Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
πού πήγε η σάρα?πού πήγε η σάρα?πού πήγε η σάρα?πού πήγε η σάρα?που πήγε η σάρα?πού πήγε η τζίνα?πού πήγε η τζίνα?πού πήγε η τζίνα?πού πήγε η τζίνα?πού πήγε η τζίνα? :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Θα κάνω τα τηλεφωνά μου και αν μάθω κάτι θα ενημερώσω αμέσως γιατί σαν καλός πελάτης του καρέα 30 με αυτά που διάβασα τρελάθηκα.Αντε τώρα να ξαναβρούμε τέτοια μωρά.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Εκείνο το διαμερισματάκι στο 2 όροφο  στην οδό Αριστοτέλους λειτουργεί ακόμα? :think: :think: :think:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθεσινη απογευματινη επισκεψη Ηλιου 82 Μαριλενα η Ελληνις , απο τη Χαλκιδα της Αλβανιας την εποχη που δουλευε στη Φυλης , την εκανα  με ελαφρα πηδηματακια 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εκείνο το διαμερισματάκι στο 2 όροφο  στην οδό Αριστοτέλους λειτουργεί ακόμα? :think: :think: :think:
μάλλον ναι γιατί έμπαιναν κάτι φοβερά κομμάτια μια μέρα αλλά έχω χάσει το τηλ. Μήπως το έχεις;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
καλημερα.Χθες μολις διαβασα το συγκεκριμενο,πιστεψτε το η οχι επιασα και τις δυο πιθανες υπηρεσιες που μπορει να το εκαναν και τους ειπα δυο λογακια.Αν μπορεις ομως καλε μου στειλε σε προσωπικο μηνυμα την περιγραφη της υπηρεσιας για να ξερω αν ειναι να την διωξουμε αν συνεχισει.

Σχετικά με αυτά που έγραφα για το Κασάνδρας 3 πάνω
παραθέτω τελευταία κριτική για την Άννα τη Σέρβα
διαβάστε τι λέει για την υπηρεσία
"Overall:μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση,που αν είχε καλλίτερη υποδοχή(μιλάω για την...μαντάμ στην υποδοχή)θα ήταν το best of all value 4 money!Μιλάμε παιδιά για μια αγένεια και μια ξινίλα,που δεν την έχω συναντήσει πουθενά!!!Να φανταστείτε πως όταν ανέβηκα,διαπίστωσα πως δεν είχα το αντίτιμο του εισητηρίου.Είχα όμως ανέβει τα σκαλιά και είχα ήδη μπει στο studio.Βγήκε η κυριούλα και ενώ ήταν ok στην αρχή,μετά σαν να την τσίμπησε κάτι στον κώλο!Την ρωτάω μέχρι τι ώρα θα ήταν η Άννα εκεί και με μια αγένεια,έχοντας ήδη μπει στα "ιδιαίτερα",μου λέει:"φεύγει τώρα,σε 20΄". Έίπε και κάτι άλλα που δεν άκουσα".

Τα δυο λογάκια δεν πιάσανε τόπο  Κα Λίτσα μου
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο
Θεωρητικά έχετε χάσει από μένα μέχρι στιγμής 320 ευρώ

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 10/09

Κασσανδρας 3 (κατω): Αμαντα- Μιχαελα- Αμαντα
Κασσανδρας 3 (πανω): Βερονικα- Αννα η Σερβα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Ρενατα- Βικυ- Ευα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Σχετικά με αυτά που έγραφα για το Κασάνδρας 3 πάνω
παραθέτω τελευταία κριτική για την Άννα τη Σέρβα
διαβάστε τι λέει για την υπηρεσία
"Overall:μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση,που αν είχε καλλίτερη υποδοχή(μιλάω για την...μαντάμ στην υποδοχή)θα ήταν το best of all value 4 money!Μιλάμε παιδιά για μια αγένεια και μια ξινίλα,που δεν την έχω συναντήσει πουθενά!!!Να φανταστείτε πως όταν ανέβηκα,διαπίστωσα πως δεν είχα το αντίτιμο του εισητηρίου.Είχα όμως ανέβει τα σκαλιά και είχα ήδη μπει στο studio.Βγήκε η κυριούλα και ενώ ήταν ok στην αρχή,μετά σαν να την τσίμπησε κάτι στον κώλο!Την ρωτάω μέχρι τι ώρα θα ήταν η Άννα εκεί και με μια αγένεια,έχοντας ήδη μπει στα "ιδιαίτερα",μου λέει:"φεύγει τώρα,σε 20΄". Έίπε και κάτι άλλα που δεν άκουσα".

Τα δυο λογάκια δεν πιάσανε τόπο  Κα Λίτσα μου
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο
Θεωρητικά έχετε χάσει από μένα μέχρι στιγμής 320 ευρώ
Αγαπητε συναγωνηστη θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου πραγματικα αυτες οι συμπεριφορες ειναι ακαταλαβιστικες

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητε συναγωνηστη θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου πραγματικα αυτες οι συμπεριφορες ειναι ακαταλαβιστικες
φερτε σε μενα αυτη τη τσατσα θα την κανω εκπαιδευση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
φερτε σε μενα αυτη τη τσατσα θα την κανω εκπαιδευση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε Ντάρια αφού ξέρεις κι εσύ ότι μερικές φορές με αυτά που βλέπουν οι υπηρεσίες τα νεύρα τους τεντώνονται...Την τσατσα γαμάμε στο κάτω κάτω?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ρε Ντάρια αφού ξέρεις κι εσύ ότι μερικές φορές με αυτά που βλέπουν οι υπηρεσίες τα νεύρα τους τεντώνονται...Την τσατσα γαμάμε στο κάτω κάτω?
ναι αλλα η συμπερηφορα της πρεπει να ειναι σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η δικες μου λενε και τι θελετε να πιειτε και αν δεν περνανε λενε καλη σας μερα εχουμε και αλλες κοπελες οποτε θελετε ελατε και παρτε κα μια καραμελιτσα........... και ειπα και στις 2 οτι για τις ωρες της δουλειας πρεπει να κολλησουν ενα χαμογελο στο προσωπο και αν εχουν προβληματα μην ερχονται καθολου στη δουλεια.........

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ναι αλλα η συμπερηφορα της πρεπει να ειναι σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! η δικες μου λενε και τι θελετε να πιειτε και αν δεν περνανε λενε καλη σας μερα εχουμε και αλλες κοπελες οποτε θελετε ελατε και παρτε κα μια καραμελιτσα...........
Να είναι σωστή και τυπική με ευγένεια σίγουρα... Αλλά με τόσα που έχω δει αρχίζω και σκέφτομαι πως αντέχουν μερικές φορές με τον κάθε μαλάκα σαν εμάς, που πάει και πουλάει μαγκιά... Εγώ μερικές φορές αν ήμουν στην θέση τους θα είχα σπάσει κανέναν στο ξύλο...

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να είναι σωστή και τυπική με ευγένεια σίγουρα... Αλλά με τόσα που έχω δει αρχίζω και σκέφτομαι πως αντέχουν μερικές φορές με τον κάθε μαλάκα σαν εμάς, που πάει και πουλάει μαγκιά... Εγώ μερικές φορές αν ήμουν στην θέση τους θα είχα σπάσει κανέναν στο ξύλο...
γι'αυτο δεν εισαι σε αυτη τη θεση! απο τη στηγμη μου διαλεξαν αυτη τη δουλεια και εχει δεν εχει δουλεια- ενα 50 τη βαρδια βαζουν στη τσεπη ειναι υποχρεωμενες να αντεχουν το καθε μαλακα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
[size=14pt]γι'αυτο δεν εισαι σε αυτη τη θεση![/size] απο τη στηγμη μου διαλεξαν αυτη τη δουλεια και εχει δεν εχει δουλεια- ενα 50 τη βαρδια βαζουν στη τσεπη ειναι υποχρεωμενες να αντεχουν το καθε μαλακα
Μην λες μεγάλες κουβέντες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποια στιγμή ίσως με δεις εκεί... τεςπα την συζήτηση αυτή θα την κάνουμε κάποια άλλη στιγμή.  ;)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μην λες μεγάλες κουβέντες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάποια στιγμή ίσως με δεις εκεί... τεςπα την συζήτηση αυτή θα την κάνουμε κάποια άλλη στιγμή.  ;)
αχαχχαχα αλλα δεν θα σε παρω στη δουλεια αφου λες θα τρωνε ξυλο οι πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
αχαχχαχα αλλα δεν θα σε παρω στη δουλεια αφου λες θα τρωνε ξυλο οι πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχαχα
θα το παίζω φούστης και θα είμαι ευγενικός... θα φοράω και ένα μπουρνούζι και θα μοιράζω καραμελίτσες...  :2funny: :2funny: :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα
θα το παίζω φούστης και θα είμαι ευγενικός... θα φοράω και ένα μπουρνούζι και θα μοιράζω καραμελίτσες...  :2funny: :2funny: :2funny:
θα πηγαινεις κ'εσυ στο δωματιο αμα δεν προλαβαινει η κοπελα???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom