Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ratsas_21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε  στην ιπποκτρατους ποια ειναι τωρα?μηπως ξερετε αν ειναι μια με ενα τατοο πεταλουδα πισω στον αυχενα μια ξανθια με ωραιες βυζαρες και κολαρα καλη

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Studio 57 (Βριλησσού) σήμερα:

μέχρι τις 17:00: Η Σαμάνθα!
από τις 17:00-23:00: Η Μαρίζα!
από τις 23:00-τέλος: Η Μαργώ!!!

rockstar

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
36
Like
9
Πόντοι
11
Να ρωτήσω κάτι … η Βαλεντίνα  :tits: :tits: :tits: :tits:(πρώην Καρολίνα) που δουλεύει στην Αγίου Μελετίου μήπως είναι η ίδια με την Βαλεντίνα της Δροσοπούλου 95???

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να ρωτήσω κάτι … η Βαλεντίνα  :tits: :tits: :tits: :tits:(πρώην Καρολίνα) που δουλεύει στην Αγίου Μελετίου μήπως είναι η ίδια με την Βαλεντίνα της Δροσοπούλου 95???
ναι αγορινα μου ιδια ειναι! :tits2: :tits2: :tits2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Και Βουρβαχη 19 αν δεν κανω λαθος.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
αναζητω την παολα απο βριλησου την μελαχροινη με τις πλαστικες βυζαρες.μετα ειχε παει και κυψελη αλλα την εχω χασει..

κανενας συναγωνιστης infos ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
αναζητω την παολα απο βριλησου την μελαχροινη με τις πλαστικες βυζαρες.μετα ειχε παει και κυψελη αλλα την εχω χασει..

κανενας συναγωνιστης infos ?
Σε ποιο απ'ολα στη Βριλησσου?Και για ποσο καιρο μιλας τωρα?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Υπήρξε τέτοια Πάολα ????? :think:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υπήρξε τέτοια Πάολα ????? :think:
Ναι στο 36 αλλα αρκετα παλιοτερα!!!
Αυτη ομως πρωτα ηταν Κυψελη και μετα πηγε Βριλησσου,οπου και απο εκει εγω την εχασα! Απο τοτε δεν την εχω δει πουθενα!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ναι στο 36 αλλα αρκετα παλιοτερα!!!
Αυτη ομως πρωτα ηταν Κυψελη και μετα πηγε Βριλησσου,οπου και απο εκει εγω την εχασα! Απο τοτε δεν την εχω δει πουθενα!

Πάντως μία είναι η Πάολα και καλύτερα που δεν υπάρχει  δεύτερη και μπερδευόμαστε,...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πάντως μία είναι η Πάολα και καλύτερα που δεν υπάρχει  δεύτερη και μπερδευόμαστε,...
Οπως ακριβως τα λες!!!ΜΙΑ ειναι η ΠΑΟΛΑ και δεν θα υπαρξει ποτε 2η!!!
Και αν....... λεμε τωρα αν υπηρχε 2η σιγουρα δεν θα μπερδευομασταν!!!

axouu

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
επειδη και εγω την εψαχνα αρκετο καιρο στη τελευταια επισκεψη μου στο βριλησσου 36 με ενημερωσαν οτι επιστρεφει 15 του μηνα απο την πατριδα της.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
επειδη και εγω την εψαχνα αρκετο καιρο στη τελευταια επισκεψη μου στο βριλησσου 36 με ενημερωσαν οτι επιστρεφει 15 του μηνα απο την πατριδα της.
Μαλλον τα εχω μπερδεψει λιγο!!!
Για αλλη Παολα ελεγα εγω και αλλη λετε εσεις!!!
Εγω ελεγα για τη Σασα-Παολα η οποια ειναι πολυ χλωμο να ειναι στην πατριδα της τωρα και να γυρισει για δουλεια στις 15! :huh:
Μαλλον παιζει και αλλη!

Οποτε καταλληγουμε παλι στο οτι ΜΙΑ ειναι η Παολαρα της Βριλησσου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
Τωρα..
Ιπποκρατους 144
Λιλυ με την κωλαρα
Συγγρου 144
Αφροδιτη και μετα τις 23.00 θα ναι η Ροζα-Το Απολυτο Μουνι
εδω θα μου επιτρεψει ο συναγωνιστης PIATSAS να διαφωνησω καθετα με αυτο που λεει για τη Ροζα γιατι εχω περασει μαζι της την πατησα δηλαδη και εχω γραψει και κριτικη (στο Συγγρου 144).
Απο εμφανιση ναι ειναι νταρντανα και εχει εμφανιση σαν πορνοσταρ (με πλαστικα βυζομπαλα βεβαια που εμενα οσο ναναι με χαλαει). Και ειναι νταρτνανα σε σημειο που περνιεται ανετα για τρανσ. Δε λεω οτι ειναι αλλα μιαζει πολυ!
Ως εδω καλα γιατι γουστα ειναι αυτα και μπορει νταρτνανα και πλαστικα βυζομπαλα να ειναι στο γουστο καποιου.
Προσοχη ομως γιατι μεσα στο δωματιο ειναι το απολυτο επιπλο - μεγαλη απατη και τελειως ψοφια! Πεταμενα λεφτα εντελως. :headbang:

Jonhy-21

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
84
Πόντοι
10
για δώσε περιγραφή Ναταλής αν μπορείς
Ναταλυ απο Αριστοτελους 177: μαυριδερη στο δερμα και πολυ μελαχρινη μεγαλης ηλικιας και ασχημη. Σιγουρα οχι Ελληνιδα αλλα δε μπορω να πω απο που. Αδυνατη χωρις καμπηλες. Αγωνιζεται στην κατηγορια μπαζο.
:badair:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
εδω θα μου επιτρεψει ο συναγωνιστης PIATSAS να διαφωνησω καθετα με αυτο που λεει για τη Ροζα γιατι εχω περασει μαζι της την πατησα δηλαδη και εχω γραψει και κριτικη (στο Συγγρου 144).
Απο εμφανιση ναι ειναι νταρντανα και εχει εμφανιση σαν πορνοσταρ (με πλαστικα βυζομπαλα βεβαια που εμενα οσο ναναι με χαλαει). Και ειναι νταρτνανα σε σημειο που περνιεται ανετα για τρανσ. Δε λεω οτι ειναι αλλα μιαζει πολυ!
Ως εδω καλα γιατι γουστα ειναι αυτα και μπορει νταρτνανα και πλαστικα βυζομπαλα να ειναι στο γουστο καποιου.
Προσοχη ομως γιατι μεσα στο δωματιο ειναι το απολυτο επιπλο - μεγαλη απατη και τελειως ψοφια! Πεταμενα λεφτα εντελως. :headbang:
Nα διαφωνησεις οσο θες αλοιμονο κουβεντα κανουμε κι ο καθενας λεει την αποψη του!
Θεωρητικα παντα...μιας και δεν την εχω παρει...την θεωρω οτι πιο καυλωτικο εμφανισιακα υπαρχει στα στουντιο αυτη την στιγμη!Αν εξαιρεσεις τα σιλικονατα βυζια ειναι αδυνατη(λεπτη μεση,μικρος κωλος) οποτε νομιζω πως το νταρντανα δεν της ταιριαζει ως χαρακτηρισμος!Οσον αφορα το αν ειναι τρανς κι εμενα μου αφησε καποιες υπονοιες μονο και μονο επειδη παραειναι καλη για να ειναι αληθινη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom