Επισκέπτης
Η Κατερίνα από Βριλλησού 57;Σιμερα η Αγαπη μεχρι τις 4:00.
Αβριο πρωι η Λολα μετα Κατερινα και μετα Αγαπη.
Η Κατερίνα από Βριλλησού 57;Σιμερα η Αγαπη μεχρι τις 4:00.
Αβριο πρωι η Λολα μετα Κατερινα και μετα Αγαπη.
Η χοντρή βαμμένη ξανθιά Ελληνίδα ήταν με το κομψό κλασσικό ντύσιμο μετά κοσμημάτων και την σωστή εκφορά λόγου;
Πιπίνου 118:Ξεψάρωσε η καινούργια τσατσά-παλαιά κοινωνική λειτουργός..."και όχι πλύστρα που την πήραν από το πλυσταριό για να την κάνουν τσατσά"...Ναι η αριστοκρατική κυρία του κουμ-καν
Moλις διαβασα την κριτικη σουΦυλής 104 Μαρίνα τούμπανο πύραυλος καύλαααααααααα, 40" 70 ευρώ.
Εφυγα ντροπιασμένος και φτωχός. Ακλουθεί κριτική.
Τν ιδια απορια εχω και εγω.Στο δροσοπουλου 97 γιατι δεν ανοιγουν?Χτυπουσα και χτυπουσα αλλα ενω ειχε φως κατω δεν μου ανοιγανε.
δεν ειναι λιγες οι φορες που μου εχει συμβει και εμενα....
Φυλής 104 Μαρίνα τούμπανο πύραυλος καύλαααααααααα, 40" 70 ευρώ.
Εφυγα ντροπιασμένος και φτωχός. Ακλουθεί κριτική.
Και δουλεύει και αύριο Παρασκευή απόγευμα όπως βλέπω .... ;)Επισης περασα να δω και την Μαρινα
Εκφυλο τουμπανιασμενο μελαχρινο με προσωπο οπως ακριβως μου αρεσει !Χειλαρες πρησμενα μαγουλακια και φοβερο βλεμμα!Πολυ ωραιο παιδι!!
Τα έχουμε πει...κόβουν φάτσες από την περιστρεφόμενη κάμερα που είναι πάνω αριστερά όπως βλέπεις την εσωτερική πόρτα του στούντιο.Τουλάχιστον μέχρι που σταμάτησα να πηγαίνω, ήταν πάνω αριστερά.Σταμπάρουν όσους έχουν πάει κάποιες φορές και δεν μπήκανε στα ενδότερα η κάποιους που τους φαίνονται ύποπτοι(κρατικοί-δημοτικοί υπάλληλοι) και δεν ανοίγουν.Στο δροσοπουλου 97 γιατι δεν ανοιγουν?Χτυπουσα και χτυπουσα αλλα ενω ειχε φως κατω δεν μου ανοιγανε.
[/b] [/font] [/font]
Στ'αρχίδια μας και μας!!!