Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Περασμα με Ασπα απο κασ.6 , δουλευε θησεως 365 κ ξαφνικα τα χε παρατησει εδω κ κανα μηνα μεχρι που επανεμφανιστηκε σημερα κ δεν εχασα την ευκαιρια . Ενα βραδυ που χα περασει με Σαρα την ειχα πετυχει σε σαλοναρισμα κ απο την επομενη δε ξαναδουλεψε , ετσι μου χε μεινει απωθημενο . Μαζι στη βαρδια ηταν η Ρουσλανα η οποια ειναι η Αμαντα απο αλυσιδα αριστ.6/paris/deluxe με σωματοτυπο που κινειται στα ακρα ορια του juicy αλλα πολυ ευχαρο πλασμα .

Η Ασπα ειναι απο Θεσ/κη κ μιλαει ελληνικα, ψηλη κοπελα γυρω στο 1.73-1.75 , βυζαρες 4αρι μεγεθος στητο σιλικονη αλλα μαλακο στην αφη κ οχι σκληρο , καρεδακι μαλλι ξανθο με μετριο ομως προσωπο ( οχι ασχημο ) με εντονα χαρακτηριστικα . Λεπτη προς juicy θα την ελεγα με πιασιματα χωρις να ξεφευγει ομως πουθενα με περιττα κιλα . Κωλος ολιγον φλατ αλλα με μεγαλα κωλομερια να γεμιζουν τη χουφτα , κορμος με ελαφρως πιο λεπτη μεση σε σχεση με τις φωτο κ οχι τοσο μονοκομματος , αγυμναστο αλλα πληθωρικο κορμι .

Φορουσε ενα πολυ σεξι μαυρο διχτυωτο καλσον πανω απο τη μεση και μαζι με τα γυμνα στηθη μονο στην εικονα ειχα καβλωσει . Στο σερβις οκ τπτ το σπουδαιο , καλη πιπα αρχικα αργη χωρις χερι αλλα οχι βαθια κ μετα 3 στασεις με τελειωμα στο λαστιχο στα 4 κρατωντας την απο τη μεση κ κοπανωντας με δυναμη .
Εχει μεγαλα μουνοχειλα και ωραιες ρωγες ( τις τιμησα δεοντως ) , δε το παρακανε με το τζελ αλλα με ξενερωσε οτι ηταν
υπερβολικη στις κραυγες αφενος κ αφετερου δαχτυλακι δε δεχτηκε .

Ευγενικο πλασμα με σοσιαλ πριν κ μετα , αντεχει το δυνατο γαμησι , σε ολες τις στασεις χουφτωνα τις βυζαρες της κ στα στησιματα δε κλεβει , δεν ειναι τσοντα στη συμπεριφορα τυπου Λιλλυ ή Κρυσταλ αλλα στις βωμολοχιες μου , ανταπεδιδε ζητωντας με να τη γαμησω πιο δυνατα .

Γαμησι απωθημενο που με εκανε να χυσω πολυ στο τελος κ σωμα που αν πλαισιωνοταν με ενα σεξι προσωπο θα την ανεβαζε αισθητα . Ακομα κ το μαλλι ολιγον ασεξουαλ θα το λεγα , παντως το 50αρι το τιμησε γτ αυτες τις βυζαρες περιμενα καιρο να τις τιμησω .

Δεν αποκλειω να τη ξαναεπισκεφτω , εξαρταται αν θα συνεχισει να υπαρχει ενδεια ποιοτητας στις νεες αφιξεις οποτε το αφηνω ανοιχτο κ βλεπουμε

20220928_162250.jpg
20220928_162859.jpg
20220928_163012.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ενα top3 δηλαδη για αυτο το διαστημα πιο πιστευετε οτι ειναι?τελευταια επισκεφτηκα τορι και ιζαμπελ .δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα
top one θα σου πω.
Leyla φιλαδελφεια
top2 Katia κασσανδρας
τουλαχιστον τεσσερις ακομα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
στελλα επισης απο κασσανδρας οπως και Βαλερια και ειρηνη
Ντασα σε λιγο μεγαλυτερη ηλικια με καλο σωμα και τσοντα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η γκομενα του κουλουρακια επισης αρκετα καλο σε ολα αν και δεν ειναι στις γυναικες που γαμαω αλλα ομως καλο κορασιδι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/studio/513-Dreamplace
ηρθε και ενα καλο τεμ.
αν ξερει καποιος κατι αλλιως να παω καταδρομικη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πηγα ειδα την elena στο θεσσαλιας. Οι φωτο ειναι πολυ επεξεργασμενες, ειναι ομως η ιδια κοπελα.
Δεν εχει τη λαμψη,δεν εχει αυτο το στητο σωματοτυπο οχι ομως τελειως αδιαφορο, προσωπο αδιαφορο και γενικα μια εικονα απλης γυναικας που θελησε να βγει στο κλαρι.Δεν περασα διοτι αυτα σε εμενα απλα πεφτουν στο κενο.Δεν μπαινω αν η κοπελα δεν ειναι τουλαχιστον πολυ κοντα στις φωτο.
Εφυγα και πηγα κασσανδρας οπου με περιμενε μια εκπληξη γενικα σαν συνολο οχι οτι τρελαθηκα απλα ηταν κατι το διαφορετικο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το κοριτσι μας ακουει στο ονομα Μπετυ και εχει ερθει απο μεταγραφη Λιοσιων στουντελων.
Ψηλη κοπελα, ξανθια ωραιο μαλλακι μακρυ, λεπτος σωματοτυπος ισως λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε, βυζι σιλικονη δυαρακι με πεταχτουλα ρογα που την παιζεις οσο θελεις, κωλος ψιλοφλατ θα ηθελα λιγο λιγο ομως ποιο πεταχτο αλλα μια χαρα ολα,ομορφα ποδια, μπουτακια για χουφτωμα, προσωπο αρκετα ομορφο κλασσικο ρώσικο αλλα οχι ξινομουρα και σου βγαζει πολυ καυλακι για πολλα γαμησια, ολα πανω της περιποιημενα απο μαλλια ποδια ακρα χερια ολα σωστα.
Κατευθειαν πληρωνω και μπαινω δωματιο μιας που ημουνα και μονος μου.
Μετα απο λιγη ωρα ερχεται η κοπελα μεσα στην καλη χαρα.Μιλαει ελληνικα ανετα σε φαση συννενοησης και αρχιζει τις αγκαλιες, τα φιλια να δινει οσο θελεις και λιγα γλωσσοφιλα, να τριβεται πανω μου με το κορμακι της που φορουσε και ενα μαυρο φορεμα κομπινεζον δικτυωτο που σιγα σιγα το εξαφανισε.Κυλοτα δε φορουσε και τριβοταν με το μουνι της πανω στη μπουτσα και αρχιδια μου.Καπου ξαφνιαστηκα λεω τι γινεται εδω? 50 ευρα πληρωσα , μπας και εκανε λαθος με τη τσατσα? δεν ειπα τιποτα αλλα στο τελος που την ρωτησα ειπε ετσι κανει το προγραμμα της.
Στη συνεχεια ξεκιναει μια Ισπανικη με φτυσιματα και να θελει διακαως τον αντιχειρα μου στο στομα της.Δε μπορει λεω μαλλον μετα τη φολα Maya αριστοτελους η τυχη μου επιφυλασε μια εκπληξη σημερα.
Τελειωνουν τα προκαταρκτικα αφου δεν εχυσα εκει παλι καλα και ξεκινα ενα καβαλημα τριπλεξ απο την ιδια χωρις να βγαλω αχνα.Μια να βλεπω πεντακαθαρα το μουνι της μπροστα μου με τη σταση που πηρε, μια να εχω τα βυζια της στο στομα μου, και μια να γλυφω τις ποδαρες της και ολα αυτα απο την ιδια.
Τη γυριζω σε πισω κινηση που κατευθειαν αρχισε να τουρλωνει τον κωλο της και μια μεσα μια εξω μια πανω μια κατω, σταματημο δεν ειχε ο κωλος της σε φαση που εγω δεν κουνιομουνα καθολου.Της λεω μεινε λιγο μην κουνιεσαι και αρχιζω τα χλαπα χλουπα της και να βγαινω να μη χυσω και να χαιδευω την θεσπεσια μουναρα της και να ξαναμπαινω.
Παμε για ιεραποστολικο που μου ειχε φερει τα ποδια της τελείως σχεδον πανω στο κεφαλι μου, ανοιγε τοσο πολυ το μουνι της που εμπαινα ολος μεσα της ακομα και τα αρχιδια μου πρεπει να μπηκανε.
Τελευταια σταση εγω απο πανω αλλα σταυρωτά τα ποδια της οπου και εχυσα.Η κοπελα συνεχισε να κουναει τον κωλο της το μουνι της για καπου στο λεπτο αφου τελειωσα και εμεινα μεσα της.Μου λεει ξαπλωσε αρχισε να δινει φιλια στο σωμα μου και σιγα σιγα αποχωρησε με ευχαριστιες απο μερους της.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συνηθισει σε τετοιες φασεις και ποιο πολλυ θελω εγω να εχω τον ελεγχο ενω εδω εχασα τα αβγα και τα πασχαλια.Ηταν πολυυυυυυυυυυυυυ υπερκινητικη σε βαθμο που καπου τα εχασα αλλα μετα απο κινηση μου για να ηρεμησει λιγο ολα επανηλθαν εκει που σχετικα πρεπει.
Μου ειπε γιατι εφυγε απο τα μπουρδελα αλλα δε θα σας το πω εδω δημοσια διοτι δε θα σας αρεσει.
Περασα πολυ ωραια μεστην γκαυλα και εγω και το κοριτσι μας.
Οσοι θελουν και τους αρεσει η κορασιδα να φορεσει κατι που τους καυλωνει ανετα παιδια αγοραστε το και δωστετο της, θα το φορεσει και θα γινετε πυραυλος.
Δεν μπορω να την ονομασω μοντέλα γιατι της λειπουν καποια πραγματα αλλα ειναι αρκετα ωραιο μουνι σε ολα του.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9630-Andrea
ρε παιδια εχει δει καποιος απο κοντα αυτο το μουνι?

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.094
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη απόψε στο βουνό 36 στη Μιχαέλα.
Το κοριτσάκι είναι πολύ ευχάριστο και χαμογελαστό.
Σε καυλώνει από το σαλόνι και μπαίνεις δωμάτιο τούρμπο.!!
Ωραίο σφιχτό σώμα, λεπτή με τεράστια φυσικά βυζιά.!
Άξιζε, πέρασα ευχάριστα!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γκαμπιελα το σημερινο κοριτσι και αφου ειδα νεα αφιξη και κοντα στα λημερια μου ειπα να το επιχειρησω μιας που δε θα χρειαστη να κανω παλι το γυρο της Αθηνα.
Ανεβαινω στον οικο αν και υπηρχαν καποια βλεματα στο δρομμο διοτι το σημειο ειναι φατσα καρτα στους περαστικου και μπαινω μεσα.Με υποδεχεται η τσατσα καπως διστακτικη καπως τελος παντον και μου παρουσιαζει 2 κοπελες μπαζοειδη εξ λατινικης Αμερικης που ομολογουμενος το φανταζομουνα και ειμαι ετοιμος να φυγω.Μου λεει εχω αλλη μια ( γιαυτην πηγαινα αλλα οταν ειδα τα αλλα δυο αλλαξα γνωμη) και τελικα καθομαι τουλαχιστον να τη δω.
Βγαινει ενα κοριτσι και αυτη απο τα βαθη της Αμερικης αλλα με πολυυυυ ομορφο κορμακι.Παιδια δε θα το περιγραψω διοτι οι φωτο του σάιτ που τη δειχνουν ειναι 95% αληθηνες.Να εξαιρεσουμε βεβαια τη λαμψη και το smooth που εχουν σε ολο το σωμα και προσωπο.Με λιγα λογια σαν εμφανιση Α Ξ Ι Ο Α Γ Α Μ Η Τ Η.Θα ηθελα ο κωλος της να ειναι ενα τσικ λιγοτερο οχι οτι με χαλασε.Εδω το κοριτσι ειναι πολυ καλο σε ολα, μα ολα συμμετρικα επιτελους μια νορμαλ λατινα.Το προσωπο δε μου εδειξε κατι ιδιαιτερο αλλα καλη ειναι, εχει μια καυλα.Φορουσε τα ιδια εσωρουχα με τις φωτο, καθαρη μυριζε ομορφα και ολα περιποιημενα πανω της.Φαινεται οτι προσεχει τον εαυτο της.
Στα του δωματιου ξεκινα με χαδακια και φιλακια, σε μπηκε κατευθειαν στην καποτα.Οι στασεις ηταν κλασσικα τρεις με τελειωμα στο πισω.Συμμετειχε οσο επρεπε, δε με κουρασε, εκατσε τον εφαγε οπως επρεπε χωρις να με αγχωσει καθολου,δεν δυσανασχετησε,δεν αργησα και εγω παρα πολυ αλλα οπως ολες τις φορες οποτε με αυτο το γνωμονα την συγκρινω με αλλες κοπελες.ΑΑ το βυζι σιλικονη τι αλλο με ωραια αφη και αγγιγμα οπως και οι ρωγάρες της.
Γενικα περασα πολυ ομορφα και με την ανεσή μου.Το κοριτσι αξιζει και μεγαλυτερο προγραμμα αν και δεν ειμαι φάν.Με καλτσον μαυρο που θα της πηγαινει γαντι διοτι εχει ωραιο κωλο , ετσι θα παω την επομενη φορα.Νομιζω οτι ειναι VFM αναμεσα σε ολα αυτα τα καινουργια πως να το πω...... κοριτσια για να ειμαι ευγενης.
Εις το επανιδείν γαμηκουλες

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Like
481
Πόντοι
21
Τσάρκα στο βουνό πριν λίγο μιας και ήμουν εκεί τριγύρω για δουλειές και κατευθύνθηκα προς το 60αρι κάτω.Μπαίνω και βλέπω την μουναρα Σαμπρίνα από Τσεχία δίνω 50αρι κατευθείαν.Ωραίο γαμησι αλλά αυτά τα μουνοχειλα της ρε μάγκες από άλλο πλανήτη.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Ρε αλανι @claimain τι μωρο ειναι αυτο στις φωτο απο κηφισο 30 που ανεβασες . Αν ειναι 67,8% οπως στις φωτο μολις επανεμφανιστει επιβαλλεται ειλικρινης και τιμια καταθεση ατοκη και εφαπαξ .

Καλα ρε ονοματα ειναι αυτα που βαλαν στις νεες αφιξεις , ακου λεει πουτανες ονοματι ρεινα και νειμαρ , ναι και η τσατσα θα λεγεται κλοπ να πουμε :2funny:

οκ,νταξει. Αλλά αυτό το Τσεχία μην το λέτε γιατί προκαλεί γέλωτα.
Τσεχια οπερ σημαινει εκ του γνωστου βαλκανιου χασισοβολωνος , χαχα . Δε μας νοιαζει ρε τρυπα να χει εκ γεννησεως και ( καλλιπυγη κατα προτιμηση ) θηλυ να ναι ειλικρινως και ανυπερθετως και το τακτοποιουμε

Θετικο πλασμα αλλα ντεκαβλε

Μεσημεριανη επισκεψη εν μεσω αρκετης ζεστης για Χριστινα που ειχα στα υποψιν καιρο απο καποια σαλοναρισματα που την ειχα πετυχει . Ευτυχες οτι στο δωματιο 3 στον οροφο που μπηκα ειχε a/c στους 23 βαθμους και ηταν δροσερα .
Ελληνιδα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με μακρυ μαλλι ηλικιας 32-33 ετων , χωρις περιττα κιλα αλλα χαλαρο σωμα παντου , φλατ κωλαρινος , πολυ μετριο προσωπο ( δε θα το πω ασχημο αλλα αδιαφορο ) που ναι ισως το πιο αδυνατο σημειο της και μεγαλα βυζια 4αρι μεγεθος ελαχιστα πεσμενα για το βαρος τους αλλα μια χαρα στη χουφτα και στην αισθηση καθοτι μαλακα με μεγαλες ρωγες , ( σιγουρα το δυνατο της σημειο και ειναι φυσικα κατα δηλωση της ) . Υψος περιπου 1.70 , αν γυμναζοταν θα επαιρνε ποντους γιατι δεν εχει κακο σκαρι αλλα με τα ''αν'' δε γινεται δουλεια .
Θετικο πλασμα γενικα , ευγενικο με ορεξη για κουβεντα στην αρχη κ το τελος αλλα μου λειψε πολυ η πουτανια επι τω εργω , πολυ μετρια πιπα στο ξεκινημα ( αρκετο χερι και ελαφρυ δοντι ) , την οποια διεκοψα μετα απο λιγο παροτι της εβγαλα το χερι , 2 στασεις ιεραποστολικο και η επομενη στα 4 οπου καταθεσα στο λαστιχο αφου εριξα μερικα μπατσακια . Στα θετικα ελαχιστο τζελ κατι που εκανε πολυ αισθητο το μουνακι της κατα το γαμησι , στησιματα δεν εκλεψε και δε βιαστηκε στη διαρκεια της συνεδριας καπου . Στα αρνητικα πολυ εντονη και διαχυτη η μυρωδια του τσιγαρου κατι που με ξενερωσε πολυ με το που καθισε διπλα μου ετσι δε περασα σε πιπιλισμα σε ρωγες και δαχτυλακια ( θελω να μυριζει ολιγον ευωδιαστα καποια για να αφεθω ) και επισης καθολου βλεμμα πουτανιαρικο , πρωτοβουλια ή ιδιαιτερη συμμετοχη καπου , μονο ακολουθουσε και στηνοταν .
Ευγενικα χαιρετηθηκαμε και εφυγε με χαμογελο μετα απο λιγα σοσιαλ , μετρια εμπειρια που δε θα επαναλαβω παροτι σα κοπελα θετικα στοιχεια απεκομισα , σα πουτανα εκτος απο εμφανιση δε με επεισε χωρις να με φολιασει ομως για να μαι δικαιος .

20221001_170333.jpg

Συνημμένα

• 20221001_170347.jpg
    20221001_170347.jpg
    995,5 KB · Εμφανίσεις: 39

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.700
Πόντοι
2.846
παιδιά, μια ΕΡΩΤΗΣΗ μήπως γνωρίζει κανείς.
Στην αλυσίδα Ισμήνης 2 κ.λπ., εμφανίστηκε μια νέα άφιξη ονόματι Στέλλα, υποτίθεται ελληνίδα ετών 22.
Επειδή κάτι υποψιάζομαι, υπάρχει περίπτωση να είναι η πρώην ΗΛΕΚΤΡΑ του Κηφισού 60/30 και ΗΡΩ του Βριλησσού 46 κ.λπ.;
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η συγκεκριμένη θέλει προσοχή.
Είδα και μια πολύ επαινετική κριτική στο διπλανό σάιτ, που μου θυμίζει αρκετά κάποια αντίστοιχη που είχε γραφτεί μόλις η εν λόγω έπιασε δουλειά στο Κηφισού.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
Δηλαδή τι είδους προσοφή φίλε μου, φολιάσματος;

Επεξεργασία:
είδα την κριτική σου(ΑΝ τελικά πρόκειται για την ίδια)

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom