Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
σωστά τα λέει η Ντάρια, δίκιο έχει εν μέρει και ο Πιτσιρίκος
το θέμ είναι η συμεριφορά σε αυτούς που είναι ευγενικοί και δν πουλάνε μαγκιά. Δηλαδή σε έναν άνθρωπο που ευγενικά μπαίνει σε ένα στούντιο να δει
αν του αρέσει η κοπέλα και λέει ευχαριστώ και φεύγει. αλλά βλέπετε ότι είναι συγκεκριμένα τα στούντιο που υπάρχουν απράπονα για την υπηρεσία, άρα επιμένω πως είναι πρόβλημα νοοτροπίας και κακίας

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σωστά τα λέει η Ντάρια, δίκιο έχει εν μέρει και ο Πιτσιρίκος
το θέμ είναι η συμεριφορά σε αυτούς που είναι ευγενικοί και δν πουλάνε μαγκιά. Δηλαδή σε έναν άνθρωπο που ευγενικά μπαίνει σε ένα στούντιο να δει
αν του αρέσει η κοπέλα και λέει ευχαριστώ και φεύγει. αλλά βλέπετε ότι είναι συγκεκριμένα τα στούντιο που υπάρχουν απράπονα για την υπηρεσία, άρα επιμένω πως είναι πρόβλημα νοοτροπίας και κακίας
η τσατσα παντα πρεπει να ειναι ευγενικη με τους ολους :rockon: :rockon: :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σχετικά με αυτά που έγραφα για το Κασάνδρας 3 πάνω
παραθέτω τελευταία κριτική για την Άννα τη Σέρβα
διαβάστε τι λέει για την υπηρεσία
"Overall:μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση,που αν είχε καλλίτερη υποδοχή(μιλάω για την...μαντάμ στην υποδοχή)θα ήταν το best of all value 4 money!Μιλάμε παιδιά για μια αγένεια και μια ξινίλα,που δεν την έχω συναντήσει πουθενά!!!Να φανταστείτε πως όταν ανέβηκα,διαπίστωσα πως δεν είχα το αντίτιμο του εισητηρίου.Είχα όμως ανέβει τα σκαλιά και είχα ήδη μπει στο studio.Βγήκε η κυριούλα και ενώ ήταν ok στην αρχή,μετά σαν να την τσίμπησε κάτι στον κώλο!Την ρωτάω μέχρι τι ώρα θα ήταν η Άννα εκεί και με μια αγένεια,έχοντας ήδη μπει στα "ιδιαίτερα",μου λέει:"φεύγει τώρα,σε 20΄". Έίπε και κάτι άλλα που δεν άκουσα".

Τα δυο λογάκια δεν πιάσανε τόπο  Κα Λίτσα μου
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο
Θεωρητικά έχετε χάσει από μένα μέχρι στιγμής 320 ευρώ
Δυστυχως θα συμφωνησω με τον heellover !!!
Παραθετω δε απο κατω το τι ειχα γραψει στις 5 Σεπτεμβριου !!!

[size=10pt]Επιστροφη απο την Σερβα οπου εγινε λιγο το ελα να δεις !!
Το μονο που με χαλασε φευγοντας και ενω ολα ειχαν παει καλα ,σαν ευγενης νεος καληνυχτησα το κοριτσι στην κουζινα και η υπηρεσια αντι για καληνυχτα μου την ειπε κιολας οτι κρατησα πολυ το κοριτσι μεσα !!!
Δεν απαντησα απλα εφυγα !!
Δηλαδη με το κατοσταρικο ποσο θα επρεπε να το κρατησω το κοριτσι 15 λεπτα ??
Απλη ερωτηση !!!
Για να προσεχουμε λιγο γιατι στο τελος δεν θα παταει κανενας !!
Και τα CT παρακαλανε για ενα 250αρι στα 5αστερα !!![/size]

Μπορω να πω οτι και εμενα με χασατε απο πελατη !!!
Τα νουμερα ξερω πως δεν σας ενδιαφερουν οποτε δεν τα γραφω αν και ειναι μεγαλα !!!
Την καλημερα μου !!!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως θα συμφωνησω με τον heellover !!!
Παραθετω δε απο κατω το τι ειχα γραψει στις 5 Σεπτεμβριου !!!

[size=10pt]Επιστροφη απο την Σερβα οπου εγινε λιγο το ελα να δεις !!
Το μονο που με χαλασε φευγοντας και ενω ολα ειχαν παει καλα ,σαν ευγενης νεος καληνυχτησα το κοριτσι στην κουζινα και η υπηρεσια αντι για καληνυχτα μου την ειπε κιολας οτι κρατησα πολυ το κοριτσι μεσα !!!
Δεν απαντησα απλα εφυγα !!
Δηλαδη με το κατοσταρικο ποσο θα επρεπε να το κρατησω το κοριτσι 15 λεπτα ??
Απλη ερωτηση !!!
Για να προσεχουμε λιγο γιατι στο τελος δεν θα παταει κανενας !!
Και τα CT παρακαλανε για ενα 250αρι στα 5αστερα !!![/size]

Μπορω να πω οτι και εμενα με χασατε απο πελατη !!!
Τα νουμερα ξερω πως δεν σας ενδιαφερουν οποτε δεν τα γραφω αν και ειναι μεγαλα !!!
Την καλημερα μου !!!
δεν πιστευω να σου χτυπαγε και την πορτα... :think: :think: :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι ευτυχως αυτο δεν εγινε !!!
Δεν εχω παραπονο !!! :2funny:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Εδοκιμάσθη η ταϋλανδέζα Νανά στο Φυλής 104. Γλυκύτατη κοπέλα εν αντιθέσει με την αυστηρή, αγέλαστη και άκαμπτη κυρία της υποδοχής. Θα ακολουθήσει ενημέρωσις.

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.691
Πόντοι
506
5-11 Φριδα :-* 11-05 Νανσυ :-* :-* :-*

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!!! >:( >:( >:(
Πώς δεν υπαρχει??
Στο καρεα 30,μια φορα στο 25λεπτο ανεβηκε η τσατσα στον 1ο οροφο με τα δωματια και μισοανοιξε την πορτα και αρχισε να φωναζει κατα τη διαρκεια της συνουσιας μου με την κοπελα..... :huh: :huh: :huh:
Η καριολα ξανθια μεγαιρα της μεταμεσονυχτιας βαρδιας  :tickedoff:

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τι κολλημα εχετε με τις τσατσαδες?Εγω παντως την κοπελα γαμαω και περναω καλα κι ας φωναζει η καθε μεγαιρα,που λεει ο φιλος παραπανω.Και το χειροτερο ειναι οταν ξαναπας και ξαναπας και της σπας τα νευρα.Μετα αρνακι.Αλλα εκτος της τσατσας της χοντρης στο 36 στο πολυγωνο δεν εχω γνωρισει αλλη αντιπαθητικια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τι κολλημα εχετε με τις τσατσαδες?Εγω παντως την κοπελα γαμαω και περναω καλα κι ας φωναζει η καθε μεγαιρα,που λεει ο φιλος παραπανω.Και το χειροτερο ειναι οταν ξαναπας και ξαναπας και της σπας τα νευρα.Μετα αρνακι.Αλλα εκτος της τσατσας της χοντρης στο 36 στο πολυγωνο δεν εχω γνωρισει αλλη αντιπαθητικια.
άμα εσυ φτιαχνεσαι να σε βριζει η τσατσα και να ανοιξει και την πορτα,παω πασο...
Να το πληρωνεις+εξτρα ως αυταρχικο προγραμμα.....

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
άμα εσυ φτιαχνεσαι να σε βριζει η τσατσα και να ανοιξει και την πορτα,παω πασο...
Να το πληρωνεις+εξτρα ως αυταρχικο προγραμμα.....
Δεν μου εχει τυχει να με βριζει απλα να ειναι αγενης και να μου λεει πολυ εκατσες στο δωματιο.Η κοπελα χαμογελουσε και την εγραψα κανονικα τη τσατσα.Αν τωρα εχει τα κομπλεξικα της καθε θειτσα δεν θα κατσω να σκασω ουτε να τις τα λυσω.Ν αγαμησω θελω και το κανω.

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
και να προσθεσω χιλιες φορες να ειναι ειλικρινης και να με βριζει φατσα καρτα παρα να με ειρωνευεται και να με κοροιδευει οπως κανουν καποιοι που τυχαια ακουσα γιατι δεν ειχα κλεισει την πορτα εξοδου.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν μου εχει τυχει να με βριζει απλα να ειναι αγενης και να μου λεει πολυ εκατσες στο δωματιο.Η κοπελα χαμογελουσε και την εγραψα κανονικα τη τσατσα.Αν τωρα εχει τα κομπλεξικα της καθε θειτσα δεν θα κατσω να σκασω ουτε να τις τα λυσω.Ν αγαμησω θελω και το κανω.
Έχεις δικιο σε αυτο,πρεπει να καταφερνουμε να μην μας χαλασουν τη διαθεση ό,τι μαλακια και να κανουν μεσα σε καποια ορια βεβαια...
Αλλά δεν κανω πλακα παντως,η άλλη ανοιξε κανονικοτατα την πορτα κατα τη διαρκεια,για να μας βρισει...
Και μετα εβαλε απιστευτη κατσαδα στην κοπελα.Είναι καλο νομιζω τετοιες συμπεριφορες να αναφερονται,μπορει καποια στιγμη να βαλουν μυαλο όποιοι εκ των διευθυνσεων των οικων διαβαζουν αυτο το σαιτ,και να δωσουν τον πουλο σε τετοιες τσατσαδες.

και να προσθεσω χιλιες φορες να ειναι ειλικρινης και να με βριζει φατσα καρτα παρα να με ειρωνευεται και να με κοροιδευει οπως κανουν καποιοι που τυχαια ακουσα γιατι δεν ειχα κλεισει την πορτα εξοδου.
στην ιδια κοπελα τις επομενες απανωτες 1-2 φορες που κατεθεσα μολις εβλεπε ζεστο χρημα εκανε πως ψευτογελουσε ως ευγενεια και εψαχνε να με κανει να της πω κατι ασχημο για να αρχισει να βριζει.
Καταλαβαινω τετοιες συμπεριφορες στην φυλης(αν και δεν μου εχει τυτχει ποτε τοσο ασχημη συμπεριφορα βεβαια),αλλά όχι όταν το βασικο προγραμμα ειναι 60 ευρω να φερεται ασχημα και να φωναζει ''για 10 λεπτα ειναι σε αυτο το στουντιο...''

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις δικιο σε αυτο,πρεπει να καταφερνουμε να μην μας χαλασουν τη διαθεση ό,τι μαλακια και να κανουν μεσα σε καποια ορια βεβαια...
Αλλά δεν κανω πλακα παντως,η άλλη ανοιξε κανονικοτατα την πορτα κατα τη διαρκεια,για να μας βρισει...
Και μετα εβαλε απιστευτη κατσαδα στην κοπελα.Είναι καλο νομιζω τετοιες συμπεριφορες να αναφερονται,μπορει καποια στιγμη να βαλουν μυαλο όποιοι εκ των διευθυνσεων των οικων διαβαζουν αυτο το σαιτ,και να δωσουν τον πουλο σε τετοιες τσατσαδες.
Μου αρεσε η ιστορια σου.Να ανοιξει την πορτα :2funny: Φιλε εγω μονο του 36 την χοντρη τσατσα ξερω που ειναι αγενης, αληθεια υπαρχει ακομα αυτη εχω καιρο να παω εκει.Και ενας ειρωνα τσατσο σε καποιο αλλο στη Βριλησσου αλλα δεν θυμαμαι νουμερο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μου αρεσε η ιστορια σου.Να ανοιξει την πορτα :2funny: Φιλε εγω μονο του 36 την χοντρη τσατσα ξερω που ειναι αγενης, αληθεια υπαρχει ακομα αυτη εχω καιρο να παω εκει.Και ενας ειρωνα τσατσο σε καποιο αλλο στη Βριλησσου αλλα δεν θυμαμαι νουμερο.
Α εγω δεν μπορω να απαντησω για Βριλησσου και τετοια!!
Είμαι μπουρδελοβιος της φυλης πιο πολυ και αμα εχω ορεξη παω καμια φορα σε κανα στουντιο περιξ της φυλης,ή στα στουντιο στο γκαζι(κασσανδρας)ή καρεα  :pipa2: :tits2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom