Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
https://*****/en/StudioWorker/8988-Valeria
Για αυτην εχει κανεις να πει κατι η ειναι νωρις ακομα?
Ο καλυτερος κωλος στα στουντιο αυτη τη περιοδο για μενα . Μετρια φατσα , αναιμικη συμμετοχη , γκρινιαζε για το σφυροκοπημα στο ιεροποστολικο κ στα 4 να πηγαινω πιο χαλαρα αλλα η θεα της κωλαρας με τρελανε, απο τη πιπα τον χουφτωνα ανελεητα . Δε το χει με το σπορ ακομη , ειναι λιγο αμηχανη

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τη Βέρα την έχει δει κανεις;
Τη πηρα στο απλο προγραμμα αδερφε στο 40 θησεως. Κοντουλα χωρις παχακια κ μικρο στηθος αλλα με γλυκο προσωπακι κ ωραιο κωλαρακι. Φιλοτιμη ειναι ξεκινησε με φιλακια στο στηθος , κατεβηκε αργα , πιπα της πλακας δε το χει κ μετα στα 4, ιεραποστολικο κ παλι στα 4 οπου εδωσα ενταση για να τελειωσω. Δε διαμαρτυρηθηκε , κατι χαμηλοφωνες κραυγες εβγαλε κ χαιρετησε τυπικα. Δε τα κλαψα αλλα θελει δουλεια

Τελευταία τροποποίηση:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Μια εμμανουέλα απο μελανιάς 50 λεει τπτ ; Τι ξέρουμε μυστες μου
Αυτην ή την Αλινα τη ψηλη ρωσιδα ελεγα να παω απο κροκεων 6 στον οροφο. Κατεληξα με τη 2η χθες ( ανεβασα κ κριτικη , δε ξερω αν θα ανεβει γιατι ειμαι νεο μελος ). Επεται ομως αυτη, θα ενημερωσω

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τις περισσότερες φορές δημιουργείται ακόμα και ζήλια όταν κάποιος έγραψε ότι πέρασε καλά και ο άλλος που διαβάζει τη κριτική έφαγε φόλα.
Σου λέει "γιατί δεν τα έκανε σε μένα αυτά;"
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον @Αρίστιππος , απλά το έχω δει πολλές φορές αυτό.

Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες που δουλεύουν δεν έχουν τον αέρα και το μυαλό του επαγγελματία. Είναι αματούρια πολλές και δουλεύουν κυρίως με το mood.
Τι θα τους βγάλει ο άλλος. Αν είναι καθαρός, ωραίος, νέος κτλπ κτλπ.
Ισχυει . Επισης αναλογα το mood που θα τη πετυχεις . Εχω παει πχ 2 φορες με τη σαμπρινα στο βουνο , η 1η ηταν τελειως διαφορετικα ομως γιατι ισως ημουν ο 1ος στην αρχη της βαρδιας . Η ορεξη της και η συμμετοχη της καμια σχεση δεν ειχαν με τη 2η φορα οπου με ξενερωσε και δε ξαναπηγα
Εμφανίστηκε:confused: (ένα χρόνο δουλεύει ηδη) η Καταλέα,νέο ΤΟΠ μουνι η ωραιότερη εκδιδόμενη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ,τι λέω ποια Ελλάδα στον κόσμο. Όλοι μαζί στο Κασσάνδρας 6. Μικροί και μεγάλοι γαμίκουλες να κόψουμε εισιτήριο.
Η Καταλεα τεχνικη εχει πλεον ( στις αρχες ηταν αγαρμπη ) παροτι ειναι βαριεστημενη και εμφανιση που ριχνει στα αυτια τις πιο πολλες εσκορτουδες κακα τα ψεμματα . Η Σαντρα πχ απο μαγο που θεωρειται εμφανισιακα δυνατο κομματι παροτι κωλαρινο εχει πιο στρογγυλο δε συγκρινεται με τη ρουμανα . Επισης βελτιωθηκε στη πορεια του χρονου τεχνικα πχ στη πιπα οι αλλαγες ειναι αισθητες κ το δουλευει αρτια πλεον αλλα ρε αλανια την εχω μπουχτισει .
Πριν καιρο μονο περασα να της ριξω ενα γραμμα στο 6 καθοτι ημουν στη περιοχη κ δε πετυχα μια που ηθελα στο κασ 3 στον 1ο κ καθομουν με ενα κινεζο διπλα που μου πε οτι εχει παει πανω απο 15 φορες μαζι της. Και το παστιτσιο καθε μερα αν το τρως θα το βαρεθεις . Κουμαντο στη τσεπη κανενος δε κανω κι εγω στην αρχη πηγα 3,4 φορες γτ με καβλωσε αλλα προτιμω τη ποικιλια κ τις νεες περιπετειες. Μονο με ιζαμπελ το χα τερματισει που εφτασα 8,9 φορες και ειπα στοπ

Τελευταία τροποποίηση:

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Αυτην ή την Αλινα τη ψηλη ρωσιδα ελεγα να παω απο κροκεων 6 στον οροφο. Κατεληξα με τη 2η χθες ( ανεβασα κ κριτικη , δε ξερω αν θα ανεβει γιατι ειμαι νεο μελος ). Επεται ομως αυτη, θα ενημερωσω
Οχι την εμμανουέλα λεω που ειναι σμρ στο μελαντιας 50 , οχι την αλινα απο κροκεον

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.380
Πόντοι
5.646
Εμφανίστηκε:confused: (ένα χρόνο δουλεύει ηδη) η Καταλέα,νέο ΤΟΠ μουνι η ωραιότερη εκδιδόμενη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ,τι λέω ποια Ελλάδα στον κόσμο. Όλοι μαζί στο Κασσάνδρας 6. Μικροί και μεγάλοι γαμίκουλες να κόψουμε εισιτήριο.
Στον κόσμο η ωραιότερη;Υπερβολή λίγο...

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Οχι την εμμανουέλα λεω που ειναι σμρ στο μελαντιας 50 , οχι την αλινα απο κροκεον
Ναι αδερφε καταλαβα, ημουν αναμεσα στην Εμμανουελα που λες και την Αλινα χθες και πηγα σε Αλινα ( καμια δεν ειχα ξαναδει ) . Επεται η Εμμανουελα ομως για πορνοαυτοψια

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Καλησπερα συναγωνιστες.Χθες το απογευμα εκανα επισκεψη στο στουντιο της Λεωφορου Αθηνων Studio Hotel Palace.Καιρο τωρα δεν μπορουσα να βγαλω απο το μυαλο μου την Καταλεγια για την οποια τοσος ντορος εχει γινει.Εφτασα προς το τελος της βαρδιας.Καθισα στο σαλονι .με υποδεχτηκε η ευγενικη τσα2 και με ενημερωσε για την κοπελα.Ηδη γνωριζα γιατι ο κουμπαρος μου ειχε φυγει λιγο πριν στην τριτη του φορα.Ειχε παει πρωι -μεσημερι και απογευμα.Στην αναμονη του σαλονιου ακουγα το αγριο σφυροκοπημα που δεχοταν απο πελατη και να καβλωτικα βογγητα της κορασιδας.Επι ενα τεταρτο την σφυροκοπουσε ανελεητα.Καποια στιγμη βγαινει το κοριτσι αγχωμενο αλλα χαιρετωντας σε αγγλικα τους παρεβρισκομενους.Εφτασε καποια στιγμη η σειρα μου και μπηκα στο πολυτελες δωματιο που αξιζει πραγματικα για τετοιες συνευρεσεις παραδειγμα προς μιμηση.Εκανα μπανακι και περιμενα το κοριτσι.Μπηκε καποια στιγμη με ενα ωραιο συγκρατημενο χαμογελο αλλα ευγενεστατη.Σιγουρα λιγο κουρασμενη αλλα το εκρυβε επιμελως.Στα του αγωνα.Ηρθε απο πανω μου και ριχνοντας αυτο το βελουδινο στηθος στο στομα μου αρχισε να τριβει ολο το υπολοιπο κορμι της πανω μου.Της ζητησα να βγαλει ολα τα εσωρουχα και να συνεχισει οπου και το εκανε.Θεικο κορμι και ομορφο προσωπο που συμπληρωνει την συνολικη εμφανιση.Ρωτησα για φιλι προτου προσπαθησω και μου αρνηθηκε ευγενικα εαν και κατα την διαρκεια του αγωνα προσπαθησα και ξεκλεψα λιγα επιφανειακα χωρις διαμαρτυρια.Πιπα καλη με εξαιρετικο deeothroat και κατοπιν προτροπης μου εξαιρετικο γλυψιμο στις μπαλες.Με τρεις εναλλαγες ιεραποστολικο,απο πανω και doggy ηρθε το τελος βλεποντας την θεικη κωλαρα της.Κραυγουλες σε ολη την διαρκεια αρκετα καυλωτικες δεν εχει σημασια εαν το ενιωθε ή οχι.Αδυνατον να συγκρατηθω εχοντας τετοιο κοριτσι και τετοια καβλα ημερων.Καθισε λιγο διπλα μου και καναμε ενα σοσιαλ λιγων λεπτων .μου ειπε καποια πραγματα για το ποσο καιρο εργαζεται απο τι ηλικια και σε ποιες χωρες και εδειξε τρομερη ευγενεια .Everything ok with me? Με ρωτησε .Κατι που επισφραγισε την συμπαθεια μου για αυτο το πλασμα και την κατανοηση μου για την υπομονη της τοση πουτσα που δεχεται.Οπως αντιληφθηκα χωρις να αναφερει κατι εκτιμησε ιδιαιτερα το γεγονος οτι ειχα μπανιαριστει πιο πριν χρησιμοποιοντας την πετσετα (μιας χρησης) .Οτι της φερθηκα με ευγενεια και σεβαστηκα την υποσταση της καθαρος περιποιημενος και ευγενικος.Στο φευγα η τσα2 με ρωτησε εαν εμεινα ευχαριστημενος .Συμπερασμα συναγωνιστες.Ενας μουναρος που ο καθενας απο εμας ας εχει στο παλμαρε του.Με 50 ευρω γαμας ενα τετοιο κοριτσι σε εναν καθαρο υποδειγματικο χωρο.Ας σεβαστουμε την κοπελα γιατι ναι πουτανα ειναι ολοι θελουμε να την ξεμουνιασουμε αλλα θελει λιγο τακτ και το κοριτσι σιγουρα θα ανταποδωσει οσο μπορει.Εφυγα ευχαριστημενος για την value for money εμπειρια .Φιλοι συναγωνιστες γαματε οσο μπορειτε περισσοτερο .Μην χανετε τις ευκαιριες και να εισαστε παντα διπλωματες.Δεν θα βγειτε χαμενοι.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.380
Πόντοι
5.646
Γιατί στην Ελλάδα δεν είναι υπερβολή; Έτσι έγραψαν σε μια κριτική, λες και έχουν δει όλες τις εκδιδόμενες
Θα κρατήσω μια επιφύλαξη.
Δε ξέρω αλλά η συγκεκριμένη με προβληματίζει στο να την επιλέξω

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.380
Πόντοι
5.646
Θα στο κάνω λιανά, η κοπέλα είναι για το παλμαρέ και μονο λόγω εμφάνισης στη γενική κατάσταση που επικρατεί. Τα λιγούρια είναι κατενθουσιασμενα όντες σαβουρογάμηδες μέχρι τώρα ή πιτσιρικαδα που δεν έχει δει τίποτα. Πρώτη τους φορά :2funny:
Βασικά μόνο εμφάνιση από ότι φαίνεται έχει σαν ατού της η συγκεκριμένη

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κορεσμος. Γι αυτό έλεγα επηξα στις ίδιες και στις ίδιες παω. Δεν βλέπω επιλογές
Ειρήνη Κηφισού, Αλβανιδοκωλάρα. Νέα άφιξη δεν την έχω δει. Και αυτή η Ντάρια επίσης καινούργια, αλλά έχουνε βάλει fake φώτος.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
Ρε κουλουρακια μπας και εχεις ερωτευτει με τη καταλεγια? γιατι ολο γι αυτην μιλας
Θυμαμαι εναν πιο παλια ειχε φαει ιδιο κολλημα, μηπως εισαι ο βορδελος? Γιατι κ αυτος ετσι μας σκοτιζε τα παπαρια :2funny:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.615
Πόντοι
5.965

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.764
Πόντοι
3.246
οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική
Θα μπορουσε παντως γιατι εχει εξαφανιστει αυτος, σιγα τη γυναικα ελεγε, αλλα μολις εφυγε την εψαχνε παντου :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom