ναι , αυριο η παολα ειναι καμα σουτρα πρωινη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγές σε βάρδιες www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url] και www.studioartemis.com/schedule]Στούντιο Άρτεμις (Κωνσταντινουπόλεως 61)[/url].
Η Νανσυ ειναι μια με βυζαρες, ξανθια?Καλημερα! :-* :-* :-*Σημερα Βριλησσου 57 Σαμανθα-Παολα-Νανσυ :-* :-* :-*
ναιΗ Νανσυ ειναι μια με βυζαρες, ξανθια?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Η Νάνσυ έχει μεγάλους τεχνητούς αερόσακους, είναι ξανθιά, σχετικά ψηλή, ελαφρώς άκωλη (κατ' εμέ)...Η Νανσυ ειναι μια με βυζαρες, ξανθια?
Πιτσιρίκο αν θυμάμαι καλά δεν έχει και τόσο καλές κριτικές,η ίδια είναι ή καινούρια?Η Νάνσυ έχει μεγάλους τεχνητούς αερόσακους, είναι ξανθιά, σχετικά ψηλή, ελαφρώς άκωλη (κατ' εμέ)...
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
η ίδια είναι και απαράλαχτη... τουλάχιστον εμφανισιακά... δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί υπηρεσιακά και δεν το ρισκάρω... ;) ;) ;)Πιτσιρίκο αν θυμάμαι καλά δεν έχει και τόσο καλές κριτικές,η ίδια είναι ή καινούρια?
δεν υπάρχει λόγος για εκ νέου δοκιμές...ευχαριστώη ίδια είναι και απαράλαχτη... τουλάχιστον εμφανισιακά... δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί υπηρεσιακά και δεν το ρισκάρω... ;) ;) ;)
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
ήσουν δοκιμαστής στο παρελθόν?δεν υπάρχει λόγος για εκ νέου δοκιμές...ευχαριστώ
απο εμφανιση ομως λεει το κοριτσι.δεν υπάρχει λόγος για εκ νέου δοκιμές...ευχαριστώ
όχι προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει,εμπιστεύομαι γνώμη φίλου και τις κριτικές του σάιτήσουν δοκιμαστής στο παρελθόν?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
όχι προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει,εμπιστεύομαι γνώμη φίλου και τις κριτικές του σάιτ
και αμα εχει βελτιωθει και δεν το ξερετε????
τοτε να προσεχε , τα 60 ευρω δεν βγαινουν ευκολα , ας κανει πεσιμο στα 40 για να τιν ξαναδοκιμασουμε !!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K