Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Μωρό μου, θα έρθω να δω αν όντως ισχύουν τα όσα ακούω για σένα!!!! :-* :-* :-* :-*Ειμαι σημερα νυχτα στο Βουλιαγμενησ 83!Σασ περεμενω :-* :-* :-* :-* :-*
Μωρό μου, θα έρθω να δω αν όντως ισχύουν τα όσα ακούω για σένα!!!! :-* :-* :-* :-*Ειμαι σημερα νυχτα στο Βουλιαγμενησ 83!Σασ περεμενω :-* :-* :-* :-* :-*
Ειμαι σημερα νυχτα στο Βουλιαγμενησ 83!Σασ περεμενω :-* :-* :-* :-* :-*
Ισχυουν!!!Μωρό μου, θα έρθω να δω αν όντως ισχύουν τα όσα ακούω για σένα!!!! :-* :-* :-* :-*
Και εγώ έχω την περιέργεια αλλά αμάν με αυτά τα νυχτερινά! Περιμένω τόσους μήνες να δουλέψει σε νορμάλ ώρα...Μωρό μου, θα έρθω να δω αν όντως ισχύουν τα όσα ακούω για σένα!!!! :-* :-* :-* :-*
σε φαγανε οι δρομοι σημεραΕπίσκεψις πρωινή:
Κασσάνδρας 3 άνω μια Μαρία ελληνίς αλλά όχι η σαλονικιά, με ωραίο σώμα
Κασσάνδρας 3 κάτω μια Τζένη μπαζό πλατσαδερή με πρωκτικό στο πρόγραμμα
Πιπίνου 118 η καυλερή Πένυ
Παρασίου 36 η Τζένη ήτοι Σιμόνα από Δευκαλίωνος και Παπαδοπούλου
Πειραιώς 193 η ιταλίς Εύα, μελαχρινό με σγουρό μακρύ μαλλί, υπέροχα ασημένια πέδιλα, ωραίο πεντικιούρ, πιρσινγκ στο φρύδι, πετίτ αδύνατο με μικρό στητό (σιλικονάτο) βυζί. Κατάθεσις. Η κοπέλλα στο πρόγραμμα των 50 κάνει και μασαζ με λαδάκι κατά τα πρότυπα του Μιχαήλ Βόδα. Μη φανταστείτε τίποτα σούπερ, για κανα πεντάλεπτο είναι και μετά πίπα με σκούφο δυνατή, αφήνει χάδια. Μια χαρά vfm. Τελείωσα με τα τακούνια στη μάπα μου. Παίζει και ντουσάκι στο δωμάτιο.
σε φαγανε οι δρομοι σημερα
Σήμερα το πρωϊ ήταν 57 και την Τετάρτη από τις 10:00-17:00 πάλι εκεί θα είναι, σύμφωνα με το πρόγραμμα... ;)Η Πάολα μεταφερθηκε στο 57????? Πότε εγινε αυτο? Εκει θα βρισκεται απο δω και περα?
Kαλα σου ειπε!Τωρα ειναι εκει και η Λιντα2 στο Κωσταντινουπολεως 94παιδες η λιντα μου ειπε την παρασκευη οτι απο δευτερα θα δουλευει στο ιδρυμα λελας καραγιαννη απογευματα.
Mηπως η Νανα ειναι η Κινεζα η Μαρια-Υοκο που δουλευει τωρα σαν Λιν?Ξερει κανεις η Νανα απο Αθανασιας 3 που αλλου δουλευει? Ειναι παντα στο Αθανασιας Δευτερα και Παρασκευη αλλα τις αλλες μερες ξερει κανεις? Ευχαριστω!
Μαρία-Yoko= Σοφία, Βουλιαγμένης 68, Ιππώνακτος 14, Κασσάνδρας 3. Από κει νομίζω σταμάτησε. τελευταία φορά που τν πήρα ηταν στο Αθανασίας 3.Mηπως η Νανα ειναι η Κινεζα η Μαρια-Υοκο που δουλευει τωρα σαν Λιν?