Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Με το όνομα Νίνα στην Παρασίου και στην Κεφαληνίας έδινε το κωλαράκι της.
Στο Παρασσίου είχε το όνομα Σύλβια, όπως αναφέρει πολύ σωστά ο Spoon! Και όντως έδινε και κωλαράκι και εκεί...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Πρωην Συλβια απο Παρασσιου 36 για οσους ηταν πελατες εκει!!!
αυτο(συλβια-παρασσιου) οσο αφορα την αρχαια εποχη.
στην προιστορικη ηταν νινα(κεφαλληνιας 75 κλπ)
καποιος να συμπληρωσει για την νεολιθικη pls? :2funny:

και ετοιμο το διδακτορικο μας;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
μιας και σε είδα, τι παίζει τελευταίως δροσοπούλου 97; τίποτα καινούργιο;
έχω να πάω πολύ καιρό
Δεν ξερω!!!Και εγω εχω να παω πολυ καιρο!!!
Κατι ειχα ακουσει οτι θα επεστρεφε η Κλαουντια αυτη τη βδομαδα αλλα δεν ειμαι σιγουρος!!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
με μικρό βυζί, μελαχρινή...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: όσο την σκέφτομαι νευριάζω...
την πηρα πριν λιγες μερες πιστευοντας οτι ειναι η αυθεντικη λιντα...ττην ρωτησα αν ειναι αυτη στις φωτο του σαιτ και απαντησε ναι....μαλλον με παραμυθιασε ε?τελικα η Νο1 λιντα που βρισκεται?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Στο Παρασσίου είχε το όνομα Σύλβια, όπως αναφέρει πολύ σωστά ο Spoon! Και όντως έδινε και κωλαράκι και εκεί...

όντως στην Παρασίου μετά το κλείσιμο που είχε μείνει σφραγιστή για ένα διάστημα επανήλθε ως Σύλβια και δούλευε διπλοβάρδιες τις περισσότερες φορές. Πριν το κλέισιμο συμμετείχε στην χρυσή τετράδα της Παρασίου με Ανέττα (ισπανίδα), Βερόνικα (ξανθό μωρό που τώρα δουλεύει στο Γκέισα και στο Βριλησσού 46) και Νάνσυ (Βριλησσού).

axouu

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
αμεση ανταποκριση απο βριλησσου 36.. ρωσιδα τουμπανο για ξεσκισμα. με κανε να ξεχασω και το ονομα τησ  :headbang:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
όντως στην Παρασίου μετά το κλείσιμο που είχε μείνει σφραγιστή για ένα διάστημα επανήλθε ως Σύλβια και δούλευε διπλοβάρδιες τις περισσότερες φορές. Πριν το κλέισιμο συμμετείχε στην χρυσή τετράδα της Παρασίου με Ανέττα (ισπανίδα), Βερόνικα (ξανθό μωρό που τώρα δουλεύει στο Γκέισα και στο Βριλησσού 46) και Νάνσυ (Βριλησσού).
είχε και κάποιες άλλες αλλά μου ήταν τόσο αδιάφορες ούτε ονόματα δεν θυμάμαι...  :headbang: :headbang: :headbang:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
αμεση ανταποκριση απο βριλησσου 36.. ρωσιδα τουμπανο για ξεσκισμα. με κανε να ξεχασω και το ονομα τησ  :headbang:
το όνομα που ξέχασες είναι Λάουρα! όντως είναι καλό... (αν είναι η Λάουρα που έχω στο μυαλό μου και δεν είναι καμιά μούφα...  :headbang:)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
είχε και κάποιες άλλες αλλά μου ήταν τόσο αδιάφορες ούτε ονόματα δεν θυμάμαι...  :headbang: :headbang: :headbang:
αννετα = κορμαρα.πολυ δυνατα αξεσουαρ πανω της ;)απορω πως σου ξεφυγε :grin: μεσα βεβαι "αλβανιζε" λιγο :-

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
αννετα = κορμαρα.πολυ δυνατα αξεσουαρ πανω της ;)απορω πως σου ξεφυγε :grin: μεσα βεβαι "αλβανιζε" λιγο :-
ποια Αννέτα λες? Αυτή που έκανε βόλτα και Κηφισσού 30, Ιάκχου 7Α κτλ?

είχε και μια Πολωνέζα...πλήρως αδιάφορη για μένα...
είχε και μια μαυρομάλλα... αλλά όνομα δεν θυμάμαι... με μια ουλή στην κοιλια.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ομορφο μωρο και σχετικα καλη μεσα,οχι ασχημα. εχω να την δω πολλους μηνες.εχει αλλαξει κατι σε εμφανιση και service συναδελφε σε σχεση με παλιοτερα?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες επειδη εχω μερες να μπω μεσα ξερουμε τιποτα αν ανοιξτ καινουργιο στον Πειραια??
ευχαριστω

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ποια Αννέτα λες? Αυτή που έκανε βόλτα και Κηφισσού 30, Ιάκχου 7Α κτλ?

είχε και μια Πολωνέζα...πλήρως αδιάφορη για μένα...
είχε και μια μαυρομάλλα... αλλά όνομα δεν θυμάμαι... με μια ουλή στην κοιλια.
κηφισου και ιακχου δεν εχω παει.πιθανον απο κριτικες που θυμαμαι ηταν η ιδια.αννετα οσο θυμαμαι ηταν με καπως καρε μαλι,μελαχροινη,καπου 1.70+,κορμαρα τουμπανο που λεμε,βυζαρες γαματες(φυσικες).δυνατη εμφανισιακα ;)μουναρος με λιγα λογια.μια φορα ηταν διδυμο με νανσυ και διαλεξα αυτην κατα τυχη.δεν ηξερα ποια να παρω :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom