Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Χώρια που αυτό το γυαλί δασκάλας μου κάθεται στο στομάχι.
Τελευταία τροποποίηση:
Εχεις μια βδομαδα που το λες αντε πηγαινε να τελειωνουμεΜόλις ανέφερα την πολυδιαφημισμενη χωρις αντίκρυσμα κατ εμέ Ναταλί ψαρώσατε αρκετοί. Για την Αναΐδα που την ξανάβαλα στο μάτι θα πει κανείς τίποτα,πριν ξαναπάω;
Είμαι στη φάση της απόφασης τώρα. Το μελετάω.Εχεις μια βδομαδα που το λες αντε πηγαινε να τελειωνουμε
Οποιος ψαχνει την μαλβιναρα δουλευει ως αρτεμης στο μελαντιας
@Helluvatime
Το λέει και η παροιμία αν θες να γαμησεις ,γαμα μόνος σου. Μην περιμένεις να γαμήσουν οι άλλοι πρώτα.Εχεις μια βδομαδα που το λες αντε πηγαινε να τελειωνουμε
@Helluvatime
Εχεις μια βδομαδα που το λες αντε πηγαινε να τελειωνουμε
@Helluvatime
Πάρε και τους 36 επισκέπτες από πάνω μαζί.Τρέχω στη θεά Αρτέμιδα, την άμωμη, άσπιλη, αθώα. Θα πάρω και σοκολατάκια.
ναυλώνω πούλμαν για όποιον γουστάρει, θα πάμε να φάμε και κρέατα μετά, αφού την παρτουζώσουμε όόόλοι μαζί. Τα γουστάρει κάτι τέτοια, όπως και τις γλαδιόλες.Πάρε και τους 36 επισκέπτες από πάνω μαζί.
ποιος είναι ο Σίας;Ο Σίας με τις απαιτήσεις του της μίας ώρας,σε στούντιο, με πουτάνα που γίνεται το αδιαχώρητο, πρέπει να τον έφαγε στον πρωκτό.
Γι αυτό δεν ξαναφάνηκε. Τον είχα προειδοποιήσει.
Είναι ένας νέος παπάρης στο νήμα που ήθελε να κλείσει τη Σία για μία ωρα,να έχει άνεση χρόνου γιατί αργεί να χύσει και να μην φολιαστεί. Σε στούντιο,στη Σία όλα αυτά που γίνεται της πουτάνας. Αχαχαχαποιος είναι ο Σίας;
(κάτι έχω χάσει, δεν μπορεί)
Πρόσεξε μη σε μεταμορφώσει σε ελάφιΤρέχω στη θεά Αρτέμιδα, την άμωμη, άσπιλη, αθώα. Θα πάρω και σοκολατάκια.
ψάχνω κι επισκέπτη για παρέα, να γίνω εγώ ελάφι κι αυτός σκύλος. Κάπου θα τα μπλέξουμε καλά...είναι άπαικτη η ΜαλβινάρτεμιςΠρόσεξε μη σε μεταμορφώσει σε ελάφι
Ναι ρε vfmψάχνω κι επισκέπτη για παρέα, να γίνω εγώ ελάφι κι αυτός σκύλος. Κάπου θα τα μπλέξουμε καλά...είναι άπαικτη η Μαλβινάρτεμις
ρε παίκτη, μυαλό δε βάζεις;Γι αυτό τώρα πρέπει να ετοιμάζω άλλο τούβλο, να ζήσω πάλι σφοδρό πληρωμένο έρωτα με την Αναΐδα αυτή τη φορά. Αν βγει . Θα δω.