You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)
και να εμφανιστει θα συγκινηθει κανεις?Ρε παιδια η Μαργκο απο Βριλησσου 57 που χαθηκε?Εχω καιρο να τη δω σε προγραματα.
εμενα καλη μου ειχε φανει.ειχε αφρατο κωλο που μου αρεσε και βλαχικη προφορα.και να εμφανιστει θα συγκινηθει κανεις?
αφου σου μιλαγε παλι καλαεμενα καλη μου ειχε φανει.ειχε αφρατο κωλο που μου αρεσε και βλαχικη προφορα.
να σε ρωτησω?οι πουτανες ειναι διπολικες?φερονατι διαφορετικα στους πελατες?αφου σου μιλαγε παλι καλα
σε αλλο thread το συζητας αυτο.εδω θα βγουμενα σε ρωτησω?οι πουτανες ειναι διπολικες?φερονατι διαφορετικα στους πελατες?
Μαργο και Αλισα απω παρασκευη :-* :-* :-*Ρε παιδια η Μαργκο απο Βριλησσου 57 που χαθηκε?Εχω καιρο να τη δω σε προγραματα.
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εξαρτατε το ποσο πακετο τους εχεις αφησει
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Aνανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url], www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url] και www.studio82-gr.com/program.php]Studio 82 (Ηλία Ηλιού 82)[/url].
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Πριν απο κανα δυωρο...
Τριγγετα 3
Μαντελαιν...καστανοξανθη ψηλη νταρντανα με συμπαθητικη φατσα και πολλες ζωγραφιες στο κορμι της
Φραντζη 47
Αφροδιτη...μελαχρινο σκυλι του πολεμου γνωστη απο Πειραιως 193 και Κηφισου 30 παλιοτερα!Πολυ εκφυλη γκομενα μπαινει στα υποψιν
Ηλια Ηλιου 82
Ελσα...αδυνατη μελαχρινη με αρκετα καλη φατσα και φουλ προγραμματα
Τριγγετα 3
Μαντελαιν...καστανοξανθη ψηλη νταρντανα με συμπαθητικη φατσα και πολλες ζωγραφιες στο κορμι της
Φραντζη 47
Αφροδιτη...μελαχρινο σκυλι του πολεμου γνωστη απο Πειραιως 193 και Κηφισου 30 παλιοτερα!Πολυ εκφυλη γκομενα μπαινει στα υποψιν
Ηλια Ηλιου 82
Ελσα...αδυνατη μελαχρινη με αρκετα καλη φατσα και φουλ προγραμματα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Σαμπρίνα από πότε ?Μαργο και Αλισα απω παρασκευη :-* :-* :-*
Σήμερα το πρωί πήγα στη Λολίτα. ΣΟΥΠΕΡ γυναικάρα με τα όλα της . Θα δουλεύει ακόμα αύριο και την Τετάρτη διπλοβάρδια και μετά σε δέκα μέρες.
H Σαμπρινα σε 15 μερεσ(?) και Εμιλυ καπου εκι :-* :-* :-*Σαμπρίνα από πότε ?
Σήμερα το πρωί πήγα στη Λολίτα. ΣΟΥΠΕΡ γυναικάρα με τα όλα της . Θα δουλεύει ακόμα αύριο και την Τετάρτη διπλοβάρδια και μετά σε δέκα μέρες.
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
H Σαμπρινα σε 15 μερεσ(?) και Εμιλυ καπου εκι :-* :-* :-*
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Aλλαγές/ανανεώσεις βαρδιών στο www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
ROUKOUNAS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους,
Ξέρει κανένας συναγωνιστής τι απέγινε η Ζωή απο Κατεχάκη 8;
Είναι καιρό εκτός προγράμματος.
Ξέρει κανένας συναγωνιστής τι απέγινε η Ζωή απο Κατεχάκη 8;
Είναι καιρό εκτός προγράμματος.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Aνανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url] και www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K