Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Ο καλυτερος κωλος στα στουντιο αυτη τη περιοδο για μενα . Μετρια φατσα , αναιμικη συμμετοχη , γκρινιαζε για το σφυροκοπημα στο ιεροποστολικο κ στα 4 να πηγαινω πιο χαλαρα αλλα η θεα της κωλαρας με τρελανε, απο τη πιπα τον χουφτωνα ανελεητα . Δε το χει με το σπορ ακομη , ειναι λιγο αμηχανηhttps://*****/en/StudioWorker/8988-Valeria
Για αυτην εχει κανεις να πει κατι η ειναι νωρις ακομα?
Τη πηρα στο απλο προγραμμα αδερφε στο 40 θησεως. Κοντουλα χωρις παχακια κ μικρο στηθος αλλα με γλυκο προσωπακι κ ωραιο κωλαρακι. Φιλοτιμη ειναι ξεκινησε με φιλακια στο στηθος , κατεβηκε αργα , πιπα της πλακας δε το χει κ μετα στα 4, ιεραποστολικο κ παλι στα 4 οπου εδωσα ενταση για να τελειωσω. Δε διαμαρτυρηθηκε , κατι χαμηλοφωνες κραυγες εβγαλε κ χαιρετησε τυπικα. Δε τα κλαψα αλλα θελει δουλειαΤη Βέρα την έχει δει κανεις;
Αυτην ή την Αλινα τη ψηλη ρωσιδα ελεγα να παω απο κροκεων 6 στον οροφο. Κατεληξα με τη 2η χθες ( ανεβασα κ κριτικη , δε ξερω αν θα ανεβει γιατι ειμαι νεο μελος ). Επεται ομως αυτη, θα ενημερωσωΜια εμμανουέλα απο μελανιάς 50 λεει τπτ ; Τι ξέρουμε μυστες μου
Ισχυει . Επισης αναλογα το mood που θα τη πετυχεις . Εχω παει πχ 2 φορες με τη σαμπρινα στο βουνο , η 1η ηταν τελειως διαφορετικα ομως γιατι ισως ημουν ο 1ος στην αρχη της βαρδιας . Η ορεξη της και η συμμετοχη της καμια σχεση δεν ειχαν με τη 2η φορα οπου με ξενερωσε και δε ξαναπηγαΤις περισσότερες φορές δημιουργείται ακόμα και ζήλια όταν κάποιος έγραψε ότι πέρασε καλά και ο άλλος που διαβάζει τη κριτική έφαγε φόλα.
Σου λέει "γιατί δεν τα έκανε σε μένα αυτά;"
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για τον @Αρίστιππος , απλά το έχω δει πολλές φορές αυτό.
Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότερες που δουλεύουν δεν έχουν τον αέρα και το μυαλό του επαγγελματία. Είναι αματούρια πολλές και δουλεύουν κυρίως με το mood.
Τι θα τους βγάλει ο άλλος. Αν είναι καθαρός, ωραίος, νέος κτλπ κτλπ.
Η Καταλεα τεχνικη εχει πλεον ( στις αρχες ηταν αγαρμπη ) παροτι ειναι βαριεστημενη και εμφανιση που ριχνει στα αυτια τις πιο πολλες εσκορτουδες κακα τα ψεμματα . Η Σαντρα πχ απο μαγο που θεωρειται εμφανισιακα δυνατο κομματι παροτι κωλαρινο εχει πιο στρογγυλο δε συγκρινεται με τη ρουμανα . Επισης βελτιωθηκε στη πορεια του χρονου τεχνικα πχ στη πιπα οι αλλαγες ειναι αισθητες κ το δουλευει αρτια πλεον αλλα ρε αλανια την εχω μπουχτισει .Εμφανίστηκε (ένα χρόνο δουλεύει ηδη) η Καταλέα,νέο ΤΟΠ μουνι η ωραιότερη εκδιδόμενη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ,τι λέω ποια Ελλάδα στον κόσμο. Όλοι μαζί στο Κασσάνδρας 6. Μικροί και μεγάλοι γαμίκουλες να κόψουμε εισιτήριο.
Οχι την εμμανουέλα λεω που ειναι σμρ στο μελαντιας 50 , οχι την αλινα απο κροκεονΑυτην ή την Αλινα τη ψηλη ρωσιδα ελεγα να παω απο κροκεων 6 στον οροφο. Κατεληξα με τη 2η χθες ( ανεβασα κ κριτικη , δε ξερω αν θα ανεβει γιατι ειμαι νεο μελος ). Επεται ομως αυτη, θα ενημερωσω
Στον κόσμο η ωραιότερη;Υπερβολή λίγο...Εμφανίστηκε (ένα χρόνο δουλεύει ηδη) η Καταλέα,νέο ΤΟΠ μουνι η ωραιότερη εκδιδόμενη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ,τι λέω ποια Ελλάδα στον κόσμο. Όλοι μαζί στο Κασσάνδρας 6. Μικροί και μεγάλοι γαμίκουλες να κόψουμε εισιτήριο.
Ναι αδερφε καταλαβα, ημουν αναμεσα στην Εμμανουελα που λες και την Αλινα χθες και πηγα σε Αλινα ( καμια δεν ειχα ξαναδει ) . Επεται η Εμμανουελα ομως για πορνοαυτοψιαΟχι την εμμανουέλα λεω που ειναι σμρ στο μελαντιας 50 , οχι την αλινα απο κροκεον
Θα κρατήσω μια επιφύλαξη.Γιατί στην Ελλάδα δεν είναι υπερβολή; Έτσι έγραψαν σε μια κριτική, λες και έχουν δει όλες τις εκδιδόμενες
Βασικά μόνο εμφάνιση από ότι φαίνεται έχει σαν ατού της η συγκεκριμένηΘα στο κάνω λιανά, η κοπέλα είναι για το παλμαρέ και μονο λόγω εμφάνισης στη γενική κατάσταση που επικρατεί. Τα λιγούρια είναι κατενθουσιασμενα όντες σαβουρογάμηδες μέχρι τώρα ή πιτσιρικαδα που δεν έχει δει τίποτα. Πρώτη τους φορά
Ιζαμπέλ από Κηφισού ε;Μονο με ιζαμπελ το χα τερματισει που εφτασα 8,9 φορες και ειπα στοπ
Αφού όλο στην Καταλέγια είσαι εσύ.Αυτόν τον Κινέζο τον έχω δει κι εγώ. χαχαχα
Ειρήνη Κηφισού, Αλβανιδοκωλάρα. Νέα άφιξη δεν την έχω δει. Και αυτή η Ντάρια επίσης καινούργια, αλλά έχουνε βάλει fake φώτος.Κορεσμος. Γι αυτό έλεγα επηξα στις ίδιες και στις ίδιες παω. Δεν βλέπω επιλογές
Μεταγραφή είναι, νομίζω.Ειρήνη Κηφισού, Αλβανιδοκωλάρα. Νέα άφιξη δεν την έχω δει.
Ίδιο σκαρί. Πολύ πιθανόν.Μεταγραφή είναι, νομίζω.
Πρέπει να είναι η πρώην Κιάρα του Βριλησσού 46, Κασσάνδρας 4Β, Tριγγέτα 3.
Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!'' Ημερήσια ενημέρωση για sex studio - πάνω από 67k αναρτήσειςΤο άλτερ εγκο του είμαι. Ποιος είναι αυτός;
Δεν εχω αλλα κατι μπορουμε να κανονισουμε θα μιλησουμε με το bou travel χαχαχΒαριέμαι να διαβάζω τώρα. Πούλμαν εχεις; να ανέβουμε στουντιο12
Θα μπορουσε παντως γιατι εχει εξαφανιστει αυτος, σιγα τη γυναικα ελεγε, αλλα μολις εφυγε την εψαχνε παντουοποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική