Αυτο πως εξακριβωθηκε,επειδη εγραψε ενας οτι την ρωτησε και του ειπε οτι δεν ηταν αυτη?Και περιμενετε αληθεια απο πουτανα?
Μιλουσα στο viber με στουντιοκοριτσο,καποια δοση μαλωσαμε και με μπλοκαρε.Της εστειλα απο δευτερο νουμερο,μιλησαμε λιγο,της ζητησα συγνωμη,ολα καλα τελοσπαντων,δεν ξαναασχοληθηκα.Παω μετα απο λιγες μερες και μου τραβαει μια φολα ξεγυρισμενη και γραφω κριτικη γι αυτην,ηταν ολα αληθεια αλλα ηταν λιγο χαντακωμα για την κοπελα.Βασικα πριν μερικες μερες που φολιασε 2-3 συναγωνιστες,εγραψαν τα ιδια και αυτοι αλλα δεν ειχε το κινητο τους να τους βρισει σε αντιθεση με εμενα.Τεσπα,να μην τα πολυλογω,την ειχα ρωτησει αν διαβαζει το φορουμ,rarely εγραψε.Με το που ανεβαζω την κριτικη,σε 20 δευτερολεπτα με κανει unblock και ξεκιναει το βρισιμο.Ειχε βαλει να της ερχεται ειδοποιηση καθε φορα που καποιος γραφει στο θεμα με το στουντιο που δουλευε, κατα τα αλλα rarely.Βγαλε εσυ αληθεια απο πουτανα.
Απο τον τροπο που εγραφε,εγω πιστευω οτι ηταν η ιδια που εγραφε.Ολες στο ιδιο μοτιβο,αν τους κανεις νυξη για την δουλεια τους,τρελαινονται.Θυμαμαι που καποιος ειχε γραψει οτι μαλλον επεσε η πελατεια,γι αυτο αρχισε να γραφει και απαντησε αυτη οτι η δουλεια της ειναι παντα στην κορυφη και μην αγχωνεσαι εσυ για την δουλεια μου και μετα εβρισε.Κλασσικη αντιδραση στουντιοκοριτσου.Εκτος αν της απαγορευσε να γραφει στο φορουμ ο κουλουρακιας,εκει αλλαζει το πραμα.