mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.312
- Πόντοι
- 2.420
Εμένα μου είπε πως είναι αλβανίδα@koulourakias στους διπλα ανοιξαν νημα για την Κ και λενε οτι ειναι μουναρα αλλα καταγεται απο αλβανια
Εμένα μου είπε πως είναι αλβανίδα@koulourakias στους διπλα ανοιξαν νημα για την Κ και λενε οτι ειναι μουναρα αλλα καταγεται απο αλβανια
Κοιτα να δεις τι συγχηση προκαλουν στα στουντιο.Τη πουστάρα τον Άντυ λες? Μακάρι! Αλλά δυτυχώς δεν παίζει γιατί η φωτογραφία αυτή δεν δείχνει το 6 αλλά το 4α.
Η αληθεια ομως ειναι το 6. Η φωτο ειναι απο παλια διοτι πλεον δεν βαζουν δημοσιοκαφρους μεσα οποτε χρησιμοποιησαν μια παλαιοτερη.Γιατι σου λεει θα καταλαβει καποιος κατι?Κοιτα να δεις τι συγχηση προκαλουν στα στουντιο.
Το εσωτερικο ειναι το 4 και το εξωτερικο το 6 με το μαλακοτσατσο
Το 4β είναι που έχει ένα διαδρομο μόλις μπαίνεις οχι το 4α που εγραψα πριν.Η αληθεια ομως ειναι το 6. Η φωτο ειναι απο παλια διοτι πλεον δεν βαζουν δημοσιοκαφρους μεσα οποτε χρησιμοποιησαν μια παλαιοτερη.Γιατι σου λεει θα καταλαβει καποιος κατι?
Πηγες και τους εβαλες στη θεση τους?Παρεμπιπτόντως το διπλανό σαιτ σε εμφάνιση και λειτουργικότητα είναι τόσο για το μπούτσο που μου ρχεται να
Μια Ταιλανδή λες;H Αντζελίνα του YourAngels πρέπει να είναι η Κιμ για την οποία πριν κάποια χρόνια γινόταν ουρά στα στούντιο των Γερμανών Αριστοτέλους 6, De Paris, Deluxe κλπ ...
Μια Ταιλανδή λες;
Καβλιάρα φαίνεται, ελπίζω να μην....Ναι.
Το καλοκαίρι ήταν στη Μύκονο.
Καβλιάρα φαίνεται, ελπίζω να μην....
Μια Ταιλανδή λες;
Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεοςέχεις λεφτά για πέταμα;
πες ναι, έχεις...
ψυχολογικά στέκεις καλά; γιατί ετοιμάσου να σου ζαλίσει τα αρχίδια με το που ανοίξει την πόρτα.
αν έχεις τώρα βίτσια που περιλαμβάνουν καταστάσεις ευνουχισμού οκ
αν έχεις την σκέψη ότι θα τιθασεύσεις με κάποιο τρόπο ένα άλογο ξανασκέψου το, είναι μουλάρι...
Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος
Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος
Έχει γραφτεί εδώ κάποιες σελίδες πιο πίσω. Σύμφωνα με δημοσιεύματα για την υπόθεση βιασμού/μαστρωπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ο βασικός κατηγορούμενος την είχε οδηγήσει κάποιες φορές σε κάποιο από τα μαγαζιά της Κασσάνδρας και την είχε εκδώσει, προφανώς στη ζούλα και σε μιλημένους πελάτες αλλά με τη συνέργεια του διαχειριστή.Περασα την Παρασκευη απο Κασσανδρου και ηταν ολα κλειστα, ξερει κανεις γιατι;
Επισης ξερει κανεις πως λεγεται η κορασιδα (μου συστηθηκε ως αλβανιδα) η εχει καποιο λινκ με φωτο απ το Κωσταντινουπολεως 94?
προτιμώ να σου δώσω συμβουλές.Απλά να μου φύγει η τρέλα ότι θέλω να δω αυτόν τον συγκεκριμένο κώλο από κοντά... Ωστόσο αν είχες πληροφορίες θα ήμουν υπόχρεος