Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Πριν απο 2 ώρες βρισκομουνα κοντα σε κωνσταντινουπόλεως και λέω δεν πάω μια βόλτα να δω αν είναι η λιντα που τόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και είναι αμαρτία να μην την έχω δοκιμάσει ακόμα.Μπαίνω μέσα και μου λέει η τσατσά.
-πρώτη φορά έρχεσαι ???
-ναι πρώτη φορά
-είσαι πολυ τυχερός μου λέει γιατί έχω την καλύτερη κοπέλα του μαγαζιού.Κάνει τα εξής προγράμματα ( 50 απλό-ακάποτο 80-σεξ σοου 80 αυταρχικο 80-πρωκτικο 100)
-ωραία λέω μάλλον η λίντα θα είναι θα περάσω σούπερ
-ελα λίντα στο σαλόνι
μόλις ακούω το όνομα είμαι ετοιμος να βγάλω 100 ευρώ απο την τσέπη και σκάει μύτη ένα κοντό ψιλομπάζο με μακρί σγουρό μαλλί και καταλαβαίνω οτι είναι μάλλον η λιντα2 και την έκανα στα γρήγορα !!!!!!!!!!!!!!!!

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Πριν απο 2 ώρες βρισκομουνα κοντα σε κωνσταντινουπόλεως και λέω δεν πάω μια βόλτα να δω αν είναι η λιντα που τόσα έχω διαβάσει εδώ μέσα και είναι αμαρτία να μην την έχω δοκιμάσει ακόμα.Μπαίνω μέσα και μου λέει η τσατσά.
-πρώτη φορά έρχεσαι ???
-ναι πρώτη φορά
-είσαι πολυ τυχερός μου λέει γιατί έχω την καλύτερη κοπέλα του μαγαζιού.Κάνει τα εξής προγράμματα ( 50 απλό-ακάποτο 80-σεξ σοου 80 αυταρχικο 80-πρωκτικο 100)
-ωραία λέω μάλλον η λίντα θα είναι θα περάσω σούπερ
-ελα λίντα στο σαλόνι
μόλις ακούω το όνομα είμαι ετοιμος να βγάλω 100 ευρώ απο την τσέπη και σκάει μύτη ένα κοντό ψιλομπάζο με μακρί σγουρό μαλλί και καταλαβαίνω οτι είναι μάλλον η λιντα2 και την έκανα στα γρήγορα !!!!!!!!!!!!!!!!
Οι συναγωνιστες gio και Piatsas ειχαν ενημερωσει απο νωρις χτες οτι η γνησια Λιντα θα ηταν στη Λελας Καραγιαννη!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μάχονται τώρα...Κηφισού 30 μια καινούρια Σάντρα από τη Γερμανία σύμφωνα με την τσατσά
Πειραιώς 193 η Εύα
Η Ντανιέλα αύριο το πρωί στην Κηφισού !!  ;)
Επίσης , Ιππωνακτος η Άντζελα και Βουλιαγμένης 68 η Κάρμεν

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ροζα αξιοτιμω τεμαχιο απο τα πιο επιβλητικα σε εμφανιση.
Τωρα μεσα δεν θα τρελαθουμε κιολας.
Οκ για να πηδηξουμε ενα τετοιο τεμαχιο αξιζε η δοκιμη !!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.289
Πόντοι
17.085

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Πρωινη βαρδια..
Αριστοτελους 177
Ναταλι..μαυρομαλλα αδυνατη μιλφ πολυ μετρια εμφανισιακα
Βριλλησου 55
Εβελινα...μελαχρινο αδυνατο Ρουμανακι με ωραιο κωλο και πολυ καλη φατσουλα!Απο την νεα φουρνια Αντα,Τινα και Εβελινα εμφανισιακα υπερεχει η Εβελινα κι εχω την διαισθηση οτι για gfe καταστασεις θα ειναι καλη μεσα

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Μολις γυρισα απο Συγγρου 144!
Πηγα να δω τη Ροζα η οποια οντως ειναι πολυ ομορφη και βγαινει στο σαλονι με χαμογελο και χαρη(για μενα μετραει αυτο) αλλα την εκοψα για ρισκο οποτε την εκανα!!!Η τσαρκα σταματησε εκει διοτι μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με τετοια κινηση!!!Για αργοτερα βλεπουμε!!!

Επισκέπτης
Κωνσταντινουπόλεως 94:Σήμερα το πρωί είχε μια αδιάφορη μελαχροινή παχουλή Μόνικα,επιμελώς καλύπτουσα τα πάχια της με το ανάλογο ρούχο.
Ηταν μία επιεικώς "βαρεμένη" χοντρή με γουρλωμένα μάτια τσατσά από Λ.Καραγιάννη που πιο πριν δούλευε Αλκαμένους 117.
Οι συγκρίσεις ανάμεσα σ'αυτή και στην ευγενέστατη και καταδεκτική προκάτοχό της που ξεκίνησε το studio αυτό όταν άνοιξε,είναι αναπόφευκτες.

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Κωνσταντινουπόλεως 94:Σήμερα το πρωί είχε μια αδιάφορη μελαχροινή παχουλή Μόνικα,επιμελώς καλύπτουσα τα πάχια της με το ανάλογο ρούχο.
Ηταν μία επιεικώς "βαρεμένη" χοντρή με γουρλωμένα μάτια τσατσά από Λ.Καραγιάννη που πιο πριν δούλευε Αλκαμένους 117.
Οι συγκρίσεις ανάμεσα σ'αυτή και στην ευγενέστατη και καταδεκτική προκάτοχό της που ξεκίνησε το studio αυτό όταν άνοιξε,είναι αναπόφευκτες.
Γιατρε αφησαμε τις ιεροδουλες και πιασαμε τωρα τις τσατσαδες? :2funny:
Ποια εψαχνες πρωι πρωι στο Κων/λεως? :think:

Η Κυρα Δημητρα παντως ειναι ισως η καλυτερη υπηρεσια που εχω συναντησει ποτε σε οικο αντιθετως με την περιορισμενης ευθυνης προκατοχο της που ξεκινησε το studio οταν αυτο ανοιξε!!!
Μου κανει εντυπωση που το λες αυτο!Γιατι τι σου εκανε?

Υ.Γ. Μετα το Αλκαμενους και πριν το Λελας δουλευε στο Διδυμου στο υπογειο!!! ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδεσ η γκαμπριελα στο γοργονεσ το βραδυ λεει τιποτα γνωριζει κανεισ η θα τραβηχτω τσαμπα

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Μολις γυρισα απο Συγγρου 144!
Πηγα να δω τη Ροζα η οποια οντως ειναι πολυ ομορφη και βγαινει στο σαλονι με χαμογελο και χαρη(για μενα μετραει αυτο) αλλα την εκοψα για ρισκο οποτε την εκανα!!!
Ειναι μουναρα αλλα εμαθα σημερα οτι σχεδον ολοι τα κλαινε τα λεφτουδακια τους!

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδες, εμενα το κολημα μου στα στουντιο ειναι οτι οι κοπελες ειναι συνηθως βιαστικες και καθονται λιγη ωρα. Καποια κοπελα που να καθεται πολυ ωρα εχετε να προτεινετε?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πήγαινε στη Ντάρια (Αγ. Μελετίου 37) και θα βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου.
χεχεχε και αμα θελει καμια ωρα?))
οχι, γενικα καθομαι, σας ποτιζω κι'ολας.... αλλα να μην το παρακανουμε ετσι δεν ειναι???
φιλια σε ολους :-* :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδες, εμενα το κολημα μου στα στουντιο ειναι οτι οι κοπελες ειναι συνηθως βιαστικες και καθονται λιγη ωρα. Καποια κοπελα που να καθεται πολυ ωρα εχετε να προτεινετε?

αν δώσεις 200Ε αντί για 50Ε...

...τότε θα αντιστραφούν οι ρόλοι !!!  :grin:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν δώσεις 200Ε αντί για 50Ε...

...τότε θα αντιστραφούν οι ρόλοι !!!  :grin:
κοιταξε να δεις.. σε μενα δεν υπαρχει ρολοι... μια χαρα περναω κ'εγω με τους περισσοτερους... αλλα οπως ειπα, να μην το παρακανουμε κι'ολας...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
κοιταξε να δεις.. σε μενα δεν υπαρχει ρολοι... μια χαρα περναω κ'εγω με τους περισσοτερους... αλλα οπως ειπα, να μην το παρακανουμε κι'ολας...

σύμφωνοι !!!

να μην το παρακάνουμε

ούτε με τα λεφτά

ούτε με το ρολόϊ

ούτε και με τους ρόλους ...  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom