CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
====
Χμμ..... Επί της Ισαυρων (27 ?) φίλτατε ....
Για να το λες ενδεχομενως και εκει....
Δεν ειναι δυνατον να τα ξερω ολα....
====
Αυτό το φιλικά με τελείωσε! Ετσι και συναντηθούμε ποτέ να θυμάσαι ότι μέχρι χειραψία θα πάμε έτσι?
Σχετικα νεο φρουτο ειναι ναι!Κατερίνα ? New fruit ? Φωτο-?
Έτσι και έτσι..Προσωπική μου αδυναμία είναι περισσότερο...Με φτιάχνει αυτό το αθώο χαζοΰφος της...Ακομα πανω πρεπει να ειναι!
Υ.Γ Τοσο καλη ειναι στα ενδωτερα η σπιρτοΝτανιελα Αρχοντα?
====
Δεν ηταν τεσσερα κ τωρα δεν υπαρχει κατι.Τέρμα Λιοσίων υπήρχε κάποτε τουλάχιστον μια τετράδα από studios. Τώρα υπάρχει τίποτα;
Δεν ηταν τεσσερα κ τωρα δεν υπαρχει κατι.
μια ζωη η ιδια συμπεριφορα εκει περα... το καλοκαιρακι δουλευε η κατερινα που πηρε προσφατα ο πιατσας στη βριλησσου και ειναι οκ...φαινοταν ενδιαφερον κοπελα και δεν ειχα μπει απο τετοιες μαλακιες του παρελθοντος..Επίσκεψη χτες μεσημέρι στο Αριστομένους 72. Ρωσίς Βικτώρια με φουλ πρόγραμμα, ξανθιά. Εγώ προσωπικά δεν πλήρωνα πάνω από 20 ευρώ γι' αυτό το μωρό. Η τσατσά μας έκραξε που αφήσαμε τέτοιο κελεπούρι.
Πιπίνου 118 ακόμα πιο αναιδής τσατσά μας παρουσίασε την Εύα την οποία έχω τιμήσει πολλάκις. Φεύγοντας μας έκαξε κι αυτή λέγοντας "θυμάμαι πολύ καλά πρόσωπα. Σας παρακαλώ μην ξαναπεράσετε, κάθε μέρα θα είναι η Εύα". οκ δεν θα ξαναπεράσουμε κυρά μου, αλλά όταν θα φύγει η εύα και θα διαφημίζεις την καινούργια κοπέλλα ούτε τότε θα ξαναπεράσουμε...