Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καρεα 30 τωρα παιζει Μαρινα μαυρισμενη μαζι με Σαρα και χωρις Βασιλη ο οποιος εαν καταλαβα καλα πηρε ποδι.
Διδυμο φωτια .
Οποιος το παρει θα με θυμηθη .
Ολα τα λεφτα.
Τι CT και πρασινα αλογα .
Perfection !!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καρεα 30 τωρα παιζει Μαρινα μαυρισμενη μαζι με Σαρα και χωρις Βασιλη ο οποιος εαν καταλαβα καλα πηρε ποδι.
Διδυμο φωτια .
Ολα τα λεφτα.
Perfection !!!
είσαι σίγουρος ότι πήρε πόδι? μήπως πήγε για λίγο βόρεια?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εαν καταλαβα καλα πηρε ποδι.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και σημερα με τον μεγιστο Pitsiriko ξεχυθυκαμε στους δρομους της ηδονης για την ενημερωση σας.
Μετρο, σταση Κεραμεικος και μετα με τα ΠΟΔΙΑ για ολο το υπολοιπο της ενημερωσης.

Τα αποτελεσματα:

Ιακχου 7Α
Χωρις ιχνος τακτ η υπηρεσια μας εκλεισε καταμουτρα τηνπορτα λεγοντας μας πως η κοπελα θα ελθει σε μιση ωρα. ποτε δεν μαθαμε ποια ειναι.

Μεγαλου Αλεξανδου 144
Αννουλα : Υπερβαρη σγουρομαλλα καστανη, με χαρακτηριστικο το κενο αναμεσα στα μπροστινα δοντια.

Κωνσταντινουπολεως 94
Λιντα 2: Η "μαιμου" Λιντα δημαδη. Βουλγαρα, μελαχροινη σγουρομαλλα, οχι κατι το ιδιεταιρο.

Κωνσταντινουπολεως 130 (Brasil House)
Aλεξανδρα: Βραζιλιανα κατα δηλωσην, με σοκολατι δερμα, ραστα μαλι και τουμπανο στηθος. με τζην σορτσακι.

Δοξατου 2
Μελινα: ξανθο μιλφ ανατολικου μπλοκ

Σερβιων 26
Μονικα: Η γιαγια του Δρακουλα. ισως η χειροτερη κοπελα που εχω δει σε studio. μελαχροινη, ευτραφης, ασχημοφατσα.

Σπυρου Πατση 40
Παρα τις επιμονες ερωτησεις μας για το ονομα της κοπελας, η τσατσα επεμενε οτι δεν την ξερουμε επειδη ειναι νεα στον χωρο. Και εμφανιζεται η Καρμεν, η ελληνοβραζιλιανα που την ειχαμε πετυχει προσφατα και στο Ιππωνακτος....

Κασσανδρας 3 (κατω)
Η πλαστικη Ευα. Πληρης επιθεματων σιλικονης, κολαγονων που μας εβαλε σε υποψιες....

Κασσανδρας 3 (πανω)
Ανωνυμη εντυπωσιακη ξανθια, με αναλογα ομως προσοντα με την Ευα που ηταν κατω. Οι υποψιες συνεχιστηκαν.....

Μετρο, σταση Αττικη και συνεχεια.

Αριστομενους 72.
Μαρινα. Δεν θυμαμαι κατι το χαρακτηριστικο να σας πω. Ισως συμπληρωσει ο Pitsirikos

Πιπνου 118
Ευα: Η μελαχροινη γνωστη καλονη. Μου κεντρισε το ενδιαφερον , στα υπ΄οψην

Μιχαηλ Βοδα 192
Τατιαννα, εκ Βουλγαριας. αχρωμη, αοσμη και αγευστη κατα την αποψη μου

Λελας Καραγιαννη 35
Λιντα, Η original. Oσοι πιστοι προσελθετε.Θα ειναι πλεον εκει.

Δροσοπουλου 97.
Το κλου: 2 κοπελες για επιλογη. Η Σαντυ, μελαχροινη αδυνατη με ασιατικα χαρακτηριστικα, και η Σαντρα Ανατολικο ξανθο μιλφοειδες.
οταν πηγαμε ευγενικα να αποχωρησουμε, δεχτηκαμε φραστικη επιθεση της τσατσας του ειδους, "εσυ οποτε δεν περνας,"και αλλα συναφη. Λεπτομεριες απο τον Pitsiriko που μιας και νεωτερος το αιμα του βραζει περισσότερο. Εγω αδιαφορησα.

Δροσπουλου 95.
Αλινα. Η μια και μοναδικη. Την Δευτερα αναχωρει για 20 μερες περιπου για την πατριδα της.

Σταση στα Goodys για καυσιμα κιαι συνεχιζουμε:

Αγιου Μελετιου 37
Ζλατα. Γνωστη και μη εξερεταια. δεν χρειαζονται αλλα λογια

Φυλης 104.
Τζενη. Δεν την ειχαμε ξαναδει, απογοητευτηκαμε λιγο απο το προσωπο της. την περιμεναμε ομορφοτερη.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Κωνσταντινουπολεως 94
Λιντα 2: Η "μαιμου" Λιντα δημαδη. Βουλγαρα, μελαχροινη σγουρομαλλα, οχι κατι το ιδιεταιρο.
Η μούφα-Λίντα...η οποία είναι γνωστή από Παρασσίου 36 με το όνομα Σύλβια... η υπηρεσία μου είπε ότι πλέον η συγκεκριμένη Λίντα θα είναι εκεί. Επίσης, για Σόνια την αναμένουν (για άλλη μια φορά) από Δευτέρα!!!

Σερβιων 26
Μονικα: Η γιαγια του Δρακουλα. ισως η χειροτερη κοπελα που εχω δει σε studio. μελαχροινη, ευτραφης, ασχημοφατσα.
Τα λόγια περιττά. Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται...!

Σπυρου Πατση 40
Παρα τις επιμονες ερωτησεις μας για το ονομα της κοπελας, η τσατσα επεμενε οτι δεν την ξερουμε επειδη ειναι νεα στον χωρο. Και εμφανιζεται η Καρμεν, η ελληνοβραζιλιανα που την ειχαμε πετυχει προσφατα και στο Ιππωνακτος....
παρουσιάστηκε η γνωστή Κάρμεν... να πω λίγο από το ιστορικό της για άλλη μια φορά? Πιο πρόσφατη εμφάνιση ήταν στο Ιππώνακτος 14, έχει επίσης περάσει από τα: Βουλιαγμένης 68, Πειραιώς 109, Δροσοπούλου 95 κτλ...

Κασσανδρας 3 (κατω)
Η πλαστικη Ευα. Πληρης επιθεματων σιλικονης, κολαγονων που μας εβαλε σε υποψιες....
Αμφίβολη περίπτωση...

Αριστομενους 72.
Μαρινα. Δεν θυμαμαι κατι το χαρακτηριστικο να σας πω. Ισως συμπληρωσει ο Pitsirikos
Αδιάφορο μαυρομάλλικο πορνίδιο της σειράς...

Πιπνου 118
Ευα: Η μελαχροινη γνωστη καλονη. Μου κεντρισε το ενδιαφερον , στα υπ΄οψην
Μιά λέξη: Δύναμη!!!

Μιχαηλ Βοδα 192
Τατιαννα, εκ Βουλγαριας. αχρωμη, αοσμη και αγευστη κατα την αποψη μου
Είναι γνωστή και από άλλα μαγαζιά που έχει δουλέψει...χρησιμοποιούσε το ίδιο όνομα... ;) ;) ;)

Δροσοπουλου 97.
Το κλου: 2 κοπελες για επιλογη. Η Σαντυ, μελαχροινη αδυνατη με ασιατικα χαρακτηριστικα, και η Σαντρα Ανατολικο ξανθο μιλφοειδες.
οταν πηγαμε ευγενικα να αποχωρησουμε, δεχτηκαμε φραστικη επιθεση της τσατσας του ειδους, "εσυ οποτε δεν περνας,"και αλλα συναφη. Λεπτομεριες απο τον Pitsiriko που μιας και νεωτερος το αιμα του βραζει περισσότερο. Εγω αδιαφορησα.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν...αυτή τη φορά πάλι καλά που μας άνοιξαν την πόρτα! Αλλά το θράσος της υπηρεσίας και η αγένεια της δεν έχουν όρια! Λές και είμαι υποχρεωμένος να μπω στο δωμάτιο και όλα αυτά επειδή της είπα την αλήθεια: "ότι δεν μου άρεσαν οι κοπέλες"...και ειλικρινά δεν μου άρεσαν! άσε που πρέπει να χάνει λάδια γενικώς και να έχει απώλεια μνήμης...έχω να πατήσω το πόδι μου εκεί κι εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες!!!! ΜΑΥΡΟ στο Δροσοπούλου 97!!!!!

Δροσπουλου 95.
Αλινα. Η μια και μοναδικη. Την Δευτερα αναχωρει για 20 μερες περιπου για την πατριδα της.
Όσοι πιστοί προσέλθουν μέχρι... αύριο! Μας αφήνει για λίγο διάστημα το καλό μας το κορίτσι!!!!

Αγιου Μελετιου 37
Ζλατα. Γνωστη και μη εξερεταια. δεν χρειαζονται αλλα λογια
Σήμερα ήταν εμφανως ευδιάθετη και χαμογελαστή!!!!!

Φυλης 104.
Τζενη. Δεν την ειχαμε ξαναδει, απογοητευτηκαμε λιγο απο το προσωπο της. την περιμεναμε ομορφοτερη.
Καλό σωματάκι και σε συνδυασμό με την τιμή και τις υπηρεσίες ήταν ελκυστικό το πακέτο... αλλά το πρόσωπο μας απογοήτευσε...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
CHEYENNE και Πιτσιρίκο μια ερώτηση, μήπως στο Δροσοπούλου 97
αυτή η Σάντυ που είδατε η αδύνατη, ήταν αδύνατη με 0% λιπαρά και 1,5-2άρι βυζάκι ?
επίσης, μήπως είχε πίσω στην ραχοκοκαλιά της κάτι κινέζικα ιδεογράμματα κάθετα ?

Σκέφτομαι μήπως ήταν το  μωρό παλιά από Φυλής η Γερμανο-Ρωσίδα(ή Καζακστάνα)
αν και αυτή είχε καστανό μαλλάκι.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σερβιων 26

Κασσανδρας 3 (κατω)
Σερβιων 26
Φανταζομαι λες μια μαυρομαλλα ευτραφη με Ασιατικα χαρακτηριστικα που η τσατσα την παρουσιαζει ως Μονικα Μπελουτσι!
Κασσανδρας 3
Δεν την εχω δει την κοπελα αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια οσον αφορα τα ενδωτερα!
Υ.Γ Αψογη ενημερωση!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα συναγωνιστες ποιος ξερει αν εχει γυρισει το κοριτσι μας η κιμ στο 46?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Διδυμο φωτια .
Ολα τα λεφτα.
Perfection !!!

το καλυτερο,ομορφοτερο και πιο τσαχπινικο διδυμο ειναι ηταν και θα ειναι!Αν τις χασουμε αυτες παπαλα τα στουντια.....

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές..Αγκύρας 1 - Έλενα γερμανίδα όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο..και καθαρή! Προμιλφ κατάσταση..  :tits: κ' Αχαρνών 106..Εμανουέλλα  :headbang:  
Χθες..βριλλησού 60 - Η γνωστή ψηλή αδύνατη μαυρομάλλα Σύλβια ιδιαίτερα εμφανίσιμη, στο δωμάτιο τυπική. Βριλησσού 36 στο σπίτι με την αγενή υπηρεσία, η Στέλλα (?) ρουμάνα μέτριας εμφάνισης και απλά καλής απόδοσης εντός, σχετικά νέα στο χώρο, την έχω πετύχει και στο στούντιο Πειραιώς 193...     

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom