Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
βλεπω εκτακτη συμμετοχη απο 2 Φιλιπινεζακια στο Κηφισου 30 σημερα....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
βλεπω εκτακτη συμμετοχη απο 2 Φιλιπινεζακια στο Κηφισου 30 σημερα....
επειδή είμαι σίγουρος ότι κρέμεστε από τα χείλη μου :grin: πρόκειται για κάποιες που διέφυγαν από το Κασάνδρας 4Α και το Αχαρνών 85. Όχι η Μίμα, όχι η Νικόλ. Ταϋλανδέζες τις παρουσίασε η τσατσά. Άλλα ονόματα μου είπε από αυτά που δείχνουν οι Κυρίες. Η μία είναι αυτή της φωτό με το όνομα Άννα. Καλό σώμα, μέτριο πρόσωπο με σιδεράκια στα δόντια. Μικρό τατού στην κοιλιά. Η άλλη καμιά σχέση με τη φωτό, κοντόχοντρο γιουβαρλάκι, μακρυά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο. Προγράμματα τα γνωστά.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.691
Πόντοι
6.946
Δύο φορές έχω πάει στο Μελαντίας , με ωραίες κοπέλες.
Έτυχε όμως ή όχι, και οι δύο ήθελαν να τελειώνουν/τελειώσω γρήγορα, λίγο εδώ, λίγο εκεί, πρέπει να τελειώνουμε τώρα, κ.λ.π. Και όχι, δεν ξεχάστηκα με την ώρα, πόσο χρόνο είχαμε: λίγο πίπα να σηκωθεί, λίγο πάνω σαν αγγαρεία, λίγο ιεραποστολικό(ΟΛΕΣ πάνε κατευθείαν να στηθούν στα 4, να λήξει το ματς, κουτοπόνηρες) .

Και σε άλλα στούντιο μου έτυχε αυτό, αλλά επίσης είχε και κοπέλες που εξάντλησαν ΟΛΟ τον χρόνο, μέχρι που χτύπησε η πόρτα.

Έχω να πάω αρκετό καιρό εκεί.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Η ψαλιδα μεταξυ στουντιο κ μπουρδελων ως προς την εμφανιση των κοριτσιων εχει κλεισει δραματικα ειδικα το τελευταιο μηνα με τις νεες ελευσεις . Δεν ειναι μονο οι ενεσεις fillers που υπαρχουν σε πολλες νεοαφιχθεισες λατινες αλλα γενικα η εμφανιση τους δε δικαιολογει επουδενι τη διαφορα τιμης . Μιλαω για εμφανιση μοναχα

ΥΓ. Οτι επεστρεψε η Φερναντα μονο ως ανεκδοτο το εκλαμβανω . Το χρυσο μεταλλειο φολας πλεον εχει παλι σοβαρο διεκδικητη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θα το πει κανένας ορθανοιχτα η θα το πω εγω; Δεν βλέπετε ότι στα στούντιο εχει καραμπαζα που ζητανε 50αρι;

Είμαι σίγουρος, αν και έχω πολύ καιρό να πάω,στα μπουρδελα της Φυλής οι πουτανες είναι καλυτερες.
O maradona καλα σωστα απαντησε με ολη την ευγενεια που τον δοακατεχει.
Επειση κανω και καμια βολτα στα περιξ φυλης για να εχω εικονα ( οχι οτι περναω δωματιο αφου ολες ειναι .......)
Μετα λογου γνωσεως μπορω να πω οτι η κατασταση στα μπουρδελα δεν ειναι απλα για κλαματα αλλα οπως λεει και ενας φιλος, ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ.
Εννοειτε στουντιο υπαρχουν λιγες μεν αλλα υπαρχουν ομορφες κοπελες με σωστη καλη διαθεση και οχι φολεξ.
Ομως επειδη ειναι λιγες και τις εχω εχουμε γαμησει ολες θα θελαμε κατι καινουργιο που δεν υπαρχει σε αυτη την ποιοτητα.
Αν τα στουντιο εχουνε γεμισει μπαζαρια τοτε τα μπουρδελα ειναι 3 φορες χειροτερα
Τα εχω γυρισει και τα γνωριζω, με ελαχιστες εξαιρεσεις 1-2

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.542
Πόντοι
3.246

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εγώ μια χρειάζομαι. Οι άλλες στα @@ μου που λέει και ο Αριστιππος.
καλα ρε φιλε ακομα να βαρεθεις? πραγματικα δηλαδη εδω η επιστηνη σηκωνει τη μποτσα ψηλά τα χερια θελω να πω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ουτε ,με γκομενα μου δε θα ημουνα ετσι

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Από τότε που μας πήξανε στις Λατίνες (δεν μου αρέσουν με την καμία) δεν έχω διάθεση να πάω να γαμήσω. Dumbing ή δυσμενής μεταβολή όρων συναλλαγής στην πορνεία.:globeos-cigar:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
Θα το πει κανένας ορθανοιχτα η θα το πω εγω; Δεν βλέπετε ότι στα στούντιο εχει καραμπαζα που ζητανε 50αρι;

Είμαι σίγουρος, αν και έχω πολύ καιρό να πάω,στα μπουρδελα της Φυλής οι πουτανες είναι καλυτερες.
το καραμπάζα δε φτάνει
οι υπηρεσίες είναι κοροϊδία κι απάτη
τώρα για τον πρεζόδρομο
ούτε φωτογραφία μου δεν αφήνω να πάει μόνη της περίπατο εκεί.
Μπίχλα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.490
Πόντοι
46.423

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.456
Πόντοι
206
Η μισή Κολομβία και η μισή Βενεζουέλα έχουν κουβαληθεί στα studios της Αθήνας. Για 150 ευρώ σε τέτοια ούτε για πλάκα. Είπαμε καλά είναι αλλά μέχρι ενός ορισμένου σημείου, όχι να βρωμάει ο τόπος από τέτοιες. Μόνο Ρωσίδες και Ουκρανές μείνανε πλέον από πρακτορεία και κανένα καλό στριπτιζάδικο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
ψάχνω κοντή, μπροσθόβαρη βυζοφέρουσα και λεπτή για συγκεκριμένη προσωπική μεταχείριση υπάρχει πρόταση;
(όχι σε νοτιοαμερικάνικο)

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.604
Πόντοι
2.846
διοτι Ρωσιδες δεν ερχονται λογο του πολεμου χαρτιων και οικονομιας οποτε πρεπει καποιες να βρουνε να βαλουνε στους οικους

υπάρχουν και οι κλασσικές Ρουμάνες και Βουλγάρες. Δεν είναι σαν τις Ρωσίδες αλλά τι να κάνεις

Elninio32

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Ενα top3 δηλαδη για αυτο το διαστημα πιο πιστευετε οτι ειναι?τελευταια επισκεφτηκα τορι και ιζαμπελ .δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.604
Πόντοι
2.846
Βουλγαρες και Ρουμανες προτειμανε να πανε πλεον σε αλλες χωρες ευρωπαικες να κονομισουνε περισοτερα παρα να ερθουνε Ελλαδα στην φτωχολογια.τι αλλο θα δουμε.

έχεις ένα δίκιο

economy man

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
1.660
Πόντοι
1.296
Ενα top3 δηλαδη για αυτο το διαστημα πιο πιστευετε οτι ειναι?τελευταια επισκεφτηκα τορι και ιζαμπελ .δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα
Διανύουμε τις πιο δύσκολες εποχές μάλλον...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.691
Πόντοι
6.946
Συνφωνω απολυτος μαζι σου μας πηξανε με της λατινες διοτι Ρωσιδες δεν ερχονται λογο του πολεμου χαρτιων και οικονομιας οποτε πρεπει καποιες να βρουνε να βαλουνε στους οικους και επιλεγουνε αυτες.το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι μολις ακομε λατινα να μην μπαινουμε και να φευγουμε μηπως και καταλαβουνε αυτες να μην της βαζουνε για δουλεια και να φυγουνε.εχτος απο αυτο οι περισοτερες μυριζονουνε εχουνε χαλια σωματα και φατσες και εχουνε την τασει φολιασματος στο κρεβατη.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , Σάντσο Πάντσα μου... αν και θα περίμενα με αυτό το όνομα, να είσαι επιεικεστερος με την Λατινική Αμερική :cheesy:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.490
Πόντοι
46.423
Κοίταζα λίγο τις φωτογραφίες μου και το μάτι μου έπεσε στη φωτογραφία της όμορφης Katy από την αλυσίδα των Γερμανών στο παρελθόν.

Ένα πολύ όμορφο και ευγενικό κορίτσι με ωραίο προσωπάκι και καλλίγραμμο σωματάκι.

Την μοιράζομαι μαζί σας.

Katy100.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom