεχως και τελευταιο ονομα Τζουλια.
Ομως πολυ καλο σωμα κτλ μοντελακι.
Αμαντα διαστημικη κωλαρα δεν ταιριαζει με το υπολοιπο του σωματος αλλα αφου ο μυλος αλεθει πηγαινεις κανονικα.
Χριστινα στητο κορμι πολυ καλο και επισης μοντελακι και ολα φυσικά πανω της θα περασεις καλα αλλα αλλη κατηγορια απο Αμαντα.
Κιμ τι να πω? Πηγαινε και δες.
Κιαρα ο ιδιος ο κλοουν. Οι επεμβασεις που εχει κανει χειρουργικα ειναι ακομα και στα νυχια,Εμφανεστατες ολες, πλαστικουρα οσο τοσο, γουστα οκ απλα ολες τους διαφορετικες σε τυπο γυναικας εννοω.