Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
έχουτε ξεσκιστεί στο μανίκι βλέπω. δεν γράφει κανείς. δύο τα τινά, δεν γαμει κάνεις ή γίνατε κι εσείς μονογαμικοί πουτανιάρηδες.
Κοίτα, εγώ με την Κ πάω μια φορά τον μήνα και αν, όποτε πάω γίνεται χαμός = προφανώς δεν είσαι ο μόνος μονογαμικός ...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Μια ερώτηση ρε παίδες που θα βρω την Μαλβίνα .ναι ξέρω είναι τις περισσότερες φορές κομμάτια αλλά δ ν ξέρω γιατί πρέπει να το βρω
έχεις λεφτά για πέταμα;
πες ναι, έχεις...
ψυχολογικά στέκεις καλά; γιατί ετοιμάσου να σου ζαλίσει τα αρχίδια με το που ανοίξει την πόρτα.
αν έχεις τώρα βίτσια που περιλαμβάνουν καταστάσεις ευνουχισμού οκ
αν έχεις την σκέψη ότι θα τιθασεύσεις με κάποιο τρόπο ένα άλογο ξανασκέψου το, είναι μουλάρι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Πολυ πας. Χαλάρωσε το λίγο γιατί παίζει να παθεις εξάρτηση.
Εγώ να πάθω εξάρτηση; Έχουν πάθει άλλοι ήδη λες και είναι η μοναδική εταίρα στον πλανήτη, βασικά για να πήγαινα εγώ έτσι με μια εταίρα θα έπρεπε να μην υπήρχαν άλλες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Λείπει η Κ πάλι. Αναίδα έχεις παει;
Μα με τόσους κηφήνες πως μπορεί να είναι κάθε μέρα, μια στο τόσο και δεν γίνεται διαφορετικά. Αναίδα έχω πάει 2 φορές και 3 δεν θα υπάρξει, από υπηρεσίες παίζει να είναι ότι χειρότερο υπάρχει αυτή την στιγμή.

Spectro7

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Ιουν 2018
Κριτικές
53
Like
1.890
Πόντοι
2.541
Παίδες, τί γίνεται με όλες αυτές τις "Κολομβιανές" στα στούντιο?? Έχει δοκιμάσει κανείς?? Εντυπώσεις??

Μια Τίνα σήμερα πχ στο Θ35. Μια άλλη Ζήνα μου είχε παρουσιαστεί στο σαλονάρισμα και μου έκανε καλή εντύπωση ενώ η τσα2 ορκιζόταν πως θα περάσω καλά.

Δεν βλέπω κριτικές ενώ στις φώτο είναι φωτιά μερικές Λατίνες. Λένε τίποτα ή το καίμε το 50/80αρικο ??
Θεέ της μπάλας, τα φώτα σου :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παίδες, τί γίνεται με όλες αυτές τις "Κολομβιανές" στα στούντιο?? Έχει δοκιμάσει κανείς?? Εντυπώσεις??

Μια Τίνα σήμερα πχ στο Θ35. Μια άλλη Ζήνα μου είχε παρουσιαστεί στο σαλονάρισμα και μου έκανε καλή εντύπωση ενώ η τσα2 ορκιζόταν πως θα περάσω καλά.

Δεν βλέπω κριτικές ενώ στις φώτο είναι φωτιά μερικές Λατίνες. Λένε τίποτα ή το καίμε το 50/80αρικο ??
Θεέ της μπάλας, τα φώτα σου :hi:
Καλησπερα. Αναρωτιουνται καποιοι γιατι δε γραφουμε.Τι να γραψουμε και για ποια. Εδω οφιλος τα λεει ολα.Εχουμε γεμισει κολομβιο βενεχουλο κατστασεις απείρου καλλους που η καλυτερη ειναι φαλαινοθηριο και η χειροτερη βγαλμενη απο το εργο εξορκιστης.Τι να γραψουμε αφου κοπελες καινουργιες δεν φερνουν εκτος απο αυτα τα μπαζα που για να τις γαμησεις πρεπει να εχεις κανει αποχη 6 μηνες.Τωρα για τις ιδιες και τις ιδιες δεν γραφουμε συνεχως, μια φορα καλα ειναι.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.807
Πόντοι
2.846
σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.40 έκανα πέρασμα από Κασσάνδρας με το όχημα μόνο για να κόψω κίνηση.
Όλα τα μαγαζιά κλειστά. ΟΛΑ.
Υποψιάζομαι ότι με κάποιο τρόπο σχετίζεται με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Αλλά δεν μπορώ να καταλήξω πώς ακριβώς.
Υποτίθεται ότι οι μπάτσοι κάνουν ντου σε κάποια μαγαζιά για να εντοπίσουν ανήλικες - και ίσως κάποιες κοπέλες να μην είναι εντάξει με τα χαρτιά τους και να τις κρύβουν. Αλλά μόνο στην Κασσάνδρας;
όπου αλλού κι αν πέρασα - Σπ. Πάτση 2-3 τετράγωνα από Κασσάνδρας, Φυλής, Λιοσίων, Κροκεών-Καβάλας-Κηφισό, τα συνήθη μαγαζιά ήταν ανοιχτά.
Έχει συσχετιστεί ειδικά η Κασσάνδρας με την υπόθεση, με κάποιον τρόπο;
Εν τω μεταξύ υπάρχουν δημοσιεύματα ότι μπουζούριασαν 3 κολομβιανές και 1 μολδαβή σε οίκο στον Κολωνό, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων. Ξέρουμε σε ποιο μαγαζί;

εάν κανείς γνωρίζει κάτι για τα παραπάνω, ας γράψει δυο λόγια please. TYIA!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
σήμερα Παρασκευή και ώρα 17.40 έκανα πέρασμα από Κασσάνδρας με το όχημα μόνο για να κόψω κίνηση.
Υποψιάζομαι ότι με κάποιο τρόπο σχετίζεται με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Αλλά δεν μπορώ να καταλήξω πώς ακριβώς.
Υποτίθεται ότι οι μπάτσοι κάνουν ντου σε κάποια μαγαζιά για να εντοπίσουν ανήλικες - και ίσως κάποιες κοπέλες να μην είναι εντάξει με τα χαρτιά τους και να τις κρύβουν. Αλλά μόνο στην Κασσάνδρας;
όπου αλλού κι αν πέρασα - Σπ. Πάτση 2-3 τετράγωνα από Κασσάνδρας, Φυλής, Λιοσίων, Κροκεών-Καβάλας-Κηφισό, τα συνήθη μαγαζιά ήταν ανοιχτά.
Εν τω μεταξύ υπάρχουν δημοσιεύματα ότι μπουζούριασαν 3 κολομβιανές και 1 μολδαβή σε οίκο στον Κολωνό, για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων. Ξέρουμε σε ποιο μαγαζί;

Θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με τις πίπες των ΜΜΕ; Τι ανήλικη σε μπουρδελο η στούντιο ρε; Εμείς που πάμε; Σε αλλά μαγαζιά πάμε; Να μας έλεγαν για μάγισσες, ξοτικα, γορίλες και τέτοια μάλιστα, να τους πάρουμε στα σοβαρά, αλλά για ανήλικες σε μπουρδελα οποίος γνωρίζει την κατάσταση, το λιγότερο γελάει.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.832
Πόντοι
3.246

Αμα δεις ειδησεις, ιδιοκτητρια στουντιο απο κει βγηκε στην τηλεόραση και ειπε πραγματα που σχετιζονται με την υποθεση και τα πηρε ολα η μπαλα τα στουντιο σε αυτην την οδο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.807
Πόντοι
2.846

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.807
Πόντοι
2.846
Αμα δεις ειδησεις, ιδιοκτητρια στουντιο απο κει βγηκε στην τηλεόραση και ειπε πραγματα που σχετιζονται με την υποθεση και τα πηρε ολα η μπαλα τα στουντιο σε αυτην την οδο
εν τω μεταξύ η μάνα θα πρέπει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ πυροβολημένη για να πάει να ζητήσει δουλειά σε μαγαζί για 12χρονη.
Ποιος ιδιοκτήτης θα έβαζε το κεφάλι του στον ντορβά παίρνοντας ανήλικη; Αυτά γίνονται - όταν γίνονται - μόνο στο μιλητό και σε χώρους που δεν τους ξέρει κανείς. Προ καιρού π.χ. είχε υπάρξει δημοσίευμα όπου μπουζούριασαν κάποιους για 14χρονη που τη εξέδιδαν σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, αν θυμάμαι καλά. Όχι σε οίκο.
Άντε και της έβγαζε η μάνα ψεύτικα χαρτιά. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το κορίτσι μεγαλοδείχνει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να περάσει για ενήλικη.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εδώ δεν ξέρανε τα μεσημεριανά κωλοκάναλα ότι τα μπουρδέλα έχουν κάμερες.
@Revlimit Φαντάσου πόσες φορές θα έχουν πιάσει τον κουλουράκια οι κάμερες σε βάρδια της Κ.

Phantom Of The Opera Reaction GIF by Arrow Video

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.832
Πόντοι
3.246
1665781736605.png

Αυτο αντικρυσαν οταν ψαχναν στις καμερες, βεβαια ειχε αλλοθι πουλαγε κουλουρια

Και τωρα που το σκεφτομαι
Ο κου πηγαινει στη κου βγαζει νοημα αλλα που να ξερουν :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Εγώ πάντως θυμάμαι όταν ήμουν 14 έτρωγα πόρτα από τα μπιλιαρδάδικα, τώρα από τα 12 κάνουν ότι γουστάρουν τα παιδιά :tooth:
Πάντως μιλάμε χωρίς αν ξέρουμε το κορίτσι, έχω δει κατα καιρούς κάτι μικρές που έχουν πετάξει στήθος κώλο και μεγαλοδείχνουν, άμα τις δεις βαμένες κτλ την πατάς, μήπως κάποιοι πελάτες την πάτησαν; Δεν ξέρω ρε, μου φαίνεται από άθλιο έως τραγικό να πηγαίνει κάποιος εις γνώσης του με 12 χρονών παιδί και να φαίνεται ...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγώ πάντως θυμάμαι όταν ήμουν 14 έτρωγα πόρτα από τα μπιλιαρδάδικα, τώρα από τα 12 κάνουν ότι γουστάρουν τα παιδιά :tooth:
Πάντως μιλάμε χωρίς αν ξέρουμε το κορίτσι, έχω δει κατα καιρούς κάτι μικρές που έχουν πετάξει στήθος κώλο και μεγαλοδείχνουν, άμα τις δεις βαμένες κτλ την πατάς, μήπως κάποιοι πελάτες την πάτησαν; Δεν ξέρω ρε, μου φαίνεται από άθλιο έως τραγικό να πηγαίνει κάποιος εις γνώσης του με 12 χρονών παιδί και να φαίνεται ...
Το 12 δεν κρύβεται τρελέ μου.
Το 16, ναι. Δεν θα μπορούσαν να βάλουν 12χρόνο να δουλέψει ποτέ.
Στη πρώτη μέρα θα τους κλείνανε από καταγγελίες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.959
Πόντοι
6.946
Το 12 δεν κρύβεται τρελέ μου.
Το 16, ναι. Δεν θα μπορούσαν να βάλουν 12χρόνο να δουλέψει ποτέ.
Στη πρώτη μέρα θα τους κλείνανε από καταγγελίες.
Συμφωνώ , δεν κρύβεται η ηλικία, η ομιλία και το νοητικό του επίπεδο, και τυφλός να είσαι...
Όχι 12... Το κορίτσι ήταν 10,5 χρονών όταν άρχισε η ιστορία, σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν. Πρόσφατα μπήκε στα 12. Μιλάμε δηλαδή για παιδί 10-12 χρονών. Τι να το βάψεις και τι να κλάσεις δηλαδή, δεν ξέρω καν αν είχε μπει στην εφηβεία τότε, γελάνε και οι πέτρες που ψάχνουμε δικαιολογίες του κώλου για τον κάθε παιδεραστή μην και πώς του "κουνήθηκε"...

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.807
Πόντοι
2.846
με το βάψιμο κ.τ.λ. που λες, μια 16χρονη μπορεί όντως να σε ξεγελάσει ότι είναι ενήλικη.
Αλλά 12χρονη σε καμιά περίπτωση, νομίζω, όσο ανεπτυγμένη και να είναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom