τι απαντιση ειναι αυτη.. πηγαινε να την δεις και πες μαςΤί απάντηση είναι αυτή ? Πάρε τηλ. και ρώτα
αλλα ετσι κι'αλιος τελειωσε η βαρδια της
τι απαντιση ειναι αυτη.. πηγαινε να την δεις και πες μαςΤί απάντηση είναι αυτή ? Πάρε τηλ. και ρώτα
Μονιμη απορια:Δροσοπουλου 95 τωρα Νατασα (ρωσιδα) και το απογευμα Βικι (η δικια μας Νικι δλδ)
εμενα ρωτας??? ρωτα τις κοπελες που το κανουν.. εγω οσα χρονια δουλευω-το ονομα μου δεν αλλαζω ποτε και πουθενα....Μονιμη απορια:
Γιατι η ιδια κοπελα χρησιμοποιει διαφορετικο ονομα σε διαφορετικα μαγαζια?
Δεν αναφερομαι μονο στην Νικη, αλλα και για αλλες κοπελες που το κανουν....
θα επιστρεψει την αλλη εβδομαδα, δεν ξερω ακριβως ποια μερα, σε μας θα ειναι Σαββατο απογευμα (12/09)Η Βαλεντίνα (παλιά Καρολίνα) τι έγινε ? παίζει? Γιατί δεν την βλέπω σε κάποιο ρόστερ (Βούρβαχη, Κων/πόλεως, Δροσοπούλου κλπ)...
Thanks
θα επιστρεψει την αλλη εβδομαδα, δεν ξερω ακριβως ποια μερα, σε μας θα ειναι Σαββατο απογευμα (12/09)
χεχεχεχε τι να κανω ρε παιδι μου.. αφου εγινα αφεντικοκαλα η νταρια εγινε αφεντικο πια?
σε λιγο θα φοραει ταγερ και θα ειναι στο λογιστηριο της επιχειρησης της.
δεν θα ερχεται σε στενη επαφη ..
σε πειραζω.
Το πορνο-ΣΚ θα συνεχιστεί με απογευματινή στουντιακή κατάθεση. Βανέσα (Αθανασίας ) , ή Λίντα (Λέλας ) ?
Μάλλον στα ζάρια θα πάρω απόφαση
απο καυλες ή από λεφτα?Πάντως χλωμό το κόβω ... Έχω αδειάσει
Κυρίως από καύλες . Από λεφτά , μόλις πληρώθηκααπο καυλες ή από λεφτα?
εχεις μεινει απο καυλες???????Κυρίως από καύλες . Από λεφτά , μόλις πληρώθηκα
Έχω απόθεμα ακόμα
Ε, δύο φορές σήμερα... άνθρωπος είμαι και εγώ ο χριστιανός .εχεις μεινει απο καυλες???????