Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

lefty

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι μολις γυρισα από το βουλιαγμένης 83 απόψε είναι η Νικόλ σωματάκι τρέλλα αλλά από συμμετοχή καθόλου ένας πάγος τίποτα άλλο.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ενημερωση με σχετικη αξια πλεον, αλλα ενδεικτικη, θελω να πιστευω, των ΣΩΣΤΩΝ επαγγελματιων, τσα2 και κοριτσιων.
Πεμπτη απογευμα-Βριλησου 55- η Παολα
Παρασκευη απογευμα- Κατεχακη 8-η Κατερινα
Κυριακη πρωι-Βριλησου 55-η Ζλατα

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 07/09:

Κασσανδρας 3 (κατω): ? - Αμαντα- Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Χριστινα- Αννα η Σερβα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Βικτωρια- Ευα- Ευα

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Χθές βράδυ καρέα 30 ήτανε μια μελαχρινή με τατουάζ στο πόδι μάλλον η Ρωξάνη μέτρια με ωραίο σώμα, και η Μαρία η ουκρανέζα η οποία είναι πανέμορφη με τέλειο σώμα.Το μείον της που ήτανε τα ζαρωμένα και πεσμένα βυζιά της το διόρθωσε με σιλικόνη πολύ καλής ποιότητας  όπως διαπίστωσα στο δωμάτιο.Εκεί ήτανε πάρα πολύ καλή.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εχτες κατα τις 7 περασα απο Βριλ.46 να καταθεσω στη Κιμ και με το που μπαινω βλεπω 5 ατομα στο σαλονι και ενας εγω 6 και τα 2 δωματια γεματα!!!
Βγαινει η κοπελα και δεν φευγει κανεις!!! :-
Την εκανα και επεστρεψα το βραδακι οπου οπως παντα με ξεζουμισε η ατιμη μιας και απο το κρεββατι καταληξαμε στο πατωμα!!! :pipa2: :fuck1: :kissass2: :pipa3: :fuck2:
Χωρις καμια βιασυνη η κοπελα και αφου τα ειπαμε και λιγο με ενημερωσε οτι την επομενη Δευτερα φευγει για 10 μερουλες!!!
Τα γραφω εγω γιατι κανενας αλλος απο τους 7 μονοφαγαδες που ειδα στο μαγαζι δεν αναφερει τιποτα!!! :tickedoff:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Εχτες κατα τις 7 περασα απο Βριλ.46 να καταθεσω στη Κιμ και με το που μπαινω βλεπω 5 ατομα στο σαλονι και ενας εγω 6 και τα 2 δωματια γεματα!!!
Την εκανα και επεστρεψα το βραδακι οπου οπως παντα με ξεζουμισε η ατιμη μιας και απο το κρεββατι καταληξαμε στο πατωμα!!! :pipa2: :fuck1: :kissass2: :pipa3: :fuck2:
Χωρις καμια βιασυνη η κοπελα και αφου τα ειπαμε και λιγο με ενημερωσε οτι την επομενη Δευτερα φευγει για 10 μερουλες!!!
Τα γραφω εγω γιατι κανενας αλλος απο τους 7 μονοφαγαδες που ειδα στο μαγαζι δεν αναφερει τιποτα!!! :tickedoff:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vrilissou36

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα στο στουντιο σας ΣΤΕΛΛΑ και μετα ΒΑΝΕΣΣΑ !!!!!!!!!!!!!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
πότε θα με πάς να τη γνωρίσω???

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σημερα 07/09:

Κασσανδρας 3 (κατω): ? - Αμαντα- Μιχαελα
Κασσανδρας 3 (πανω): Χριστινα- Αννα η Σερβα- Μελινα
Κασσανδρας 4: Βικτωρια- Ευα- Ευα

Αλλαγη στο προγραμμα σημερα. Η Αννα η Σερβα εκτακτα δεν θα ειναι σημερα.Αυριο κανονικα στο ποστο της.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:είσαι τόσο θεούλης????

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Αλλαγη στο προγραμμα σημερα. Η Αννα η Σερβα εκτακτα δεν θα ειναι σημερα.Αυριο κανονικα στο ποστο της.

Στη θεση της Αννας σημερα στο Κασσανδρας 3 (πανω) θα ειναι μια νεα κοπελιτσα η Αλισα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom