Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Btw περνάνε πολύ καλά τα καρντάσια https://*****/en/StudioWorker/9979-Olivia

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436

Poutsokordelas

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2022
Like
134
Πόντοι
0
Και στη φωτό δειχνει καλό
Αλλά ως συνήθως... Επεξεργασία στο φουλ
Βασικά την είχα δει παλιότερα ως new entry στο πόρταλ με δύο φωτό λέω πάω να ρίξω μια ματιά ξενερώνω και μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να έχει μόνο δύο φωτό αν και δεν είναι οι αρχικές.... Από συνάδελφο έχω ακούσει και σχετικά μούφα υπηρεσίες αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω(είναι λίγο ψυχακι ο τύπος). Εντ μεταξύ ήταν στο Λ 373 εκείνη την περίοδο (μάλλον δεν πήγε και πολυ καλά)

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: xlm

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Βασικά την είχα δει παλιότερα ως new entry στο πόρταλ με δύο φωτό λέω πάω να ρίξω μια ματιά ξενερώνω και μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να έχει μόνο δύο φωτό αν και δεν είναι οι αρχικές.... Από συνάδελφο έχω ακούσει και σχετικά μούφα υπηρεσίες αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω(είναι λίγο ψυχακι ο τύπος). Εντ μεταξύ ήταν στο Λ 373 εκείνη την περίοδο (μάλλον δεν πήγε και πολυ καλά)
Άρα και από service από ότι φαίνεται δεν...Εκτός και ότι οι φωτογραφίες είναι μουφα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Άρα και από service από ότι φαίνεται δεν...Εκτός και ότι οι φωτογραφίες είναι μουφα
Αυτο το φαινομενο με τις ψευτικες φωτογραφειες ειναι εδω και πολυ καιρο στα site των στουντιο.
Μαλιστα τις ποιο πολλες φορες ειναι και διαφορετικη η κοπελια.Τοσα χλμ εχω κανει αδικα για να δω τα κοριτσια και οταν φτανω με πιανει απογοητευση. Μια απο τις πολλες φορες που ρωταγα τις τσατσαδες γιατι συμβαινει αυτο μου ειχανε απαντησει οτι το μαγαζι δεν ευθυνεται διοτι το ακατανομαστο site αν δεν εχει φωτο απο την κοπελα τοτε ανεβαζει οτι φωτο βρει οπως και για τα ωραρια επειδη δεν εχουν ενημερωση. Τι να λεμε τωρα, μπουρδελο η φαση απλα κανεις βολτες και αμα δεις κανα καλο τοτε μπαινεις διαφορετικα συχτιριζεις.

• Ουάου
Αντιδράσεις: xlm

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.468
Πόντοι
3.246
Την εχω δει απο οταν μας ηρθε. Δε μου λεει κατι, ενταξει κοπελα για φυλης ειναι μια χαρα οπως και αλλες πολλες.Δεν ειναι στουντιακου επιπεδου
Για ενα στα γρηγορα καλη ειναι :wanker::wanker::wanker: αλλωστε δε θα παμε και για γαμο μαζι τους

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.559
Πόντοι
5.946
μία ερώτηση παίδες... το καλοκαίρι του 2018 έπαιζε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 μία πιπίνα μοντελοειδής Βικτώρια που παλαιότερα είχε δουλέψει Φωκαίας αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο... αλήθεια θυμάται κανείς πως την έλεγαν στο Φωκαίας? Αργότερα δούλεψε στο Μάτζικ ως Άννα Μαρία...

questas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
334
Πόντοι
281
μία ερώτηση παίδες... το καλοκαίρι του 2018 έπαιζε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 μία πιπίνα μοντελοειδής Βικτώρια που παλαιότερα είχε δουλέψει Φωκαίας αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο... αλήθεια θυμάται κανείς πως την έλεγαν στο Φωκαίας? Αργότερα δούλεψε στο Μάτζικ ως Άννα Μαρία...
Βερονικα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Κουλουρ σου βγήκε καμία ειδοποίηση πως σε ακολουθεί η sabinaangel18 αυτές τις μέρες?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.686
Πόντοι
2.846
Ρε μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε καμία γκόμενα;Λέω μήπως.
άστα, κι εγώ το σκέφτομαι τελευταία αλλά και πάλι θα βρει τρόπο να μας τα κάνει τσουρέκια (η γκόμενα) και θα λέμε ιερόδουλες και ξερό ψωμί.
Δεν βγάζεις άκρη με το ωραίο φύλο...

Notorious_big

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
261
Πόντοι
0
Αν και απέχω πολύ καιρό από το άθλημα πάνω από χρόνο
χθες Κ σήμερα πηγα μια γύρα σε μερικά στουντιο Κ μασάζ μήπως βρω κάτι καλό.. δυστυχώς αν Κ είδα πάνω από 10 κοπέλες το επίπεδο πολύ χαμηλό ,η μόνη που άξιζε κατ εμε αλλά εφυγα τρέχοντας λόγω συμπεριφοράς η Μαλβίνα από κασσανδρας η οποία ακουγότανε από μέσα ότι μανούριαζε με συναγωνιστή Κ συνέχισε Κ έξω με άλλον
Μια Ιζαμπέλα από de paris καμμία σχέση με τις φωτό Κ γενικά μεγάλο θέμα με τις φωτο δεν ανταποκρίνονται
Επίσης αυτόν τον Τσάτσο τον αντι πρέπει να τον φερμαρουμε κάπου Κ να τον σαπακιασουμε , δλδ μωρή πουσταρα έχουμε συμβόλαιο Κ πρέπει να γαμαμε πάντα όταν μπαίνουμε στο βρωμομπουρδελο σου
Φυσικά του την είπα
Καλλιρόης 38 που γαμηθηκα να βρω Πάρκιν γιατί πηγα πρωί κάτι σάπιες βγήκανε … δεν ξέρω.. αν έχετε να προτείνεται καμμία να βλέπεται ρε παιδί μου πείτε τπτ γιατί θα κάνω κανα τρίχρονο πάλι να ασχοληθώ μου φαίνεται..

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αν και απέχω πολύ καιρό από το άθλημα πάνω από χρόνο
χθες Κ σήμερα πηγα μια γύρα σε μερικά στουντιο Κ μασάζ μήπως βρω κάτι καλό.. δυστυχώς αν Κ είδα πάνω από 10 κοπέλες το επίπεδο πολύ χαμηλό ,η μόνη που άξιζε κατ εμε αλλά εφυγα τρέχοντας λόγω συμπεριφοράς η Μαλβίνα από κασσανδρας η οποία ακουγότανε από μέσα ότι μανούριαζε με συναγωνιστή Κ συνέχισε Κ έξω με άλλον
Μια Ιζαμπέλα από de paris καμμία σχέση με τις φωτό Κ γενικά μεγάλο θέμα με τις φωτο δεν ανταποκρίνονται
Επίσης αυτόν τον Τσάτσο τον αντι πρέπει να τον φερμαρουμε κάπου Κ να τον σαπακιασουμε , δλδ μωρή πουσταρα έχουμε συμβόλαιο Κ πρέπει να γαμαμε πάντα όταν μπαίνουμε στο βρωμομπουρδελο σου
Φυσικά του την είπα
Καλλιρόης 38 που γαμηθηκα να βρω Πάρκιν γιατί πηγα πρωί κάτι σάπιες βγήκανε … δεν ξέρω.. αν έχετε να προτείνεται καμμία να βλέπεται ρε παιδί μου πείτε τπτ γιατί θα κάνω κανα τρίχρονο πάλι να ασχοληθώ μου φαίνεται..
Γιατί δεν πέρασες Μαλβίνα τύπε, θα είχες έξτρα περιποίηση από το Μαλβινάκι :wanker::wanker::wanker::wanker:

@Revlimit

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom