Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Εριξα μολις πιστολια στη Πωλινα μαγκες στο τριγγετας στο κατω δωματιο το μικρο διπλα στο δωματιο των κοριτσιων κ της τσατσας. Ειχα παει το προηγουμενο βραδυ να τη βρω στο βριλλησου 46 αλλα αναμενοντας με ετερο συναγωνιστη μας ανακοινωσε η τσατσα στο σαλονι περι τις 12 οτι θα φυγει γιατι ηταν αδιαθετη και να μη περιμενουμε ( η ετερη κορασιδα μεγαλο κωλο δε περασα Αλεξια αν θυμαμαι καλα ) . Σημερα τη πετυχα ομως δουλευει με βαλερια , ( προτεινε η τσατσα για παρτουζα με βαλερια αλλα προτιμησα σολο ) και περασα γαματα . Υπεροχο κορμακι, τρομερη διαθεση , πεντακαθαρη , ενα πολυ σεξι διχτυωτο μαυρο που στηριζοταν σε μια τιραντα στον εναν ωμο , μεικαπ εντονο αλλα καβλιαρικο κ πουτανιαρικο, μακρυ μαλλι και ωραιο δερμα με καμπυλες τοσο οσο. Φοβερο σεξακι να λεει προστυχα λογια χαμηλοφωνα κ να γουσταρει ζητωντας με να τη γαμησω παραπανω κ πιο δυνατα οταν ανεβαζα στροφες . Στανταρακι που μπαινει δεδομενα για επαναληψη λογω διαθεσης κ σωματος που ειναι χυμωδες αλλα οσο χρειαζεται για να πιανεις καμπυλες . Προσωπακι επισης προστυχο κ φωνουλα καβλιαρικη, στις τοπ 3 αυτη τη περιοδο στα στουντιο. Εμφανιση επιπεδου μαλβινας κοντοπουτανο αλλα χωρις τη προβληματικη συμπεριφορα της μαλβινας και με λιγοτερο δεμενο κ καλοσχηματισμενο κωλο απο της μαλβινας απο την αλλη . Κατα τα αλλα συστηνεται ανεπιφυλακτα

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.745
Πόντοι
3.246
Μετά από απογευματινή επίσκεψη σε εσκορτάκι, κάνω πέρασμα από Κασσάνδρας. Στο 8Γ βλέπω τη δεξιά πόρτα ανοιχτή. Χτυπάω το κουδούνι και με υποδέχεται κυρία με κοντό ξανθό μαλλί. Της εξηγώ ότι δεν είμαι για δωμάτιο αλλά απλά για να δω ποιο κορίτσι δουλεύει. Μου λέει ότι δουλεύει κάποια Αναστασία, ελληνίδα, από 5-5:30 και μετά. Αφού δεν είχα σκοπό να περάσω δεν ζήτησα να εμφανιστεί η κοπέλα στο σαλόνι. Έτσι δυστυχώς δεν έχω να σας πω περισσότερα για εμφάνιση κ.λπ.
Αυτη η αναστασια δουλευει και στο αγ παντων 9 δεν μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο που την ειχα δει δε μπηκα ουτε εγω , σε αλλους μπορει να αρεσει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τα έλεγε ο Revlimit ότι είναι καλή επιλογή η Polina. Και εγώ την είχα ψάξει ένα βράδυ αλλά πάλι την είχε κοπανήσει μεσάνυχτα πριν το τέλος της βάρδιας.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όπως καταλαβαίνουμε από τις περιγραφές ποιότητας υπηρεσιών αλλά και κάποια παρόμοια συμβάντα, οι αναφορές των κλασικών μελών εδώ είναι 100% αξιόπιστες γιατί τελικά πάντα διασταυρώνονται :rockon:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
Εριξα μολις πιστολια στη Πωλινα μαγκες στο τριγγετας στο κατω δωματιο το μικρο διπλα στο δωματιο των κοριτσιων κ της τσατσας. Ειχα παει το προηγουμενο βραδυ να τη βρω στο βριλλησου 46 αλλα αναμενοντας με ετερο συναγωνιστη μας ανακοινωσε η τσατσα στο σαλονι περι τις 12 οτι θα φυγει γιατι ηταν αδιαθετη και να μη περιμενουμε ( η ετερη κορασιδα μεγαλο κωλο δε περασα Αλεξια αν θυμαμαι καλα ) . Σημερα τη πετυχα ομως δουλευει με βαλερια , ( προτεινε η τσατσα για παρτουζα με βαλερια αλλα προτιμησα σολο ) και περασα γαματα . Υπεροχο κορμακι, τρομερη διαθεση , πεντακαθαρη , ενα πολυ σεξι διχτυωτο μαυρο που στηριζοταν σε μια τιραντα στον εναν ωμο , μεικαπ εντονο αλλα καβλιαρικο κ πουτανιαρικο, μακρυ μαλλι και ωραιο δερμα με καμπυλες τοσο οσο. Φοβερο σεξακι να λεει προστυχα λογια χαμηλοφωνα κ να γουσταρει ζητωντας με να τη γαμησω παραπανω κ πιο δυνατα οταν ανεβαζα στροφες . Στανταρακι που μπαινει δεδομενα για επαναληψη λογω διαθεσης κ σωματος που ειναι χυμωδες αλλα οσο χρειαζεται για να πιανεις καμπυλες . Προσωπακι επισης προστυχο κ φωνουλα καβλιαρικη, στις τοπ 3 αυτη τη περιοδο στα στουντιο. Εμφανιση επιπεδου μαλβινας κοντοπουτανο αλλα χωρις τη προβληματικη συμπεριφορα της μαλβινας και με λιγοτερο δεμενο κ καλοσχηματισμενο κωλο απο της μαλβινας απο την αλλη . Κατα τα αλλα συστηνεται ανεπιφυλακτα
όλο πιστολιές ρίχνεις τελευταία :wink:
:wink:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τα έλεγε ο Revlimit ότι είναι καλή επιλογή η Polina. Και εγώ την είχα ψάξει ένα βράδυ αλλά την είχε κοπανήσει μεσάνυχτα πριν το τέλος της βάρδιας.
Μου τα χε πει κ μενα ο revlimit κ επισης ενα ακομα φιλαρακι . Αλανια κ οι 2, περασα γαματα αδερφε, φουλ ορεξατη, πολυ ωραιο νεο κορμι με καμπυλες οχι πατσαδες κ μαλακιες, προστυχοφατσα με σκουλαρικακι στη μυτη κ βυζακια ωραια 2,5αρια φυσικα ολα. Χρωσταω κερασμα στο revlimit τωρα , να δω σε ποιο πουταναδικο θα τον παω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Από 7 θα γίνει 10 το νικνέιμ σε λίγο!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
Μου τα χε πει κ μενα ο revlimit κ επισης ενα ακομα φιλαρακι . Αλανια κ οι 2, περασα γαματα αδερφε, φουλ ορεξατη, πολυ ωραιο νεο κορμι με καμπυλες οχι πατσαδες κ μαλακιες, προστυχοφατσα με σκουλαρικακι στη μυτη κ βυζακια ωραια 2,5αρια φυσικα ολα. Χρωσταω κερασμα στο revlimit τωρα , να δω σε ποιο πουταναδικο θα τον παω
άιντε, μπας και δοκιμάσω κι εγώ όσο είναι ακόμα ορεξάτη. Μέχρι στιγμής με τα κορίτσια του Βριλησσού 46/Τριγγέτα έχω κάπως περίεργη προϊστορία. Έχω γράψει και κάποιες κριτικές.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
...εν τω μεταξύ με τα λεφτά που έδωσα για το σημερινό εσκορτάκι - που ήταν μετριότατο - θα μπορούσα να χτυπήσω δυο έως τρία στουντιοκόριτσα.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.745
Πόντοι
3.246
Αφου κερνας παμε οπου θες :2funny:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.651
Πόντοι
2.471
...εν τω μεταξύ με τα λεφτά που έδωσα για το σημερινό εσκορτάκι - που ήταν μετριότατο - θα μπορούσα να χτυπήσω δυο έως τρία στουντιοκόριτσα.
Ισχύει.Καποιες φορές που περνάμε τόσο μάπα αυτές οι σκέψεις είναι σε πρώτο πλάνο

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Ντάρια από κηφισού 30 και 60 ξέρει κανείς τίποτα;; Φαίνεται αξιογάμητο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.745
Πόντοι
3.246
τσέκαρε κριτικές. Κάποιος είχε γράψει ότι έφαγε παλτό, νομίζω.
Ντάρια από κηφισού 30 και 60 ξέρει κανείς τίποτα;; Φαίνεται αξιογάμητο
Με τη daria απο κηφισου περασα προσφατα αξιζει μια επισκεψη :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom