You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Aνανεώσεις βαρδιών σε www.studio40-gr.com/schedule]Studio 40 (Σπύρου Πάτση 40)[/url], www.parasiou36.com/schedule]Στούντιο Παρασίου 36[/url] και www.athanasias3.com/schedule]Studio Geisha (Αθανασίας 3)[/url].
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ανανεώσεις βαρδιών σε www.kassandras3-kato.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 3 (κάτω)[/url], www.kassandras4.com/schedule]Στούντιο Κασσάνδρας 4[/url] και www.solomou32-isogeio.com/schedule]Σολωμού 32 (ισόγειο)[/url].
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χθές βράδυ καρέα 30 ήτανε μια μελαχρινή με τατουάζ στο πόδι μάλλον η Ρωξάνη μέτρια με ωραίο σώμα, και η Μαρία η ουκρανέζα η οποία είναι πανέμορφη με τέλειο σώμα.Το μείον της που ήτανε τα ζαρωμένα και πεσμένα βυζιά της το διόρθωσε με σιλικόνη πολύ καλής ποιότητας όπως διαπίστωσα στο δωμάτιο.Εκεί ήτανε πάρα πολύ καλή.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εχτες κατα τις 7 περασα απο Βριλ.46 να καταθεσω στη Κιμ και με το που μπαινω βλεπω 5 ατομα στο σαλονι και ενας εγω 6 και τα 2 δωματια γεματα!!!
Βγαινει η κοπελα και δεν φευγει κανεις!!! :-
Την εκανα και επεστρεψα το βραδακι οπου οπως παντα με ξεζουμισε η ατιμη μιας και απο το κρεββατι καταληξαμε στο πατωμα!!!
Χωρις καμια βιασυνη η κοπελα και αφου τα ειπαμε και λιγο με ενημερωσε οτι την επομενη Δευτερα φευγει για 10 μερουλες!!!
Τα γραφω εγω γιατι κανενας αλλος απο τους 7 μονοφαγαδες που ειδα στο μαγαζι δεν αναφερει τιποτα!!!
Την εκανα και επεστρεψα το βραδακι οπου οπως παντα με ξεζουμισε η ατιμη μιας και απο το κρεββατι καταληξαμε στο πατωμα!!!
Χωρις καμια βιασυνη η κοπελα και αφου τα ειπαμε και λιγο με ενημερωσε οτι την επομενη Δευτερα φευγει για 10 μερουλες!!!
Τα γραφω εγω γιατι κανενας αλλος απο τους 7 μονοφαγαδες που ειδα στο μαγαζι δεν αναφερει τιποτα!!!
Εχτες κατα τις 7 περασα απο Βριλ.46 να καταθεσω στη Κιμ και με το που μπαινω βλεπω 5 ατομα στο σαλονι και ενας εγω 6 και τα 2 δωματια γεματα!!!
vrilissou36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σημερα στο στουντιο σας ΣΤΕΛΛΑ και μετα ΒΑΝΕΣΣΑ !!!!!!!!!!!!!
πότε θα με πάς να τη γνωρίσω???Εχτες κατα τις 7 περασα απο Βριλ.46 να καταθεσω στη Κιμ και με το που μπαινω βλεπω 5 ατομα στο σαλονι και ενας εγω 6 και τα 2 δωματια γεματα!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Aλλαγή στο σημερινό πρόγραμμα του www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αυριο το πρωι!!!πότε θα με πάς να τη γνωρίσω???
Μεχρι τις 18.00!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση και στο πρόγραμμα του www.katehaki8.com/program.php]Studio Κατεχάκη 8[/url].
Σημερα 07/09:
Κασσανδρας 3 (κατω): ? - Αμαντα- Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Χριστινα- Αννα η Σερβα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Βικτωρια- Ευα- Ευα
Αλλαγη στο προγραμμα σημερα. Η Αννα η Σερβα εκτακτα δεν θα ειναι σημερα.Αυριο κανονικα στο ποστο της.
είσαι ωραίος....κράτα τίποτα συνθηματικό μπας και σε πετύχω...Αυριο το πρωι!!!
Μεχρι τις 18.00!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Θα ερθω με το μαγιο μου κατευθειαν απο την παραλια!!!είσαι ωραίος....κράτα τίποτα συνθηματικό μπας και σε πετύχω...
www.imageshack.gr/view.php?file=56pgyjy56p5u637hxf5b.jpg] [/URL]
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καμια γυναικα δεν μπορει να μου αντισταθει!!! :Sείσαι τόσο θεούλης????
Αλλαγη στο προγραμμα σημερα. Η Αννα η Σερβα εκτακτα δεν θα ειναι σημερα.Αυριο κανονικα στο ποστο της.
Στη θεση της Αννας σημερα στο Κασσανδρας 3 (πανω) θα ειναι μια νεα κοπελιτσα η Αλισα.
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
Στη θεση της Αννας σημερα στο Κασσανδρας 3 (πανω) θα ειναι μια νεα κοπελιτσα η Αλισα.
ειναι η Αλισα που δουλευε και βριλησου 55?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K