claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
την εχεις δει απο κοντα?Εγώ έχω σκοπό να δοκιμάσω τη Λίλιαν από το στούντιο πάνω στα βόρεια. Όταν θα βρω χρόνο θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.
την εχεις δει απο κοντα?Εγώ έχω σκοπό να δοκιμάσω τη Λίλιαν από το στούντιο πάνω στα βόρεια. Όταν θα βρω χρόνο θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.
Μόνο η Κ είναι όπως στις φοτογραφιες!τα παμε για τις φωτογραφίες. Αν δεν δεις από κοντά δουλειά δεν γίνεται.
Διαφορετικα πρεπει να κανεις το γυρο της αθηνας καθε λιγο και λιγακη για να δεις ειδιις σωμασι ολα τα μπαζογιουβαρλακια και λατινοαμερικανοκολωμβιες οπου και θα γυρισεις σπιτι σου αγαμητοςτα παμε για τις φωτογραφίες. Αν δεν δεις από κοντά δουλειά δεν γίνεται.
Εάν τύχει και σε όλα τα σπίτια-στουντιο γκόμενες με καμια σχέση σε φωτό άστα να πάει...Διαφορετικα πρεπει να κανεις το γυρο της αθηνας καθε λιγο και λιγακη για να δεις ειδιις σωμασι ολα τα μπαζογιουβαρλακια και λατινοαμερικανοκολωμβιες οπου και θα γυρισεις σπιτι σου αγαμητος
Και πάλι φίλε είναι από τις καλύτερες την εποχή αυτήούτε αυτή είναι ακριβώς έτσι. είναι λιγο φουσκωμενες
εχω παει σε ολες τις νορμαλ κοπελες που δουλευουν και στο 90% ειναι ψευτικες φωτο.Μετα κραζω τα μαγαζια γινομαι και κακος.Ολες οι καλες ομορφες κοπελες πηγανε σε εσκορτ και οι υποτιθεμενες καλες της φυλης πηγανε στα στουντιο.Αυτη ειναι η κατασταση εδω και καιρο.Μικρουλικες εξαιρεσης υπαρχουν.Επειτα σε εσκορτ αν μπορουσα να τις δω πριν επιλεξω τοτε ναι θα πηγαινα πολυ συχνα αλλα εδω δεν ξερεις τι θα σου ερθει οποτε δεν το επιλεγωΕάν τύχει και σε όλα τα σπίτια-στουντιο γκόμενες με καμια σχέση σε φωτό άστα να πάει...
Αγαπητός και αχυστος σπίτι
Το ξέρω ότι είσαι μεγάλος φαν για αυτόΣε μένα το λες αυτο;
εχεις κολλησει με την ακατανομαστη γιαυτο το λες.Εσκορτ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα πιστεύω. θα κλαις τα λεφτά σου. το στούντιο παραμένει η καλύτερη επιλογη
εγω φιλτατε δεν κλαιω τα λεφτα εχω αλλη νοοτροποια περι αυτου ουτε ζοριζομαι απλα δεν παω επειδη δεν ξερω τι θα ερθει και αν ειναι οπως στις φωτο ασχετα με τις κριτικες που ο καθενας λεει οτι θελει και αν δεν τον ξερω δεν τον εμπιστυομαι ουτε μπορω να στηνομαι να περιμενω την πουτανα και αμα ειναι σουργελο να τη διωχνω κτλ, ο χρονος μου ειναι πολυ ακριβως για να τον πεταωείχα δει κάποια πράγματα βίζιτα περισυ. θα τα κλαις σου λέω. πήγαινε αν δεν πιστεύεις κι εδώ είμαστε.
ρε συ αμα ειναι να περασεις ομορφα να ευχαριστηθεις θα καατσεις να μιζεριαζεις για τα χρηματα?Καλά,τότε θα τα δίνεις δωρεά για ενίσχυση του Ερυθρού Μουνιού.
ενταξει το βλεπω καποιοι δε μπορουνε ουτε τα βασικα της διαβυοσης τους να παρουν,αλλοι ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Δεν συγκρινω ουτε κρινω καποιον, γενικα μιλαω για την κατασταση με τις πορνες, το αν καποιος μπορει η δεν μπορει αυτο ειναι αλλη κουβενταΆμα δεν σου φτάνουν να φας η καλοπέραση περνάει σε δεύτερη μοιρα
καλα ρε κουλουρι μαζι μιλαμε χώρια συννενουμαστε?τεσπα δοκίμασε να σου φύγει η απορία και εδώ είμαστε να μας πεις εντυπωσεις
Αφού λείπει. Έχεις πληροφόρηση εκ των έσω?ναι και επειδή τα λόγια είναι φτώχεια θα πάω αύριο ξέρεις που να στανιαρω
10.00 το πρωί refresh.Σύμφωνα με το παπατζοπρόγραμμα λέω.
Όχι, δεν έχει τύχει, μόνο ότι έχω ακούσει δεξιά και αριστερά. Τώρα αν αυτά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, θα δείξειτην εχεις δει απο κοντα?
για γαβριελα εχω γραψει κριτικηΑυτήν εδώ την είδε τελικά κανεις;
η γαβριελα καλη ηταν οχι ασχημη οχι μετρια.Πολυ καλο κορμι αν και λατιν που δεν ειμαι φαν ομως πολυ προσεγμενη και περασα καλαΘα τις λέω γιουλάδες από δω και πέρα.