ευχαριστώ ρε γίγαντα....Δοκίμασε Ιάκχου 7 απογευματινή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η Ελενα ειναι το απολυτο ξανθο πανυψηλο μουνι!!!!spoon αυτές τι λένε?
Δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!!!
Η Κορινα ειναι μια μελαχρινη με ασχημο ασυμετρο κωλο και κυτταριτιδα!!!Ουτε αυτη την εχω παρει αλλα ουτε και προκειται!!! Τωρα στα 4 μπορει να εχει αλλη οψη η γκομενα αλλα μαλλον δεν θα το μαθω ποτε!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Θα την βρεις στο Ιάκχου 7Α, όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Την είχα πετύχει απογευματινή βάρδια.Η αιγύπτια παίζει να είναι στο βριλλησού 60 τώρα?τα τηλ του στούντιο δεν ισχύουν αν γνωρίζει κανείς ευχαριστώ!
Το τηλέφωνο για Βριλησσού 60 είναι: 690-7654491
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δεν εχω ιδεα!!!Ευχαριστώ φίλε για τη θεά κανένα νέο?
Παραμονο αυτα που λεγονται εδω!!!
Είσαι πρώτος...ευχαριστώ πιτσιρίκο πάντα πρόθυμος και χρήσιμος!!!!Θα την βρεις στο Ιάκχου 7Α, όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Την είχα πετύχει απογευματινή βάρδια.
Το τηλέφωνο για Βριλησσού 60 είναι: 690-7654491
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Να' σαι καλά! ;)Είσαι πρώτος...ευχαριστώ πιτσιρίκο πάντα πρόθυμος και χρήσιμος!!!!
Πατησα "studio" στη wikipedia και μου εβγαλε το προφιλ του Pistirikou!!!
Τα ξερει ολα ο ατιμος!!!!!
Δομημένες γνωσεις σε βάση δεδομένων...
Έτσι ξεκινησε καποτε και ο Σωτηρακοπουλος και ο Γαλάνης, και τώρα είναι στη κορφή.
Άντε και σπορτκαστερ στο bourdelo-champions league Pitsirike!!!
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Για σήμερα τα "ιδρύματα" προτείνουν:
Πειραιώς 193:
από τις 10:00-19:00: Η Σύλβια!
από τις 19:00-τέλος: Η Σύλβια! (θα αντέξει το κορίτσι ? )
Βριλησσού 57:
από τις 10:00-17:00: Η Μόνικα!
από τις 17:00-23:00: Η Σαμάνθα!
από τις 23:00-τέλος: Η Μαρίζα!
Πειραιώς 193:
από τις 10:00-19:00: Η Σύλβια!
από τις 19:00-τέλος: Η Σύλβια! (θα αντέξει το κορίτσι ? )
Βριλησσού 57:
από τις 10:00-17:00: Η Μόνικα!
από τις 17:00-23:00: Η Σαμάνθα!
από τις 23:00-τέλος: Η Μαρίζα!
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
λογικα υπαρχουν 2....η κορινα και η καρινα και μοιαζουν αρκετα εμφανισιακα.η καρινα ειναι μιλφ με ωραιο προσωπο και βλεμμα ,αλλα εχει κυταρυτιδες οπως λεει ο μιστερ σπουν.ενω η κορινα καπου στα 25-27 με μαζεμμενο πατουρακι.ελπιζω να θυμαμαι καλα.η κορινα εχει δοκιμαστε πριν χρονακια και ηταν αρκετα καλη μεσα.Η Ελενα ειναι το απολυτο ξανθο πανυψηλο μουνι!!!!
Δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!!!
Η Κορινα ειναι μια μελαχρινη με ασχημο ασυμετρο κωλο και κυτταριτιδα!!!Ουτε αυτη την εχω παρει αλλα ουτε και προκειται!!! Τωρα στα 4 μπορει να εχει αλλη οψη η γκομενα αλλα μαλλον δεν θα το μαθω ποτε!!!
υποτιθεται η ελενα θα ερχοταν μετα τις 20 σεπτεμβρη
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Η πληροφορια ηταν τηλεφωνικη απο περαστικο φιλο μου οποτε κραταω επιφυλαξη για την Καρινα ή Κορινα!!!!λογικα υπαρχουν 2....η κορινα και η καρινα και μοιαζουν αρκετα εμφανισιακα.η καρινα ειναι μιλφ με ωραιο προσωπο και βλεμμα ,αλλα εχει κυταρυτιδες οπως λεει ο μιστερ σπουν.ενω η κορινα καπου στα 25-27 με μαζεμμενο πατουρακι.ελπιζω να θυμαμαι καλα.η κορινα εχει δοκιμαστε πριν χρονακια και ηταν αρκετα καλη μεσα.
υποτιθεται η ελενα θα ερχοταν μετα τις 20 σεπτεμβρη
Ετσι ομως οπως μου την παρουσιασε την Ελενα σιγουρα ειναι αυτη!!!Εκτος αν εχουν και αλλη διμετρη ξανθια που να την λενε Ελενα!!! :S
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
η ελενα ειναι στα πολυ υποψιν για δοκιμη,thanks ;)Η πληροφορια ηταν τηλεφωνικη απο περαστικο φιλο μου οποτε κραταω επιφυλαξη για την Καρινα ή Κορινα!!!!
Ετσι ομως οπως μου την παρουσιασε την Ελενα σιγουρα ειναι αυτη!!!Εκτος αν εχουν και αλλη διμετρη ξανθια που να την λενε Ελενα!!! :S
DjibrilCisse
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια ερωτηση ρε παιδια.. Γιατι στα site καποιων studio (λελας καραγιαννη και δροσοπουλου 95 για την ακριβεια) δεν εχει προγραμμα? Ειναι ανοιχτα? Αν καποιος ξερει τι παιζει για σημερα το βραδυ θα του ειμαι υποχρεως.
Επισης για ιπποκρατους 144. Λεει τιποτα το εν λογω οικημα? Για σημερα παντα μιλαμε..
Επισης για ιπποκρατους 144. Λεει τιποτα το εν λογω οικημα? Για σημερα παντα μιλαμε..
Δροσοπουλου 95 τωρα Νατασα (ρωσιδα) και το απογευμα Βικι (η δικια μας Νικι δλδ)Μια ερωτηση ρε παιδια.. Γιατι στα site καποιων studio (λελας καραγιαννη και δροσοπουλου 95 για την ακριβεια) δεν εχει προγραμμα? Ειναι ανοιχτα? Αν καποιος ξερει τι παιζει για σημερα το βραδυ θα του ειμαι υποχρεως.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ανοιχτα ειναι.αν δε δεις ενημερωση εδω απο μελη, παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας για κοπελες βαρδιες κλπΜια ερωτηση ρε παιδια.. Γιατι στα site καποιων studio (λελας καραγιαννη και δροσοπουλου 95 για την ακριβεια) δεν εχει προγραμμα? Ειναι ανοιχτα? Αν καποιος ξερει τι παιζει για σημερα το βραδυ θα του ειμαι υποχρεως.
DjibrilCisse
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω!
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Η Νατάσσα στα αδύνατα της είναι ή στα παχιά της??
Δροσοπουλου 95 τωρα Νατασα (ρωσιδα) και το απογευμα Βικι (η δικια μας Νικι δλδ)
δεν εχω ιδεα :SΗ Νατάσσα στα αδύνατα της είναι ή στα παχιά της??
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τί απάντηση είναι αυτή ? Πάρε τηλ. και ρώταδεν εχω ιδεα :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)