Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παρεπιμτοντος ρε παιδια στο γυρισμο για σπιτι τι καγκουρίαση υπαρχει,αμαν εκανα να φτασω.
Αλλος στη διαπασων το χεσοσυστημα ηχου που εχει στο κάρο του, αλλος μαρσαρε λες και τελειωνε ο κοσμος το διχως αυριο με κατι σπατανεικες εξατμισεις, αλλος εκανε κοντρες των 50 μετρων με κατι σαραβαλα και οτι αλλο θελεις ειδα.Τι ηταν σημερα η μερα του καγκουρα?

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20
Καλησπέρα ομαδάρα!Βλέπω απόψε δουλεύει στο Κασσάνδρας 6 η Τατιάνα!δεν την έχω δει ποτέ από κοντά αλλά από της φωτογραφίες με καυλώνει πολύ!!έχει περάσει κάποιος από εσάς μαζί της??? αξίζει ένα πουτσο?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Καλησπέρα ομαδάρα!Βλέπω απόψε δουλεύει στο Κασσάνδρας 6 η Τατιάνα!δεν την έχω δει ποτέ από κοντά αλλά από της φωτογραφίες με καυλώνει πολύ!!έχει περάσει κάποιος από εσάς μαζί της??? αξίζει ένα πουτσο?

Εχω αφησει κριτικη φιλε μου , εμφανισιακα ειναι καλο μωρο οχι τπτ το ιδιαιτερο και οχι οπως στις φωτο ομως . Δωματιο δε περασα ιδιαιτερα καλα to be honest , μακαρι αν πας να χεις καλυτερη εμπειρια

vinnie

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
301
Πόντοι
20

Εχω αφησει κριτικη φιλε μου , εμφανισιακα ειναι καλο μωρο οχι τπτ το ιδιαιτερο και οχι οπως στις φωτο ομως . Δωματιο δε περασα ιδιαιτερα καλα to be honest , μακαρι αν πας να χεις καλυτερη εμπειρια
Σε ευχαριστω πολυ!!!Αν παω θα γραψω κριτικη!!!!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σε ευχαριστω πολυ!!!Αν παω θα γραψω κριτικη!!!

ειναι ταλε κουαλε με εντελως χαζη μπουρναζογκομενα, ενα τετοιο πραμα σου βγαζει οταν τη βλεπεις.Οντος οχι κατι ιδιαιτερο αλλα οχι και μπαζο.Τη θεωρω ξεπετατζού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μετα απο βολτες και βολτες συνεχομενων ημερων και μη βρισκοντας κατι αξιο να γαμησω κατεληξα στην Σαντρα οπου αυτες τις μερες την ειχα ξαναδει στο σαλονι και σημερα αποφασισα με κόπο να την τιμησω.
Υψος ανω του μετριου προς ψηλη για γυναικα παντα.Μακρια μαλλια οχι ιδιαιτερα προσεγμενα.Βυζι χωραει στη χουφτα σου και περισσευει με ομορφο τελικα σχημα και καλη δουλεια απο σιλικονη χωρις ραφες και μαλακιες και προσεγμενη δουλεια.Ωραια αφη και αισθηση στο χουφτωμα και γλυψιμο που η ρογιτσα πεταγεται σκληραινει και πιπιλαγα ωρα.
Σωματοτυπος λεπτος σχεδον ολα πανω της συμμετρικα και λεω σχεδον ολα λογω κωλου.
Κωλος φλατ δυστηχως ηταν ενα απο τα μειονεκτηματα.
Δερμα σχεδον λειο , μαλακό ωραια αισθηση στο χάιδεμα δεν ηταν σκληρο τραχυ αλλα ομορφο , σαρεσε να χουφτωνεις μια μπουτα μια βυζαρες μια απολα.
Μεγαλα μουνοχειλα για ρουφηγμα που δεν εκανα λογω προγραμματος.Δαχτυλα με προσοχη και σιγα σιγα δεχοτανε οπου και εκει που την πασπατευα στα προκαταρκτικα εβαλα και δαχτυλακι στην κωλοτρυπιδα της αφου ειχα προσεξει οτι ηταν ανοιχτη.
Ευδιαθετη χαμογελαστη ηθελε να σε περιποιηθη να σε κανει να περασεις καλα, αν και ο χαρης ρομας μου το ειχε επιβεβαιωση απο πριν στο σαλονι.
Προσωπο αδιαφορο στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο που την εχεις απο κοντα αρχιζει και τρωγεται, δηλαδη δε με χαλουσε.
Καναμε τρεις κλασικες στασεις πουθενα δεν εκλεβε , συμμετειχε στο γαμησι, αξιοπρεπεστατη θα ελεγα η Σαντρα.
Το αδυνατο σημειο ειναι ο κωλος της τελικα απλα αν δεν εχεις κατι αλλο να γαμησεις τοτε ειναι καλη προταση και βεβαιως για μια φορα.Γενικα αυτο το σπιτι δεν με εχει απογοητευσει ποτέ ειτε η κοπελα ειναι μουναρος ειτε ειναι μετρια.
Της ειπα για τις φωτο που εχει ψευτικες και ειπε καποτε ετσι ηταν και ειναι αληθινες.Προσπαθησα να της βγαλω μια δυο πραγματικες φωτο αλλα η κοπελα κατατρομαξε οποτε εκανα πισω και εδω που τα λεμε δεν εχασε και η βενετια βελονι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Κλάιν, Χάρη Ρόμα λες τον τσάτσο του 3 επάνω; :grin:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.526
Πόντοι
3.246
Ποιός είναι αυτός ο μπούκουρας που πάει και τη στήνει απ τα χαράματα έξω από το Βριλησσου κάθε φορα που δουλεύει εκεί η Καταλέγια για να περάσει πρώτος στο δωματιο;

Κοίταξε ζηλότυπο λιγούρι, όταν ΒΓΑΙΝΕΙΣ απ το δωμάτιο δείξε λίγο τακτ ,μην κλείνεις την πόρτα πίσω σου κοπανώντας την κιόλας για να κάνεις χαλάστρα στον άλλον που βρίσκεται μ αυτή στο διπλανό δωμάτιο.

Όταν βγαίνουν απ το δωμάτιο δεν χρειάζεται να κλείσουν την πόρτα πίσω τους. Καρφώνεσαι κακομοίρη.
Ποτε παντρευσαι με την κ? :2funny:

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
496
Kαλησπερα σε ολους ψαχνω πληροφοριες για ενα στουντιο που δεν ειναι καταχωρημενο εδω μεσα....μπορω να γραψω εδω για αυτο?

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
496
Απλα θελω να μαθω πληροφοριες δεν εχω παει ακομα μου εχουν πει οτι εχει πολυ ωραιες κοπελες....ειναι συγγρου με αμβοριου φρανυζη διπλα απο το indian chef restaurant εχει παει κανεις να μου πει πληροφοριες για το συγκεκριμενο στουντιο?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Απλα θελω να μαθω πληροφοριες δεν εχω παει ακομα μου εχουν πει οτι εχει πολυ ωραιες κοπελες....ειναι συγγρου με αμβοριου φρανυζη διπλα απο το indian chef restaurant εχει παει κανεις να μου πει πληροφοριες για το συγκεκριμενο στουντιο?
Δεν ξέρω ποιο ακριβώς λες :dunno:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.213
Πόντοι
496
Να κάνεις κατευθείαν την ερώτηση, όχι να σηκώνεις το δάχτυλο να λες κυρ,κυρ,κυρ να μιλήσω; Λες και είμαστε στο σχολείο.

Παίζει να ναι λαδομάγαζο αυτό που λες.Οχι στούντιο.
Στουντιο ειναι απλα δεν το βρισκω πουθενα για να δω κριτικες και να παω μετα!

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.526
Πόντοι
3.246
Δεν υπαρχει στουντιο εκει ρωτα στα μασαζ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom