kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξέρει κανείς ποια είναι τώρα καρέα 30 ???????
Στην θέση της αγαπημένης Κιμ θα είναι η Ζανέτ? χθες με πληροφόρησαν πως θα απέχει η Κιμ σήμερα και ίσως για μερικές μέρες...Βριλλησου46
Ζανετ δηλαδη Μαριαννα απο Ιακχου και Αθανασιας..απο τα καλυτερα ξανθα που κυκλοφορουν
εψαχνα και εγω κιμ...θα ειναι τσεχια αγνωστο για ποσο...Στην θέση της αγαπημένης Κιμ θα είναι η Ζανέτ? χθες με πληροφόρησαν πως θα απέχει η Κιμ σήμερα και ίσως για μερικές μέρες...
παιδες η περιφημη λιντα θα ειναι στο ποστο αυριο απογευμα στη κωνσταντινουπολεως?
θα κανω καλου κακου ελπιζω να λειτουργει..Το πιθανοτερο ναι.
Την περσμενη εβδομαδα που την συναντησα η τσατστα ειπε οτι θα ειναι τα απογευματα.
Κανε ομως πρωτα ενα τηλεφωνακι για να σιγουρευτεις.....
Παντα λειτουργει το τηλ. εκτος αν ειναι κλειστο το μαγαζι!!!!θα κανω καλου κακου ελπιζω να λειτουργει..
Ελπιζω παντως οχι με την καριολα τσατσα που εχει τωρα τελευταια στη Λελας!!!παιδες η λιντα μου ειπε την παρασκευη οτι απο δευτερα θα δουλευει στο ιδρυμα λελας καραγιαννη απογευματα.
δεν την εχω παρει αν και φαινεται σεξουλιαρα.εχει κακες κριτικες και ασχημη φημη.τοσοι πολλοι δυσκολα κανουν λαθος φιλε ;)ναναι καλα οι συναδελφοι που βοηθουν στις ..κακοτοπιεςπριν το ματς σημερα ( :S) απογευμα περνωντας απο την περιοχη και γρηγορη επισκεψη στα 2 αντικρινα σπουδαστηρια
Κεφαλληνιας 75
σαφως ανωτερος χωρος. Εμμανουελα η κοπελα που "αγωνιζοταν". Ξανθια , Πορνοσταρ look με βυζομπαλα εντελως fake πλαστικα. Tατοο tribal αν διεκρινα καλα πανω απο τον κωλο. Στα υποψην. Την εχει παρει καποιος συναγωνιστης αυτην να πει αποψη?
δουλευει και αχαρνων 106, με 30 ευρω εκει,ισως και αλλου. στο κεφαλληνιας που πηγες μια ελενα,ψηλη λεπτη, καστανοξανθη νομιζω ειναι καλη μεσαμολις διαβασα μονο μια κριτικη. Του ZeroTolerance
Παρασύρθηκα απο την πολύ καλη εμφάνιση της Εμμανουελας (αδυνατη κορμαρα με σιλικονατα βυζία, ωραια πρόσωπο, πιτσιρίκα) και πέρασα....
εντελώς βαριεστημένο πηδημα, αθλια πιπα (για γλυψιμο αρχιδιών ουτε λογος), δεν άφηνε δάκτυλα και έβαλε και ένα σωληναριο ΚΥ στην τρύπα της και ήταν σαν να τον είχα βάλεισε κατσαρόλα, οχι σε μουνότρυπα.
Απολυτη ξενέρα.
Καλύτερα να ασχοληθεί με τίποτα άλλο η κοπέλα....
αλλες που υπαρχουν? δουλευει και αλλου αυτη?