Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Τη πουστάρα τον Άντυ λες? Μακάρι! Αλλά δυτυχώς δεν παίζει γιατί η φωτογραφία αυτή δεν δείχνει το 6 αλλά το 4α.
Κοιτα να δεις τι συγχηση προκαλουν στα στουντιο.
Το εσωτερικο ειναι το 4 και το εξωτερικο το 6 με το μαλακοτσατσο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Κοιτα να δεις τι συγχηση προκαλουν στα στουντιο.
Το εσωτερικο ειναι το 4 και το εξωτερικο το 6 με το μαλακοτσατσο
Η αληθεια ομως ειναι το 6. Η φωτο ειναι απο παλια διοτι πλεον δεν βαζουν δημοσιοκαφρους μεσα οποτε χρησιμοποιησαν μια παλαιοτερη.Γιατι σου λεει θα καταλαβει καποιος κατι?

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Η αληθεια ομως ειναι το 6. Η φωτο ειναι απο παλια διοτι πλεον δεν βαζουν δημοσιοκαφρους μεσα οποτε χρησιμοποιησαν μια παλαιοτερη.Γιατι σου λεει θα καταλαβει καποιος κατι?
Το 4β είναι που έχει ένα διαδρομο μόλις μπαίνεις οχι το 4α που εγραψα πριν.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
485
Πόντοι
21
Ρε μάγκες αυτή η Leyla από βριλησσου 60 φαίνεται πολύ δυνατό.Οποίος περάσει και δει ας ενημερώσει…

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
H Αντζελίνα του YourAngels πρέπει να είναι η Κιμ για την οποία πριν κάποια χρόνια γινόταν ουρά στα στούντιο των Γερμανών Αριστοτέλους 6, De Paris, Deluxe κλπ ...

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
H Αντζελίνα του YourAngels πρέπει να είναι η Κιμ για την οποία πριν κάποια χρόνια γινόταν ουρά στα στούντιο των Γερμανών Αριστοτέλους 6, De Paris, Deluxe κλπ ...
Μια Ταιλανδή λες;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι.

Το καλοκαίρι ήταν στη Μύκονο.
Καβλιάρα φαίνεται, ελπίζω να μην....

FN__L6gWUAEez0g.jpg

:2funny::2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423

Panospeter7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
έχεις λεφτά για πέταμα;
πες ναι, έχεις...
ψυχολογικά στέκεις καλά; γιατί ετοιμάσου να σου ζαλίσει τα αρχίδια με το που ανοίξει την πόρτα.
αν έχεις τώρα βίτσια που περιλαμβάνουν καταστάσεις ευνουχισμού οκ
αν έχεις την σκέψη ότι θα τιθασεύσεις με κάποιο τρόπο ένα άλογο ξανασκέψου το, είναι μουλάρι...
Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αποφασισα σημερα να επισκυτω τα λημερια μας μετα απο μικρη και δικαολογημενη αποχη.
Στοχος η καινουργια γ Ραφαελα στο μαγαζακι της πειραιως.
Αγυμναστος σωματοτυπος, βυζια μεγαλα αλλα μνα κοιτανε πατωμα, αδιαφορο προσωπο αλλα υποκειμενικο, πλαδαρη κοιλια, κωλος μπαμπατσικος ταιριαζε στο αγυμναστο γενικα σωμα της.
Εν ολιγης ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ισως ειναι αλλη κοπελα η παρααααααα πολυ παλιες.

Στουντιο ΑΛΙΕΝ να δω τζουλια και τα αλλα κοριτσια.
Τζουλια ανω των 30-32 ξανθια, πεσμενα νερουλιασμενα βυζια, αθλιος κωλος και γενικα αστο.
Βικτωρεια αν θυμαμαι καλα ηταν η δευτερη. bbbbbbbbbbbwwwwwwwwwww θα επρεπε να τις μαζεψει η αστυνομια αυτες. Μα καλα απορω που δουλευουν κιολας.
Η τριτη η Ρενατα. Εδω να πω οτι οντος εργαζοταν στη φυλης παλαιοτερα και τη θυμηθηκα. Πλεον δειχνει οτι ειναι μεγαλοκοπελα, δεν ειναι πιπινακι δηλαδη. Κωλος στητος στη θεση του σωστοτατος, βυζια ανω του μετριου και αυτα στητα νομιζω σιλικονες, σωματοτυπος προς γυμνασμενος, ποδια ισια καλλιγραμμη και προσωπο σε εμενα με χαλαγε δεν μου εκανε καυλα να περασω παροτι ειχε καλο σωμα.Εχω συνηθησει με μικρουλες.
Επισης καμια τους δεν ανταποκρινοταν με τις φωτογραφειες απλα καμια σχεση αλλωστε εκει συνηθιζουν τα ψευτικα δεν μου εκανε εντυπωση.

Πηγα και σε αλλα μαγαζια απλα δεν αναφερω διοτι εχουμε τερατα.

NeronZero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Κριτικές
13
Like
316
Πόντοι
290
Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Πέρασα από De Paris και είδα ότι κάτι φτιάχνουν στο ισόγειο - υπόγειο. Έχει απ' έξω μια ταμπέλα που λέει Dark Rooms Athens - ξέρει κανείς τι φτιάχνουν εκεί ? Μου φάνηκε σαν να είναι ξενοδοχείο? Δεν κατάλαβα.
Ξέρουμε τίποτα?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Περασα την Παρασκευη απο Κασσανδρου και ηταν ολα κλειστα, ξερει κανεις γιατι;
Επισης ξερει κανεις πως λεγεται η κορασιδα (μου συστηθηκε ως αλβανιδα) η εχει καποιο λινκ με φωτο απ το Κωσταντινουπολεως 94?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.800
Πόντοι
2.846
Περασα την Παρασκευη απο Κασσανδρου και ηταν ολα κλειστα, ξερει κανεις γιατι;
Επισης ξερει κανεις πως λεγεται η κορασιδα (μου συστηθηκε ως αλβανιδα) η εχει καποιο λινκ με φωτο απ το Κωσταντινουπολεως 94?
Έχει γραφτεί εδώ κάποιες σελίδες πιο πίσω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα για την υπόθεση βιασμού/μαστρωπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ο βασικός κατηγορούμενος την είχε οδηγήσει κάποιες φορές σε κάποιο από τα μαγαζιά της Κασσάνδρας και την είχε εκδώσει, προφανώς στη ζούλα και σε μιλημένους πελάτες αλλά με τη συνέργεια του διαχειριστή.
Οπότε η γειτονιά είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας και τα μαγαζιά κλειστά μέχρι νεωτέρας :(

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
προτιμώ να σου δώσω συμβουλές.
Όταν σαλονάρει γυμνή (το συνηθίζει) λέει ότι δεν έχει λεφτά για να ντυθεί..., βγάλε αμέσως ένα πάκο 50άρικα σα σαϊτες και στείλτα της. Θα το εκτιμήσει
Πριν να έρθει προσάρμοσε ωτασπίδες στα αυτιά σου και ξεκίνα να τον παίζεις, αν δε σε βρει με τον λούτσο κάγκελο ξενερώνει. Κατά την άποψή της μόλις την αντικρύσεις πρέπει να σου γίνει σαν του Σιφρέντι.
Εκείνη θα σου μιλάει λέγοντας όόόόόόλο και συνέχεια μαλακίες, για να νιώσεις ένοχος, όμως εσύ ως άλλος μοντέρνος Οδυσσέας θα ξεφύγεις από τη Σειρήνα, σκοπός σου είναι να της το χώσεις, και να το χώσεις τόσο βαθειά που να μην μπορεί να μιλήσει.

Secretpath

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2021
Like
6
Πόντοι
0
Ρε παιδια η Αφροδιτη που δουλευε στο Μελαντιας 50 αλλα και ως ανεξαρτητη τι απεγινε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom