Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
βλεπω εκτακτη συμμετοχη απο 2 Φιλιπινεζακια στο Κηφισου 30 σημερα....
επειδή είμαι σίγουρος ότι κρέμεστε από τα χείλη μου πρόκειται για κάποιες που διέφυγαν από το Κασάνδρας 4Α και το Αχαρνών 85. Όχι η Μίμα, όχι η Νικόλ. Ταϋλανδέζες τις παρουσίασε η τσατσά. Άλλα ονόματα μου είπε από αυτά που δείχνουν οι Κυρίες. Η μία είναι αυτή της φωτό με το όνομα Άννα. Καλό σώμα, μέτριο πρόσωπο με σιδεράκια στα δόντια. Μικρό τατού στην κοιλιά. Η άλλη καμιά σχέση με τη φωτό, κοντόχοντρο γιουβαρλάκι, μακρυά μαλλιά, ωραίο πρόσωπο. Προγράμματα τα γνωστά.βλεπω εκτακτη συμμετοχη απο 2 Φιλιπινεζακια στο Κηφισου 30 σημερα....
O maradona καλα σωστα απαντησε με ολη την ευγενεια που τον δοακατεχει.Θα το πει κανένας ορθανοιχτα η θα το πω εγω; Δεν βλέπετε ότι στα στούντιο εχει καραμπαζα που ζητανε 50αρι;
Είμαι σίγουρος, αν και έχω πολύ καιρό να πάω,στα μπουρδελα της Φυλής οι πουτανες είναι καλυτερες.
Αμα αυτη η μια εξαφανιστει να δουμε τι θα κανεις μετα?Εγώ μια χρειάζομαι. Οι άλλες στα @@ μου που λέει και ο Αριστιππος.
καλα ρε φιλε ακομα να βαρεθεις? πραγματικα δηλαδη εδω η επιστηνη σηκωνει τη μποτσα ψηλά τα χερια θελω να πωΕγώ μια χρειάζομαι. Οι άλλες στα @@ μου που λέει και ο Αριστιππος.
το καραμπάζα δε φτάνειΘα το πει κανένας ορθανοιχτα η θα το πω εγω; Δεν βλέπετε ότι στα στούντιο εχει καραμπαζα που ζητανε 50αρι;
Είμαι σίγουρος, αν και έχω πολύ καιρό να πάω,στα μπουρδελα της Φυλής οι πουτανες είναι καλυτερες.
διοτι Ρωσιδες δεν ερχονται λογο του πολεμου χαρτιων και οικονομιας οποτε πρεπει καποιες να βρουνε να βαλουνε στους οικους
Βουλγαρες και Ρουμανες προτειμανε να πανε πλεον σε αλλες χωρες ευρωπαικες να κονομισουνε περισοτερα παρα να ερθουνε Ελλαδα στην φτωχολογια.τι αλλο θα δουμε.
Διανύουμε τις πιο δύσκολες εποχές μάλλον...Ενα top3 δηλαδη για αυτο το διαστημα πιο πιστευετε οτι ειναι?τελευταια επισκεφτηκα τορι και ιζαμπελ .δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , Σάντσο Πάντσα μου... αν και θα περίμενα με αυτό το όνομα, να είσαι επιεικεστερος με την Λατινική ΑμερικήΣυνφωνω απολυτος μαζι σου μας πηξανε με της λατινες διοτι Ρωσιδες δεν ερχονται λογο του πολεμου χαρτιων και οικονομιας οποτε πρεπει καποιες να βρουνε να βαλουνε στους οικους και επιλεγουνε αυτες.το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι μολις ακομε λατινα να μην μπαινουμε και να φευγουμε μηπως και καταλαβουνε αυτες να μην της βαζουνε για δουλεια και να φυγουνε.εχτος απο αυτο οι περισοτερες μυριζονουνε εχουνε χαλια σωματα και φατσες και εχουνε την τασει φολιασματος στο κρεβατη.