Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.765
Πόντοι
7.636

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
λεω να παω να τη δω.
Απο φωτο ειναι καρατουμπανο.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μου έχει κινήσει και εμένα τη περιέργεια αυτό το ξανθό...
ξανθιες δεν ειναι το φορτε μου αλλα εδω η κοπελια κανει ζημιες, Αυτο το στουντιο που εργαζεται τωρα δεν εχω καλες εντυπωσεις.Οσες φορες εχω παει καρφι για μουνι που βλεπω ποτέ δεν ειναι η ιδια με φωτο.Τωρα να ξενιτευομαι μεχρι εκει κατω το σκεφτομαι.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Την εχει δει καποιος?
Συμπαθητικη ειναι αλλα απειρη. Ωραιο κωλαρακι εχει. Πιο κοντουλα απο οτι φαινεται στη φωτο κ με λιγο γαμπα παραπανω. Αξιζει μια επισκεψη , μη περιμενεις πολλα αλλα ειναι φιλοτιμη δε γκρινιαζει στο σφυροκοπημα

Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!'' Ημερήσια ενημέρωση για sex studio - πάνω από 67k αναρτήσεις

Τελευταία τροποποίηση:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
ξανθιες δεν ειναι το φορτε μου αλλα εδω η κοπελια κανει ζημιες, Αυτο το στουντιο που εργαζεται τωρα δεν εχω καλες εντυπωσεις.Οσες φορες εχω παει καρφι για μουνι που βλεπω ποτέ δεν ειναι η ιδια με φωτο.Τωρα να ξενιτευομαι μεχρι εκει κατω το σκεφτομαι.
Ετσι ειναι, το παθα με τη moni στο συγκεκριμενο απλα επειδη ημουν μετα απο ρακομελα τη τιμησα εν τελει. Αφρατη αρκετα, καμια σχεση με τις φωτο, βεβαια σε καποιους αρεσει το στυλ αυτο

Μιλαω για το 40 θησεως

Τελευταία τροποποίηση:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Που τη βρήκε τη μπέμπα ο Κινέζος; Παίζει να ναι ελληνοκινέζος. Ο μπαμπάς Έλλην και το φυσάει. Το κιτρινιαρικο γονίδιο της μαμάς είναι πολύ δυνατό και υπερίσχυσε. Γι αυτό η κιτρινόφατσα.
Μήπως είναι ο Ορέστης Τσανγκ που ονειρευόταν σεξουαλικά την δίδυμη που όλο ψήφιζε να την διώξει από το survivor :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Σ αυτό το στούντιο 12 πήγε κανενας τελικά; Στους δίπλα έχει κάτι φωτογραφίες, πχ την Ελις,φαίνεται κορμί λαμπάδα
Λιλιαν φιλε κουλουρακια να φυγεις και να βλεπεις αστερακια

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Ο άλλος χτες στο Κατεχακη 5 έγραψε κριτική ότι πέρασε 'εκπληκτικά' . Φόλιασε ένα 100αρι. Τί να πιστέψουμε τωρα;
Εξηγω οτι χρειαζεται αλλη αντιμετωπιση μαγκες το κοριτσι.Δεν γαμαμε ρομποτ.Ανθρωπος με ψυχολογια ειναι και η πουτανα...και μην ξεχναμε οτι η γυναικες θελουν πρωτα mindfuck και μετα pussyfuck

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εξηγω οτι χρειαζεται αλλη αντιμετωπιση μαγκες το κοριτσι.Δεν γαμαμε ρομποτ.Ανθρωπος με ψυχολογια ειναι και η πουτανα...και μην ξεχναμε οτι η γυναικες θελουν πρωτα mindfuck και μετα pussyfuck
Ενταξει βρε φιλος αμαν ειχαμε μια μερα μαζι με τα κοριτσια δε λεω θα το προσπαθουσαμε με τη κουβεντουλα κτλ αλλα εδω εχουμε πλεον ενα τεταρτο να μ,πουμε να γαμησουμε να περασουμε ομορφα τουλαχιστον για 15 λεπτα να ξεχασουμε οτι μαλακια μας συνοδευει.Πως να το πω αλλιως?Να νιωσουμε ομορφα γιαυτο παμε.Αν η καθε κοπελα ειναι παραξενη η δεν ειναι στη μερα της η ειναι κακοκεφι η κουρασμενη ηηηηηηηηηηηη το καταλαβαινω και τοτε ας παρει ρεπό.Εμενα οι πελατες μου οταν με πληρωνουν και με πληρωνουν πολυ καλα κανω και εγω τη δουλεια μου σωστα και ας εχω σκατα διαθεση κτλ.
Απλα εδω τπαρχουν κοπελες που ειναι ξεπετες καθαρα και ξαστερα μη κρυβομαστε πισω απο το κωλοδαχτυλο μας.Οταν μια κορασιδα δεν αξιζει Τ Ε Λ Ο Σ μαυρο.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Ρε κουλουρακια μπας και εχεις ερωτευτει με τη καταλεγια? γιατι ολο γι αυτην μιλας
Θυμαμαι εναν πιο παλια ειχε φαει ιδιο κολλημα, μηπως εισαι ο βορδελος? Γιατι κ αυτος ετσι μας σκοτιζε τα παπαρια :2funny:
Και εγώ ίδιο σκέφτηκα :grin: Οσον αφορά το Καταλεικό ζήτημα ας πω και εγώ την εμπειρία μου, στις 4 φορές που την έχω πάρει, καλή είναι, και ευγενική είναι και χιούμορ έχει, και στήνεται μια χαρά να τον φάει, και μπατσάκια στην κωλάρα της της έριξα...
Το μόνο που με χαλάει είναι πως έχει συνεχώς και αλλους γαμήκουλες να εξυπηρετήσει οπότε αναγκαστικά είναι βιαστική, αν δεν μπορείς να τελειώσεις γρήγορα εντός 12λέπτου αυξάνεται η ένταση της μουσικής και το κορίτσι πάει να βρει τις επόμενες ψωλές:embarrased:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι, υπάρχουν κοπέλες που ενδιαφέρονται για τα λεφτά που δίνεις, για αυτές ενδιαφερόμαστε και εμείς, για τις άλλες που δεν τις ενδιαφέρει, ούτε εμάς ενδιαφέρει, είναι πολύ απλά τα πράγματα, είμαστε καλοί με τους καλούς, κακοί με τους κακούς και ποιο μαλακες από τους μαλακες.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.484
Πόντοι
206
Πάντως τα studio είναι πολύ πεσμένα. Δεν φέρνουν πολλές νέες κοπέλες και οι περισσότερες από τις υπάρχουσες είναι μετριότατες, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον δεν υπάρχει χρήμα. Θα έλεγα ότι καλή είναι η γερμανοαλυσίδα λόγω και των σεντονιών μιας χρήσης (αν τα έχει ακόμα) και μετά η αλυσίδα Βριλησσού 46 (εκεί από σεντόνια δεν ξέρω τι γίνεται πάντως παλιότερα δεν αλλάζανε). Γενικά θα έλεγα ότι δεν θα φιτίλιαζα 150-200 ευρώ σε studio μόνο για καμιά μικρή του Β46 θα το έκανα, ή καμία περιστασιακή της Γερμανοαλυσίδας. Αν και είναι η αλήθεια ότι στο Πολύγωνο διαφημίζανε για Σέρβα κοπέλα που καμία σχέση δεν είχε με την Σερβία επί πολύ καιρό. Τουλάχιστον αν το είχαν πει από την αρχή όπως κάνουν άλλοι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν ήταν καλή στην δουλειά της η κοπέλα, απλά αυτά τα πράγματα βάζουν τον πελάτη σε δεύτερες σκέψεις, τον κάνουν με άλλα λόγια κάπως καχύποπτο. Τελοσπάντων, λίγες περιπτώσεις υπάρχουν στα studio και από εκεί και πέρα GDE, Glamour, your angels και κανένα στριπτιζάδικο. Έχουν στενέψει πολύ οι επιλογές από την αναδουλειά και την φτώχεια που έχει πέσει.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πάντως τα studio είναι πολύ πεσμένα. Δεν φέρνουν πολλές νέες κοπέλες και οι περισσότερες από τις υπάρχουσες είναι μετριότατες, γεγονός που δείχνει ότι μάλλον δεν υπάρχει χρήμα. Θα έλεγα ότι καλή είναι η γερμανοαλυσίδα λόγω και των σεντονιών μιας χρήσης (αν τα έχει ακόμα) και μετά η αλυσίδα Βριλησσού 46 (εκεί από σεντόνια δεν ξέρω τι γίνεται πάντως παλιότερα δεν αλλάζανε). Γενικά θα έλεγα ότι δεν θα φιτίλιαζα 150-200 ευρώ σε studio μόνο για καμιά μικρή του Β46 θα το έκανα, ή καμία περιστασιακή της Γερμανοαλυσίδας. Αν και είναι η αλήθεια ότι στο Πολύγωνο διαφημίζανε για Σέρβα κοπέλα που καμία σχέση δεν είχε με την Σερβία επί πολύ καιρό. Τουλάχιστον αν το είχαν πει από την αρχή όπως κάνουν άλλοι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν ήταν καλή στην δουλειά της η κοπέλα, απλά αυτά τα πράγματα βάζουν τον πελάτη σε δεύτερες σκέψεις, τον κάνουν με άλλα λόγια κάπως καχύποπτο. Τελοσπάντων, λίγες περιπτώσεις υπάρχουν στα studio και από εκεί και πέρα GDE, Glamour, your angels και κανένα στριπτιζάδικο. Έχουν στενέψει πολύ οι επιλογές από την αναδουλειά και την φτώχεια που έχει πέσει.
Υπαρχουν αρκετες αξιολογες κοπελες.Σιγουρα ΟΧΙ πολλες αλλα υπαρχουν.Τουλαχιστον καμια 10αδα.Οσο για το χρηματικο των 100-150-200 δεν θα τα εδινα σε χώρο στουντιο θεωρω οτι πρεπει να εισαι και πολυ θύμα για να τα δωσεις.Δεν ειναι πολλα αλλα ξεφτιλιζονται εκει αυτα τα ποσά.Μεχρι 50 ευρα δικαιολογητε.Βεβαια ο καθενας πανω στη καυλα του κανει οτι ναναι.Για μια ωριτσα σπιτι μου τα 150 θα τα εδινα ανετα αν ηξερα την κοπελα οχι ταρζανιες.

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Δοκιμαστε Λιλιαν απο στουντιο 12 μυστες.Δυνατο χαρτι θα με θυμηθειτε .Πατερας Ρωσος μητερα ασιατισσα.μοναδικη μιξη χαρακτηριστικων και σωματος που ο θεος δεν τσιγκουνευτηκε καθολου.Δυνατο γαμησι.Η τυπισσα δεν κωλωνει πουθενα.Βαθια γλωσσοφιλλα,γλυψιμο παντου.Σε αυτια στηθος κορμι αρχιδια και φτανει οπου θες.η πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της Απιστευτα στησιματα.Δεν σε αφηνει να παρεις ανασα.Ηλικια γυρω στα 25 .Κορμι αγαλμα .Δυομισαρι φυσικο βυζι με ρωγα που ανταποκρινεται στο γλυψιμο.Μουνακι μικρο στενο το δινει χωρις κρεμα.Κατεβαζει υγρα για πλακα και γουσταρει τι σεξ λες και γαμας για πρωτη φορα τον ερωτα της ζωης σου.Συστηνω ανεπιφυλακτα .Σε φουλ προγραμμα τα δινει ολα και φευγεις ζαλισμενος περνωντας την ΛΕΑ της Εθνικης Οδου μουδιασμενος.Καλη δοκιμη μαγκες.Περιμενουμε σχολια.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Δοκιμαστε Λιλιαν απο στουντιο 12 μυστες.Δυνατο χαρτι θα με θυμηθειτε .Πατερας Ρωσος μητερα ασιατισσα.μοναδικη μιξη χαρακτηριστικων και σωματος που ο θεος δεν τσιγκουνευτηκε καθολου.Δυνατο γαμησι.Η τυπισσα δεν κωλωνει πουθενα.Βαθια γλωσσοφιλλα,γλυψιμο παντου.Σε αυτια στηθος κορμι αρχιδια και φτανει οπου θες.η πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της Απιστευτα στησιματα.Δεν σε αφηνει να παρεις ανασα.Ηλικια γυρω στα 25 .Κορμι αγαλμα .Δυομισαρι φυσικο βυζι με ρωγα που ανταποκρινεται στο γλυψιμο.Μουνακι μικρο στενο το δινει χωρις κρεμα.Κατεβαζει υγρα για πλακα και γουσταρει τι σεξ λες και γαμας για πρωτη φορα τον ερωτα της ζωης σου.Συστηνω ανεπιφυλακτα .Σε φουλ προγραμμα τα δινει ολα και φευγεις ζαλισμενος περνωντας την ΛΕΑ της Εθνικης Οδου μουδιασμενος.Καλη δοκιμη μαγκες.Περιμενουμε σχολια.
Τα λες ωραια κ πειστικα οποτε παρασκευη απογευμα θα περασω αρχοντα και θα γραψω εντυπωσεις. Απο τους λιγους που εδωσαν και μια καινουργια εδω κ μπραβο σου ελπιζω να αξιζει οπως λες, ειτε απλα εμφανισιακα ειτε σε συμμετοχη ειτε κ στα 2

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom