Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
spoon αυτές τι λένε?
Η Ελενα ειναι το απολυτο ξανθο πανυψηλο μουνι!!!! :2on1: :kissass:
Δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!!!

Η Κορινα ειναι μια μελαχρινη με ασχημο ασυμετρο κωλο και κυτταριτιδα!!!Ουτε αυτη την εχω παρει αλλα ουτε και προκειται!!! :2funny:Τωρα στα 4 μπορει να εχει αλλη οψη η γκομενα αλλα μαλλον δεν θα το μαθω ποτε!!!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Ευχαριστώ φίλε για τη θεά κανένα νέο?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Η αιγύπτια παίζει να είναι στο βριλλησού 60 τώρα?τα τηλ του στούντιο δεν ισχύουν αν γνωρίζει κανείς ευχαριστώ!
Θα την βρεις στο Ιάκχου 7Α, όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Την είχα πετύχει απογευματινή βάρδια.

Το τηλέφωνο για Βριλησσού 60 είναι: 690-7654491

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Θα την βρεις στο Ιάκχου 7Α, όπως αναφέρει ο συναγωνιστής. Την είχα πετύχει απογευματινή βάρδια.

Το τηλέφωνο για Βριλησσού 60 είναι: 690-7654491
Είσαι πρώτος...ευχαριστώ πιτσιρίκο  πάντα πρόθυμος και χρήσιμος!!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πατησα "studio" στη wikipedia και μου εβγαλε το προφιλ του Pistirikou!!! :2funny:

Τα ξερει ολα ο ατιμος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Πατησα "studio" στη wikipedia και μου εβγαλε το προφιλ του Pistirikou!!! :2funny:

Τα ξερει ολα ο ατιμος!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δομημένες γνωσεις σε βάση δεδομένων...
Έτσι ξεκινησε καποτε και ο Σωτηρακοπουλος και ο Γαλάνης, και τώρα είναι στη κορφή.

Άντε και σπορτκαστερ στο bourdelo-champions league Pitsirike!!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Για σήμερα τα "ιδρύματα" προτείνουν:

Πειραιώς 193:

από τις 10:00-19:00: Η Σύλβια!
από τις 19:00-τέλος: Η Σύλβια! (θα αντέξει το κορίτσι  :think: ? )

Βριλησσού 57:

από τις 10:00-17:00: Η Μόνικα!
από τις 17:00-23:00: Η Σαμάνθα!
από τις 23:00-τέλος: Η Μαρίζα!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Η Ελενα ειναι το απολυτο ξανθο πανυψηλο μουνι!!!! :2on1: :kissass:
Δεν την εχω παρει αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια!!!

Η Κορινα ειναι μια μελαχρινη με ασχημο ασυμετρο κωλο και κυτταριτιδα!!!Ουτε αυτη την εχω παρει αλλα ουτε και προκειται!!! :2funny:Τωρα στα 4 μπορει να εχει αλλη οψη η γκομενα αλλα μαλλον δεν θα το μαθω ποτε!!!
λογικα υπαρχουν 2....η κορινα και η καρινα και μοιαζουν αρκετα εμφανισιακα.η καρινα ειναι μιλφ με ωραιο προσωπο και βλεμμα ,αλλα εχει κυταρυτιδες οπως λεει ο μιστερ σπουν.ενω η κορινα καπου στα 25-27 με μαζεμμενο πατουρακι.ελπιζω να θυμαμαι καλα.η κορινα εχει δοκιμαστε πριν χρονακια και ηταν αρκετα καλη μεσα.

υποτιθεται η ελενα θα ερχοταν μετα τις 20 σεπτεμβρη

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
λογικα υπαρχουν 2....η κορινα και η καρινα και μοιαζουν αρκετα εμφανισιακα.η καρινα ειναι μιλφ με ωραιο προσωπο και βλεμμα ,αλλα εχει κυταρυτιδες οπως λεει ο μιστερ σπουν.ενω η κορινα καπου στα 25-27 με μαζεμμενο πατουρακι.ελπιζω να θυμαμαι καλα.η κορινα εχει δοκιμαστε πριν χρονακια και ηταν αρκετα καλη μεσα.

υποτιθεται η ελενα θα ερχοταν μετα τις 20 σεπτεμβρη
Η πληροφορια ηταν τηλεφωνικη απο περαστικο φιλο μου οποτε κραταω επιφυλαξη για την Καρινα ή Κορινα!!!!
Ετσι ομως οπως μου την παρουσιασε την Ελενα σιγουρα ειναι αυτη!!!Εκτος αν εχουν και αλλη διμετρη ξανθια που να την λενε Ελενα!!! :S

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Η πληροφορια ηταν τηλεφωνικη απο περαστικο φιλο μου οποτε κραταω επιφυλαξη για την Καρινα ή Κορινα!!!!
Ετσι ομως οπως μου την παρουσιασε την Ελενα σιγουρα ειναι αυτη!!!Εκτος αν εχουν και αλλη διμετρη ξανθια που να την λενε Ελενα!!! :S
η ελενα ειναι στα πολυ υποψιν για δοκιμη,thanks ;)

DjibrilCisse

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση ρε παιδια.. Γιατι στα site καποιων studio (λελας καραγιαννη και δροσοπουλου 95 για την ακριβεια) δεν εχει προγραμμα? Ειναι ανοιχτα? Αν καποιος ξερει τι παιζει για σημερα το βραδυ θα του ειμαι υποχρεως.

Επισης για ιπποκρατους 144. Λεει τιποτα το εν λογω οικημα? Για σημερα παντα μιλαμε..

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μια ερωτηση ρε παιδια.. Γιατι στα site καποιων studio (λελας καραγιαννη και δροσοπουλου 95 για την ακριβεια) δεν εχει προγραμμα? Ειναι ανοιχτα? Αν καποιος ξερει τι παιζει για σημερα το βραδυ θα του ειμαι υποχρεως.

Επισης για ιπποκρατους 144. Λεει τιποτα το εν λογω οικημα? Για σημερα παντα μιλαμε..
Δροσοπουλου 95 τωρα Νατασα (ρωσιδα) και το απογευμα Βικι (η δικια μας Νικι δλδ) :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

ανοιχτα ειναι.αν δε δεις ενημερωση εδω απο μελη, παιρνεις τηλεφωνο και ρωτας για κοπελες βαρδιες κλπ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom