solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα τιμηθει και θα εκτιμηθει συντομα
Κι ελεγα τι μου θυμιζει?!17:00-23:00 σε μας η Αντζελα ρουμανα με το φουλ προγραμα
Ναι!!!!εχει επιστρεψει η κιμ στις βαρδιες στο 46??
Ναι!!!!
Θα ειναι σημερα μετα τις 6!!!
Αμα πατε να μπειτε στο νεο δωματιο!!!Επαθα πλακα μαγκες!!!
H Κιμ παντα εχει κεφια!!!spoon ειδα αυτοτο εντυπωσιακο δωματιο με το τζακουζι(?) στο site tou μαγαζιου που παραδοξως δεν εχει την κιμ αλλα μου ειπε η τσατσα οτι δεν ηθελε να φωτογραφηθει...
τι λεει το μωρο ειχε κεφια??(μα τι ρωταω
στο υπογειο ειναι αυτο το δωματιο???
απομονοσα αυτα τα δυο γιατι εχω την εξης απορια. εφοσον οι βαρδιες ειναι 2(10-18 και 18-02), πως χωρανε 3 κοπελες; εκτος αν παιζει διδυμο οποτε παω πασο...Προγραμμα Θησέως 40 - πανω (10.00-18.00 και 18.00-02.00)
παρασκευή : Μαριλένα - Βίκυ - Νίνα
Προγραμμα Θησέως 40 - κάτω(10.00-18.00 και 18.00-02.00)
δευτέρα : Αντίνα - Βίκυ - Νίνα
Oσες βολτες και να κανει καποιος δυσκολα θα βρει πιο ασχημη!!Κι ο Γιωτης Τσαλουχιδης να ντυνοταν γυναικα πιο σεξυ θα ητανΑριστοτέλους 177 : Άλικη. Μελαψή – κοντή – χοντρή και άσχημη. Μια απο τις δυο χειρότερες παρουσιες της βόλτας.
απομονοσα αυτα τα δυο γιατι εχω την εξης απορια. εφοσον οι βαρδιες ειναι 2(10-18 και 18-02), πως χωρανε 3 κοπελες; εκτος αν παιζει διδυμο οποτε παω πασο...
Λεας Καραγιαννη 35 : Κάρλα. Ξανθιά, μέτρια με πολύ σύντομο σαλόνι, χωρίς να μπορέσουμε να την «επεξεργασθούμε» παραπάνω λεπτομέρειες.
Αγίου Μελετίου 37 : Η Νατάσσα με την πεταλούδα.
αρα θα εισαι και εσυ στην βαρδια για να γινετε 4;;; ;)________H καλή χωράνε παντού________
Σημερα 23/11
Ελ.Βενιζελου 40 (πανω): Μαριλενα- Αννα Σερβα
Ελ.Βενιζελου 40 (κατω): Αντινα - Βικυ ή Νινα