- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Αλλαγή στο πρόγραμμα του www.studioeros-gr.com/schedule]Studio Έρως (Δροσοπούλου 95)[/url].
ναι αγορινα μου ιδια ειναι!Να ρωτήσω κάτι … η Βαλεντίνα (πρώην Καρολίνα) που δουλεύει στην Αγίου Μελετίου μήπως είναι η ίδια με την Βαλεντίνα της Δροσοπούλου 95???
Να ρωτήσω κάτι … η Βαλεντίνα (πρώην Καρολίνα) που δουλεύει στην Αγίου Μελετίου μήπως είναι η ίδια με την Βαλεντίνα της Δροσοπούλου 95???
Σε ποιο απ'ολα στη Βριλησσου?Και για ποσο καιρο μιλας τωρα?αναζητω την παολα απο βριλησου την μελαχροινη με τις πλαστικες βυζαρες.μετα ειχε παει και κυψελη αλλα την εχω χασει..
κανενας συναγωνιστης infos ?
Ναι στο 36 αλλα αρκετα παλιοτερα!!!Υπήρξε τέτοια Πάολα ?????
Ναι στο 36 αλλα αρκετα παλιοτερα!!!
Αυτη ομως πρωτα ηταν Κυψελη και μετα πηγε Βριλησσου,οπου και απο εκει εγω την εχασα! Απο τοτε δεν την εχω δει πουθενα!
Οπως ακριβως τα λες!!!ΜΙΑ ειναι η ΠΑΟΛΑ και δεν θα υπαρξει ποτε 2η!!!Πάντως μία είναι η Πάολα και καλύτερα που δεν υπάρχει δεύτερη και μπερδευόμαστε,...
Οπως ακριβως τα λες!!!ΜΙΑ ειναι η ΠΑΟΛΑ και δεν θα υπαρξει ποτε 2η!!!
Και αν....... λεμε τωρα αν υπηρχε 2η σιγουρα δεν θα μπερδευομασταν!!!
Μαλλον τα εχω μπερδεψει λιγο!!!επειδη και εγω την εψαχνα αρκετο καιρο στη τελευταια επισκεψη μου στο βριλησσου 36 με ενημερωσαν οτι επιστρεφει 15 του μηνα απο την πατριδα της.
Οποτε καταλληγουμε παλι στο οτι ΜΙΑ ειναι η Παολαρα της Βριλησσου!!!
απο σημερα καταληγω και γω στο οτι μια ειναι η παολα...Πάντως μία είναι η Πάολα και καλύτερα που δεν υπάρχει δεύτερη και μπερδευόμαστε,...
εδω θα μου επιτρεψει ο συναγωνιστης PIATSAS να διαφωνησω καθετα με αυτο που λεει για τη Ροζα γιατι εχω περασει μαζι της την πατησα δηλαδη και εχω γραψει και κριτικη (στο Συγγρου 144).Τωρα..
Ιπποκρατους 144
Λιλυ με την κωλαρα
Συγγρου 144
Αφροδιτη και μετα τις 23.00 θα ναι η Ροζα-Το Απολυτο Μουνι
Ναταλυ απο Αριστοτελους 177: μαυριδερη στο δερμα και πολυ μελαχρινη μεγαλης ηλικιας και ασχημη. Σιγουρα οχι Ελληνιδα αλλα δε μπορω να πω απο που. Αδυνατη χωρις καμπηλες. Αγωνιζεται στην κατηγορια μπαζο.για δώσε περιγραφή Ναταλής αν μπορείς
Nα διαφωνησεις οσο θες αλοιμονο κουβεντα κανουμε κι ο καθενας λεει την αποψη του!εδω θα μου επιτρεψει ο συναγωνιστης PIATSAS να διαφωνησω καθετα με αυτο που λεει για τη Ροζα γιατι εχω περασει μαζι της την πατησα δηλαδη και εχω γραψει και κριτικη (στο Συγγρου 144).
Απο εμφανιση ναι ειναι νταρντανα και εχει εμφανιση σαν πορνοσταρ (με πλαστικα βυζομπαλα βεβαια που εμενα οσο ναναι με χαλαει). Και ειναι νταρτνανα σε σημειο που περνιεται ανετα για τρανσ. Δε λεω οτι ειναι αλλα μιαζει πολυ!
Ως εδω καλα γιατι γουστα ειναι αυτα και μπορει νταρτνανα και πλαστικα βυζομπαλα να ειναι στο γουστο καποιου.
Προσοχη ομως γιατι μεσα στο δωματιο ειναι το απολυτο επιπλο - μεγαλη απατη και τελειως ψοφια! Πεταμενα λεφτα εντελως.