Poutsokordelas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Btw περνάνε πολύ καλά τα καρντάσια https://*****/en/StudioWorker/9979-Olivia
Και στη φωτό δειχνει καλόΚαμία σχέση με τις φωτό με κάποια πραπάνω κιλά από εμένα είναι όχι. Μια επίσκεψη δεν βλάπτει ωστόσο.
Βασικά την είχα δει παλιότερα ως new entry στο πόρταλ με δύο φωτό λέω πάω να ρίξω μια ματιά ξενερώνω και μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να έχει μόνο δύο φωτό αν και δεν είναι οι αρχικές.... Από συνάδελφο έχω ακούσει και σχετικά μούφα υπηρεσίες αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω(είναι λίγο ψυχακι ο τύπος). Εντ μεταξύ ήταν στο Λ 373 εκείνη την περίοδο (μάλλον δεν πήγε και πολυ καλά)Και στη φωτό δειχνει καλό
Αλλά ως συνήθως... Επεξεργασία στο φουλ
Άρα και από service από ότι φαίνεται δεν...Εκτός και ότι οι φωτογραφίες είναι μουφαΒασικά την είχα δει παλιότερα ως new entry στο πόρταλ με δύο φωτό λέω πάω να ρίξω μια ματιά ξενερώνω και μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να έχει μόνο δύο φωτό αν και δεν είναι οι αρχικές.... Από συνάδελφο έχω ακούσει και σχετικά μούφα υπηρεσίες αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω(είναι λίγο ψυχακι ο τύπος). Εντ μεταξύ ήταν στο Λ 373 εκείνη την περίοδο (μάλλον δεν πήγε και πολυ καλά)
Αυτο το φαινομενο με τις ψευτικες φωτογραφειες ειναι εδω και πολυ καιρο στα site των στουντιο.Άρα και από service από ότι φαίνεται δεν...Εκτός και ότι οι φωτογραφίες είναι μουφα
Για ενα στα γρηγορα καλη ειναι αλλωστε δε θα παμε και για γαμο μαζι τουςΤην εχω δει απο οταν μας ηρθε. Δε μου λεει κατι, ενταξει κοπελα για φυλης ειναι μια χαρα οπως και αλλες πολλες.Δεν ειναι στουντιακου επιπεδου
Βερονικαμία ερώτηση παίδες... το καλοκαίρι του 2018 έπαιζε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 μία πιπίνα μοντελοειδής Βικτώρια που παλαιότερα είχε δουλέψει Φωκαίας αλλά δεν θυμάμαι το νούμερο... αλήθεια θυμάται κανείς πως την έλεγαν στο Φωκαίας? Αργότερα δούλεψε στο Μάτζικ ως Άννα Μαρία...
Σε χώρισε η Κ; Σου φέρθηκε σκάρτα; Μίλα λεβέντη μουΡε μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε καμία γκόμενα;Λέω μήπως.
Βρες καμία και βάρα και στούντιο ταυτόχρονα2 χρόνια κοντά στον αγοραιο . Βαρέθηκα εδώ που τα λεμε
Προσεχε γιατί γίνεται αυτοανοσο μετά από καιρό2 χρόνια κοντά στον αγοραιο . Βαρέθηκα εδώ που τα λεμε
Ο μαλάκας ο φραπες πρέπει να είναι βάσει ονόματοςΌχι, ποια είναι αυτη;
Εμένα πριν μέρεςΚουλουρ σου βγήκε καμία ειδοποίηση πως σε ακολουθεί η sabinaangel18 αυτές τις μέρες?
άστα, κι εγώ το σκέφτομαι τελευταία αλλά και πάλι θα βρει τρόπο να μας τα κάνει τσουρέκια (η γκόμενα) και θα λέμε ιερόδουλες και ξερό ψωμί.Ρε μήπως να αρχίσουμε να ψάχνουμε καμία γκόμενα;Λέω μήπως.
Ειναι επειδη γαμας το ιδιο μουνι εδω και 2 χρονια2 χρόνια κοντά στον αγοραιο . Βαρέθηκα εδώ που τα λεμε
Και εμένα. Μάλιστα λίγες ώρες μετά το προφίλ διαγράφτηκε....Εμένα πριν μέρες
Γιατί δεν πέρασες Μαλβίνα τύπε, θα είχες έξτρα περιποίηση από το ΜαλβινάκιΑν και απέχω πολύ καιρό από το άθλημα πάνω από χρόνο
χθες Κ σήμερα πηγα μια γύρα σε μερικά στουντιο Κ μασάζ μήπως βρω κάτι καλό.. δυστυχώς αν Κ είδα πάνω από 10 κοπέλες το επίπεδο πολύ χαμηλό ,η μόνη που άξιζε κατ εμε αλλά εφυγα τρέχοντας λόγω συμπεριφοράς η Μαλβίνα από κασσανδρας η οποία ακουγότανε από μέσα ότι μανούριαζε με συναγωνιστή Κ συνέχισε Κ έξω με άλλον
Μια Ιζαμπέλα από de paris καμμία σχέση με τις φωτό Κ γενικά μεγάλο θέμα με τις φωτο δεν ανταποκρίνονται
Επίσης αυτόν τον Τσάτσο τον αντι πρέπει να τον φερμαρουμε κάπου Κ να τον σαπακιασουμε , δλδ μωρή πουσταρα έχουμε συμβόλαιο Κ πρέπει να γαμαμε πάντα όταν μπαίνουμε στο βρωμομπουρδελο σου
Φυσικά του την είπα
Καλλιρόης 38 που γαμηθηκα να βρω Πάρκιν γιατί πηγα πρωί κάτι σάπιες βγήκανε … δεν ξέρω.. αν έχετε να προτείνεται καμμία να βλέπεται ρε παιδί μου πείτε τπτ γιατί θα κάνω κανα τρίχρονο πάλι να ασχοληθώ μου φαίνεται..