Τρικυμια εν κρανιω για μερικους απ οτι βλεπω.Ο αλλος λεει οτι γραφουμε μια φορα τον χρονο και πεταγομαστε να πουμε την γνωμη μας,δεν ηξερα να παρω και κανενος την αδεια.Του παππου σας ή του πατερα σας ειναι το νημα ρε?Εγω προσωπικα δεν ειπα να μην γραφει καποιος αρνητικη κριτικη,ο καθενας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει.Εγω ειμαι της γνωμης οτι οταν κατι δεν σου αρεσει,απλα δεν αγοραζεις.Κανεις ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη τα παραπονα σου για τις εκαστοτε υπηρεσιες-προιον οτιδηποτε και απλα δεν ξανα παιρνεις.Οπως οταν ερθει ενας ηλεκτρολογος και σου βαλει στραβα τις πριζες,εκεινη την στιγμη του λες,Γιαννη,τις εχεις στραβα,μπορεις σε παρακαλω να τις διορθωσεις?Απλα πραγματα,δεν τον αφηνεις να φυγει και μετα μπαινεις στα φορουμ να γκρινιαζεις.Στο εγραψε και η ιδια αν δεν κανω λαθος στην κριτικη που ανεβασες maradona7.
Εγω ειπα στην κοπελα να μην δινει σημασια στις αρνητικες κριτικες διοτι μονο σκοπο να την κανουν να βελτιωθει δεν εχουν.Αν καποιος ειναι αντρας και με αρχιδια και πιστευει οτι η συνευρεση με την οποιαδηποτε κοπελα ηταν φολα,μετα το περας της συνευρεσεως να πιασει την κοπελα και να της κανει τα οποια παραπονα.Να της πει,το στοματικο σου ηταν χαλια,εβαζες δοντι και πονεσα.Οι στασεις ηταν κακες,στο ιεραποστολικο εβαζες το χερι και εμποδιζες την διεισδυση και αλλα τετοια.Αυτο κανεις αν θελεις οντως η κοπελα να βελτιωθει και να παρεις καλυτερες υπηρεσιες την επομενη φορα.Να κανεις τα παραπονα σου εκεινη την στιγμη,μην ερχεσαι μετα εδω και γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει πισω απο μια οθονη.Οπως μου ειπε και μια Ουκρανιδα,οταν φευγω απο το δωματιο ολοι ειναι σιωπηλοι,μετα ερχονται εδω μεσα και γραφουν οτι μαλακια τους κατεβει.Εκει μπροστα τους να τα πειτε αν νομιζετε οτι δεν πηρατε τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωσατε.Αυτα τα κοιταγε αλλου καθ ολη την διαρκεια της συνευρεσεως και δεν με χαιδευε αρκετα και δεν ειχε τουλαχιστον 7 οργασμους,ειναι τραγελαφικα.
Την Καταλεγια ουτε την ξερω ουτε και θελω να την μαθω.Δεν εχω βρεθει ποτε μαζι της αλλα ουτε εχω καποιο κερδος να την υπερασπιστω.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται υπερασπιση,τα καταφερνει μια χαρα μονη της.Ουτε χρειαζεται καποιον να της εξηγησει με τι ανθρωπους εχει να κανει,το εχει καταλαβει μονη της.