PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αρα Σιντυ = Μονικα = ?
Με μπερδεψες PIATSAS
Αυτη η Σιντυ δεν ειναι πουτανα ειναι εξισωση
Αρα Σιντυ = Μονικα = ?
Με μπερδεψες PIATSAS
Η Κωνσταντίνα μάλλον δεν θα επιστρέψει... ;) ;) ;)Ξερει κανεις ποτε επιστρεφει η Κωνσταντινα απο Βριλησσου 55 ?
Κανα καλο για σημερα ? που λετε να επενδυσετε ?
Δίλημμα...δυο απο τις καλυτερες απογευματινες επιλογες (17:00-23:00):
Αλινα - Δροσοπουλου 95 (studio Eros)
Βαλεντινα - Αγ. Μελετιου 37 (studio Paradise)
Αυτη η Αντζελα στο Φυλης 104 δουλευη μονο τις Τεταρτες !!!Αλλαγή τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του www.filis104.com/schedule]Στούντιο Φυλής 104[/url].
Αυτη η Αντζελα στο Φυλης 104 δουλευη μονο τις Τεταρτες !!!
Μηπως κατεβαινει για ψωνια στην λαικη !!!
Η Κωνσταντίνα μάλλον δεν θα επιστρέψει... ;) ;) ;)
Η πιο ωραια αλλαγη που θα μπορουσε να γινει ...ψηφιζουμε (οποιον μαλακα θελουμε) + ψηφιζουμε νταρια ταυτοχρονα...νταρια δαγκωτοαγορακια- εχουμε μια αλλαγη για αυριο πρωι. Δεν μπορει να ερθει η Μιχαελα- θα παω εγω)) φιλακια πολλα :-* :-* :-* :-*
τι κανουν τα μαγουλακια μου?Η πιο ωραια αλλαγη που θα μπορουσε να γινει ...ψηφιζουμε (οποιον μαλακα θελουμε) + ψηφιζουμε νταρια ταυτοχρονα...νταρια δαγκωτο
A πολυ ευχαριστο αυτο το της εντασης.οχι ματακια μου απο super market ψωνιζω τη μαναβικη μου, αν και καμια φορα η λαικη εχει πολυ καλυτερα πραγματα ;)
Απλα επειδη για το μαγαζι λογω λαικής η Τεταρτη το πρωι ειναι η πιο ηρεμη βαρδια αποφασισα οποτε καταιβαινω για δουλεια να διαλεγω την Τεταρτη ετσι ωστε απο ηρεμη να της δωσω λιγο περισσοτερη ενταση ;)
Ειναι και σαν μερα η Τεταρτη στο μεσω της εβδομαδας οποτε απο αρκετες αποψεις με βολευει κιολας ;)
πολλα φιλακια
Όχι μπηκε με ενα φτιαρι και ενα 50κιλο τσουβαλι τσιμεντοΤι εννοείς μέσα αλβάνιζε λίγο;Μόλις μπήκε στο δωμάτιο άρχιζε να σκουπίζει;
A πολυ ευχαριστο αυτο το της εντασης.
Θα ερθω να βοηθησω και εγω τοτε αυτη την Τεταρτη.
Πολλα φιλακια!!!