Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ένα κοντοπούτανο ρώσικο πορνίδιο με όνομα κατερίνα που πρώτα είχε ξανθό καρέ μαλλί και μετά το γύρισε σε εξτένσιον καστανό την έχει δει κανείς;Πάει κανας χρόνος που την είδα τελευταία φορά.Δούλευε κεφαλληνίας 75 και θησεώς 35.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλημέρες!!!! Στο Λέλας τραγουδάει Ναταλι μέχρι τις 6 το απόγευμα και μετά αναλαμβάνει η Λίντα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες ήταν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας οπότε δε νομίζω να παίζει λάθος.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Ανανεώσεις βαρδιών σε www.studio55-gr.com/schedule]Studio 55 (Βριλησσού 55)[/url], www.kamasutrastudio-gr.com/schedule]KamaSutra Studio (Φραντζή 47)[/url] και www.vouliagmenis83.com/schedule]Studio Γοργόνες (Βουλιαγμένης 83)[/url].
Περιμενα να ποσταρετε κυριε Αντμιν...Νεες φωτος Ρομινας στο στουντιο Φραντζη 47 :grin:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από εμένα, μήπως ξέρουμε απογευματινή βάρδια στο βουλιαγμένης 68 κ ιππόνακτως 14?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τι φαγωθήκατε με τις φώτο- ?
Δε πάτε καμιά βόλτα να δείτε απο κοντά και μετά τα ξαναλέμε?
Αμα δώσετε και κανα 50ρικο μπορεί και νάχουμε και πιο πολλά να λέμε !
Αντε αφήστε το τζάμπα μάτι, που παλιά γινότανε σε στυλ μπουρδελότσαρκα, αλλά τώρα γίνεται απο το δίκτυο! Πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη μερικοί αμετανόητοι της μπουρδελότσαρκας, που ενημερώνου κιόλας και μπράβο τους !

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τι φαγωθήκατε με τις φώτο- ?
Δε πάτε καμιά βόλτα να δείτε απο κοντά και μετά τα ξαναλέμε?
Αμα δώσετε και κανα 50ρικο μπορεί και νάχουμε και πιο πολλά να λέμε !
Αντε αφήστε το τζάμπα μάτι, που παλιά γινότανε σε στυλ μπουρδελότσαρκα, αλλά τώρα γίνεται απο το δίκτυο! Πάλι καλά που υπάρχουν ακόμη μερικοί αμετανόητοι της μπουρδελότσαρκας, που ενημερώνου κιόλας και μπράβο τους !
την ξερω την κοπελα τσιμπουκιε την εχω παρει 2 φορες εχω και κριτικη μην φορτωνεις ετσι..γιαυτο λεω αυτη τη θελω μονο για ματι γιατι δεν ξετρελαθηκα με τις υπηρεσιες της..

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ηλεκτρονικό μπανιστίρι,...άλλο το ζωντανό πάντως !

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ιππόνακτος ξέρει κανείς ποια είναι?

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τη ρομινα οταν την ειχα πρωτοδει στη φραντζη καθομουν και την χαζευα με ανοικτο το στομα..εντυπωσιακη ομολογουμενως!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ιππόνακτος ξέρει κανείς ποια είναι?

Να σου πω ρε φίλε, αλήθεια δεν ξέρω ! Ομως θα σου πω οτι τελευταία φορά που τίμησα το μαγαζί ήταν με την Αντριάννα (Γερμανίδα)! Τώρα άμα ξέρεις για Αντριάννα, βάλε με το μυαλό σου, να δεις πόσο καιρό έχω να δώσω συμμετοχή στο μαγαζί. Και ο λόγος βέβαια είναι οτι μετά την Αντριάννα, τίποτε που έστω και λίγο να πλησιάζει δεν έχει περάσει,...!Τίποτε !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom