Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αν δεν ανανεωθεί το ρόστερ εκ Βαλκανίων ή Ανατολάς οι μονες που θα μείνουν σύντομα θα είναι χίμαιρες. Γιουβαρλακια με γονίδια γελάδας.
εσυ εχθες ελεγες στουντιο vfm

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.698
Πόντοι
2.846
Αυτήν εδώ την είδε τελικά κανεις;
τα έχουμε πει εδω στο νήμα. Είναι η πρώην Ηλέκτρα του Κηφ. 30/60 πρώην Ηρώ του Βριλ.46 (και πρώην κάτι άλλο, αν δεν απατώμαι). Καλό κορμί, επικοινωνιακή, σέξυ αλλά κάνει χοντρές κουτοπονηριές. προσωπικά δεν της ξαναδίνω ούτε 5€.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/9229-Irini
την ξερουμε ?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
τα έχουμε πει εδω στο νήμα. Είναι η πρώην Ηλέκτρα του Κηφ. 30/60 πρώην Ηρώ του Βριλ.46 (και πρώην κάτι άλλο, αν δεν απατώμαι). Καλό κορμί, επικοινωνιακή, σέξυ αλλά κάνει χοντρές κουτοπονηριές. προσωπικά δεν της ξαναδίνω ούτε 5€.

καλα ρε και εσυ γραψε πως ειναι η κοπελα σε εμφανιση, δωσε λεπτομερειες. Μονο το παραπονο σου ειπες ουσιαστικα.
Επισης η μιση ωρα ειναι μιση ωρα οχι 15 λεπτα και ουστ.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Εγώ έχω σκοπό να δοκιμάσω τη Λίλιαν από το στούντιο πάνω στα βόρεια. Όταν θα βρω χρόνο θα γράψω και τις εντυπώσεις μου.
Ειναι απο τις δυνατες στο δωματιο απο τις ενεργες και εχει και καλο feedback απο αρκετα παιδια βλεπω εδω , προσωπικα μια χαρα περασα . Αρκει να σ αρεσει εμφανισιακα να μπεις , μακαρι να περασεις καλα φιλε μου .

Mιας και πηγε η κουβεντα σε Λιλιαν γνωμη μου παντα οτι μαζι με Βαλερια και Ζανετ ειναι οι 3 που ξερουν να γαμιουνται καλυτερα απο τα ενεργα στουντιοκοριτσα , οι πιο τσοντες στο κρεβατι δλδ . Αποψη μου στην οποια εχω καταληξει μετα απο προσωπικη εμπειρια αφενος και αφετερου μετα απο αποψεις ατομων που παιρνουν μεγαλυτερο προγραμμα γτ συνηθως μπαινω με το απλο . Εμφανισιακα δεν ειναι του γουστου μου καμια απο τις 3 αλλα τα διαχωριζω αυτα . Για μενα εξαλλου μετραει η εμφανιση περισσοτερο και να ναι εστω τιμια στο κρεβατι , ιδανικα βεβαια ολοι ψαχνουμε να χουν υπηρεσιες και εμφανιση στο πικ .

Απο εμφανιση Καταλεγια , Στελλα , Λειλα και Κατια θεωρω οτι ειναι αυτες που ξεχωριζουν περισσοτερο .

Υποκειμενικα βεβαια ολα αυτα απλα καταθετω τη γνωμη μου .

