Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Άρα θα μου αρέσει, ωραίος ρε thx!! Γιατί το σκεφτόμουν αλλά κάνει όλο την πρώτη βάρδια και δεν με βολεύει.οχι την ειχα δει απο κοντα αλλα δε μου αρεσε
Άρα θα μου αρέσει, ωραίος ρε thx!! Γιατί το σκεφτόμουν αλλά κάνει όλο την πρώτη βάρδια και δεν με βολεύει.οχι την ειχα δει απο κοντα αλλα δε μου αρεσε
Ποια Σαμπίνα ρε; Πες μου στούντιο.αριστιππος μη ξεχασεις να πας στη σαμπινα μπορει να σου αρεσει δε χανεις τιποτα
Δε μας λες ομως το γυναικες σου αρεσουν τι τυπος τι σωμα κτλ περαν των υπηρεσιων.Άρα θα μου αρέσει, ωραίος ρε thx!! Γιατί το σκεφτόμουν αλλά κάνει όλο την πρώτη βάρδια και δεν με βολεύει.
Εμφάνιση καταλία από Κασσάνδρας 6, υπηρεσίες Ζένια από Κασσάνδρας 4Β.Δε μας λες ομως το γυναικες σου αρεσουν τι τυπος τι σωμα κτλ περαν των υπηρεσιων.
Δεν είναι στούντιο. Βέργας 7 και Εξηκίου 18Γ δουλεύει. Ψάξε σε αυτά τα δύο κριτικές. Απλό πρόγραμμα στο 20άρικο.Ποια Σαμπίνα ρε; Πες μου στούντιο.
Δεν ξέρω καν που είναι αυτά, κοινός δεν έχω πάει ποτέ και δεν νομίζω ότι πρόκειται να ασχοληθώ.... ευχαριστώ πάντως!Δεν είναι στούντιο. Βέργας 7 και Εξηκίου 18Γ δουλεύει. Ψάξε σε αυτά τα δύο κριτικές. Απλό πρόγραμμα στο 20άρικο.
Έχουν γραφτεί πολλά γιαυτήν...
αααα κατσε βρε εχω μια. Την ειδα ειχα παει καρφι γιαυτη αλλα με αυτα που ειδα την εκανα με βαρια.Η φερναντα ειναι ετσι οπως θεςΕμφάνιση καταλία από Κασσάνδρας 6, υπηρεσίες Ζένια από Κασσάνδρας 4Β.
Την έχω δει ρε, δεν πάω με μαύρες....αααα κατσε βρε εχω μια. Την ειδα ειχα παει καρφι γιαυτη αλλα με αυτα που ειδα την εκανα με βαρια.Η φερναντα ειναι ετσι οπως θες
ποια μαυρη μου λες? Δεν ειναι μαυρη η κοπελιαΤην έχω δει ρε, δεν πάω με μαύρες....
Κάτσε ρε, από στούντιο desire δεν λες;ποια μαυρη μου λες? Δεν ειναι μαυρη η κοπελια
exoyn anebasei kai kritikew giayth.Oxi dikew moy ennoeiteΚάτσε ρε, από στούντιο desire δεν λες;
γαμάτο σώμα άβυζη γενικά πολύ καλή παρουσία για τα χρονάκια που έχει στην πλατούλα της. Πως ειναι δυνατον αυτο? να εχει γαματο σωμα?πέρασα από αριστοτέλους 6 τις προάλλες και είδα μια σοφία ρωσίδα ή ουκρανή...μιλφ με γαμάτο σώμα, άβυζη και γενικά πολύ καλή παρουσία για τα χρονάκια που έχει στην πλατούλα της.....αλλά ακούω την τσατσά την βουλγάρα την ξανθιά να λέει φουλ πρόγραμμα 100 ευρώ όλα μέσα πλην κώλου......και ρωτάει ένας πιτσιρικάς δίπλα μου....για ακά πίπα πόσο??? και του λέει πάλι 100!!!! και δυστυχώς της τα έδωσε.......γιατί ρε φίλε ενέδωσες σε τέτοια απάτη??????? μαύρο!!!!!!!!!! Έχω να γαμήσω σε στούντιο πολύ καιρό και δικαίως!!!!!!
Το ακα τοσο κοστιζει εκτος εξαιρεσεων που η κοπελα ειναι καραμετρια και εκει το παζαρευεις γενικα το ολο θεμα ακομα και στα 50πέρασα από αριστοτέλους 6 τις προάλλες και είδα μια σοφία ρωσίδα ή ουκρανή...μιλφ με γαμάτο σώμα, άβυζη και γενικά πολύ καλή παρουσία για τα χρονάκια που έχει στην πλατούλα της.....αλλά ακούω την τσατσά την βουλγάρα την ξανθιά να λέει φουλ πρόγραμμα 100 ευρώ όλα μέσα πλην κώλου......και ρωτάει ένας πιτσιρικάς δίπλα μου....για ακά πίπα πόσο??? και του λέει πάλι 100!!!! και δυστυχώς της τα έδωσε.......γιατί ρε φίλε ενέδωσες σε τέτοια απάτη??????? μαύρο!!!!!!!!!! Έχω να γαμήσω σε στούντιο πολύ καιρό και δικαίως!!!!!!
Προσυπογραφω κι εγω για Ζενια.απο τις καλυτερες υπηρεσιες που εχω δεχθει.Εμφάνιση καταλία από Κασσάνδρας 6, υπηρεσίες Ζένια από Κασσάνδρας 4Β.
100€ για δέκα λεπτά... Εννοείται πως όχιπέρασα από αριστοτέλους 6 τις προάλλες και είδα μια σοφία ρωσίδα ή ουκρανή...μιλφ με γαμάτο σώμα, άβυζη και γενικά πολύ καλή παρουσία για τα χρονάκια που έχει στην πλατούλα της.....αλλά ακούω την τσατσά την βουλγάρα την ξανθιά να λέει φουλ πρόγραμμα 100 ευρώ όλα μέσα πλην κώλου......και ρωτάει ένας πιτσιρικάς δίπλα μου....για ακά πίπα πόσο??? και του λέει πάλι 100!!!! και δυστυχώς της τα έδωσε.......γιατί ρε φίλε ενέδωσες σε τέτοια απάτη??????? μαύρο!!!!!!!!!! Έχω να γαμήσω σε στούντιο πολύ καιρό και δικαίως!!!!!!
Εγώ πάντως και τις δύο φορές που την πήρα, ήταν μετριότητα. Τρίτη φορά δεν έχει...Προσυπογραφω κι εγω για Ζενια.απο τις καλυτερες υπηρεσιες που εχω δεχθει.
Η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν έχει πρόγραμμα των 80 ευρώ. Το ελεύθερο στοματικό πάει 100100 είναι φουλ στο μισαωρο . ο μικρός μπορούσε να πάρει 10-15 λεπτά με ακά στα 80. πάλι πολλά για τη θειτσα