- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή στο πρόγραμμα του Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
οχι ρε παιδκι μου τι λες)) αφου μ'αρεσει αυτο που κανωΠρόσεχε κούκλα μου γιατί θα ρέψεις σε λίγο έτσι όπως το πας. ;)
εσένα πρέπει να σε επισκεφτώ κάποια στιγμήοχι ρε παιδκι μου τι λες)) αφου μ'αρεσει αυτο που κανω
εσένα πρέπει να σε επισκεφτώ κάποια στιγμή
πρέπει να το κανονίσω και σύντομα μάλιστααν δεν το εχεις κανει ακομα ......... απλος Χ Α Ν Ε Ι Σ , σκετη καυλα . . . .
είσαι σίγουρος ότι πήρε πόδι? μήπως πήγε για λίγο βόρεια?Καρεα 30 τωρα παιζει Μαρινα μαυρισμενη μαζι με Σαρα και χωρις Βασιλη ο οποιος εαν καταλαβα καλα πηρε ποδι.
Διδυμο φωτια .
Οποιος το παρει θα με θυμηθη .
Ολα τα λεφτα.
Τι CT και πρασινα αλογα .
Perfection !!!
Η μούφα-Λίντα...η οποία είναι γνωστή από Παρασσίου 36 με το όνομα Σύλβια... η υπηρεσία μου είπε ότι πλέον η συγκεκριμένη Λίντα θα είναι εκεί. Επίσης, για Σόνια την αναμένουν (για άλλη μια φορά) από Δευτέρα!!!Κωνσταντινουπολεως 94
Λιντα 2: Η "μαιμου" Λιντα δημαδη. Βουλγαρα, μελαχροινη σγουρομαλλα, οχι κατι το ιδιεταιρο.
Τα λόγια περιττά. Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται...!Σερβιων 26
Μονικα: Η γιαγια του Δρακουλα. ισως η χειροτερη κοπελα που εχω δει σε studio. μελαχροινη, ευτραφης, ασχημοφατσα.
παρουσιάστηκε η γνωστή Κάρμεν... να πω λίγο από το ιστορικό της για άλλη μια φορά? Πιο πρόσφατη εμφάνιση ήταν στο Ιππώνακτος 14, έχει επίσης περάσει από τα: Βουλιαγμένης 68, Πειραιώς 109, Δροσοπούλου 95 κτλ...Σπυρου Πατση 40
Παρα τις επιμονες ερωτησεις μας για το ονομα της κοπελας, η τσατσα επεμενε οτι δεν την ξερουμε επειδη ειναι νεα στον χωρο. Και εμφανιζεται η Καρμεν, η ελληνοβραζιλιανα που την ειχαμε πετυχει προσφατα και στο Ιππωνακτος....
Αμφίβολη περίπτωση...Κασσανδρας 3 (κατω)
Η πλαστικη Ευα. Πληρης επιθεματων σιλικονης, κολαγονων που μας εβαλε σε υποψιες....
Αδιάφορο μαυρομάλλικο πορνίδιο της σειράς...Αριστομενους 72.
Μαρινα. Δεν θυμαμαι κατι το χαρακτηριστικο να σας πω. Ισως συμπληρωσει ο Pitsirikos
Μιά λέξη: Δύναμη!!!Πιπνου 118
Ευα: Η μελαχροινη γνωστη καλονη. Μου κεντρισε το ενδιαφερον , στα υπ΄οψην
Είναι γνωστή και από άλλα μαγαζιά που έχει δουλέψει...χρησιμοποιούσε το ίδιο όνομα... ;) ;) ;)Μιχαηλ Βοδα 192
Τατιαννα, εκ Βουλγαριας. αχρωμη, αοσμη και αγευστη κατα την αποψη μου
Οι περισσότεροι γνωρίζουν...αυτή τη φορά πάλι καλά που μας άνοιξαν την πόρτα! Αλλά το θράσος της υπηρεσίας και η αγένεια της δεν έχουν όρια! Λές και είμαι υποχρεωμένος να μπω στο δωμάτιο και όλα αυτά επειδή της είπα την αλήθεια: "ότι δεν μου άρεσαν οι κοπέλες"...και ειλικρινά δεν μου άρεσαν! άσε που πρέπει να χάνει λάδια γενικώς και να έχει απώλεια μνήμης...έχω να πατήσω το πόδι μου εκεί κι εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες!!!! ΜΑΥΡΟ στο Δροσοπούλου 97!!!!!Δροσοπουλου 97.
Το κλου: 2 κοπελες για επιλογη. Η Σαντυ, μελαχροινη αδυνατη με ασιατικα χαρακτηριστικα, και η Σαντρα Ανατολικο ξανθο μιλφοειδες.
οταν πηγαμε ευγενικα να αποχωρησουμε, δεχτηκαμε φραστικη επιθεση της τσατσας του ειδους, "εσυ οποτε δεν περνας,"και αλλα συναφη. Λεπτομεριες απο τον Pitsiriko που μιας και νεωτερος το αιμα του βραζει περισσότερο. Εγω αδιαφορησα.
Όσοι πιστοί προσέλθουν μέχρι... αύριο! Μας αφήνει για λίγο διάστημα το καλό μας το κορίτσι!!!!Δροσπουλου 95.
Αλινα. Η μια και μοναδικη. Την Δευτερα αναχωρει για 20 μερες περιπου για την πατριδα της.
Σήμερα ήταν εμφανως ευδιάθετη και χαμογελαστή!!!!!Αγιου Μελετιου 37
Ζλατα. Γνωστη και μη εξερεταια. δεν χρειαζονται αλλα λογια
Καλό σωματάκι και σε συνδυασμό με την τιμή και τις υπηρεσίες ήταν ελκυστικό το πακέτο... αλλά το πρόσωπο μας απογοήτευσε...Φυλης 104.
Τζενη. Δεν την ειχαμε ξαναδει, απογοητευτηκαμε λιγο απο το προσωπο της. την περιμεναμε ομορφοτερη.
Σερβιων 26Σερβιων 26
Μονικα: Η γιαγια του Δρακουλα. ισως η χειροτερη κοπελα που εχω δει σε studio. μελαχροινη, ευτραφης, ασχημοφατσα.
Κασσανδρας 3 (κατω)
Η πλαστικη Ευα. Πληρης επιθεματων σιλικονης, κολαγονων που μας εβαλε σε υποψιες....
σολωμου 1 οροφος μπιανκα.... ισογειο μελινα
βριλλησου τι παιζει ξερετεπρέπει να το κανονίσω και σύντομα μάλιστα
Καρεα 30 τωρα παιζει Μαρινα μαυρισμενη μαζι με Σαρα και χωρις Βασιλη ο οποιος εαν καταλαβα καλα πηρε ποδι.
Διδυμο φωτια .
Οποιος το παρει θα με θυμηθη .
Ολα τα λεφτα.
Τι CT και πρασινα αλογα .
Perfection !!!
κοριφηΤην Άντα απο Βριλησού 55 τη ξέρει κανείς?