Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επίσκεψη χτες μεσημέρι στο Αριστομένους 72. Ρωσίς Βικτώρια με φουλ πρόγραμμα, ξανθιά. Εγώ προσωπικά δεν πλήρωνα πάνω από 20 ευρώ γι' αυτό το μωρό. Η τσατσά μας έκραξε που αφήσαμε τέτοιο κελεπούρι.

Πιπίνου 118 ακόμα πιο αναιδής τσατσά μας παρουσίασε την Εύα την οποία έχω τιμήσει πολλάκις. Φεύγοντας μας έκαξε κι αυτή λέγοντας "θυμάμαι πολύ καλά πρόσωπα. Σας παρακαλώ μην ξαναπεράσετε, κάθε μέρα θα είναι η Εύα". οκ δεν θα ξαναπεράσουμε κυρά μου, αλλά όταν θα φύγει η εύα και θα διαφημίζεις την καινούργια κοπέλλα ούτε τότε θα ξαναπεράσουμε...

Μερικαὶ χρήζουν ἀμέσου εἰσαγωγῆς καὶ θεραπείας εἰς κεντρικὸν νοσηλευτικὸν ἴδρυμα...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αγ.Μελετίου 37.Η καινούργια μουνάρα Πωλίνα δεν είναι καθόλου καινούργια.Η γνωστή παλαιά Πωλίνα από Αγ.Μελετίου 37-Αχαρνών 85-Φραντζή 47 με τις ψεύτικες κριτικές στο παλαιό Bourdela.Μάγκικο στυλ και "ξέρω γω...".ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Λες δηλαδή να μήν άλλαξε ο Μανωλιός...?! Ούτε μία στα 100 δεν της δίνεις ?  :think:
Γιατί τελευταία βλέπω κατι αλλαγούλες προς το καλύτερο (αν και όχι μόνιμες και με αρκετά πάνω κάτω - τρικυμία ένα πράμα).

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 18/11

Κασσανδρας 3 (κατω): Αλεξια (νεα κοπελα)- Αννα-Μαρια -Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Σιλβη- Νινα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ιρενα- Βικυ- Ελενη
Κασσανδρας 6: Μελινα- Κατια- Αννετα

Ελ.Βενιζελου 40 (κατω):Μαριλενα- Ιρενα
Ελ.Βενιζελου 40 (πανω):Αλισια- Αλισια

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα 18/11

Κασσανδρας 3 (κατω): Αλεξια (νεα κοπελα)- Αννα-Μαρια -Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Σιλβη- Νινα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ιρενα- Βικυ- Ελενη
Κασσανδρας 6: Μελινα- Κατια- Αννετα

Ελ.Βενιζελου 40 (κατω):Μαριλενα- Ιρενα
Ελ.Βενιζελου 40 (πανω):Αλισια- Αλισια
Κυρία Λίτσα πότε γυρνάει η Μόνικα.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Καλησπέρα παίδες,λίγο άκαιρη η πληροφορία , αλλά...χθες το βραδάκι κατά τις 10 πέρασα από καρέα 30,ήταν κάποια Έφη...αξιογάμητο,αλλά δεν ρίσκαρα,πήγα για τα γνωστά στανταρ του μαγαζιού.'Εχει κανείς εμπειρία με την κυρία??

27

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σιμερα η Αγαπη μεχρι τις 4:00.
Αβριο πρωι η Λολα μετα Κατερινα και μετα Αγαπη.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Γεγονος.

Δεν ειναι τυχαιο που παλιοτερα υπηρχαν 3 οικοι ανοχης (2 επι της Ζωοδοχου Πηγης και ενας επι της Δερβενειων αν θυμαμαι καλα) και επισης εκλεισαν.....

ΥΓ: Ο Χρονικος προσδιορισμος ειναι αψογος......
έλα ρε...πέθανε ο Μόρισον? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :think: :uglystupid:

Συνημμένα

• Jim Morrison 02.jpg
    Jim Morrison 02.jpg
    65,7 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Επίσκεψη χτες μεσημέρι στο Αριστομένους 72. Ρωσίς Βικτώρια με φουλ πρόγραμμα, ξανθιά. Εγώ προσωπικά δεν πλήρωνα πάνω από 20 ευρώ γι' αυτό το μωρό. Η τσατσά μας έκραξε που αφήσαμε τέτοιο κελεπούρι.

Πιπίνου 118 ακόμα πιο αναιδής τσατσά μας παρουσίασε την Εύα την οποία έχω τιμήσει πολλάκις. Φεύγοντας μας έκραξε κι αυτή λέγοντας "θυμάμαι πολύ καλά πρόσωπα. Σας παρακαλώ μην ξαναπεράσετε, κάθε μέρα θα είναι η Εύα". οκ δεν θα ξαναπεράσουμε κυρά μου, αλλά όταν θα φύγει η εύα και θα διαφημίζεις την καινούργια κοπέλλα ούτε τότε θα ξαναπεράσουμε...
Η χοντρή βαμμένη ξανθιά Ελληνίδα ήταν με το κομψό κλασσικό ντύσιμο μετά κοσμημάτων και την σωστή εκφορά λόγου;

thiseos40

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα μέχρι τις 02.00 ΙΡΕΝΑ και ΤΖΕΣΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Θα περασω αλλα αν ειναι τιποτα παλτα, δεν ξερω τι θα τα κανεις τα τοσα θαυμαστικα που εβαλες...

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θα περασω αλλα αν ειναι τιποτα παλτα, δεν ξερω τι θα τα κανεις τα τοσα θαυμαστικα που εβαλες...
Για την Ιρένα υπάρχει μια θετική κριτική από εξέχων μέλος...!!! Άσε τα πάνω θαυμαστικά και διάβασε εδώ:

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom