Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
2 μέτρα κάβλας δε πρέπει να πάνε χαμένα! Θα εισπράξουν την ποσότητα υγρού πυρός που τους αναλογεί!
Καρέα 30. Η Νικόλ την οποία δεν είδα (νομίζω είναι η ξανθιά) .
η νικολ η τσεχα ειναι μελαχροινη και παρα πολυ καλη,υπομονετικη και χωρις βογγητα προσποιητα και τετοιες παπαριες........εκτος αν τα εβαψε προσφατα!τηλεφωνο για αριστοτελους κανεις και θησεως 35?οποιος εχει ας κανει τον κοπο να μου τα στειλει πμ γιατι εμενα δεν μου τα δινουν!
η νικολ η τσεχα ειναι μελαχροινη και παρα πολυ καλη,υπομονετικη και χωρις βογγητα προσποιητα και τετοιες παπαριες........εκτος αν τα εβαψε προσφατα!τηλεφωνο για αριστοτελους κανεις και θησεως 35?οποιος εχει ας κανει τον κοπο να μου τα στειλει πμ γιατι εμενα δεν μου τα δινουν!
Μάλλον έχεις δίκιο...δεν περίμενα να την δω γιατί αργούσε να βγει.
Ξέχασα να αναφέρω, Λεμπέση 8 μια αδύνατη μελαχρινή Σάντρα με μέτριο βυζί, καλοσυνάτο κορίτσι. Μπαίνει στα υπόψιν.
Αγνωστου ??? Ανοιξε παλι ???-στη θησεως 35 χθες το βραδυ ενα ψηλο αλογο με μαυρο μαλλι, πολυ καλο σωμα, στο οποιο θα καθομουν αν δεν ειχε λαικο προσκυνημα.. ξερει κανεις κατι γι αυτην ??
-στην αγνωστου ενας ξανθος αγγελος με σγουρο μαλλι (μαλλον τσεχα) και σωμα σμιλεμενο.
-στη βουρβαχη ξανθο μιλφ που δεν μου πολυαρεσε
-στην καρεα, ενα τεμαχιο στη βαρδια (κατα τις 23:20), οχι απ τα καλλιτερα.
-στη φρατζη η αγαπη (ειδατε που θυμαμαι και ονοματα ????)
Αγνωστου ??? Ανοιξε παλι ???
-στην αγνωστου ενας ξανθος αγγελος με σγουρο μαλλι (μαλλον τσεχα) και σωμα σμιλεμενο.
κατσε, για να μην εχω κανει καμια μαλακια παλι με τη διευθυνση, ειναι αυτο που κατεβαινοντας τη συγγρου ειναι το πρωτο ή δευτερο στενο δεξια μετα το baby gold..
παλι μαλακια ειπες....αριστοτελους(οχι αγνωστου στρατιωτου) και ισμηνης(οχι ιφιγενειας)!ποτε επιτελους θα συνελθεις μνημονικως?πρεπει να σε εκπαιδευσω λιγο......αυριο να δεις που εχει κανονιστει μεγιστη τσαρκα απογευματινη με φιλτατο σαιτοπαιδι και μετα ποσταρισμα........
Βρε παπαγιώργη τι βλέπω? Σε πήρε ο Κίνκυ στο λαιμό του ? και στην 'μπήκε' ο βάσος ?
Respect μέγιστο στον giorgopapa
οχι βρε πανος....... αυτοι με αγαπανε..... :-* :-*