Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
τι παπαριες είναι αυτές που ακούς ρε Αρίστιππε; Άκου δω. Αφιερωμένο.
τι παπαριες είναι αυτές που ακούς ρε Αρίστιππε; Άκου δω. Αφιερωμένο.
Ερωτευτηκατε μεταξυ σας και αφιερωνετε τραγουδια ο ενας στον αλλον?
Οχι δεν ειναι αυτη Τζον . Αυτη τη Στελλα την 22χρονη την εχω δει σε σαλοναρισμα αλλα δεν εχω περασει , την εχω περιγραψει κιολαςπαιδιά, μια ΕΡΩΤΗΣΗ μήπως γνωρίζει κανείς.
Στην αλυσίδα Ισμήνης 2 κ.λπ., εμφανίστηκε μια νέα άφιξη ονόματι Στέλλα, υποτίθεται ελληνίδα ετών 22.
Επειδή κάτι υποψιάζομαι, υπάρχει περίπτωση να είναι η πρώην ΗΛΕΚΤΡΑ του Κηφισού 60/30 και ΗΡΩ του Βριλησσού 46 κ.λπ.;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η συγκεκριμένη θέλει προσοχή.
Είδα και μια πολύ επαινετική κριτική στο διπλανό σάιτ, που μου θυμίζει αρκετά κάποια αντίστοιχη που είχε γραφτεί μόλις η εν λόγω έπιασε δουλειά στο Κηφισού.
a ok, ευχαριστώ, οπότε άκυρο το σχόλιο.Οχι δεν ειναι αυτη Τζον . Αυτη τη Στελλα την 22χρονη την εχω δει σε σαλοναρισμα αλλα δεν εχω περασει , την εχω περιγραψει κιολας
μουναρα η Σαμπρινα?Τσάρκα στο βουνό πριν λίγο μιας και ήμουν εκεί τριγύρω για δουλειές και κατευθύνθηκα προς το 60αρι κάτω.Μπαίνω και βλέπω την μουναρα Σαμπρίνα από Τσεχία δίνω 50αρι κατευθείαν.Ωραίο γαμησι αλλά αυτά τα μουνοχειλα της ρε μάγκες από άλλο πλανήτη.
Πριν από 10 χρόνια μπορεί.. Γιατί αυτό με τα κρεμασμένα μουνόχειλα, που το βάζεις. Τεσπα περί ορέξεως....μουναρα η Σαμπρινα?
Καλη ειναι η Σαμπρινα δεν ειναι ασχημη αλλα εμενα μου φανηκε λιγο πληθωρικη αμ και μαρεσουν οι πιπινες δυσκολα θα παω με μεγαλυτερες,Οχι ομως μουναρα σε καμια περιπτωση.Πριν από 10 χρόνια μπορεί.. Γιατί αυτό με τα κρεμασμένα μουνόχειλα, που το βάζεις. Τεσπα περί ορέξεως...
Ρε αλανι @claimain τι μωρο ειναι αυτο στις φωτο απο κηφισο 30 που ανεβασες . Αν ειναι 67,8% οπως στις φωτο μολις επανεμφανιστει επιβαλλεται ειλικρινης και τιμια καταθεση ατοκη και εφαπαξ .
Καλα ρε ονοματα ειναι αυτα που βαλαν στις νεες αφιξεις , ακου λεει πουτανες ονοματι ρεινα και νειμαρ , ναι και η τσατσα θα λεγεται κλοπ να πουμε
Τριτη επιστρεφει το μωρο , για να δουμε τι καπνο φουμαρει γτ δειχνει πυραυλος
Για Μπέτυ,Κασσάνδρας 3/1οςΠαίδες Κροκέων 6 ντασα αξίζει το πενηντάρικο ή να παω προς βριλλησου και Αλίνα?
Νταξει ολα καλα, @maradona7 ξαναστειλε τα πμ αυτα που στειλες στις 14:00 γιατι δεν ελαβα τιποταΜπορει καποιος να μου στειλει ενα πμ? Γιατι φαινεται να υπαρχει καποιο προβλημα
Είναι η Αντρέα που δούλευε Αριστοτέλους 5?
αυτη την άντρεα την ειδες να μας πεις πως ειναι?Ρε μάγκες μετά τη χτεσινή πόρτα στην Αθηνών, ήρθαν σήμερα τα 25χλμ πήγαινε-έλα στο βουνό για την απούσα Αλίνα. Είναι η 2η φορά μέσα σε λίγο καιρό που μου τυχαίνει το ίδιο με τη συγκεκριμένη και προφανώς και η τελευταία. Αλήθεια για πόσο μαλάκες μας θεωρούν? Και αυτοί και οι άλλοι με τις ψεύτικες βάρδιες της Κ, οπού κάθε μέρα εμφανίζεται και κάθε μέρα απουσιάζει. Για τους άλλους τους τραγικούς στο ποτάμι και τις ψεύτικες φώτο, δε σχολιάζω καθόλου.