Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ιπποκράτους 144 έκλεισε? Ξέρει κανένας τι παίζεται? Βόλευε πολύ...
Ιπποκράτους 144 έκλεισε? Ξέρει κανένας τι παίζεται? Βόλευε πολύ...
Ετσι εχω ακουσει και εγω.μάλλον φίλτατος!την περασμένη κυριακή που πέρασα από εκεί ήταν κλειστό.
Ετσι εχω ακουσει και εγω.
Σφραγιστικε μετα απο εντονες διαμρτυριες των κατοικων της περιοχης.
Αγνωστο το μελλον του.
Ετσι εχω ακουσει και εγω.
Σφραγιστικε μετα απο εντονες διαμρτυριες των κατοικων της περιοχης.
Αγνωστο το μελλον του.
Γεγονος.Ἔ, Ἐξάρχεια, ὁπότε ὁμιλῶμεν διὰ λυσικόμους ἀνυποδήτους 70χρονας αἱ ὁποῖαι τὴν τελευταία φορὰ κατὰ τὴν ὁποίαν ἐσυνουσιάσθησαν ὁ Jim Morrison εὑρίσκετο ἀκόμη ἐν ζωῇ.
210-38.07.166ξέρει κανένας συναγωνιστής τι παίζει σήμερα σε σολωμού 32 ισόγειο?πρόγραμμα δεν βλέπω πουθενά!!!!
Xθεσινοβραδυνη καταθεση στην Κατερινα απο Βριλλησου 55,57[/color] κλπ!
της δινω δυο φιλικα πουτσοσκαμπυλα στα μαγουλακια
Προχτες το πρωι που περναγα απο εκει ηταν ανοιχτο!!!!Γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι συμβαινει με το στουντιο της κατεχακη?
Χαθηκε το site,μπας και εκλεισε?
κριμα γιατι καμμια φορα το τιμουσα μετα τη δουλεια,βολευει!!
πέρασμα από θησέως 40 και επιλογές 2 ένα μπάζο στον πρώτο που δεν θα το γαμούσε ούτε ο μιριγκόγκος και στον 2ο η ιρένα.Λοιπόν το κορίτσι είναι γλυκύτατο,δεν κατέχει την τέχνη την οποία επέλεξε,αλλά είναι τόσο γλυκιά και gfe που πραγματικά πέρασα θαυμάσια με το μωρό.Εντάξει το πρόσωπό της δεν είναι τέλειο,αλλά είναι πολύ γλυκό.Το κορμί της είναι ωραίο και γενικά είναι vfm.Στην ισμήνης ήταν η ρόζα εντυπωσιακό κορμί,αλλά φάτσα λούκυ λούκ!Στην συγγρού 144 ήτο η σάρα και μετά θα ήτο η βικτώρια και στη στρατηγού τριγγέτα ήτο η μάρθα.Αυτά συναγωνιστές..
καρεα ντραπηκες να πας?
====Γεγονος.
Δεν ειναι τυχαιο που παλιοτερα υπηρχαν 3 οικοι ανοχης (2 επι της Ζωοδοχου Πηγης και ενας επι της Δερβενειων αν θυμαμαι καλα) και επισης εκλεισαν.....
ΥΓ: Ο Χρονικος προσδιορισμος ειναι αψογος......