Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
με 20 θα παίρνω μάτι από την κλειδαρότρυπα, με 50 ανοίγω την πόρτα...θα πηγαινεις κ'εσυ στο δωματιο αμα δεν προλαβαινει η κοπελα????
με 20 θα παίρνω μάτι από την κλειδαρότρυπα, με 50 ανοίγω την πόρτα...θα πηγαινεις κ'εσυ στο δωματιο αμα δεν προλαβαινει η κοπελα????
η τσατσα παντα πρεπει να ειναι ευγενικη με τους ολουςσωστά τα λέει η Ντάρια, δίκιο έχει εν μέρει και ο Πιτσιρίκος
το θέμ είναι η συμεριφορά σε αυτούς που είναι ευγενικοί και δν πουλάνε μαγκιά. Δηλαδή σε έναν άνθρωπο που ευγενικά μπαίνει σε ένα στούντιο να δει
αν του αρέσει η κοπέλα και λέει ευχαριστώ και φεύγει. αλλά βλέπετε ότι είναι συγκεκριμένα τα στούντιο που υπάρχουν απράπονα για την υπηρεσία, άρα επιμένω πως είναι πρόβλημα νοοτροπίας και κακίας
Δυστυχως θα συμφωνησω με τον heellover !!!Σχετικά με αυτά που έγραφα για το Κασάνδρας 3 πάνω
παραθέτω τελευταία κριτική για την Άννα τη Σέρβα
διαβάστε τι λέει για την υπηρεσία
"Overall:μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση,που αν είχε καλλίτερη υποδοχή(μιλάω για την...μαντάμ στην υποδοχή)θα ήταν το best of all value 4 money!Μιλάμε παιδιά για μια αγένεια και μια ξινίλα,που δεν την έχω συναντήσει πουθενά!!!Να φανταστείτε πως όταν ανέβηκα,διαπίστωσα πως δεν είχα το αντίτιμο του εισητηρίου.Είχα όμως ανέβει τα σκαλιά και είχα ήδη μπει στο studio.Βγήκε η κυριούλα και ενώ ήταν ok στην αρχή,μετά σαν να την τσίμπησε κάτι στον κώλο!Την ρωτάω μέχρι τι ώρα θα ήταν η Άννα εκεί και με μια αγένεια,έχοντας ήδη μπει στα "ιδιαίτερα",μου λέει:"φεύγει τώρα,σε 20΄". Έίπε και κάτι άλλα που δεν άκουσα".
Τα δυο λογάκια δεν πιάσανε τόπο Κα Λίτσα μου
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο
Θεωρητικά έχετε χάσει από μένα μέχρι στιγμής 320 ευρώ
δεν πιστευω να σου χτυπαγε και την πορτα...Δυστυχως θα συμφωνησω με τον heellover !!!
Παραθετω δε απο κατω το τι ειχα γραψει στις 5 Σεπτεμβριου !!!
[size=10pt]Επιστροφη απο την Σερβα οπου εγινε λιγο το ελα να δεις !!
Το μονο που με χαλασε φευγοντας και ενω ολα ειχαν παει καλα ,σαν ευγενης νεος καληνυχτησα το κοριτσι στην κουζινα και η υπηρεσια αντι για καληνυχτα μου την ειπε κιολας οτι κρατησα πολυ το κοριτσι μεσα !!!
Δεν απαντησα απλα εφυγα !!
Δηλαδη με το κατοσταρικο ποσο θα επρεπε να το κρατησω το κοριτσι 15 λεπτα ??
Απλη ερωτηση !!!
Για να προσεχουμε λιγο γιατι στο τελος δεν θα παταει κανενας !!
Και τα CT παρακαλανε για ενα 250αρι στα 5αστερα !!![/size]
Μπορω να πω οτι και εμενα με χασατε απο πελατη !!!
Τα νουμερα ξερω πως δεν σας ενδιαφερουν οποτε δεν τα γραφω αν και ειναι μεγαλα !!!
Την καλημερα μου !!!
παλι καλαΟχι ευτυχως αυτο δεν εγινε !!!
Δεν εχω παραπονο !!!
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!!! > > >δεν πιστευω να σου χτυπαγε και την πορτα...
Πώς δεν υπαρχει??δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!!! > > >
άμα εσυ φτιαχνεσαι να σε βριζει η τσατσα και να ανοιξει και την πορτα,παω πασο...Τι κολλημα εχετε με τις τσατσαδες?Εγω παντως την κοπελα γαμαω και περναω καλα κι ας φωναζει η καθε μεγαιρα,που λεει ο φιλος παραπανω.Και το χειροτερο ειναι οταν ξαναπας και ξαναπας και της σπας τα νευρα.Μετα αρνακι.Αλλα εκτος της τσατσας της χοντρης στο 36 στο πολυγωνο δεν εχω γνωρισει αλλη αντιπαθητικια.
Δεν μου εχει τυχει να με βριζει απλα να ειναι αγενης και να μου λεει πολυ εκατσες στο δωματιο.Η κοπελα χαμογελουσε και την εγραψα κανονικα τη τσατσα.Αν τωρα εχει τα κομπλεξικα της καθε θειτσα δεν θα κατσω να σκασω ουτε να τις τα λυσω.Ν αγαμησω θελω και το κανω.άμα εσυ φτιαχνεσαι να σε βριζει η τσατσα και να ανοιξει και την πορτα,παω πασο...
Να το πληρωνεις+εξτρα ως αυταρχικο προγραμμα.....
Έχεις δικιο σε αυτο,πρεπει να καταφερνουμε να μην μας χαλασουν τη διαθεση ό,τι μαλακια και να κανουν μεσα σε καποια ορια βεβαια...Δεν μου εχει τυχει να με βριζει απλα να ειναι αγενης και να μου λεει πολυ εκατσες στο δωματιο.Η κοπελα χαμογελουσε και την εγραψα κανονικα τη τσατσα.Αν τωρα εχει τα κομπλεξικα της καθε θειτσα δεν θα κατσω να σκασω ουτε να τις τα λυσω.Ν αγαμησω θελω και το κανω.
στην ιδια κοπελα τις επομενες απανωτες 1-2 φορες που κατεθεσα μολις εβλεπε ζεστο χρημα εκανε πως ψευτογελουσε ως ευγενεια και εψαχνε να με κανει να της πω κατι ασχημο για να αρχισει να βριζει.και να προσθεσω χιλιες φορες να ειναι ειλικρινης και να με βριζει φατσα καρτα παρα να με ειρωνευεται και να με κοροιδευει οπως κανουν καποιοι που τυχαια ακουσα γιατι δεν ειχα κλεισει την πορτα εξοδου.
Μου αρεσε η ιστορια σου.Να ανοιξει την πορτα Φιλε εγω μονο του 36 την χοντρη τσατσα ξερω που ειναι αγενης, αληθεια υπαρχει ακομα αυτη εχω καιρο να παω εκει.Και ενας ειρωνα τσατσο σε καποιο αλλο στη Βριλησσου αλλα δεν θυμαμαι νουμερο.Έχεις δικιο σε αυτο,πρεπει να καταφερνουμε να μην μας χαλασουν τη διαθεση ό,τι μαλακια και να κανουν μεσα σε καποια ορια βεβαια...
Αλλά δεν κανω πλακα παντως,η άλλη ανοιξε κανονικοτατα την πορτα κατα τη διαρκεια,για να μας βρισει...
Και μετα εβαλε απιστευτη κατσαδα στην κοπελα.Είναι καλο νομιζω τετοιες συμπεριφορες να αναφερονται,μπορει καποια στιγμη να βαλουν μυαλο όποιοι εκ των διευθυνσεων των οικων διαβαζουν αυτο το σαιτ,και να δωσουν τον πουλο σε τετοιες τσατσαδες.
Α εγω δεν μπορω να απαντησω για Βριλησσου και τετοια!!Μου αρεσε η ιστορια σου.Να ανοιξει την πορτα Φιλε εγω μονο του 36 την χοντρη τσατσα ξερω που ειναι αγενης, αληθεια υπαρχει ακομα αυτη εχω καιρο να παω εκει.Και ενας ειρωνα τσατσο σε καποιο αλλο στη Βριλησσου αλλα δεν θυμαμαι νουμερο.