ΥΓ. Η Μεριλιν απο θησεως ειναι η πρωην Βερα , απλα να αναφερουμε τα ονοματα που αλλαζουν για οποιο παιδι θελει να δει κριτικες . Εχω αφησει κριτικη οπως και ενα ακομα παλικαρι για τη κορασιδα εδω Τίμια και γρήγορη κατάθεση | Κριτική με βαθμολογία 6.3 από το μέλος maradona7

Λορα=πρωην Λιζα
Ρουσλανα=πρωην Αμαντα
Στελλα=πρωην Ηλεκτρα
Αλισα=πρωην Φρανκλιν

Μου διαφευγουν σιγουρα κι αλλες αλλα προχειρα αυτες μου ρχονται

Δε θυμαμαι αν την εχω δει αλλα σιγουρα δεν εχει γραφτει κατι εδω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειναι απο τις δυνατες στο δωματιο απο τις ενεργες και εχει και καλο feedback απο αρκετα παιδια βλεπω εδω , προσωπικα μια χαρα περασα . Αρκει να σ αρεσει εμφανισιακα να μπεις , μακαρι να περασεις καλα φιλε μου .

Mιας και πηγε η κουβεντα σε Λιλιαν γνωμη μου παντα οτι μαζι με Βαλερια και Ζανετ ειναι οι 3 που ξερουν να γαμιουνται καλυτερα απο τα ενεργα στουντιοκοριτσα , οι πιο τσοντες στο κρεβατι δλδ . Αποψη μου στην οποια εχω καταληξει μετα απο προσωπικη εμπειρια αφενος και αφετερου μετα απο αποψεις ατομων που παιρνουν μεγαλυτερο προγραμμα γτ συνηθως μπαινω με το απλο . Εμφανισιακα δεν ειναι του γουστου μου καμια απο τις 3 αλλα τα διαχωριζω αυτα . Για μενα εξαλλου μετραει η εμφανιση περισσοτερο και να ναι εστω τιμια στο κρεβατι , ιδανικα βεβαια ολοι ψαχνουμε να χουν υπηρεσιες και εμφανιση στο πικ .

Απο εμφανιση Καταλεγια , Στελλα , Λειλα και Κατια θεωρω οτι ειναι αυτες που ξεχωριζουν περισσοτερο .

ΥΓ. Η Μεριλιν απο θησεως ειναι η πρωην Βερα , απλα να αναφερουμε τα ονοματα που αλλαζουν για οποιο παιδι θελει να δει κριτικες . Εχω αφησει κριτικη οπως και ενα ακομα παλικαρι για τη κορασιδα εδω Τίμια και γρήγορη κατάθεση | Κριτική με βαθμολογία 6.3 από το μέλος maradona7

Λορα=πρωην Λιζα
Ρουσλανα=πρωην Αμαντα
Στελλα=πρωην Ηλεκτρα
Αλισα=πρωην Φρανκλιν

για στουντιο 12 προσωπικα δε θα πηγαινα με την καμία για τετοιες κοπελες που εχει.Εμφανησιακα πιανουν σχετικα πατο θα ελεγα.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
για στουντιο 12 προσωπικα δε θα πηγαινα με την καμία για τετοιες κοπελες που εχει.Εμφανησιακα πιανουν σχετικα πατο θα ελεγα.
Κοιτα αδερφε αν εισαι μακρια και κανεις ολοκληρο ταξιδι πρεπει καποια να τη ζαχαρωνεις για να τη δεις σε καταλαβαινω κακα τα ψεμματα εκτος να γουσταρεις τσαρκα και οτι βγει .
Ξερω παλικαρι που μενει σε περιοχη σχετικα κοντα και εχει κολλημα με τη Λιλιαν , εγω σκεψου του την ειχα προτεινει και επειδη δεν ειχε ξαναπαει σε στουντιο ( κανα εσκορτακι επαιρνε μια στο διμηνο ή τριμηνο , παντρεμενος ειναι ) πηγε και στακαρε απο τοτε . Προσωπικα δεν ειναι του γουστου μου αλλα ομολογω οτι εχει καλο feedback κ στο δωματιο μου εδειξε οτι γουσταρει να γαμιεται , ειναι τσοντα και πολυ λιγες το χουν αυτο . Εννοειται θα υπαρχουν και αυτοι που δε θα περασαν καλα αλλα κατ εμε ειναι εξαιρεσεις .
Η ετερη Αλσου που δουλευει μαζι της προσωπικα δε μου καθισε στο ματι για να μπω, η Λιλιαν ηταν οκ χωρις να θεωρω οτι ειναι τπτ το ιδιαιτερο σε εμφανιση

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246

Λορα=πρωην Λιζα
Ρουσλανα=πρωην Αμαντα
Στελλα=πρωην Ηλεκτρα
Αλισα=πρωην Φρανκλιν

Ρε λαγωνικο ολες τις εχεις ξετρυπωσει :hi: :hi: :hi:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.538
Πόντοι
3.246
Καιρο εχω να παω με τη Κ να πηγαινα να της εριχνα ενα μανικι? :wanker::wanker:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Αθηνά από Μελ. 50, Συγ. 232 και Λ. Αθ. 373 έχει δεί κανείς?
Το χω στα υποψιν να περασω να τη δω , θα γραψω στο νημα
Ξεχασα να προσθεσω τη Λιλιαν απο λεωφ.αθηνων με τη μεγαλη μυτη , μαζι με τις αλλες 3 στο ιδιο επιπεδο στο θεμα υπηρεσιεων κατ εμε

Καιρο εχω να παω με τη Κ να πηγαινα να της εριχνα ενα μανικι? :wanker::wanker:
Μολις σε φαει ο κουλου , να ξερεις θα στελνω πιπινια να σου αναβουν ενα κερακι , το μνημοσυνο θα στο κανω στο αλκα . Θα ταφεις με τιμες αρχηγου νηματος :priest::priest::hi::hi::hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλησπερα γαμιαδες εχω χθεσινη πορνοβολτα απο τα και καλα καινουργια φιντάνια.
Πηγα irini στο λεωφορο αθηνων 373 οπου ηταν παλια καραβανα τελικα απλα ειχε αλλαξει τις φωτο.Προσωπο εκει τα χαλαγε ολα μα ολα, γυφτοφερνε αλλα στο εκνευριστικα αδιαφορο προσωπο.Γενικα εχει καλη σιλουετα οχι οπως οι φωτος βεβαια αλλα μοιαζει.Αν εξαιρεσεις τη μαπα θα τη δοκιμαζα ενα πραμα.
Ειχε και δευτερη κοπελα lora.Μιλαμε για ενα ΜΠΑΖΟΕΙΔΕΣ ταγαρι κρεμοντουσαν κωλομερια βυζια , αποκρουστικο θεαμα.

Επομενη σταση να ξαναδω τη τζενη στο θεσσαλιας. Σαν σιλουετα ειναι σαν τις φωτο αλλα με παρα πολυ πειραγμενες φωτο.Οχι ιδια συμμετρια , κλασσικα οχι λαμψη λειο δερμα , προσωπο θυμιζει μινιατουρα και βυζια την κατιούσα.Κωλος σχετικα νορμαλ χωρις να λατινοφερνει παλι καλα.Σαν δοκιμη δεν ειναι ασχημα ειδικα αν σαρεσουν οι ξανθιες,

Επομενη σταση απεναντι απο θεσσαλιας επι της Αθηνών με ανετο παρκιν.
Τρεις ειχε εκει,
Μαράια γεματη γυναικα χυμωδες με πιασιματα προς το χοντρη καμια σχεση με φωτο υπερβολικα επεξεργασμενες.
Παολα θυμιζε γιουβαρλακι στο ξεκινημα του που δεν τελειοιοποιηθηκε ακομα.Πεταχτο κωλο βυζια κοιταγαν καπως προς τα κατω , εμφανως πεταχτη κοιλια οχι φλατ δηλαδη και μετριο αδιαφορο προσωπο μελαχρινη.
Τριτη κοπελα η καινουργια Ελλενα.Ξανθο καπως τα μαλλια,με πλακουτσωτο κωλο καραφλατ του κερατα ασχημο θα ελεγα,ποδια ομορφα , επιπεδη κοιλια, μικρο βυζι στη θεση του,λεπτο σωματοτυπο,καπου στα 30 την εκανα και προσωπο βγαζει μια καυλα εχει το κατιτής του.

Επομενη σταση στο πειραιως να δω Merilin.ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΣ, ατσουμπαλη ψηλη με εντελως ατσουμπαλο σωματοτυπο που ψιλοκρεμαγανε βυζια κωλοι και γενικα εντελως αδιαφορη παρουσια.Μου θυμισε κρεμα ζελε.
Ειδα και απόειδα και εφυγα αφου ξενερωσα με ολα αυτα που ειδα.Σημερα ισως κατι πετυχω θα δουμε

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
https://*****/en/StudioWorker/7762-Sandra
ο στοχος κλειδωσε για σημερις θελω παρα πολυ να πιστεψω οτι ειναι η ιδια κοπελα αν και σε αυτον τον οικο δεν εχω απογοητευτει ποτέ αλλα θα δουμε μηπως ειναι η πρωτη φορα σημερα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Περασμα απο Κασσανδρας και πρωτη σταση αρχικα στο 4Γ οπου δουλευε η Λαουρα . Πολυ χυμωδης προς τροφαντη με ολα τα -αρα ( βυζαρα , κωλαρα , μπουταρα ) , θα λεγα ειναι κοντα αυτο που θα δειτε με τις φωτογραφιες με εξαιρεση τη λεκανη που ναι λιγο πιο ανοιχτη . Γελαστη και αερατη στο σαλοναρισμα , μου κανε και χαβαλε με τη μια , καλο τυπακι φανηκε αλλα μεχρις εκει .

Συνεχεια στο 8Γ οπου δουλευε η Σαντρα που στις φωτογραφιες δειχνει εντυπωσιακη ξανθια με βυζαρες 4αρι μεγεθος στητες ( ????!!!!! ) . Δε ξερω αν δε πηγε η κοπελα και εφεραν αλλη κοπελα στη θεση της αλλα αυτη που ειδα εγω δεν ειχε καμια σχεση με τις φωτο , ψηλη με μικρο στηθος 1,5αρι σε διχτυωτο και μικρα κωλομερια , λεπτη προς σκινυ αγυμναστη με μικρο προσωπο με μικρα ματακια ( το προσωπο σαν να ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα ) και μακρυ μαλλι . Ουδεμια σχεση με τις φωτο δλδ , δε με επεισε η εμφανιση , δουλευε μαζι με Κατια με ωραριο 12-5 μ.μ. και τωρα βλεπω οτι δουλευει στο κασ3 οροφο απο τις 6 το απογευμα και την εξαφανισαν απο το προγραμμα του αλλου μαγαζιου σα να μη δουλεψε ποτε σημερα .

Συνεχισα Συγγρου 232 οπου δουλευε η Μαργαριτα με την Ειρηνη ( μια Terry παροτι αναφερεται στο προγραμμα δε δουλευε ) . Η Μαργαριτα εχει μεγαλη διαφορα με τις φωτο , η αναλογια υψους-κιλων ( 1.68 και 55 κιλα ) δεν ειναι αληθινη με τιποτα , μικρο στηθος οπως στις φωτο αλλα με αρκετα ανοιχτη λεκανη , ξανθουλα κοντουλα γυρω στο 1.65. Ευχαριστο κοριτσι και ευγενικο , ηρθε για σαλοναρισμα μολις βγηκε απο το δωματιο , σα χαρακτηρας σε κερδιζει με το χαμογελο της και μια συστολη ( σε αντιθεση με τη Λαουρα που ειναι χυμα τυπος ) αλλα εμφανισιακα δε με κερδισε προσωπικα . Και παμε στη κριτικη για Ειρηνη

Εμφανιση μετρια αλλα καβλορουφηχτρα

Ακολουθησε η Ειρηνη στο σαλοναρισμα που ηταν γυμνοστηθη και φοραγε ενα μαυρο δαντελωτο στο κατω μερος οπου μαζι με το χαμογελο με επεισαν να μπω για αναγνωριστικη με το απλο προγραμμα . Σωματοτυπος οχι μακρια σε αυτο που βλεπετε στις φωτο αλλα σιγουρα πιο χαλαρος καθοτι λιγα χρονια πριν υπολογιζω τις φωτο . Η Ειρηνη ειναι Ρουμανα απο τη Κωνσταντζα που δουλευε σε στουντιο 3 χρονια πριν και ξαναξεκινησε πριν ενα 3μηνο απο οτι μου ειπε στο συγκεκριμενο μαγαζι . Ηλικιακα ειναι καβαντζωμενα 30 , καπου στα 33-34 την υπολογισα ( η καρτελα τη δινει 28 ) , εχει 3αρια βυζια που ειναι το μεγαλο της οπλο σιγουρα αν και ειναι λιγο πεσμενα ( οχι σε απαγορευτικο βαθμο αλλα στα ορια θα λεγα βρισκονται ) , χαλαρο σωμα αγυμναστο και χυμωδες επουδενι χοντρη ή τροφαντη ομως δε τη λες ( δεν εχει συγκεντρωμενο λιπος καπου εντονα αλλα διαχυτα πιασιματα παντου , θα την ελεγα λεπτη προς juicy περισσοτερο σαφως ), μετριο αναστημα γυρω στο 1.70 , μαυρομαλλα με δεμενο κοτσο τα μαλλια , αρκετα σκουλαρικια και στα 2 αυτια και ενα piercing στο ανω χειλος δεξια .

Στο προσωπο χανει ποντους σιγουρα καθοτι θα το χαρακτηριζα λιγο αγριο με εντονα χαρακτηριστικα , το μονιμο χαμογελο της ομως και η καλη της διαθεση του προσεδιδαν μια κεκαλλυμενη λαμψη που ελαφρως το μαλακωνε , εχει στυλακι της μιλφ βυζαρους 35αρας που δουλευει στο σκλαβενιτη στα τυρια με τα σκουλαρικια και τα τατου που σκυβει να σου βαλει τυρια και εσυ κοιτας τα στηθη της και τη φανταζεσαι να τη γαμας στα 4 .
Στο σεξακι τωρα να πω οτι ηταν ορεξατη και δεν εκανε αγγαρεια καθολου , η πιπα της βεβαια ηταν τραγικη , οχι βαθια , οχι ρυθμικη και αμπαλη στη κινηση αλλα δε τη διεκοψα γιατι γαμηθηκα να σαλιωνω και να βαζω δαχτυλα στη μουναρα της . Στησιματα δεν εκλεψε πουθενα , στα ιεραποστολικο που ξαπλωσα και χουφτωνα τα κωλομερια της κοπανωντας τη λεκανη μου με δυναμη εκεινη με εσφιγγε δυνατα και ζητουσε κι αλλη ενταση , εχει ωραια μεγαλα μουνοχειλα , συνεχισα πλαγιαστα και τελος στα 4 που την εστησα να βλεπει με προσωπο καθρεφτη . Εκει ξεκινησα ενα ντεμαραζ απο δυνατες πουτσιες χουφτωνοντας και τις βυζαρες κατα διαστηματα και ριχνοντας δυνατα χαστουκια κατεθεσα εντονα μεσα στο λαστιχο .

Αφου ειχαμε λιγο σοσιαλ ξανα , με φιλησε σταυρωτα και ευδιαθετη αποχωρησε λεγοντας μου να τα ξαναπουμε .

Ωραιο σεξακι για απλο προγραμμα , συμμετοχικη χωρις κοφτες πουθενα γουσταρει το γαμησι αλλα τπτ το ιδιαιτερο εμφανισιακα οποτε δε θα επαναλαβω συναντηση . Καλο παιδι μου φανηκε κιολας με βαση λιγα πραγματα και ομολογω οτι μου γεμισε ευχαριστα το 15λεπτο

20221008_164555.jpg
20221008_164548.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Συνεχεια στο 8Γ οπου δουλευε η Σαντρα που στις φωτογραφιες δειχνει εντυπωσιακη ξανθια με βυζαρες 4αρι μεγεθος στητες ( ????!!!!! ) . Δε ξερω αν δε πηγε η κοπελα και εφεραν αλλη κοπελα στη θεση της αλλα αυτη που ειδα εγω δεν ειχε καμια σχεση με τις φωτο , ψηλη με μικρο στηθος 1,5αρι σε διχτυωτο και μικρα κωλομερια , λεπτη προς σκινυ αγυμναστη με μικρο προσωπο με μικρα ματακια ( το προσωπο σαν να ειχε ασιατικα χαρακτηριστικα ) και μακρυ μαλλι . Ουδεμια σχεση με τις φωτο δλδ , δε με επεισε η εμφανιση , δουλευε μαζι με Κατια με ωραριο 12-5 μ.μ. και τωρα βλεπω οτι δουλευει στο κασ3 οροφο απο τις 6 το απογευμα και την εξαφανισαν απο το προγραμμα του αλλου μαγαζιου σα να μη δουλεψε ποτε σημερα .
κατσε ειναι η σαντρα που εδειξα πριν?
Μην παω αδικα, μιλαμε για μπαζακι η ειναι γαμικαμπολ η δε σου αρεσε επειδη ειναι πολυ λεπτη?
Κωλος ομορφος στητος? βυζια στητα? εμφανιση δερματος λεια? μπεμπε δερμα?

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
κατσε ειναι η σαντρα που εδειξα πριν?
Μην παω αδικα, μιλαμε για μπαζακι η ειναι γαμικαμπολ η δε σου αρεσε επειδη ειναι πολυ λεπτη?
Κωλος ομορφος στητος? βυζια στητα? εμφανιση δερματος λεια? μπεμπε δερμα?
Ειναι η ιδια ακριβως , την ειχε στο προγραμμα σημερα 12-5 μ.μ. στο κασ.8Γ με Κατια . Αυτη η ξανθια με το 4αρι στηθος δεν υφισταται πουθενα και ουτε ομοιαζε με τη κοπελα που ειδα , μιλαμε για αλλη κοπελα . Δε θελω να σε ξενερωσω αδερφε μου για μενα δεν ειναι γαμικαμπολ , για αυτην εξαλλου πηγα κασσανδρας σημερα μολις την ειδα στις working now .

Αυτη που ειδα προσωπικα μου ηταν παντελως αδιαφορη και δε μου αρεσε ουτε στο προσωπο ουτε στο σωμα . Λεπτη με αδιαφορο προσωπο ( ειδικα προσωπο δε μου αρεσε καθολου ) , μικρο στηθος , μακρυ μαλλι , αγυμναστη γενικα , μικρα κωλομερια κ στηθη οχι ιδιαιτερα στητα , εφαγα ξενερα γιατι περιμενα κατι κοντα εστω στις φωτο . Πηγαινε μηπως σου κανει δε θελω να σε αποθαρρυνω γτ κατι μπορει να σου καθισει καλυτερα , δε θυμαμαι για δερμα αλλα λεπτη με ασχημο προσωπακι θυμαμαι χαρακτηριστικα κ μακρυ μαλλι

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ειναι η ιδια ακριβως , την ειχε στο προγραμμα σημερα 12-5 μ.μ. στο κασ.8Γ με Κατια . Αυτη η ξανθια με το 4αρι στηθος δεν υφισταται πουθενα και ουτε ομοιαζε με τη κοπελα που ειδα , μιλαμε για αλλη κοπελα . Δε θελω να σε ξενερωσω αδερφε μου για μενα δεν ειναι γαμικαμπολ , για αυτην εξαλλου πηγα κασσανδρας σημερα μολις την ειδα στις working now .

Αυτη που ειδα προσωπικα μου ηταν παντελως αδιαφορη και δε μου αρεσε ουτε στο προσωπο ουτε στο σωμα . Λεπτη με αδιαφορο προσωπο ( ειδικα προσωπο δε μου αρεσε καθολου ) , μικρο στηθος , μακρυ μαλλι , αγυμναστη γενικα , μικρα κωλομερια κ στηθη οχι ιδιαιτερα στητα , εφαγα ξενερα γιατι περιμενα κατι κοντα εστω στις φωτο . Πηγαινε μηπως σου κανει δε θελω να σε αποθαρρυνω γτ κατι μπορει να σου καθισει καλυτερα , δε θυμαμαι για δερμα αλλα λεπτη με ασχημο προσωπακι θυμαμαι χαρακτηριστικα κ μακρυ μαλλι
παλι αγαμητος σημερα ρε πουστη μου. Τεσπα θα παω μια ακομα βολτα και αμα δε βρω κατι τοτε θα παω ξανα κατια

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
παλι αγαμητος σημερα ρε πουστη μου. Τεσπα θα παω μια ακομα βολτα και αμα δε βρω κατι τοτε θα παω ξανα κατια
Πηγαινε μαν μου και τσεκαρε ιδιοις ομμασι , εμενα δε μου καθισε καθολου καλα στο ματι . Ειρηνη εχεις δικιο για προσωπο , το παρεκαμψα ομως γιατι εχει γαμησιμο σωμα . Αν δεν ειχα υποψιν την Ειρηνη να περναγα μετα , θα μπαινα νωριτερα με Κατια σημερα αφου ημουν ηδη στο μαγαζι . Τσεκαρε τη Σαντρα αν πας , παντως ρε μπαγασα και γω Σαντρα και Ειρηνη εβαλα στοχο να ριξω βλεφαρο με πρωτη τη Σαντρα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις γυρισα.
Ειδα τη Σαντρα απο Κασσανδρας.
Ωραιο κορμακι με ομορφο δερματακι μαλακο στο χουστωμα καλη αισθηση σχεδον μπεμπε σχεδον ειπα.Ωραιο κωλαρακι ανω του μετριου οχι μοντελοειδες ομως.Δεν ειδα κυτταριτιδες και τα τιαυτα, ουτε κατι κρεμαγε.Βγηκε με χαμογελο εδειχνε καλη διαθεση,ωραιο βυζακι οχι σχημα δάκρυ αλλα καλο σχετικα.Δηλαδη ανετοτατα γαμευσιμη.Ειναι παλια καραβανα την εχω ξαναδει πολλες φορες παλαιοτερα χωρις να περασω ομως.
Αυτο που για εμενα τη χαλαει ειναι το προσωπο της που σε εμενα θυμιζε ποντικόφατσα και αυτο χαλουσε το υπολοιπο συνολο.Ειμαι σιγουρος πως μεσα δωματιο θα ηταν παρα πολυ καλη.Αν σε καποιον του αρεσει το προσωπο και δεν τον χαλαει τοτε κανονικα βουρ θα φαει καλα.Καμια σχεση με φωτο δεν ειναι αυτη η κοπελα αλλα καποια αλλη απο οικο μοδας εσωρουχων.

Μετα πηγα Μελαντιας στην καινουργια Καρινα.Μπαινω μεσα με ρωταει αν εχω ξαναερθει οχι λεω ενα κοριτσι εχω λεει και ρωταω η καινουργια ειναι?Λειπει αυτη δεν ηρθε λεει.Ενταξει λεω ας δω ποια εχεις και με το που την ειδα εγινα μποχος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom